Аааааа, бррр...ще откача, това ПМС ще ме побърка бе.....ужас :vampire: едни вълни лелееее.....и вода задържам, пудула съм се като балон :shut:
казано от Vessi на 05.03.09, 13:00:
Аааааа, бррр...ще откача, това ПМС ще ме побърка бе.....ужас :vampire: едни вълни лелееее.....и вода задържам, пудула съм се като балон :shut:
Сега гледай да пиеш повече вода и избягвай колкото се може повече соленото, киселото, кафето, подсладителите, подправките.......
казано от Cedar на 05.03.09, 13:14:
Сега гледай да пиеш повече вода и избягвай колкото се може повече соленото, киселото, кафето, подсладителите, подправките.......
Да, мерси много за съветите, старая се ама.....ужас бе, а от към течности пия много, ама....пусто ПМС :)
казано от Vessi на 05.03.09, 13:22:
Да, мерси много за съветите, старая се ама.....ужас бе, а от към течности пия много, ама....пусто ПМС :)
Знаеш ли - никога не съм имала такива проблеми с ПМСто.......незнам защо? Никога не съм можела да разбера, че ще ми идва.... :roll:
казано от Cedar на 05.03.09, 13:28:
казано от Vessi на 05.03.09, 13:22:
Знаеш ли - никога не съм имала такива проблеми с ПМСто.......незнам защо? Никога не съм можела да разбера, че ще ми идва.... :roll:
Лелеее, Кедър, ти си богопомазана :) честно ти казвам :) аз една седмица преди деня, едно напрежение в гърдите, болки, кръст, нервно състояние, много признаци, и интерестното е че при мен всеки месец е различно, ако единия ми метнат гърдите, то на другия месец умирам от кръст или нещо такова :)
Радвай се мила, казвам ти, богопомазана си :)
Е, поне е сигурно, че ще се оттечеш от надутостта след няколко дни. Аз вече се оправих ;-) И мен най-много ме мъчи водата, ставам като желирано мече :lol: И каквото и да пия, ям или не пия и не ям е все тая - нищо не помага. Изчакай малко и ще си ок.
казано от Winnie на 05.03.09, 17:42:
Е, поне е сигурно, че ще се оттечеш от надутостта след няколко дни. Аз вече се оправих ;-) И мен най-много ме мъчи водата, ставам като желирано мече :lol: И каквото и да пия, ям или не пия и не ям е все тая - нищо не помага. Изчакай малко и ще си ок.
Да, Уин, всичко се оправи днес рано, рано заран :) и вече съм доволно :)
Лелееее, Уини, днес на кроса как ми тежаха краченцата, то напади ли не бяха, екстензии бедрени, лелеее кеффф, а рамото ми хи хи сутринта с усилие си вдигам чашата с кафето :) ама ми е гот :) доволна съм от програмката си, с днешната тренировка ще направя първата си седмица и ще кажа после като цяло как я усещам, за сега съм СУПЕР, :) усещах хубави погледи снощи в залата в/у себе си :)
Така отчет за вчера 05.03.2009
6,30 - 7,15 крос в Морската градина :)
9,00 - 2с.л.овесени трици, 1с.л.ленено семе, 150 мл.пр.мляко, канела, извара
11,00 - 1/2Активия натурална, пуснали са 0,5% с малко извара
12,40 - 1ф.Вита ръж с крема сирене и резен пуешко, салата домати
14,30 - 1/2 Активия
17,00 - 1ф.Вита с крема сирене и резен пуешко
18,10 - ТРЕНИРОВКА
веднага след тренировката към 19,40 - протеинова вафличка домашна :)
20,50 - салата от 2 домата, сирене и околу 80 гр. пуешко и 60 - 70 гр. луканка, мазничка беше де :)
ТРЕНИРОВКАТА :
загр.5мин.крострен.
гръбни екстензии 2х2,5кг., 2х5кг.
крака от лакътна опора 4х12 с изнасяне на таз
рамо:
раменна преса 4х10 с х5кг. в ръка
предно рамо 4х12 с х5кг.
разтв. в страни 4х12
задно рамо 4х12 с х5кг.
крачка:
напади 2х15 със всеки крак с 13 кг.лост + тежести, но ми го отмъкнаха под носа и другите 2серии бяха с 10 кг. 2х15 повторения всеки крак
4х15 бедрени екстензии с 5кг.гушнати
4х15 аддуктори с 40кг.
4х15 абдуктори с 30кг.
наклони на страни с дъмбел 2х30 на всяка страна с 7,5кг. в ръка
пътека 10мин.
разтягане и планкове 1х30сек. и 2х40 сек. :) Весито е гордо :)
И така, чувствам се страхотно, крачката и раменцата тежат но ми е гот :)
Веси и аз съм така - но поне се пооблекчават нещата с Префемин. Въобще завъртя ли се около овулацията - всичко тръгва по нанадолнището. Вчера не можах да легна като хората на бедреното сгъване - пречеха ми гърдите....защото почнаха да ме наболяват, хем съм със супер як спортен сутиен и въобще не съм обемна в тая част. Иначе и аз подпухвам и се подувам. И не се понасям.
Привет пак от мен :) ох днес много шантав, натоварен петък бррр.....
Така, ще се отчета днес до момента а и за после че weekend-а ме няма :) хи хи
значи 06.03.2009
6,45 - 7,20 - крос в Морската градина :)
9,00 - 2с.л.овесени трици,1с.л.ленено семе, 200 мл.пр.мляко, канела
11,20 - 1 Активия натурално
12,45 - 1ф.Вита ръжен с пуешко и топ.сиренце, и 2 домата салатка :)
16,00 - 1ф.Вита ръж с пуешко и топ.сиренце
18,00 - ТРЕНИРОВКА дано успея до тогава да ида
след тренировката една от домашните ми протеинови вафлички :)
вечеря, планувам да е салата домати, риба тон 150 гр., малко луканка и сирене Гауда или Гуада ли беше :-) нещо такова, да го опитам и аз да не остана назад :)
Та това драги ми съфорумци,
тренировката ми днес ще бъде гръб и трицепс :)
Хайде хубави почивни дни и весел празник на всички дами тук :)
казано от Vessi на 06.03.09, 14:15:
Привет пак от мен :) ох днес много шантав, натоварен петък бррр.....
Така, ще се отчета днес до момента а и за после че weekend-а ме няма :) хи хизначи 06.03.2009
6,45 - 7,20 - крос в Морската градина :)
9,00 - 2с.л.овесени трици,1с.л.ленено семе, 200 мл.пр.мляко, канела
11,20 - 1 Активия натурално
12,45 - 1ф.Вита ръжен с пуешко и топ.сиренце, и 2 домата салатка :)
16,00 - 1ф.Вита ръж с пуешко и топ.сиренце
18,00 - ТРЕНИРОВКА дано успея до тогава да ида
след тренировката една от домашните ми протеинови вафлички :)вечеря, планувам да е салата домати, риба тон 150 гр., малко луканка и сирене Гауда или Гуада ли беше :-) нещо такова, да го опитам и аз да не остана назад :)
Та това драги ми съфорумци,
тренировката ми днес ще бъде гръб и трицепс :)Хайде хубави почивни дни и весел празник на всички дами тук :)
Имаш тенденция към намаляне на храната май. Напоследък все по-малко ми се вижда. Преди имаше плодове, пиле печено, ядки, и разни такива. Пък сега нещастни 2 филии и салати. Аз тъкво от тебе се надъхвах да си завиша калориите и въглехидратите, пък ти спря.
А, не Дива не е така, ама петък нещо всичко се е обрало у дома от хладилника и каквото имаше взех, а ядките нещо усещам че ми пречат на стомаха, :) в смисъл че ми забавят нормалното сутришно....нали се сещаш :) двете 00 :) и затова реших тия дни да не ям :)
Не бе мила, ям си охооо :)
Здравете хора :)
Имам да пиша за два дни :) Първата ми седмица с нова програма сплит, мина чудесно, чувствам се добре, доволна съм :) Усещам си тялото силно :)
Относно почивните дни, основно почивка само събота кардио дейност - Тае Бо :) а за храната, УЖАС, всичко отиваше подяволите със следобедните шоколадови бонбонени прегрешения, явно цикъла си оказа ОРГОООМНО влияние :coolgrin: карай да върви, нищо, от днес вече всичко ще вкарам в ред :)
Така 07.03.2009 събота :
8,40 - овесени трици, ленено селе, пр.мляко, канела
11,00 - Тае Бо тренировка
13,00 - една голяма ябълка
16,00 1ф.Вита с извара и 1/2 Активия
20,30 салата домати със сиренце, пч.пиле, задушени карфиол и мокровчета
08.03.2009 неделя :
9,00 - овесени трици, ленено семе, пр.мляко, канела
13,00 салата овчарска, пилешки филенца, с кашкавал и малко бекон
16,00 - мляко с кафе
18,30 - извара 150 гр.
21,30 - салата зелена, и малко снежанка, пилешко филе на скара и лютеница, и тук идва Тортатаааа....ужас, ама няма как, празник, позволено ми е :)
Това е от мен, лека и спорна дъъълга седмица :)
Мнението беше редактирано от Vess на 09.03.09 07:27.
Много малко си яло дори, Веси!
Споко, и другия уикенд - повечко ;)
Лека и кратка седмица!
казано от Limka на 09.03.09, 07:35:
Много малко си яло дори, Веси!
Споко, и другия уикенд - повечко ;)
Лека и кратка седмица!
Много малко, но тък като преди цикъла чак толкова не беше зле положението, сега по време на него така съм подута, ужас, вода и такива неща, и направо с тия бонбони се уляяях, аз като гледам съм ги забравила да ги напиша :)
Ей, сладури привет от мен, днес съм в страхотно настроение, за разлика от вчера :down: много ми беше гадно, задръстено, тъпо, подуто и т.н. станах сутринта с нагласата за тренировка след работа, но никакво настроение нямах и реших да пропусна, защото нищо нямаше да излезе от тренировката ако бях отишла :)
Така: 09.02.2009
6,00 - тичане по стълби, през една, през две, редувах ги и така 20 мин.
9,15 - овесени трици, ленено семе, прясно мляко, извара, канела
11,00 - един грейпфрут
12,30 - 1ф.Вита,100 гр. извара, 150 гр. риба тон
15,00 - Активия мляко 1/2, и извара 100 гр.
16,30 - 2с.л.овесени трици, 1с.л.лен, извара
18,00 - толкова бях подута и задържала вода, че нямах настроение да ида във фитнеса и реших да потичам в морската :) с тенденция да и се оправи настроението :) долу-горе.....стана
20,00 - салата шопска, печено пиле бутче, без кожата, задушени карфиол и морковчета бейби :)
Та така я скуласах вчера, но днес, стартирах деня със сутрешния си крос покрай морето и се чувствам страхотно :)
Хайде, хубав слънчев ден :) Поне във Варна пече :)
Ей пусто, пак са ми малко въглените бе....иииии значи......трябва да коригирам :)
Мнението беше редактирано от Vess на 10.03.09 07:38.
казано от Vessi на 10.03.09, 07:36:
Ей, сладури привет от мен, днес съм в страхотно настроение, за разлика от вчера :down: много ми беше гадно, задръстено, тъпо, подуто и т.н. станах сутринта с нагласата за тренировка след работа, но никакво настроение нямах и реших да пропусна, защото нищо нямаше да излезе от тренировката ако бях отишла :)
Така: 09.02.2009
6,00 - тичане по стълби, през една, през две, редувах ги и така 20 мин.
9,15 - овесени трици, ленено семе, прясно мляко, извара, канела
11,00 - един грейпфрут
12,30 - 1ф.Вита,100 гр. извара, 150 гр. риба тон
15,00 - Активия мляко 1/2, и извара 100 гр.
16,30 - 2с.л.овесени трици, 1с.л.лен, извара
18,00 - толкова бях подута и задържала вода, че нямах настроение да ида във фитнеса и реших да потичам в морската :) с тенденция да и се оправи настроението :) долу-горе.....стана
20,00 - салата шопска, печено пиле бутче, без кожата, задушени карфиол и морковчета бейби :)Та така я скуласах вчера, но днес, стартирах деня със сутрешния си крос покрай морето и се чувствам страхотно :)
Хайде, хубав слънчев ден :) Поне във Варна пече :)
Ей пусто, пак са ми малко въглените бе....иииии значи......трябва да коригирам :)
Махни я тая Активия, Никак не е хубава. пълна е с нишесте. по-добре кисело мляко. Наистина са ти малко въглехидратите.
пък 20 мин. стълби и крос са си двуразова тренировка. Брой си ги.
За Активията я метнах, заради проблемите ми със 00, ама хич не ми харесва, да....
10.03.09
12:25
Тя и на вкус е еднааааааааа... И не знам долколко наистина помага с 00.
Веси, здрасти :)
Задържаш вода, защото имаш проблем с 00-те.
Знаеш ли, че въпреки свойството на фибрите да разхлабват, при недостиг на вода се получава обратен ефект - спичане? Колко вода пиеш на ден, Веси?
Като ще тренираш двуразово, ще вкарваш малко повече въглехидрати. Не трици! Тях изобщо не ги брой за такива. Вместо трици, сложи овесени ядки на закуска след кроса. А преди силовата - минимум 2 ръжени филии. След нея - мед/банан/протеин/вафла... каквото писахме скоро.
Искам да знам нещо: събота и неделя - 7 и 8 март, къде беше? Тук във Варна ли беше?
казано от Winnie на 10.03.09, 12:32:
Веси, здрасти :)
Задържаш вода, защото имаш проблем с 00-те.
Знаеш ли, че въпреки свойството на фибрите да разхлабват, при недостиг на вода се получава обратен ефект - спичане? Колко вода пиеш на ден, Веси?
Като ще тренираш двуразово, ще вкарваш малко повече въглехидрати. Не трици! Тях изобщо не ги брой за такива. Вместо трици, сложи овесени ядки на закуска след кроса. А преди силовата - минимум 2 ръжени филии. След нея - мед/банан/протеин/вафла... каквото писахме скоро.
Искам да знам нещо: събота и неделя - 7 и 8 март, къде беше? Тук във Варна ли беше?
Здрасти Уин, да, събота и неделя тук си бях, защо питаш? Инъче пия много вода бе, ужас....постоянно пия, за храната - старая се, днес съм в залата и ще хапна, обещавам :)
Да, Уин, сега в 17,00 ще хапвам филийки от Финския хляб а след трен. протеинова фафличка мое производство :)
казано от Vessi на 10.03.09, 14:24:
протеинова фафличка мое производство :)
А рецептичка? :)
Веднага :)
овесени ядки, финни
фъстъчено масло
понеже аз не опотребявам протеин на прах
сложих извара
и малко вода че да се смеси всичко хубаво и в хладилника
:) това е :)
казано от Vessi на 10.03.09, 14:27:
Веднага :)
овесени ядки, финни
фъстъчено масло
понеже аз не опотребявам протеин на прах
сложих извара
и малко вода че да се смеси всичко хубаво и в хладилника:) това е :)
Ясно, благодаря!
Фъстъченото масло аз лично не бих го консумирал, но ако се сложи разбито яйце, протеин на прах, малко подсладител и овесени ядки и се запече, може и да стане нещо. :-) Ще си поиграя тия дни.
Добро да ви е утрото ехо :)
Ами, каква я сколасах вчера, вече трети ден без фитнес, само кросовете сутрин, вчера имах неотложен ангажимент, който излезе през деня и нямаше как.......нищо де :) няма да свърши света, а и ангажимента ми беше по важен от всичко :)
Така 10.03.2009
6,45 - 35 мин.крос в Морската и за капак пожарникарските стълби :) кеф :)
9,00 - закуска овесени трици, ленено семе, пр.мляко, извара, канела
11,00 - 1 ябълка
12,30 - 1 филийка Finntoast с извара и риба тон
14,20 - 1 бонбон Тофифи ( почерпка няма как )
15,10 - 150 гр. извара с кис.мляко и ленено семе
17,00 - 1 филйка Finntoast с извара
21,00 - салата домати с лук, малко сиренце, печ.пиле с печен пипер
Това е сладури, хайде спорен ден от мен :)
Мнението беше редактирано от Vess на 11.03.09 07:02.
Ей, Уини вкарах днес овесени ядки, ама те много набъбват бе.....олееее те повече от триците :)
казано от Vessi на 11.03.09, 13:55:
Ей, Уини вкарах днес овесени ядки, ама те много набъбват бе.....олееее те повече от триците :)
Аз съм забелязала, че финните стават по-обемни от обикновенните...ти какви си взе? По-добре хапвай често овес ;)
казано от Cedar на 11.03.09, 14:01:
казано от Vessi на 11.03.09, 13:55:
Аз съм забелязала, че финните стават по-обемни от обикновенните...ти какви си взе? По-добре хапвай често овес ;)
Ха, точно такива си взех, да....а овес всеки ден си хапвам оооо да да :)
казано от Winnie на 11.03.09, 14:15:
Дам, и ти ще лапаш от тенджерата :lol: Няма да сме сами, Cedar!
:lol: ммда,аз си реших проблема.... вчера се мотках из Левски - там има магазин за 1 лв. имат едни пламасови купи, доста големички..та си взех 2-3!
казано от Winnie на 11.03.09, 14:15:
Дам, и ти ще лапаш от тенджерата :lol: Няма да сме сами, Cedar!
Хи хи хи :-) абе на работа малко трудно ще замъкна тенджерата, ама купичката бая се напълни, хи хи, вкусно бе :)
Ей като си спомням първите ми купи ( аз други съдове не използвам ) бяха по 200 макс., а сега от 600гр до 1000гр :) и ядох с вилици - сега само с лъжиците набивам :lol:
казано от Cedar на 11.03.09, 14:55:
Ей като си спомням първите ми купи ( аз други съдове не използвам ) бяха по 200 макс., а сега от 600гр до 1000гр :) и ядох с вилици - сега само с лъжиците набивам :lol:
Хи хи хи, ти ме разби, и аз съм с лъжицата :-) ама виж купи нямам, добра идея ми даде да мина през някой такъв магазин :) много благодарско :)
казано от Vessi на 11.03.09, 15:00:
казано от Cedar на 11.03.09, 14:55:
Хи хи хи, ти ме разби, и аз съм с лъжицата :-) ама виж купи нямам, добра идея ми даде да мина през някой такъв магазин :) много благодарско :)
Ами да, вземи си - те са и с капачета, стават и за храната на вън. Много са удобни....има средни, големи. :)
Оф, да се отчитам че чета чета....и забравих да се отчета за вчера :)
Ха здрасти де :)
значи 11.03.2009
6,45 - 35 мин.крос в Морската градина, със завършек Пожарникарските стълби :) яко :)
8,45 - овесени трици, ядки, ленено семе, пр.мляко, извара, канела
11,00 - 1 ябълка
13,00 - 1 ф.Finntoast с извара и крема сирене Ексуиза, салата домати
15,15 - 100 гр.извара с кис.мляко
17,00 - 1ф.Finntoast с извара
18,45 - ТРЕНИРОВКА
20,00 - протеиново искушение домашно :)
20,30 - пиле с бамбук и гъби по китайски :)
така ТРЕНИРОВКАТА
5 мин.крос загрявка
4х12 екстензии с 2,5кг., и 3х5кг.
повдигане на крака и таз от лакътна опора 4х12
Гърди:
4х10 лицеви опори
4х10 бенч преса от лег 1х13кг., 3х18кг.
4х12 флайс 3х4кг. 1х5кг.
4х12 пулоувър с 7,5кг.
Бицепс:
Бицепсово сгъване 1х10кг. и 3х13кг.
Бицепсово чуков хват 4х10 с по 5кг. в ръка
Наклони странични за талия 2х30 с 7,5кг. за всяка страна
Кростренажор 10 мин.
Планкове 1х30сек. и 2х40 сек.
Стречинг и беж у дома :)
Това е сладури, хайде чао от мен, for now :)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.03.09 08:28.
Веси, какво количество въглехидрати съдържа ей това: “1 ф.Finntoast” ? Пак нямаш никакви май >:(
Ако не искаш да увеличаваш тях, вземи увеличи малко мазнините. Можеш да хапваш сирене и кашкавал, примерно. Някакви ядки - каквито обичаш, орехите ще ти бъдат полезни (нали са анаболни :)), ама може и друг тертип да са. Яйца ‘що не виждам? Давай го по-смело на трапезата.
Как си иначе? Къде ще тренираме през уикенда - в онази лъскарската зала ли?
Може ли аз да кажа, може ли :)
1 ф. Finntoast
Калории Мазнини Белтъчини Въглехидрати
72 0.4 2.5 15
:down: много виновно съм, сори.........
оф, ей не мога да си оправя храната и това е, все ме е страх да не прекаля с нещо, хммм....след тренировка хапвам от мойте протеинови изкушения, Лимка беше ми казала че съм прекалила с фъстъченото, ама нищо де, нека да има мазнини :)
Обещавам, ще гледам да хапна повечко иииии значи.
За залата, не знам, къде искате вие, както кажете :)
Добро утро хора :) пак тук е Весито :)
Така за вчера само хапвах, без тренировка :
12.03.2009 :
6,40 - 40 мин.крос в Морската градина + пожарникарските стълби :)
9,00 - овес, лен, ръж.ядки, пр.мляко, канела извара
11,00 - 1 ябълка
12,30 1ф.финско хлебче, пуешко филе, домати, извара
13,30 - 1 шок.бонбон :)
15,30 1ф.финско хлебче с извара и пуешко :)
18,00 - 1 банан
20,00 - салата ряпа + моркови :) и пилешко на скара, малко сирене и Гауда лайд
Така я скопосах вчера, този път май ми е добре храната, нали :)
Хайде лек и спорен ден :)