пътека

ST

18.12.08
12:24

здравейте.искам да питам-ако си купя бягаща пътека за тичане вкъщи мога ли да направя хубаво тяло само с нея?нямам предвид дали ще стана херкулес а питам дали само с нея ще мога да имам стегнато и нормално тяло?

18.12.08
12:35

Можеш , стига да пазиш хранителен режим. А ако питаш за режим , насочи се към раздел “Хранене” , успех :)

Крос-тренажор би ти свършил повече работа. Има подходящи статии в сайта, прочети. Но без правилно хранене няма да стане. Успех!

FZ

18.12.08
14:52

казано от stani на 18.12.08, 12:24:

здравейте.искам да питам-ако си купя бягаща пътека за тичане вкъщи мога ли да направя хубаво тяло само с нея?нямам предвид дали ще стана херкулес а питам дали само с нея ще мога да имам стегнато и нормално тяло?

Става за домашно кардио ,за сваляне на кг+ правилно хранене

18.12.08
15:07

За да си купиш горе-долу хубава пътечка трябва да извадиш сума равняваща се на хубав велоаргометар.

ST

18.12.08
15:13

da be ama nikoi ne otgovori na purvona4alniq mi vapros.q go pro4etete pak i ako iskate mi otgovarqite

FZ

18.12.08
15:18

казано от stani на 18.12.08, 15:13:

da be ama nikoi ne otgovori na purvona4alniq mi vapros.q go pro4etete pak i ako iskate mi otgovarqite

1 Пиши на кирилица !
2 Хубаво тяло не се прави  само с  пътека, тя пътеката е един от много  фитнес уредите с които се прави хубаво тяло !
Аз мисля че няма да съжаляваш ,че в къщи ще имаш такъв уред

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 18.12.08 15:19.

ST

18.12.08
15:27

добре тогава кажете като толкова разбирате-кои точно мускули се тренират с патеката.....кои?

казано от stani на 18.12.08, 15:27:

добре тогава кажете като толкова разбирате-кои точно мускули се тренират с патеката.....кои?

Сърцето най-вече  :)

ST

18.12.08
15:32

пълни глупости....сърцето

FZ

18.12.08
15:48

казано от stani на 18.12.08, 15:27:

Прочети това
http://www.bb-team.org/articles/1540/

BU

18.12.08
16:05

Не,за да имаш хубаво тяло трябва да имаш тренирани мускули и малко мазнини.Само с пътечката ще имаш слабо тяло,но не и тренирано такова.Разбираш ли разликата?

Без фитнес ти предлагам да комбинираш разнообразни набирания + разнообразни лицеви упори + кофички + пътека + разнообразни форми на коремната преса. :)

Правилно ти казаха,че най-добре тренирания мускул от пътеката ще бъде сърцето ти. ;)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.12.08 16:07.

18.12.08
19:35

Най добре вместо да си копуваш пътека по-добре бягай в някой парк и след това отиваш до някой лост набираш се малко ако има възможност малко кофички и що годе ще имаш добро тяло всмисъл изчистено и леко стегнато в гърдите и гърба. Относно това кое натоварва пътеката при мене ако бягам 30 минути 25 бягане и 5 вървене на другия ден имам мускулна треска в краката :)

18.12.08
21:58

да кажа и аз...значи пътеката може да се използва по множество начини, аз понеже съм вманиачен на тема кардио и релеф(сигурно ми е останло от леката атлетика:)), ти казвам веднага-на качествена пътека можеш да тренираш под наклон до 16 градуса, айде тия спецовете, дето те подканват към това да бягаш в “парка” да се качат и да потичат 3-4 минути...срещу наклон...да им изтрупнат бедрата, пък после върви ми сгъвай, разгъвай- в смисъл без тежести не може, но скоростно-силовите аеробни тренировки също водят до поддържането на сериозна форма. В това число искам да ти кажа, че с по едни 10кг. дъмбели на скорост малко под 2км/ч. можеш да правиш и напади на пътеката, после пускаш дъмбелите, сваляш мално наклона и си продължаваш да тичаш-абе приятел, варианти много...и разбира се съгласявам се с колегата, че това комбинирано със серионзи набирания и раменни преси(това от мен)...ще си имаш тяло доста по-добро от “the usual”...

BU

19.12.08
08:22

Ама той и дъмбели ли има ?

ST

19.12.08
08:55

da imam

19.12.08
13:32

Славко много си прав но аз мо предложих и друг вариант иначе е много хубаво да имаш пътека в къщи но мо предложих по-евтиния вариант. Както и да е нека го оставиме сам да си избере ;)

Славко евалата за пресата

19.12.08
17:08

казано от stani на 18.12.08, 12:24:

Зависи и от много други фактори. Принципно с нея ще чистиш мазнини, НЕ и трупане на ММ.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.12.08 17:09.

19.12.08
18:30

Misho…мерси...ама много зор брат и баси... лишения ,диети...най-трудното е да се поддържа..:)

20.12.08
08:44

Takaa e.. е вчера ден на майстора направо само за една вечер замина за цяла седмица работата :C

21.12.08
14:23

неблагодарна работа пфу...:)))))))))))))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1