02.12.08
16:09
Здравейте, приятели. Откривам тема по повод нападките срещу моята линия продукти. Ще отговарям на вашите въпроси, за повече информация на продуктите влезте в www.krikabg.com
Искрено ваш: М. Крика
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.08.09 16:03.
Здрасти Митко, ние и аз в частност от ББ–тийм преди 3-4 години на едно реп. по силов трибой ти взехме кратко интервю. Искам да те питам относно хранителните добавки. Моя приятел Радослав Вълчев ги продава в магазина си.
Искам да те питам, някой от продуктите отговаряли или има ли аналогичен от на западните фирми продукт, които да използват същите смеси като при твоите продукти?
Пишеш, че изнасяш за Европа и света. Как хората и фирмите се доверяват на български продукт, при условие, че е нов, че федерация или друг орган не седи зад гърба ти, както е с една друга фирма? Как като цяло добавките ти извоюват доверие в клиентите ти и дистрибуторите, не само в България?
Трудна ли беше реализацията на този проект, отдавна се занимаваш с чужди фирми и със сигурност имаш опит, но какви трудности срещна при създаването и разпространението на продуктите?
Знаем, че волейболният ЦСКА и хокейният Славия възстановяват състезателите си с твоите добавки. В момента особено в ЦСКА Волейбол ситуацията е добра доколкото знам, играят в ШЛ, собственика има големи възможности. Защо избраха твоите продукти, вероятно съотношението цена/качество което си им предложил е най-доброто? От кои продукти са доволни най-много?
Вероятно имаш наблюдение и върху други спортисти от елита които вземат твоите добавки?
Поздрави и мерси предварително, според мен ще е интересно на момчетата и момичетата в сайта. Понеже марката е сравнително от скоро и наблюденията на потребителите са ограничени и хората имат малко или много недоверие към неутвърденото на пазара все още.
Емил Томов
Мнението беше редактирано от Emil_mlo на 03.12.08 10:09.
03.12.08
11:47
Здравей Митьо аз за сега нямам въпроси относно твоята фирма , искам само да те поздравя и да ти кажа добре дошъл във форума на www.bb-team.org :)
Поздрави !
03.12.08
12:37
Директно от сайта на Крика, за вас предава Discoverycold
HOT NEWS
“Ако искате да отслабнете само за 20 дни от 7кг. до 15кг. и то без диета и тренировки звънете на Крика, 0887633322.”
Ха-ха-ха
“Ако искате да си купите или да взимате оригинални анаболни стероиди, звънете на Крика,той ще ви посъветва и съответно ще ви направи безплатна програма.”
ХА-ХА-ХА
“Нека не се заблуждаваме ,хубаво тяло и високи спортни постижение се правят в съчетание с хранителни добавки и анаболни стероиди”.
Телефон за контакти 0887633322-Крика
ХАХАХАХАХА
“Изпих креатин монохидрат килограм за 10дни,гейнър протеин за около месец 15кг.,това прави по 500гр.дневно , инозин също със глутамин. От тази химия бях запушил рецепторите,но като взех да пия добавки отново химията взе да действа. “
КВИ ВАФЛИ БЕ МЕН?
И все пак успех :)
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 03.12.08 12:45.
Объркал си рейса пич :)
Иначе стероидите догодина от ЕС ще им сложат закон да ги изравни с наркотиците... така, че по-добре да ги няма тези неща от сайта. Но всеки си знае. :)
Но снимката на Маркус е доволно курава
Мнението беше редактирано от Emil_mlo на 03.12.08 12:45.
03.12.08
12:52
казано от DiscoveryCold на 03.12.08, 12:37:
HOT NEWS“Ако искате да отслабнете само за 20 дни от 7кг. до 15кг. и то без диета и тренировки звънете на Крика, 0887633322.”
Ха-ха-ха
“Ако искате да си купите или да взимате оригинални анаболни стероиди, звънете на Крика,той ще ви посъветва и съответно ще ви направи безплатна програма.”
ХА-ХА-ХА
“Нека не се заблуждаваме ,хубаво тяло и високи спортни постижение се правят в съчетание с хранителни добавки и анаболни стероиди”.
ХАХАХАХАХА“Изпих креатин монохидрат килограм за 10дни,гейнър протеин за около месец 15кг.,това прави по 500гр.дневно , инозин също със глутамин. От тази химия бях запушил рецепторите,но като взех да пия добавки отново химията взе да действа. “
КВИ ВАФЛИ БЕ МЕН?И все пак успех :)
За такива мнения трябва да има бързо delete !
03.12.08
13:09
казано от FZKTWGS на 03.12.08, 12:52:
HOT NEWS“Ако искате да отслабнете само за 20 дни от 7кг. до 15кг. и то без диета и тренировки звънете на Крика, 0887633322.”
Ха-ха-ха
ХА-ХА-ХА
ХАХАХАХАХА“Изпих креатин монохидрат килограм за 10дни,гейнър протеин за около месец 15кг.,това прави по 500гр.дневно , инозин също със глутамин. От тази химия бях запушил рецепторите,но като взех да пия добавки отново химията взе да действа. “
За такива мнения трябва да има бързо delete !
човека е покаэал това което е видял колкото и смешно да иэглежда :lol: това наистина го пише в сайта :coolhmm:
До тук бяхме с яката марка. хаха
И е много кофти да се трият мнения на потребителите от форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ха-ха-ха
ХА-ХА-ХА
Ти май не спираш да се заяждаш?! И преди ти го казах ПРОБВАЙ ДА ТЕ ВИДИМ ТИ КАКВИ ДОБАВКИ ЩЕ НАПРАВИШ И КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕШ !”Протеина на крика е настъргани вафли” Като толкова обичаш вафли ги яж и недей дава такива глупави мнения.
Прочетох всичко написано , предварително казвам , че не се заяждам , а просто искам да знам достоверността на написаното в сайта - цитирам :
“Усвояемоста на Super Whey Pro е почти 100 % , а също така е без въглехидрати за разлика от другите продукти на пазара.”
В същото време отдолу е показана хранителната стойност на протеина :
Енергийна стойност 240 Kcal
Протеин 48 g
Въглехидрати 2,4 g
Мазнини 1,0 g
Е , какво се оказа ? Наистина не искам да се заяждам с никого , уважавам Митьо , но написаното в сайта му не отговаря на действителността. Рекламен трик може би ..
Извинявайте момчета,в началото си помислих,че Дискавъри си прави шегичка.А като разгледах сайта се оказа,че не е ... ахахахахах
Еми прощавайте,но вече крика не мога да го взема на сериозно.Човек предлагащ стероидни програми,обяснения,че хубаво тяло се постига със тренировки и стероиди.. :>
Какво излза...всичко което пише на сайта противоречи на всичко на ТОЗИ сайт.Отслабване за 20 дни с 7-15 кг :ohh: Аз си мислех,че здравословното отслабване е кг/седмица,но май след като има оферти за продаване на стероиди тук не се гледа много здравословното.
Ползвайте си добавките на крика със здраве!
СИгурен съм,че са качествени.По информацията от сайта http://www.krikabg.com/products/54-super-whey-pro-.html
АМинокиселините в 60гр протеин са както следва:
Аланин 6,1 g
Аргинин 3,0 g
Аспартанова киселина 12,3 g
Цистин / Цистеин 2,5 g
Глутаминова киселина + Глутамин 20,4 g
Глицин 1,9 g
Хистидин 2,1 g
Изолевцин * 6,9 g
Левцин * 14,0 g
Лизин * 11,2 g
Метионин * 2,6 g
Фенилаланин * 3,8 g
Пролин 5,2 g
Серин 4,8 g
Треонин * 6,2 g
Триптофан * 2,6 g
Тирозин 3,5 g
Валин * 6,4 g
Общо: 108.6
Господин адаш,да не сте объркали? Защото май като сметна и другите протеини и те се оказват толкова богати на аминокиселини,че чак плътноста им не стига :>
http://www.krikabg.com/products/52-natural-plant-pro-.html
А аминокиселинния профил на Гейнъра е същия като този на протеина,но за 100гр :> http://www.krikabg.com/products/53-super-mass-gainer-.html
И пак не се побират вътре.
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 03.12.08 16:24.
“Усвояемоста на Super Whey Pro е почти 100 % , а също така е без въглехидрати за разлика от другите продукти на пазара.”
Такаааа, значи “УСВОЯЕМОСТ”. Като членуваме думата се получава “усвояемосТТА”. Две “т”-та има!!!!!
Митьооооооооо, кой ти редактира текста бe?
Щом текста ти е грешен, представям си колко си проверяваш продуктите.
Мнението беше редактирано от Cocoa на 03.12.08 16:24.
Добре дошъл на Крика!
Бих искал да попитам, за произхода на суровините, начинът им на съхранение и на опаковане - как и къде става, какъв е контролът, съответно за хигиена на пакетиране и съхранение и качество на добавките. Стоят ли сертификати зад етикетите на продуктите ви?
Благодаря!
П.С. Цитирам : “Здравейте, приятели! Пиша в този форум,защото съм възмутен от коментарите в него. Несериозно е да обвинявате българските фирми просто ей така. Не искам да говоря за другите фирми ,но за моята смея да твърдя, че не съдържа никакви забранени субстанции. С всеки,които твърди обратното, можем да се обзаложим,като той идва във складът ми, посочва един продукт, изследваме го, и виждаме резултатите от изследването. Естественно трябва да заложи 1000евро и съответно аз ще заложа същата сума. Ако субстанциите съотвестват на посоченото в продукта съдържание, губи парите и се извинява публично,и обратното....”
Можеш ли да посочиш лаборатория, където могат да проведат изследвания от такъв род и по-конктрено ме интересува да се установи произход на белтък и съотношение между изолат и концентрат в блендовете.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.12.08 17:41.
Такива като крика и недик не трябва въобще да се допуска да се появяват по медиите.
03.12.08
21:04
Съсипахте го тоя крик :D.Скоро няма да отговори :).Ама то човек квото си направи ,никой друг неможе
Аз от Български добавки отдавна съм се отказал... още когато Карабиберов продаваше на децата протеини от едни чували, които имаха вкус на нещо умряло и смляно на прах...
04.12.08
04:20
Тази тема стана доста махленска.Един през друг оплювате фирмата на Крика.То е ясно, че каквото и да хване Димитър Ходжев - Крика е смешно и малоумно, но много грубо стана в тази тема.
Тази тема стана доста махленска.Един през друг оплювате фирмата на Крика.То е ясно, че каквото и да хване Димитър Ходжев - Крика е смешно и малоумно, но много грубо стана в тази тема.
Кое е грубото? Цитатите от неговата страница? Ами, ..., дословни са. Има още доста, но и показаните до тук стигат:
DiscoveryCold - 03.12.2008, 14:37
HOT NEWS
“Ако искате да отслабнете само за 20 дни от 7кг. до 15кг. и то без диета и тренировки звънете на Крика, 0887633322.“
Ха-ха-ха
“Ако искате да си купите или да взимате оригинални анаболни стероиди, звънете на Крика,той ще ви посъветва и съответно ще ви направи безплатна програма.“
ХА-ХА-ХА
ХАХАХАХАХА
“Изпих креатин монохидрат килограм за 10дни,гейнър протеин за около месец 15кг.,това прави по 500гр.дневно , инозин също със глутамин. От тази химия бях запушил рецепторите,но като взех да пия добавки отново химията взе да действа. “
Не ми е ясно, защо категоризираш РЕКЛАМНИТЕ ЦИТАТИ от страницата на кРИКА като “оплюване”.
Може би искаш да накърниш честта на този многократен и разнообразен шампион с твърдението, ЧЕ ТОЙ САМ СЕ ОПЛЮВА ?!?
Атлета (крика) се рекламира, а не се “оплюва”, колкото и да ви прилича на това.
Има още доста “бисери” в страницата му, момчето (Discoverycold) го е пощадило, като не е извадило всички глупости напоказ!
Аз твърдо подкрепям такива всестранно развити личности като Митьо - те са повод за радост и веселие на цялото вдигащо братство!
Те са нагледен пример докъде се стига с ползване на стероиди!
Хех, айде сега! Има далеч по-развити хора и в бизнес отношение и в спортната кариера от Крика. Които също са, и взимат стероиди. Нали така? :)
А и много ми харесва твоят подпис Митак “Аз Не Зобя” ;)
04.12.08
11:45
Зависи какво се разбира под зобене! :roll: Вчера в залата ми дойде един младеж с физически недъг и поиска да го тренирам за да качи килограми, но ме предупреди да не го “зобя” с протеини защото рехабилитатора му го наплашил че ще стане импотентен от тях.
Относно темата, неразбирам защо оплювате човека?! Крика си е намерил отдавна мястото в живота и е постигнал повечето си мечти, нима това е лошо или по стар български обичай дайте да оплюем всичко което е постигнало повече от нас.
Мнението беше редактирано от Велизар на 04.12.08 12:01.
04.12.08
12:13
Не разбрах само защо всички реагирахте толкова остро спрямо ” коментара” ми?
Аз напрактика не съм написал нищо :)
Защо Крика се оплюва, питам аз..
п.с и, ДА пощадих го! В сайта е ПЪЛНО С ГЛУПОСТИ! дано никои не им се върже. Няма да е зле сайта да бъде свален. Причини, освен грешната информация която предлага е и начина на изказ предлаган от автора на читателя.
Интернет вече не е свободна зона, в която всеки може да вади на показ всевъзможни глупости.
Злоупотребяваш с репотацията си уважаеми Крик..
04.12.08
12:29
А не ти ли се струва един доста умел начин на реклама? Оригиналния стил който се идентифицира само и единствено с Крика работи много добре в негова полза защото общо взето нама човек който да не обърне внимание на специфичния изказ, а това е 99% от целта на рекламата.
04.12.08
13:24
Тъй като темата до голяма степен не стартира по начина, по който се очакваше (спрямо останалите подобни в раздела на форума), ако г-н Ходжев желае, ще я затворим и ще пуснем нова такава, където да има адекватни въпроси и отговори, най-вече отговори, които липсват тук.
някой, от всичките писали дотук, да е ползвал някой от продуктите????? всичките май сте объркали темата - не прочетох и дума за продуктите - само коментари от всякакъв род - за г-н Ходжев; за сайта му; за стероиди, но нито дума за продуктите. май само 1 мнение има, в което се задават конкретни въпроси.
P.S. - извинявам се, че се включих в спаменето
04.12.08
15:44
Едва ли е много мъжко и почтенно да нареждаш някой психично болен човек, вадейки цитати от сайта му който доста наподобява сайт за продажби на продукти които се рекламират като “телешоп”.Иначе поведението на Митко си е такова заради манталитета му не заради стероидите, всички знаем за хора които взимат много повече от него някои дори вече не са сред нас (лека им пръс), но никога не са си позволявали подобно отношение.БТВ имам съмнения, че ако небеше скалата някой изобщо някога щеше да е чувал прякора “крика”.FRANKO1 определено си доста прав, много детски коментари, много критика, много съмнения, но нито един пост написан набаза практически опит.
Имал съм личен контакт с него и мога само да кажа, че е много далеч от бизнес човек. Доста агресивен (по просташки и негативен начин) и глуповат. Не бих искал да се занимавам с хора като него. Познавам и други хора в сверата на хранителните добавки, които са в пъти по-интелигентни от него, но не ги дават “по телевизора”.
Абе какъвто ще да е човека, няма какво да го обсъждаме. Темата е за хранителните добавки, според мен подобни добавки трябва да се забранят и в България да има действащи закони и органи които да контролират тези неща. В тия простотии какво ли не слагат, същото е като една мандра или завод за ботилиране на напидки в България - мизерия и смрад.
Един приятел от залата ползваше неговия соев протеин и фет бърнер, каза че не е доволен, не бил се разтварял добре протеина, а л-картнитина не му действал... това е единствения човек, който познавам да е пил тези неща. Аз и за безпари не бих ги пил, по-добре нещо от ЕС, от Чехия или Полша, там поне има контрол върху хранителните добавки.
09.12.08
10:15
Здравейте,радвам се,че се регистрах във вашият сайт,защото голям кръг от хора го посещават. Въпросно моите добавки, как намерих начин да ги изнасям, чесно да си призная доста трудно, първо трябва някой да застане зад теб в определена страна, да има авторитет в спортните среди и най-важното,продуктите да отговаря на изискванията,които са необходими за ползаване и производство на даден продукт(и да притежават разрешени субстанции от “МОК”). Голям принос в износът има моят технолог,той е професор и научен работник в “БАН”, а също и мой приятели от спорта в различни страни,като например Мириус Подзияновски-световен шампион по strongest man от Полша и много други приятели в щангите,културизма и силовата атлетика. И най- важното да са качественни продукти и суровини, защото преди да бъдат дистрибутирани в определени страни,минават много изследвания и тестове. Вие ме питахте също,как такива отбори като “ЦСКА”-волейболен клуб,хокеен клуб-”Славия”,Локомотив”Олимп”-Г. Оряховица-силов трибой и федерация по ММА-свободни двубой, шампиони на българия използват моите продукти, а според вас защо ги ползват? Защотото са установили,треньори и специалисти,че действат и подобряват постижения на отборите. Вярно една българска фирма много трудно може да извоюва позиции при такива отбори,но аз заставам зад името като гаранция и естественно, много изследвания лаборни от страна на клубовете за да ми имат доверия и да ползват с успех моите продукти. Някъде бях чел за моите продукти: ” креатин-сол,гейнър-вафли”,със всеки съм готов да се обзаложа,естественно с определена сума в рамките на 1000евро. Идва в моят склад или магазин, избира си някакъв продукт,изследваме го и гледаме резултатите,какво пише на етикета и какво показва изследването..... иначе е несериозно да се пишат такива писания.....
09.12.08
10:35
Приятели,явно с нещо много съм ви засегнал, извинявам се ако е така! Но имам един младеж в този сайт,които сигурно съм му трън в очите:“DISCOVERY COLD”, това е вярно,че мога да постигна за 20дни от 7-15кг. надолу,ако не вярваш да продваме,навит ли си? Ето ми номера звъни: 0887633322. А тази статия в сайта,просто давах пример от моята практиката,за креатина,гейнъра.... И за стероидите,ако някой е решил не можеш да го спреш, само му давам съвет да взима и добавки,защото няма задържи почти нищо като ги спре,това е изпитано още преди мене.....
09.12.08
10:48
А за българските добавки? Не искам да говоря за другите фирми,аз тука говоря само за моята фирма и гарантирам за нейното качество, друг е въпроса дали вие ме приемате на сериозно? Не бъркайте екраният ми образ,с действителността..... Ще ви разкажа една история:” доста време ми отне реализацията на моята фирма,доста нерви,доста средства,това костваше дори живота на баща ми. На смъртното му легло,аз му обещах,че ще я направят номер едно на българският пазар от българските фирми и затова никога няма да си позволя да разваля качеството и да продавам лоши продукти”.....Това исках да кажа приятели!
09.12.08
11:26
Приятели ,радвам се ,че следите всичко и наистина има грешка в сайта ми, при таблицита: При сурватъчният ми протеин, трябва на втората таблица за аминокиселиният профил да е на 100гр. белтък, то е написан за 60гр. ще го оправим скоро, а за гейнърите ми таблицата за аминокиселиният профил е вярна. Благодаря ви,че следите,ето на мен ми е отбягнало......
09.12.08
11:53
За сурватъчният протеин,не може 100% да се изолират въглехидратите,като например растителният протеин. Производството ми се осъществява от фирма”Пимента”ООД, тя има всички разришителни за осъществяването производство по европейските стандарти и контрол като: GMP,GHP,HACCAP и ISO. Друга част от продуктите ми се произвеждат в една фармацевтична фирма “5040 Сървисез” ООД,а технологът ми е професор и научен сътрудник в “БАН”. Надявам се,че мъничко бях от полза,знам за недоверието към българските фирми, но се надявам това недоверие да отпадне,защото има чужди фирми,които са със съмнително качество, но ние ги пием,защото са чужди, а не наши........Мисля,че такива отбори,като: “ЦСКА”,”СЛАВИЯ”,”Локомотив-Олимп” и федерация ММА са ми гласували доверие,време е и вие да ми го гласувате.....
09.12.08
11:56
Влагодаря.......
09.12.08
20:59
Здравейте и на вас г-н Ходжев
След многобройните ви намеци за облог за тест на вашите добавки, аз ще ви предложа друго. Защо не вземем някой или няколко човека, които да тестват добавките ви и да дадат своето обективно мнение? Смея да твърдя, че това справедливо. Ако наистина качеството е такова, каквото го описвате, това е само за добро. Нищо няма да загубите(с изключение на няколко кофи протеин, креатин и т.н.), можете единствено да спечелите, защото, ако всичко е както казвате, мнението ще е обосновано с резултати и ще направи добра реклама на вашите продукти.
Мнението беше редактирано от death на 09.12.08 21:02.
Мерси на Димитър Ходжев за нещата които е написал, наистина мерси Митко. Според мен темата трябва да се изчисти от ненужните мнения и да се започне на чисто.
Още един въпрос: Значи суровините се произвеждат в България, поне аз така разбрах от твоите отговори?
10.12.08
05:50
казано от death на 09.12.08, 20:59:
Здравейте и на вас г-н Ходжев
След многобройните ви намеци за облог за тест на вашите добавки, аз ще ви предложа друго. Защо не вземем някой или няколко човека, които да тестват добавките ви и да дадат своето обективно мнение? Смея да твърдя, че това справедливо. Ако наистина качеството е такова, каквото го описвате, това е само за добро. Нищо няма да загубите(с изключение на няколко кофи протеин, креатин и т.н.), можете единствено да спечелите, защото, ако всичко е както казвате, мнението ще е обосновано с резултати и ще направи добра реклама на вашите продукти.
Идеата е страхотна!
Аз пък в допълнение ще кажа, че ако всичко премине както трябва и продуктите имат ефект, ако Крика се съгласи на този “експеримент” разбирасе.. то аз и моите приятели с удоволствие ще ползваме твоите хранителни добавки.
На пръв поглед това мое мнение изглежда изключително тъпо, но това е днешния потребител, това е младежта, на която ще продаваш.
За млади хора, като мен най-показателни са резултатите.
Ако “експеримента” е проведен честно, без обичайните за вашата Fitnes Mafia смехурий и се окаже, че продуктите ти наистина РАБОТЯТ ще спечелиш изключително много доволни клиенти, а оттам се сещаш слава, по голям пазар, по-големи приходи и т.н.
Ако пък се окаже неуспешен за теб, здраве да е ще ядем кюфтета :)
10.12.08
10:24
Mитьо може ли да ти задам един въпрос малко извън темата за добавките ти ?
Правиш ли по някоя телевизия предаване , ако да по коя и кога го дават ?
Поздрави !
10.12.08
12:22
Приятели, няколко отбора успешно ги ползват,но ще приема идеята ви, и на вас тримата: death, Emil_mlo и Discovery Cold,ще ви изпратя продукти. Само трябва да кажете какво целите: отслабване или мускулна маса,посочете какво искате от моите продукти. И ще ви ги изпратя до вас или офис по “Еконт”,нужно ми е трите имена, телефон и адрес. Приятен ден!
10.12.08
12:33
Забравих да отговоря на още няколко въпроса! Моите продукти се миксират,овкусяват и пакетират в България,иначе продуктите са вносни от различни фирми,например: сурватъчният протеин е на “Протиент”-водеща американска фирма за протеини , глутамина,ВССА и течните амино, са на японската фирма”Аджиномото”, а креатина е на ДСМ-австрийска фирма. Питах те ме,дали имам предаване? Да скоро ще имам и то ще е в движение-снима се в зали,игрища итн.,даже вас ще ви поканя да ми гостувате....