04.02.09
12:20
Значи ходя на зала от 4 месеца без почивка като тренирам 3 пъти в седмицата по сплит програма..Време ли е да спра за малко и за колко седмица или две.И през този период пречи ли да правя кардио , коремни преси или нещо друго само и само да съм в залата.
Темата беше редактирана от mirdgo на 04.02.09 12:23.
04.02.09
13:21
Не ми е ясно защо смяташ,че ти е време за почивка.Претренирал ли си,контузен ли си,болен ли си?Разбирам стажа да ти е много и да си решил да починеш 1-2-3 седмици от тренировки,но със тия 4 месеца
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.02.09 13:23.
Няма правило за това. Почивката може да помогне когато започнеш да тъпчеш на едно място (за 4 месеца едва ли си стигнал до там, нужни са години в повечето случаи ;) ). Или ако се контузиш, но 4 месеца даже за това са малко...
Абе с една дума - ако имаш нужда от почивка ще го знаеш. Ако се чудиш дали да почиваш, защото някой си бил казал, че трябвало на еди-колко си месеца да се почива еди-колко си седмици - спри да се чудиш и отивай да тренираш :)
Мнението беше редактирано от G33K на 04.02.09 13:31.
Ти решаваш. Никой не е казал, че след известно време прекарано в залата трябва да се почива. Почиваш, ако ти се почива. По-скоро на твое място бих сменил програмата, но това е лично мое мнение, просто обичам разнообразието :)
04.02.09
14:38
Какви са тея малоумни въпроси ?
казано от zayn на 04.02.09, 14:38:
Какви са тея малоумни въпроси ?
Момчето пита, за да знае. Със сигурност не може да напише в google: “Време ли ми е за почивка, че съм тренирал 4 месеца?”
Не знае - пита.
Ти знаеш - отговаряш.
:|
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.02.09 14:50.
04.02.09
18:28
Гугъл : почивка тренировки период
Да пробваме така? Не можело... :)
Време ти е за почивка,когато силата ти падне ,желанието ти за тренировки падне,появят се проблеми със съня,имунната ти система отслабне и прочие.