29.12.08
01:54
Здравейте,както пише в заглавието на темата гардите ми са тесни...има ли някакви по специализирани упражнения за разширяването им или да натоварват повече външната им част?
29.12.08
07:12
Здравей, какво визираш под “тесни” гърди?
29.12.08
08:25
Пулоyвър.. :)
Мнението беше редактирано от SelBy на 29.12.08 09:23.
29.12.08
08:36
казано от tish на 29.12.08, 01:54:
Здравейте,както пише в заглавието на темата гардите ми са тесни...има ли някакви по специализирани упражнения за разширяването им или да натоварват повече външната им част?
Прави лега все път с различен хват така 1 път ще наблягаш повече на вътрешната част а друг път повече на външната част другото което ще ти помогне е кофички или крос оувър и не си мисли че ще стане за 1,2,3 седмици ;) хората тренират с години да постигнат желана форма а повечето начинаещи мислят че за 2-3 месеца ако не станеш здрав този “спорт” не е за теб
казано от Димитър Михайлов на 29.12.08, 07:12:
Здравей, какво визираш под “тесни” гърди?
x2 , автора да даде снимки , че ние не можем да гадаем какво са “тесните” гърди .
ПРАВИЛНАТА ФОРМУЛА-Тренирай упорито,имай търпение и всичко ще се получи с течение на времето.Иначе прави Кофички,ама с по-отворени ръце,присвити крака и пускане плътно до долу,КРОСоувъра също е добър вариянт,аа да не забравяме и ПУЛовъра-макар,че аз него не го правя...
29.12.08
11:57
казано от tish на 29.12.08, 01:54:
Всички видове повдигане от лег с щанга (хоризонтална, наклонена и обратен наклон) изпълнени с широк хват, флайсове и кросоувър с по-разтворени ръце (защото повечето хора слагат прекалено големи тежести и естествено изпълняват тези упражнения със свити ръце в лактите).