02.03.09
20:34
намерих си вчера една... днес я изпробвах ахх супер зле. Как не се замислих още малко за нея, направо е принтирах и отидох да блъскам =( объркан съм тотално, бях на 1месец Обща. Сега си нямам и на идея какво да правя, някой ще ми сподели ли негова ??
Да видя, може и да ми пасне някоя. Преди имах но е загубих (wtf) :/
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:50.
Забравих да спомена, тези програми във сайта са ми безполезни. Търсих по разни сайтове, също не намерих нищо
Какво търсиш, че са ти безполезни?
Мнението беше редактирано от MrNikoi на 02.03.09 21:02.
02.03.09
21:39
Ето ти един 3-дневен сплит,макар че,не вярвам,че си търсил..програми в нета бол..Понеделник гърди и бицепс Сряда крака и рамо Петък гръб трицепс толкова ли е трудно?! упражнения си ги измисли ти..
Ooo! Tи си момчето, което си беше изгубило програмата за абсолютни мезоморфи. :)
И, какви са ти изискванията към една програма за да “става” за теб?
03.03.09
08:53
казано от Japi на 02.03.09, 20:59:
Забравих да спомена, тези програми във сайта са ми безполезни. Търсих по разни сайтове, също не намерих нищо
Пич, я ми обясни как точно прецени, като отиде в залата, че програмата “не работи”?
Ти да не си няк’ва врачка и да виждаш в бъдещето?
Това, че не можеш да изпълниш която и да е програма “оптимално” е изцяло твой проблем и се дължи на това, предполагам, че дори не познаваш себе си достатъчно, за да можеш да прецениш какви тежести са подходящи за тебе за определено упражнение ...
Така че вземи си седни на гъза и си помисли хубаво дали проблема не е в твоя телевизор, вместо да правиш такива тежки изказвания ...
Прецених че новата е безполезна, защото като отидох не бях забелязал че са... неправилно и неудобно подредени упражненията. Също така... отпреди година и половина откакто тренирах са се променили много работи и не мога просто “да си наредя упражненията”, фитнес инструктура е дебил... незнае упражненията... нито програма да ми даде.
Търсих в нета, поне 10 програми намерих.
Не може да ме разберете, защото не ме познавате.
едит: няма значение, оправих се :)
Извинявам се за простото ми държание.
Мнението беше редактирано от Japi на 03.03.09 09:36.
03.03.09
14:23
Eми направи си сам бе пич..