Ново дневниче на Vessi за 2009 :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.01.09
07:35

Добро утро на всички :)

Така, относно семинара....ами какво да Ви кажа, доказах си всичките неща в които тайничко се съмнявах но упорито не исках да ги спазвам. А те са :
no food за мозъка, вялост, загуба на ВОДА не на мазнина, депресия, затормозени бъбреци и черен дроб и много още.....

Е, какво мислите, струва ли си да рискуваме здравето си ? Аз мисля че НЕ. То е най - ценно :) поне за мен :)
Научих още факти, които направо ме шокираха, като например че 1 кг. мазнина е равна на 9000 калории. Ви е как мислите, дали 9000 калории могат да се стопят за един ден ?

И така, просто си доказах колко вреден ще се окаже в бъдеще Дюкановия режим на мен, no thаnks :)

Така  а сега отчетче :)

28.01.2009

сутринта преди English-a кафе, на гладно
закуска : 2 л.овес.трици + ленено семе + кис.мляко ( за последно )
обяд : 2 филийки Вита ръж с тънък кашкавалец отгоре ;) салата домати + малко извара отгоре на доматките :)
след обед : пригладня ми и се сетих че в хладилника на работа имам останало филенце пилешко околу 100 гр. да си го хапнах с една ф.Вита ръж

вчера нямах тренировка, но ходих на място, където научих доста ценни за мен неща :)

Вечеря : хмм....( бях на рожден ден....) салата ряпа с моркови, няколко рибки мариновани, прасешко котлетче( ама беше доста сухо ) което на мен много ми допадна, и тук....за гарнитура малко картофено пюре с пресен лук  %-P

И така.....след вечерята заспах блаженно към 23,30 и днес вече съзнанието ми е коренно различно :)

Хайде, лек и прекрасен януарски ден желая на всички Ви :)

Мнението беше редактирано от Vess на 29.01.09 07:37.

30.01.09
07:07

Добро утро сладури :)

Тази сутрин съм в страхотно настроение, знам ли що  :roll: ама ми е гот :

Така вчера :
29.01.2009

ХРАНА:
закуска : мандарини 2 + 200 гр. извара мммм....вкусно е
обяд : 2 ф. Вита с извара и малко кашкавалец на сандвич
междинно хранене : 200 гр. извара подсладена със Степче
вечеря : огромна салата зеле + моркови + зелена салатка с риба тон :) и малко пуешко филенце околу 70 гр.

ТРЕНИРОВКА :

Тае Бо - разгрявка, кардио част околу 45 мин. после ръце + упраж.за крака, дупе, корем със собствено тегло. Общо всичко тренировка 90 мин. Ухаааа....направо се размазах, но си е кеф :)

Днес, е петък, най хубавия ден от седмицата нали така ? Затова мисля да го посветя на залата :) днес имам гръб, гърди и трицепс :)

Хайде спорен от мен :)

30.01.09
08:10

Ей, ставаш креативна в храната, браво, браво! :)

30.01.09
08:18

Старая се :)

Аз съм решила да дойда при теб за някой неща, като режим и фитнес тренировка, но ми предстои заминаване на ски и мисля като се върна да те посетя. В момента тренирам с някаква готова програма, но не съм много убедена че е МОЯТА програма :)

Имам някой цели които гоня и ми се ще да ми помогнеш :)
Но като се върна към средата на Февруари, ще дойда :)

30.01.09
13:32

Такаааа, петъка почти си отмина :) това е добре :)
Ще се отчета за днес тъй като събота и неделя ме няма ;)

Днес, 30.01.2009 :

Закуска : мандарини, извара и степче, този път прибавих и канела и стана....ммммммозък
междинно : 10 - 15 бр.кашу
Обяд : сандвич от 2 ф.Вита ръж 100 % с извара и кашкавалец ама доста тънък беше  :down:
междинно : 200 гр. извара със степче, канела и кашу

Тренировка към 18,00 тя ще е следната :
загрявка 5 - 7 мин.
гърди: вдигане дъмбели от полулег 3х10-12 ( ще видим какви тежести ще взема )
пек-дек 3х10-12
гръб: скрипец хоризонтален 3х10
скрипец вертикален пред гърди 3х10
гребане с дъмбел 5 кг. 3х10 всяка ръка
трицепс на скрипец 3х10-12
сгъване от лакът зад глава 3х8 - 10 с всяка ръка
коремни преси до отказ
и любимото ми :) пътека интервално 30 мин.

Вечеря : салата шопска лук и магданоз, задължително и скумрия на скара :)

Та това :)
Хаиде приятни почивни дни от мен :)

31.01.09
17:45

Веси, браво за промяната. И аз май трябва да го мина този семинар с моя страх от въглехидратите. Доброто ти настроение най-вероятно е последствие от доволния ти нахранен мозък. Кога ли ще ми дойде ъкъла и на мен :P

02.02.09
07:15

казано от diva 97 на 31.01.09, 17:45:

Веси, браво за промяната. И аз май трябва да го мина този семинар с моя страх от въглехидратите. Доброто ти настроение най-вероятно е последствие от доволния ти нахранен мозък. Кога ли ще ми дойде ъкъла и на мен :P[/quote

Добро утро сладури, Дива97 да чувствам се все по добре :)

Сега бързам с отчета че много време не писах :)

31.01.2009 събота :

кекс от 3 белтъка и 1 желтък, извара, овесени трици, ванилия, 100 мл.мляко канела и степче за вкус и така 10 мин. на микровелито и стана ммоооозък :) ядах го на три пъти до след обед
вечеря : салата зеле + моркови, пиле печено без кожа и няколко ролца от раци, и пуешко филенце

Тренировка нямах в този ден, но се разходих едно хубаво с приятелки :)

01.02.2009 неделя :

закуска : кафе, овесени трици + овесени ядки със суш.плодчета + прясно млечеце  ;-P
междинно : 3 кивита
обяд : сандвич от 2 ф.Вита с кашкавалец и пуешко филенце

тренировка : крака :
загрявка 5 - 6 мин.
напади 1х5, 3х10 с всеки крак с 10 кг.х 5кг. в ръка
клек преса 3х12-15 бр.
бедрено разгъване 3х10 х 10 кг.
бедрено сгъване 3х15 х 15кг.
корем на висилка до откас
корем на земя 3 х 20
пътека този път 20 мин. интервално с редуване
Много добре ми доди :)

след тренировка : 1 киви, резен кашкавал околу 50 гр.
вечеря : салата зеле + моркови и риба тон, консерва  :-P и малко пуешко филенце

Учих по английски и неусетно съм заспала :)

Лека и супер яка седмица ви желая :)

Мнението беше редактирано от Vess на 02.02.09 07:16.

02.02.09
07:38

Веси, гледам започнала си да излязаш от този съвсем безвъглехидратен режим :)
Как се чувстваш така? Повечко енергия, нали? ;)

02.02.09
07:49

Оооо, няма място за сръвнение Лимка, много по добре се чувствам а за енергия да не говорим :)
Разбрах колко вреди може да доведе това белтъчно хранене и се замислих сериозно :)

02.02.09
09:40

Искам да попитам нещо? Кога се правят кръговите тренировки? За тонизиране, за възвръщане на форма или...? Любопитно ми е защото никога не съм правила кръгова, веднага влязах с разделни тренировки, която според мен май не е редно  :roll:

И колко време като продължителност се правят кръговете ?

Благодаря предварително на тези които ще ми отговорят :)

02.02.09
10:41

Според мен кръговите са най-подходящи в началото, докато влязат в “ритъм” мускулите и нервната система и се нагодят към натоварването, а също и след дълго прекъсване. Някои хора са на друго мнение и тренират така постоянно, така че май е по-скоро индивидуално и е свързано със способността на тялото да се възстановява и със скоростта, с която това става.

02.02.09
11:24

Да, и аз мисля че е индивидуално за всеки човек. Но виждам че ги правят хора които активно се занимават с фитнес и ни най малко са начинаещи.

Аз както ходя 3 пъти в седмица на фитнес, и тренировките ми са разделни за отделни групи, имам чувството че в понеделник примерно като направя бицепс и рамо и....чак следващия понеделник. Някак си имам чувството че е малко. А в кръговите нали се върти и се товари цялото тяло и после пак, и така няколко кръкчета? Нали?

02.02.09
11:35

Да, седмица почивка е много за теб, а и за 90% от хората. Още повече, ти целиш отслабване, т.е., целта ти е да изгориш максимално калории. Т.е., тренировката за цялото тяло наведнъж в случая е по-подходяща от сплита, който е добър най-вече когато се цели максимална хипертрофия и растеж на мускулите.

02.02.09
11:43

Да, прав си точно целя изчистване на мазнинките които покриват мускулите, а тях ги имам но искам да ги покажа :) и затова ще пробвам от тази седмица кръгове от това :

повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения
придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 10 повторения
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 10 повторения
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения
раменни преси - 3 серии 10 повторения
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения
бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
клекове на клек преса - 3 серии по 15 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения
пътека 30 мин.

ще пробвам още от тази седмица, нов месец нова програмка :) пък ще видим как ще се чувствам :) Ще споделя после с Вас :)

Мнението беше редактирано от Vess на 02.02.09 11:47.

02.02.09
11:54

Според мен този кръг е огромен :)
Можеш да го разделиш на две даже...

02.02.09
11:57

Веси, това не е кръгова тренировка, нарича се комплексна :)
При кръговата се прави по 1 серия от всяко упражнение, после се завъртат кръговете отначало.

02.02.09
12:05

Аха, ами според теб коя мислиш ще е по добре за мен да правя ? Комплексна или да я направя така че да завъртам упражненията както са изброени по една серия и после още две кръгове от тях?

:) Благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от Vess на 02.02.09 12:10.

02.02.09
13:22

Кръгова би била по-подходяща. А и нали не си правила досега, добре ще ти се отрази :)

02.02.09
13:34

Да Уини, не съм правила до сега и ще те послушам :) От тази седмица ще пробвам и ще докладвам :) сиреч от утре :)

02.02.09
17:18

Веси, къде ходиш на таебо? Аз свърших гадните изпити и лекциите и се мятам пак да ходя в събота и неделя че ми липсва ужасно. :-/

03.02.09
07:22

казано от diva 97 на 02.02.09, 17:18:

Веси, къде ходиш на таебо? Аз свърших гадните изпити и лекциите и се мятам пак да ходя в събота и неделя че ми липсва ужасно. :-/

Дива 97 аз не знаех че си от Варна :) аз ходя в дом Младост там има всеки божи ден от 19,00 :) ела когато решиш :) в събота е от 11,00 сутринта в неделя няма.

Така да се отчета :

02.02.2009 :
( и аз като Лимка, само ядох, бях планирала Тае Бо но не се осъществи  :coolgrin: ) почвам яката да се вбесявам на тоз моя кръст )

така:
закуска : 2 кивита, 1 мандарина и тука....без нищо, не бях подготвена и заредена сутринта в понеделник на работа и затова само това  :down:

междинно хранене : сетих се че имам скътани ядки, кашу околу 50 гр. гризнах си ги
обяд : 2 ф.Вита ръжен с кашкавалче тънко и два домата за салатка

след обедно : пак ядки кашу суровичко още околу 40 - 50 гр.

вечеря : салата зеле + моркови ( имам чувството че ще заприличам на Зайо Байо някой ден  %-P ) ролца от раци околу 7-8 бр. и пиленце печено в плик с подправки без кожа обаче, честно :)

и тук......си пийнах с пиленцето една малка халбичка биричкаааа  :red: е, и Хасан човек :)

а след това не искам да ви описвам какви болки в кръста, направо съм ревала като малко бебе, нещо го кривнах ииииииии не ме питайте  :vampire:

Пусти кръст, ходих на доктор но не е нито дископатия нито дискова херния ами съм имала някакво леко несрастване на нам си какво там, не го запомних, но чичо доктор каза че не е страшно, просто не трябва вообще да го натоварвам и да го паза якакта  :bug:

И какво да правя сега, днес съм ОК но как да ида до залата ??? Хмм.....ще си помисля.....

Хайде чао и до скиф :)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.02.09 07:24.

03.02.09
07:36

Абе, Веси, с тоя твоя кръст не е добре работата... Вземи отиди на друг доктор....Мажеш ли го с нещо? Някакви хапчета пиеш ли? Има там разни стягащи колани, защо не си купиш нещо подобно?
И ми се струва, че трябва да правиш силови упражнения за тоя кръст - малко хиперекстензии с тежест, тяга, добро утро... Като се поуспокои малко де, то сега като те прерязва, няма да се получи ;)

03.02.09

Лимка здравей, за сега само го мажа, но рецептата която ми изписа доктора не можаха да я разчетат в две аптеки, честно ви казвам :) но днес продължавам да търся лекарствата и да си ги купя. За силови за кръста Лимка да си призная направо ме е страх  :down:

Знаеш ли че като правя корем на машината ” лакти - колена ” и след това два дни ме боли. Само на земя единствено или на висилката мога да правя корем, на римското или на това ” лакти - колена ” просто АБСУРТ, боли после  :down:

Ще си ги купя тия неща които ми предписа и ще видим.....

03.02.09
08:34

казано от vessi на 03.02.09, 08:18:

Знаеш ли че като правя корем на машината ” лакти - колена ” и след това два дни ме боли. Само на земя единствено или на висилката мога да правя корем, на римското или на това ” лакти - колена ” просто АБСУРТ, боли после  :down:

Мацко, тия уреди и аз ги заобикалям, макар че нямам проблеми с кръста!
Машина лакти-колене и мен ме удря в кръста; че и римското столче, ако пускам до хоризонтала, също.
Не се и опитвай дори да правиш на тях. Има достатъчно алтернативи!

03.02.09
08:37

Да, Лимка, така е вече взех да ги заобикалям, между другото цялата история започна точно от римско столе преди околу 2 год. и половина.

На снимката на ренгена излезе още че имам и лека нестабилност на грабнака, което ще речяло че ми слаб гърба....
Ще взема това новото мазило и някакви хапове ми е изписал чичо доктор и ще ви кажа после как действат :)

03.02.09
09:27

Веси, здравей!
Напълно е възможно да ти е слаб кръста, не гърба а специално долната му част. Особено щом се контузваш с коремните машини...
Преди извесно време аз самата имах много сериозни проблеми, точно с кръста си. Лекарката ме изпрати от кабинета си с една кофа мазила, свещи и хапчета и рече, че вече оскатяваща, трябва да се сбогувам с фитнеса. Докато не се срещнах с един спортен лекар, рехабилитатора на Спартак. Човека ми каза, че ако спра, ще стана още по-зле.... което се е случвало неведнъж, де. Та, по негов съвет започнах да тренирам силово тежко и кръста си и корема си. Да чукам на дърво, скоро не съм се секвала. Дори онзи ден правих тяга. Истината е, че съвременната медицина е много назад от ориентираната към здравето медицина.
За да заякнеш там, където трябва, ще ти трябват специално подбрани упражнения - хем да те пазят от повторни контузии, хем да те подсилят. Не си играй с това деликатно място.
Сега, докато се мажеш и обезболяваш, можеш да започнеш да правиш статични и разтягащи упражнения - планкове, “супермен”, крънчове(без да отлепяш кръста от пода). Това прави у дома. После ще ти кажа какво ще направиш :)

03.02.09
09:43

Уини здравей, благодаря ти много за идеите :)

Значи, този доктор ми го препоръчаха като най-добрия за Варна, в медицинския център Младост се намира, както и да е. Той като ме попита дали се движа, аз му казах че някъде 5 пъти в седмица спортувам, просто работата ми е такава че ако не се раздвижа след това ще откача. А той ми вика ” ти си луда, с този кръст и спортуваш ” не му обърнах внимание даже се присмях лекичко, и му казах как така няма да спортувам, ехооо.....няма такива филми :)

Уини, имам един проблем, аз съм в спорта от 7 години някъде, знам много упражнения, но не и с истинските им наименувания  :down: извинявай, че те питам такива неща но не знам кои са тия движения [color=blue]планкове, “супермен”, крънчове(без да отлепяш кръста от пода).

Значи това ” планкове “е странични преси на пода, или поне така аз мисля, а “крънчовете” са повдигането на крака с прав ъгъл в колене, така ли или греша ???  :red:

Ще те послушам и ще кажа после как се чувствам. :) Благодаря ти :)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.02.09 10:26.

Веси,
аз машини за корем не правя изобщо. И римско столче не правя - то също е  много натоварващо за кръста.

За да оправиш този проблем първо трябва да “засилиш” мускулите на корема и на кръста. Да правиш т.нар. core/ stability excersises
Най-добре е да правиш планкове на земя или на топка за тази цел. http://www.maxim.co.uk/fitness/workouts/5876/352/swiss_ball_plank.html

страничните планкове също са много добър вариант за косите мускули на корема

това трябва да става под наблюдението на инструктор обаче, защото докато се научиш да заемаш правилната поза е малко трудно. Планковете са ппвече за сила отколкото за хипертрофия на мсукулите и мисля, че за теб са идеални. Внимавай много да не ти пропада кръста докато ги правиш...
също така - половинки коремни преси на земя със свити колене - тук ти сама си определяш натоварването. Задържай по няколко минути горе, “изстисквай мускула”.

Засили и долния корем с повдигане на крака от вис като си хванала с ходилата дъмбел. Прави това само със свити колене ( с изпънати ще натовариш пак кръста) и пак внимавай за стойката - гърбът ти трябва да се опира съвсем леко на задната облегалка, тазовите ти кости трябва да сочат напред задължително (не нагоре).

Аз лично се придържам към “простичките” неща - предпочитем упражнения на земя или със свободни тержести пред машините....

ПОздрави

03.02.09
10:49

Ето ги:
предна опора
странична опора
”супермен”
задна опора

Прави и тези половинчати коремни преси, или крънчове, които ти описа Венци. Със сгънати колене, да.
И не се престаравай, ей ;-)

03.02.09
10:52

Еха, супер упражнения, лелеее нямам търпение да пробвам, това ” супермен ” аз му викам гръбни преси, много е яко :)
Благодаря много за съветите, много, ще опитам още днес :) и ще кажа утре как съм се справила :)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.02.09 11:10.

03.02.09
14:51

Ох изпуших вече на работа  :gulp: хи хи хи....
днес мисля да пробвам това :

избутване дъмбели от полулег 15
вертикален скрипец 15
рамо разтваряне в страни 15
бицепс сгъване с дъмбели 15
трицепс на скрипец 15
напади 1х20( по 10 на крак)
бедрено сгъване 15
бедрено разгъване 15

и това 3 пъти :)

не знам корема кога да го включа, на всяко кръкче ли има корем, или на края ? :) да видим какво ще стане, и как ще се чувствам :)

Аха, надникнах в днесвничето на Лимка и видях че тя прави на всяко кръкче, ОК и аз така  :red:

Мнението беше редактирано от Vess на 03.02.09 14:58.

04.02.09
07:59

Такаааа, и сряда дойде :)

03.02.2009 :
закуска : овесени трици, сварени с вода + извара, подсладител и канела + ленено семе, вкусно става ммммм :)
обяд : 2ф.Вита ръж с извара и тънко топено сиренце отгоре, салатка доматки
междинно : ( пак РД имахме в офиса ) но се сдържах само с няколко прченца луканка, и някаква сушеница )

тренировка : ииии тук е момента да кажа, направих ПЪРВАТА си кръгова тренировка, която беше следната :)

загрявка + стречинг на всички мусколи
1.Вдигане на дъмбелих5кг. от лек за гърди 20 повторения
2.Скрипец вертикален, широк захват 15 кг. 20 повторения
3.Рамо повдигане на дъмбели в страни х5 кг. 18 повторения
4.Бицепс х5 кг. 20 повторения
5.ТРицепс на скрипец мисля че бяха 15 кг. 20 повторения
6.Напади с 10кг. 20 повторения по 10 на крак
7.Клякания с 10 кг. с вкарани пети 20 повторения
8.Бедрено разгъване 20 повторения
9.Бедрено сгъване 20 повторения
10.Корем на земя с вдигане на колене към лакти 30 повторения

И това три кръга

Накрая отидох на пътеката за 15-20 мин. интервално, но пътеката се прицака и само околу 7 - 8 мин.бях на нея и после още 5 мин.колело :) ама много ми е скучно на това колело бе....ииии значи :)

Вечеря : салата домати и краставици с магданоз, леко олио и сиренце за красота  ;-P + околу 180 - 200 гр. пилешко филе на скара :)

Та това, :)

Уини, кръста ми се държа много добре на снощтната тренировка и сега се чувствам отлично :) добре се получи :)

Хайде, до скиф :)

04.02.09
08:10

казано от vessi на 04.02.09, 07:59:

2.Скрипец вертикален, широк захват 15 кг. 20 повторения

Весито, ха честито за сефтето! ;) Тия гърди що ги правиш 20 бр? Много са ти големи и искаш да смалиш чашка ли? Яяя по 10 макс, с по-голяма тежест - да усещаш, че работи... Гърбът и рамото също много повторения ми се види...ако не искаш да правиш маса там, прави 12-15, ако искаш маса - по-малко дори... Бицепс и трицепс - зависи от целите ти...те могат и на 20ки, но и по-малко търпят също ;)

04.02.09
08:17

03.02.2009 :
...

Здравей, Веси!

Как мислиш, 5 кг дъмбели не са ли ти леки за гърди, при условие, че използваш същата тежест при много по-слаби мускулни групи (бицепс и рамена)? Като гледам другите ти постижения (трицепс), оставам с впечатления, че спокойно можеш да удвоиш тежестта - 10 кг на ръка и пак да правиш същата бройка.

04.02.09

Ох, ами Лимка, що, щото сама си я съставях тази програмка и не знам още, но ОК next time ще бъде по малко, не искам да свалям размери даже малко да увелича мускулчета тук там  %-P

Следващата ще е както казваш, да видим ква ще я свърша :)
Благодаря за съветите :)

П.П. абе има и още нещо.....а...а...в тая зала дето ходя хич не ми са удобни железата и машиние и от едно на друго търча от едната зала в другата, много досадно и....ще видим, и без това май ще си търся друга зала....ще видим :)

04.02.09
08:20

казано от Vic на 04.02.09, 08:17:

03.02.2009 :
...

Здравей, Веси!

Как мислиш, 5 кг дъмбели не са ли ти леки за гърди, при условие, че използваш същата тежест при много по-слаби мускулни групи (бицепс и рамена)? Като гледам другите ти постижения (трицепс), оставам с впечатления, че спокойно можеш да удвоиш тежестта - 10 кг на ръка и пак да правиш същата бройка.

Вик, здравей, ами май ми бяха леки като се замисля, аз имах в предвид по 5 кг. в едната ръка. Но да с 5кг. вдигам рамо, бицепс и трицепс, така е....И сега много приятно ми опъват мускулчетата :)

05.02.09
07:38

Е, дойде и тази сутрин, седнах пред РС-то и почвам с отчет за вчера :) ( между другото чувствам се невероятно готино хора,
Лимка, Уини, тази сутрин направих сефтето на Морската градина, от октомври месец не бях тичала на открито, ами какво да ви кажа, егати кефа :) УДОВОЛСТВИЕ по време и след тичането :)
Не сам толкова добра като Лимка, но тичах от Делфинариума, до летния театър, от там долу слязох на алеята по плажа и така до Хоризонт по стълбите и пак към Делфинариума. :) ехаааа кеф бе хора

Лимка ми е за пример и стимул и сега в момента мисля че май се зарибих яката  ;-P Станах в 6,00 ( въпреки че си легнах към 23,45 но ми е супер свежо и готино :)
Ох айде много се олигавих вече, почвам за вчера :)

04.02.2009 този ден тренировка нямах, ГОТВИХ у дома, няма как :)

ядох следното :
закуска : 3 с.л.овесени трици сварени във вода+извара, става като каша + ленено семе с канела и подсладител, много ми е вкусно това :)

предиобедно хапване : 2 кивита с извара :) ( на Уини това нещо май не й допадна )
обяд : 2ф.Вита ръж с извара и топ.сиренце от това за сандвичи дето е + зелена салата с едно яйчице  ;-P

след обед : купичка извара, размита с няколко капки вода и овкусена със степче, става като крем, мен ми е вкусно :)

вечеря : салата околу 150 гр. от бяла ряпа и моркови, 50 - 70 гр.кашкавалец, и прасешко печено без мазнина с гарнитурка гъби задушени, еееееййй вкусно бе, от това пиле вече крилца ще ми поникнат  :-)

Та така драги ми смехурковци, такава я скуласах вчера :)

Днес деня обещава да е мнооогооо хубав, поне за мен :)

Хайде драги ми смехурковци, трябва да се залавям за работа :)

Мнението беше редактирано от Vess на 05.02.09 07:39.

05.02.09
07:43

Ей, Веси, браво! Добре дошла в клуба!

Много се радвам, че съм допринесла поне мъничко за хубавото ти настроение днес ;)
Разстоянието ти си е много добро даже, особено ако не си бягала отдавна! Не се изсилвай от самото начало :)
Днес денят наистина се очертава хубав хубав хубав и слънчев ден! Иииххааа :-)

05.02.09
07:52

Да, от октомври не съм тичала на открито а все на пътеката в залата, разликата е огрооооомнаааа :)
абе кеф, ти наистина допринесе за готиното ми настроение днес :)

05.02.09
13:45

:bug:

Ооооо изцъклих се днес, егати шантавия ден :) a lot of work but I feel wonderful :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1