Кое е по-добре..?

SH

19.01.09
18:23

Така преди много се чудех как аджеба става тоя трик хем да качваш маса хем да сваляш мазнини и ми дойде акъла и разбрах че такова животно нема.Сега трупам маса сигурно до Април,Май,след това почвам да чистя.Обаче след всяка силова тренировка удрям една тренировка за корем,и въпроса ми е: как е по-добре да се прави за корем - Суперсерия или след малки серийки и след всяко повторение почивка от 1-1.5 минути?Чел съм доста неща,и май Суперсерийте били по-ефективни..не знам,вие кажете че не съм компетентен.И след коремната тренировка вкарвам 10-15(в някои случаи по 20)минути пътечка или колело със умерено ди силно темпо,това е добре(нали?)

П.П>Ето една снимка click май има някакъв прогрес засега,до лятото имам ли шанс за плочки?

19.01.09
19:37

Искаш да кажеш , че всеки ден тренираш корема ? Ако е така , трябва да знаеш , че и корема е мускулна група като всички други и иска почивка , възтановяване . Според мен така само забавяш разтежа им с това претрениране . Но все пак по върпоса ти - суперсерийте са по-добрия вариант , лично аз ги ползвам . Кардиото е добре да се прави , да , но изчакай поне до април месец , защото няма какво да чистиш толкова ( изхождам от снимката ) , тогава вкарай оптимално кардио със силови тренировки и няма да има проблем. Колкото до втория ти въпрос , ако спреш да претренираш ще постигнеш желания ефект. Пак казвам - тренирай корема един път в седмицата.

19.01.09
19:47

то май това как и колко ще качваш зависи от диетата . примерно аз качвам много бързо тегло .. за почти 3 месеца 8 килограма , но съответно и се омазних , но хубавото е че не е толкова много  и мисля лесно ще се изчистя за месец-два с добра диета и тичане

чел съм че е добре 2 пъти да се тренира корема в седмицата , веднъж по леко .. коремни със собствено тегло и вдигане на краката от вис , и още веднъж в седмицата , малко по тежко .. примерно коремните да се правят с тежест зад врата или в/у гърдите ... аз така тренирам и съм доволен , но всеки човек е индивидуален...
успех.

SH

20.01.09
04:37

Да ви отговоря-=>Значи аз тренирам Понеделник,Вторник,Четвъртък и Петък.Корем правя 2-3 някой път 4 пъти седмично.Правя суперсерия,като за всяка част по 2-3 упражнения,за горната по-повечко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1