Кардио - кога ?

18.01.09
11:39

Здравейте приятели . Имам следния проблем - тренирам без кардио вече 4-ти месец и усещам , че това ми натежава , но мисля да изкарам така до началото на втория учебен срок. Та сега съм първа смяна , сутрин закусвам , правя обяд и тренирам в диапазона 14.00 - 16.00ч. зависи кога се прибера и кога обядвам . Та от втория срок се местя втора смяна и искам предложения от ваша страна как ще е най-добре да съчетавам силови с кардио тренировки. Аз съм го измислил така :

8.30 : закуска
10.00 : силова тренировка
12.00 обяд
14-16.00 : следобедна закуска
18-19.30 : кардио
20.30 : вечеря

Като всички хранения са планувани според целта ми , или иначе казано НВД ( период за чистене и максимално орелефяване ) .

Та искането ми към вас е ясно - да ми кажет кога и как да вкарам кардиото и дали програмата , която съм намислил ( не съм я ползвал ) е добра за поставената ми цел.
Имам и един отделен въпрос , който е свързан с добавките - с кои добавки ще изчистя най-добре , без да си губя мускулите . Аз съм се спрял на фен бърнър + BCAA , като може да вкарам и Lipo 6. До сега в този период съм ползвал само Карнитин.Благодаря предварително :)

18.01.09
11:43

Кардиото сутрин на гладно, силовата тренировка - вечер. Добавките какъв бърнър си се спрял ? Бцаа - добре.

18.01.09
13:52

казано от Гошко на 18.01.09, 11:39:

Здравейте приятели . Имам следния проблем - тренирам без кардио вече 4-ти месец и усещам , че това ми натежава , но мисля да изкарам така до началото на втория учебен срок. Та сега съм първа смяна , сутрин закусвам , правя обяд и тренирам в диапазона 14.00 - 16.00ч. зависи кога се прибера и кога обядвам . Та от втория срок се местя втора смяна и искам предложения от ваша страна как ще е най-добре да съчетавам силови с кардио тренировки. Аз съм го измислил така :

8.30 : закуска
10.00 : силова тренировка
12.00 обяд
14-16.00 : следобедна закуска
18-19.30 : кардио
20.30 : вечеря

Като всички хранения са планувани според целта ми , или иначе казано НВД ( период за чистене и максимално орелефяване ) .

Та искането ми към вас е ясно - да ми кажет кога и как да вкарам кардиото и дали програмата , която съм намислил ( не съм я ползвал ) е добра за поставената ми цел.
Имам и един отделен въпрос , който е свързан с добавките - с кои добавки ще изчистя най-добре , без да си губя мускулите . Аз съм се спрял на фен бърнър + BCAA , като може да вкарам и Lipo 6. До сега в този период съм ползвал само Карнитин.Благодаря предварително :)

Като ти гледам снимката по-добре не ..по добре ВВД яко трениране за маса  и спане и пички да ти дигат тестостерона

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 18.01.09 13:53.

18.01.09
14:15

Като за начало още ти е рано да чистиш, да не говорим че нямаш какво да чистиш. Съгласен съм с Wrestling_pro, само че щом си решил и добавки да визмаш се ориентирай към качествен протеин и другото което е вкарай поне още едно ядене с тия 4 яденета за никъде не си. Наблегни на яденето, добавките и тренировките за сега, а пък април например можеш да започнеш да чистиш (ако смяташ, че имаш нужда)

18.01.09
17:14

НЕ прави кардио всеки ден ..няма смисъл

18.01.09
18:45

Така и предположих :) Замислил съм го да започна леко към средата на февруари за тонус , пък после ще мисля за чистене . Иначе смятам , че и в момента имам нужда от чистене , защото се чуствам некомфортно , но ще почакам до април месец както ме посъветвахте. А колкото до храната - дал съм просто пример , за да можете да ми кажете кога е най-добре да се тренира , а не че ям по този начин. Мога да постна хранителния си режим , ако Петров имаш желание :) Колкото до спането и пичките.. от тестостерона не се оплаквам , вдига си се редовно :P

18.01.09
18:57

Много ясну нали сме в пубертета.. не разбрах кое ти е некомфортно  ?? не ми изглеждаш да имаш мазнини !!

18.01.09
19:29

Снимката не е актуална , правена е след като изчистих. В такава фаза съм , че качих , без да си давам сметка , че покраи мускула качвам и мазното , но има време , тая тема е само инфромативна преди да започна същинско чистене. ;)

19.01.09
12:14

Кардио между 18.00 и 19.30, това час и половина кардио ли означава или че някъде в това време го правиш. Кардио повече от час е не само безсмислено, но подлага организмът на голям стрес и изтощение.

19.01.09
12:41

Това означава , че ще го правя между 18.00 и 19.30ч. като мисля продължителността му да е 35-40мин. като правя 5мин. загрявка на минимално натоварване , 25мин. на полу тежко натоварване с максимална скорост и 10мин. разтоварване на втора , трета степен . Някой да предложи основна добавка , защото искам да ползвам нещо ново , че Карнитина ми втръсна :) Благодаря.

5T

19.01.09
14:00

аз също искам да се вмъкна в темата и да попитам.изчетох доста книги напоследък и разбрах доста неща,но въпреки това ми е интересно какво ще кажете за дробовете и сърцето,как ги тренирате.аз лично съм на 20 години тренирал съм но и от доста време работя,а работата пречи на пиенето и цигарите те пък пречат на тренировките,сега смятам да почвам яко тренировки обаче се пак имам да изчистя толкова токсини че даже и не се надявам да вляза във форма за по малко от месец и сега ходя да бягам по 45мин,после веднага в залата,но искам да вкарам във форма сърцето и дробовете,някакъв съвет?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1