Ръце проблем

20.01.09
21:52

Здравейте на всички.Тренирам от 2 години редовно,храня се долу горе добре според възможностите ми.Ръцете ми за това време са мръднали само 5 см.Пробвал сам доста програми и пак не става.Супер серии,изпомпвания но...Някой ако има някаква идея как да ги излъжа тия ръце  да я сподели  ;-)

21.01.09
01:04

претрениране ?  имам приятел който тренира от повече от 5 години 3-4 пъти в седмицата  , храни се добре , взима много и различни добавки  , но въпреки това много бавно се расте ... въпрос на генетика

21.01.09
06:43

Еми пробвай различни методи.Примерно спри да ги тренираш за една седмица.Много начини има да “излъжеш” мускула.Ако ги правиш заедно бицепс,трицепс ги раздели в различни дни.Първо пробвай с почивката от 1 седмица на ръцете,после виж дали ефект ще има след месец,после пак сменяй метода и така.И вмъквам само,че ръцете растът най-вече от другите базови упражнения(тяга,лег,чукове,гребане и т.н.)

SE

21.01.09
08:45

И аз съм в подобна ситуация и сега пробвам различни варианти.. Всяка седмица съм с различни упражнения и мисля, че за 1 месец мръднаха един сант :). По-натакък мисял да пробвам и суперсерии. Друг вариант е, както каза alleN, да спреш да ги тренираш за известно време. И аз обмислям този вариант. Успех ;-)

BU

21.01.09
10:46

Спри да ги тренираш директно,определено спри . :) Само тяга ,клек,гребане,лежанка,набирания...ей такива,но без директно трениране.И се помъчи да си увеличиш силата на всички упражнения.

21.01.09
11:20

Е, 5см си е супер, ти с колко искаш да порастнат. От това ниво нагоре много лекичко ще се пълзи. Как ги тренираш?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.01.09 11:21.

21.01.09
12:47

Ще спра да тренирам ръцете известно време защото това не сам го пробвал досега и дано има ефект  ;-) Иначе сам ги тренирал по всякакъв начин,а в момента са ми в един ден :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1