Тесни гърди

29.12.08
01:54

Здравейте,както пише в заглавието на темата гардите ми са тесни...има ли някакви по специализирани упражнения за разширяването им или да натоварват повече външната им част?

29.12.08
06:30

Мисля че кофичките са за разширяване.

29.12.08
06:53

с флайс ще се получи

Здравей, какво визираш под “тесни” гърди?

SE

29.12.08
08:25

Пулоyвър.. :)

Мнението беше редактирано от SelBy на 29.12.08 09:23.

29.12.08
08:36

казано от tish на 29.12.08, 01:54:

Здравейте,както пише в заглавието на темата гардите ми са тесни...има ли някакви по специализирани упражнения за разширяването им или да натоварват повече външната им част?

Прави лега все път с различен хват така 1 път ще наблягаш повече на вътрешната част а друг път повече на външната част другото което ще ти помогне е кофички или крос оувър и не си мисли че ще стане за 1,2,3 седмици ;) хората тренират с години да постигнат желана форма а повечето начинаещи мислят че за 2-3 месеца ако не станеш здрав този “спорт” не е за теб

29.12.08
10:13

казано от Димитър Михайлов на 29.12.08, 07:12:

Здравей, какво визираш под “тесни” гърди?

x2 , автора да даде снимки , че ние не можем да гадаем какво са “тесните” гърди .

29.12.08
11:43

ПРАВИЛНАТА ФОРМУЛА-Тренирай упорито,имай търпение и всичко ще се получи с течение на времето.Иначе прави Кофички,ама с по-отворени ръце,присвити крака и пускане плътно до долу,КРОСоувъра също е добър вариянт,аа да не забравяме и ПУЛовъра-макар,че аз него не го правя...

29.12.08
11:57

казано от tish на 29.12.08, 01:54:

Всички видове повдигане от лег с щанга (хоризонтална, наклонена и обратен наклон) изпълнени с широк хват, флайсове и кросоувър с по-разтворени ръце (защото повечето хора слагат прекалено големи тежести и естествено изпълняват тези упражнения със свити ръце в лактите).

01.01.09
13:55

tish колко си висок и колко тежиш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1