Кардио Кога?

12.01.09
21:30

Значи Тренирам понеделник ,сряда и петък за отделните мускулни групи.Въпросът ми е кога да правя кардио в дните които са ми за почивка или след тренировките в  понеделник ,сряда и петък.
Също така мисля да си взема и протеинови вафли на Еxplode .Кога да ги ям преди след тренировка или само когато нямам време за нормална храна.

12.01.09
22:27

за кардиото, зависи от целите ти. какво искаш да качваш маса, да поддържаш, да чистиш?
вафлите само когато нямаш време за нормална храна, гледай да не ги употребяваш много.

19.01.09
14:42

във не тренировъчен ден ако го правиш кардиото според мене сутрин на гладно,а в тренировъчен ако го правиш след силовата тренировка!тез вафли не се занимавай с тях земи си един протеин по добре

19.01.09
15:43

подобни теми

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.01.09 15:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1