Упражнения за разтягане

FM

01.01.09
21:37

Някой би ли ми казал такива?Забелязал съм,че във форума има доста баскетболисти и ще съм благодарен ако някой от тях ми помогне.Целта на занаятието е ясна-да кача някой сантиметър към космическия си ръст от 175 см:)

01.01.09
22:08

С разтягане няма да порастнеш на височина. Колкото ти е заложено - толкова.

02.01.09
10:24

Може би трябва да правиш някои упражнения за експлозивна сила които ще ти помогнат в баскета.

02.01.09
11:49

казано от iokmjo на 02.01.09, 10:24:

Може би трябва да правиш някои упражнения за експлозивна сила които ще ти помогнат в баскета.

Според мен иска да посране, не да става добър баскетболист.

Пусни една търсачка, пълно е с такива теми. В изданието има и статия на ДВЕРа (Стефан Симеонов)

02.01.09
13:00

Прав си, моя грешка.

FM

02.01.09
13:21

Тази статия за спорта и разтежа на височина съм я чел.Просто съм чувал,че баскетболистите правят някакви такива упражнения и ми беше интересно да ги пробвам,а също така си търся нещо да се залъгвам,че може да дръпна някой друг сантиметър.Писах в търсачката ,но не намерих нищо.

HE

02.01.09
15:36

ето малко упражнения, но все пак не се надявай много всичко е до ген. Личен пример - 5 години волейбол а съм едва 180см.
http://www.walktallshoes.com/grow-taller-exercises.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1