25.01.09
17:53
аз също пратих мейл преди 4 5 дни ама сиг сме изтървали рекламата :)
днес сутринта си получих пратката , за което благодаря :) наистина останах приятно изненадан от подаръците ... шейкъра наистина ще ми свърши отлична работа :) получавате адмирации за кампанията която провеждате :) браво
http://img216.imageshack.us/img216/6028/image253hp1.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/3097/image255el4.jpg
http://img217.imageshack.us/my.php?image=image254gm4.jpg
Мнението беше редактирано от CheFolino на 26.01.09 10:28.
Абе, хора, що не казахте, че Хот блъд се газира, като го друсах в шейкъра, направо ми гръмна в ръцете и боядиса цялата кухня:) Иначе яко ме загря и изпоти:)
Абе, хора, що не казахте, че Хот блъд се газира, като го друсах в шейкъра, направо ми гръмна в ръцете и боядиса цялата кухня:) Иначе яко ме загря и изпоти:)
Хахахах хубаво че каза, аз тея дни ще го пробвам. Днес и утре обаче мисля да пробвам White Flood
26.01.09
12:49
Хахахах хубаво че каза, аз тея дни ще го пробвам. Днес и утре обаче мисля да пробвам White Flood
Не забрявай после да споделиш ефекта или дали има такъв :)
току що привърших с тренировката за гърди и рамо , 40 минути преди нея взех “горещата кръв” ... невероятна добавка ... правих по една много тежка серия допълнително на всяко упражненние .. по принцип гърдите ми са слаби и ги правя с неохота .. но не и днес ...
26.01.09
13:18
и мойте пристигна благодаря хора страшни сте ии шейкър има към добавките :Д
26.01.09
13:43
тая тениска и на рони ше му е голяма бе
Расти и време не губи!Ако ли пък не тениската ни върни!
SNS
Сега да попитам за Хот Блъд. Честно казано, аз я взех преди тренировката по бокс и ме накара да се изпотя жестоко, като ми даде и доста енергия, но не идва ли малко повечко натоварването на сърцето в този случай?
Туко що пратих заявка за мострите , но не знам дали съм се вместил във времето , в което тя протича. Кажете до кога трае и дали да очаквам мостри или да съжалявам ?
Не забрявай после да споделиш ефекта или дали има такъв :)
Задължително :) днес след 21:00 ще пиша
Туко що пратих заявка за мострите , но не знам дали съм се вместил във времето , в което тя протича. Кажете до кога трае и дали да очаквам мостри или да съжалявам ?
И мен това ми е интересно. Надявам се да няма проблем, че съм от Стара Загора :)
27.01.09
09:12
И аз бях пратил на 22-ри, но още си чакам мострите. Иначе поздравления.
Днеска пробвах Хот Блууд.Да ви кажа първото ми впечатление беше, че има много гаден вкус (аз не обичам сладко и екзотични вкусове /гуарана/),но съм сигурен,че на 90% от вас ще им хареса.От АТТАК съм очарован от всичко.Много вкусно :) и много добър ефекет.Както някой беше споменал по горе - Направо избухнах.
П.С. На мене Хот Блууд-а не ми се газира ? :)
ATTACK-а преди мноооооого време писах лог за него и ми подейства много добре, на занижени дози.За цената си е отличен избор !
ATTACK-а преди мноооооого време писах лог за него и ми подейства много добре, на занижени дози.За цената си е отличен избор !
Нали :)Дай линк към лога,че не мога да го намеря.
27.01.09
15:32
Нали :)Дай линк към лога,че не мога да го намеря.
И аз това търсех след като емзо каза че има лог.Но всъщност няма,ако не се лъжа и за Jungle Warfare беше казал че има лог преди време,но и него го няма
@Borko - NO2 продукт
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/19719/
Обърнете внимание на 4ия мой пост в темата - нещата са се променили нали ?
За JW не правих лог.
п.с. обърнете внимание и на поста на FZKTWGS, който тогава беше известен като BIG_PICHAGA на стр.2
Да знаете от кого приемате съвети ;)
Мнението беше редактирано от emzo на 27.01.09 17:26.
28.01.09
10:33
Значи да уточним отново че промоция няма.Казахме че това е нещо което правим целогодишно и от години-всеки който се интересува от нашите продукти и иска да ги опита получава фирмен пакет от нас.НО по стар български обичай злоупотребите с тази наша дейност започнаха след като обявихме това във форума.Няма да се впускаме в подробности само ще кажем че от изпратени 33 пакета във петък например коментара е само един.Сами си правете изводите.Изпращането на мостри вече става изцяло на избирателен принцип от наша страна и моля тези които не получат нищо да не ни се сърдят.А за тези които ни пратиха по 5-6 е-мейла няма да се впускаме в подробности само бих казал че могат да предявяват претенциите си някъде другаде но не и при нас.
Успех на всички и до скоро.
SNS
Аз денс пуснах едно имеилче дано да получа нещо да ги пробвам.Единствено съм пробвал VOLUMASS 20 и то преди много време,това ми беше първия вносен продукт които съм пил.
Аз преди два дена ви пуснах писмо и ако получа нещо обещавам да направя коментар на продукта!
28.01.09
11:04
Значи да уточним отново че промоция няма.Казахме че това е нещо което правим целогодишно и от години-всеки който се интересува от нашите продукти и иска да ги опита получава фирмен пакет от нас.НО по стар български обичай злоупотребите с тази наша дейност започнаха след като обявихме това във форума.Няма да се впускаме в подробности само ще кажем че от изпратени 33 пакета във петък например коментара е само един.Сами си правете изводите.Изпращането на мостри вече става изцяло на избирателен принцип от наша страна и моля тези които не получат нищо да не ни се сърдят.А за тези които ни пратиха по 5-6 е-мейла няма да се впускаме в подробности само бих казал че могат да предявяват претенциите си някъде другаде но не и при нас.
Успех на всички и до скоро.
SNS
Няма комнетари? О, веднага.
Значи Hot Blood. Досега не бях ползвал подобни продукти въпреки дългогодишния си стаж, така че може би нямам добра база за изводи, но - много съм доволен. Очаквах да е пореднака кофеинива “енергиина напитка”, коята за 30 мин те прави малко по-енегичен, или по-скоро превъзбуден. О, не. 15 минути срлед приема и пулса ми се качи от 60 на 90 в спокойно състояние, но не беше неприятно. Бягах до залата от енергия!!! Смазваща тренировка за гръб! Мога да кажа, че първите 2 часа ефекта е пълен - мощен физиологически - пулс, енергия, и ментален фокус, а някъде от 2-рия до 6-тия (!) час физиологическия приминава - то не е и хубаво 6 часа сърцето ти да препуска - но пък менталния фокус и концентрация остават. Много добра добавка!
Надявам се, че с това поне малко съм доказал, че не злоупотребявам!
Така до сега мога да кажа че протеина е много вкусен, лично най-много ми хареса Ванилия+Мед и Малина+Шоколад! Много лесно се разбива(пяната идва малко в по-вече, но не е проблем),и най-важното не ме подува, а го пия с мляко........досегашния баргин като го пия с мляко ме подуваше и ми докарваше газове
За атака ще пиша към четвъртък или петъка защото мисля да го вкарам в трен за ръце! То за него цялото пакетче ли трябва да се изпие на веднъж и хот блъд може ли да се вземе заедно с атак, а и каква е разликата м/у двете? И някъде пишеше че АТАК е спрян от пройзводство май на бб.ком?
И аз досега само от протеините съм пробвал. Най-вкусния е ягода-бял шоколад, все е дно ям сладолед много е вкусен. А за другите матриците и буустерите не съм ги пробвал още. Като си свърша White Flood-a тогава ше ги пробвам. Иначе като цяло протеините са добри
Да разбирам ли , че не всеки , който е изпратил майл по “правилния начин” ( само 1 мейл , с информацията , която се изисква ) ще получи мострите , заради алчността и тарикатлъка на други ? Ако е така , наистина ще бъде жалко , защото отсяването ще включи и нас , нормално изпратилите мейли. Но щом получа ( ако ги получа ) мострите ще пробвам и ще коментираме с останалите .
Здравейте! Искам да попитам след колко време ви пристигнаха мострите и обаждат ли се предварително на оставен от вас телефон? Пратих писмо на 25.01 и искам да знам дали да чакам някакви мостри, понеже след около 10тина дена ще си взимам малко добавки. От коментарите до тук останах положително настроен към тази марка, но друго си е да се пробва първо.
Поздрави!
28.01.09
14:01
Ние в нашата зала (протеиновият ни бар) вече около година работим основно със Scitec и ББГ. Нашите клиентите са много доволни от техните продукти което е много важно за нас и ни помага в налагането и подържането на едни добри бих казал дори нови стандарти в предлагатено на фитнес услугата. Благодарим на колегите за техния професионализъм.
пробвал съм няколко продукта на Scitec: NO-Burst в комбинация с AcidKiller , Attack, Hot Blood,100% Whey Protein Professional и мога с ръка на сърцето да кажа, че това е една от малкото фирми които заслужават уважение а удовлетворението от всеки вложен лев не закъснява.
само да вметна че G-BOMB (глутаминът) с уникален вкус , от протеините а мен ми хареса малина +шоколад . утре преди тренировката за гръб ще взема ATACK-а ... и ще изразя впечатления .
По-добре преди тренировка за ръце или гърди.Избра трудна за напомпване група ;)
28.01.09
21:36
И аз утре ще отворя Атак. След като вече всподелих мнението си за Хот Блъд, каква е разликата между двата наистина?
Искам да ви препоръчам една комбинация от продукти, с която аз постигнах невероятни резултати. За 8 месеца, качих 16 килограма чиста мускулна маса и постигнах 8 см. ръст в обиколка на ръката.
Scitec Nutrition:
1. 3 приема на ден ISOLATE - много бърза усвояемост и много висока концентрация на протеин, 84%, по спомен.
2. След тренировка TransX - cell volumizer и сутрин на гладно
3. G BOMB (разделен на два приема, след тренировка и преди лягане)
4. NITRO - X - rазклонена верига аминокиселини 3 пъти по 2 хапчета (редувам ги с протеина през 2-3 часа интервал) - по този начин осигурявм висок прием на аминокиселини през целия ден
5. Vita X един път на ден с хранене.
Невероятна е...
Мнението беше редактирано от Pozi7ive на 29.01.09 06:43.
Аз имах 2 въпроса, още в началото, но се загубиха покрай постовете на питащите, кога ще им дойдат доставките.
1. Направи ми впечатление, отличната разтворимост и голяма сладост на суроватъчния протеин. Тъй като рядко използвам добавки, последния път, в който пих подобно нещо, беше около 4кг на една Бг марка и така са омазах, че после някоко месеца ядях само салати, за да си върна формата. Аз имам спомен за на едни протеини, които на времето като ги разбивах 5 мин, все си седяха на топчета. Иначе препрата е адски вкусен, особено шоколадовия вкус и не знам, може би си внушавам, тъй като съм изпил доста малко дози от него, но сякаш след тренировка, като си пийна 40 г. и се възстановявам по-добре.
2. Хот блъд, освен че ми гръмна в ръцете, ме загря сериозно, но си мисля дали в съчетание с високо интензивен спорт като бокса не ми идва малко в повечко натоварването на сърцето?