20.01.09
21:52
Здравейте на всички.Тренирам от 2 години редовно,храня се долу горе добре според възможностите ми.Ръцете ми за това време са мръднали само 5 см.Пробвал сам доста програми и пак не става.Супер серии,изпомпвания но...Някой ако има някаква идея как да ги излъжа тия ръце да я сподели ;-)
претрениране ? имам приятел който тренира от повече от 5 години 3-4 пъти в седмицата , храни се добре , взима много и различни добавки , но въпреки това много бавно се расте ... въпрос на генетика
21.01.09
06:43
Еми пробвай различни методи.Примерно спри да ги тренираш за една седмица.Много начини има да “излъжеш” мускула.Ако ги правиш заедно бицепс,трицепс ги раздели в различни дни.Първо пробвай с почивката от 1 седмица на ръцете,после виж дали ефект ще има след месец,после пак сменяй метода и така.И вмъквам само,че ръцете растът най-вече от другите базови упражнения(тяга,лег,чукове,гребане и т.н.)
21.01.09
08:45
И аз съм в подобна ситуация и сега пробвам различни варианти.. Всяка седмица съм с различни упражнения и мисля, че за 1 месец мръднаха един сант :). По-натакък мисял да пробвам и суперсерии. Друг вариант е, както каза alleN, да спреш да ги тренираш за известно време. И аз обмислям този вариант. Успех ;-)
21.01.09
10:46
Спри да ги тренираш директно,определено спри . :) Само тяга ,клек,гребане,лежанка,набирания...ей такива,но без директно трениране.И се помъчи да си увеличиш силата на всички упражнения.
Е, 5см си е супер, ти с колко искаш да порастнат. От това ниво нагоре много лекичко ще се пълзи. Как ги тренираш?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.01.09 11:21.