Вкусна извара :)

27.01.09
09:37

Привет :)
Искам да ви споделя една моя рецепта, която моооогооо ме кефи, става мноооогооо вкусно :)

Овесени трици, извара, една ванилия, подсладител, канела, всичко това обърквате с прясно мляко, като го затопляте малко за да се разтворят подсладителя и ванилията :) много хубава закуска става :)

27.01.09
10:59

Здравей , Веси ! Имам само един въпрос - какъв подсладител използваш ?

27.01.09
13:10

Хммм.... хубав въпрос, aма не го помня как се казваше, не е течен а от тия дето са на малки драженца.

27.01.09
13:48

Хммм..... аз ако бях ще сложа обикновенна бяла захар .Какво всички сте се вманиачили да не приемате захар не мога да разбера ?????? Ш се повредите най-накрая....

28.01.09
09:04

А бе защо тряя ги мислите такива? Аз само с вода и малко сол я пия. Е верно е че първите пъти просто ти се драйфа ама после се свиква :D :P

28.01.09
12:22

Тя изварата си е вкусна сама по себе си...ако не друго то се времето става такава и после ако не хапвам чак ми се дояжда яко :)

28.01.09
21:38

казано от vessi на 27.01.09, 13:10:

Хммм.... хубав въпрос, aма не го помня как се казваше, не е течен а от тия дето са на малки драженца.

Подсладител!
Ето вече имам един опонент във форума!
ПОДСЛАДИТЕЛ!
Какъв подсладител, ако е възможно, моля!
Много бихискал д асподелиш как се чувстваш, след като използваш подсладителя! Това е добър повод за нова и интересна дискусия!
Обяснявам: Противник съм на подсладителите. Не приемай коментра ми, като заяждане! Уважавам чуждото мнение. Повод за дискусия!

казано от vasil genov на 27.01.09, 13:48:

Хммм..... аз ако бях ще сложа обикновенна бяла захар .Какво всички сте се вманиачили да не приемате захар не мога да разбера ?????? Ш се повредите най-накрая....

Първо това не е мания.Дали да използваш или не си зависи от много неща.Второ ти може би си с по-бърз метаболизъм и не ти се отразява бялата захар.
По-скоро хората,който са обедени,че подсалдителите са толкова вредни се вманиачяват.Аз лично от 4 години всеки ден използвам подсладител и нищо ми няма.Разбирасе гледам да не прекалявам(както с всяко друго нещо),защото с времето може и да се получат усложнения ,въпреки че незнам някой да го е доказал.В умерени дози не пречи на никой.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 29.01.09 16:21.

29.01.09
19:07

аз го парвя в шеикъра и е убиец :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1