казано от Венцеслава Атилова на 26.02.09, 11:09:
да с две ръце (вземи си ръкавици, че пудовката прави ебати мазолите), засилваш я нагоре леко за инерция и след това клякаш. Номерът е да се изправяш експлозивно нагоре и да използваш инерцията за да засилваш пудовката нагоре, така че да не ти се товарят ръцете. Гледай да не се навеждаш и прекалено напред обаче... сбе не знам аз правих поне 1 месец суингове докато схвана правилната техника, ама аз съм пуса все пак....
http://www.youtube.com/watch?v=_h1QcHTkwdI
ето това дано да ти помогне
Ау , много ми хареса теоретично! С радост и кеф бих го пробвала това чудо, ама пусто няма пудовка в залата, в която тренирам.
Аз пробвах с дъмбел, хванах го за единия диск с две ръце - получи се...Е, по-удобно ще си е с пудовка...ама човек трябва да умее да се адаптира :) Струва ми се, че ще стане и с диск с по големи ‘дръжки’, в които да можем да си напъхаме и двете фини ръчички
Суинг мания, наистина!
Мнението беше редактирано от Limka на 26.02.09 12:26.
Браво за идеята! Ще пробвам - най-много да го запратя нейде по някого... хихихихи!
Здрасти, мацки - маниячки :-)
Суинговете стават и с дъмбел, аз нали така ги правих, но го подмятах от едната ръка - в другата, във въздуха де.
Чакайте сега да наваксвам.
Днес – крачка. Децата пак ме заразиха с вирус. Нищо ново под небето, де. Тази седмица и двамата са у дома – болни и заразни, както стана яснo - мама винаги прихваща. Снощи преживях стомашна криза и 3 часа не излезнах от тоалетната. Явно и световрътканията са били от вируса, но докато се усетя какво става, ме тръшна. Това вирусите са много гадно нещо.
Днес следваше да правя лека долна тренировка, реших да изпробвам сиси клековете. Ама то се оказа, че хич не са леки тези клекове. Краката ми са убити. ННе съм гонила някакви постижения, тренирах колкото да се раздвижа.
5мин. Крос
Хиперекстензии – 1х12, 2х10 с 5кг., 1х10 с 10 кг.
Корем / повдигане на крака от наклонена лежанка – 4х10
4 суперсета от 15 сиси-клека / 15 задни екстензии
След тези клекове ми беше все едно какво правя. Голям зор!
4 суперсета от 15 хакенклека(широк разкрач) с 10кг/ 15 сгъвания с 10кг. с повдигане на дупето
Добро утро – 4х12… обаче, от кое колко... последното беше с 15 кг тежести, лостът трябва да бе 8.
Глутеус ритници назад – 3х12 с 35кг.
Ритници напред и навътре в суперсет – 3х15 с 10кг.
Ергом. – 10мин.
Храната:
1. 60гр. овес, извара, сусамов тахан
Глутамин, тренировка, глутамин
2. 3 ръжени филии, яйце, бутче, домати (увеличих си дажбите умишлено)
3. Цедено мляко, 2 сладки
4. Салата, телешки суджук, маслини, ленено масло
Вчера – почивка.
Храна:
1. 60гр. мюсли, извара, сусам
2. 2 ръжени филии, пуешко филе, домати
3. 2 ръжени филии, свинско със зеле
4. Цедено кисело мляко
Е, толкова от мен. :)
Мнението беше редактирано от Winnie на 26.02.09 18:27.
Здравейте и Честита Баба ви Марта!(аз още нямам мартеница, обаче имам натурална :coolgrin: ) Най-после, да го такоам... дано запомня поне тази дата.
Вчера тренирах... не знам точно от кое колко, доста се разсейвах - нова зала, нови уреди, ходих насам-натам, както и да е. Ще напиша най-важното:
-успях да се набера 5-3-3 пъти, малко асистирано на една машина, която в крайно горно положение ми помагаше
-правих “мечка” и сега и усещам лапите :-)
-прословутите суингове... успях да завъртя няколко серии по 15 с един голям дъмбел от 15 кг.
-имам маратонки и съм готова за кросовете в морската %-P
-от утре стартирам с нова програма
Толкоз от мен. Малко ли е?
Мнението беше редактирано от Winnie на 01.03.09 16:07.
казано от Winnie на 01.03.09, 16:06:
Здравейте и Честита Баба ви Марта!(аз още нямам мартеница, обаче имам натурална :coolgrin: ) Най-после, да го такоам... дано запомня поне тази дата.
Вчера тренирах... не знам точно от кое колко, доста се разсейвах - нова зала, нови уреди, ходих насам-натам, както и да е. Ще напиша най-важното:
-успях да се набера 5-3-3 пъти, малко асистирано на една машина, която в крайно горно положение ми помагаше
-правих “мечка” и сега и усещам лапите :-)
-прословутите суингове... успях да завъртя няколко серии по 15 с един голям дъмбел от 15 кг.
-имам маратонки и съм готова за кросовете в морската %-P
-от утре стартирам с нова програма
Eй, Уин, супер за натуралната мартеница, а честито де :) за маратонките, мммдаааа кроса те зове, ама аз ходя в 6.30, виж Лимка май към 7.30 май е там :)
Поздрави, аз утре стартирам с новата програмка, нямам търпение :)
казано от Winnie на 01.03.09, 16:06:
Хехе, никак не е малко, сладур! Честите Баба Марта! И за другото честито ;)
Здрасти! Ей, че ви се радвам ;-)
Вчера пак не успях да се запиша. Добре, че успях да тренирам поне. Ходих с детето за зала...
Тъй, Март го почнах с нова програма.
Загрявка – 5 мин. “snatch” - ове с дъмбел(кардио уредите бяха завлядяни от пращящи от енергия дами)
Бенч преса с дъмбели – 4х10
4 суперсета от:
- 15 Сиси-клека
- 15 флайса с 2х5кг.
4 суперсета от:
- 15 отпади с 2х5кг.
- 15 кросоувър с по 10кг, последните - само с 5
2суперсета от:
-15 разгъване зад глава на дъмбел от полулег
-15 скрипец с въже
4 серии “молитва” с 30, 35 кг.
Кардио – суингове - 10 серии по 10 с 14кг. дъмбел
Всичко - 55 мин. Идеално! Лимке, тренировката е върха!
Храненето:
1. 60гр. овес, извара, сусамов тахан
2. спагети с кайма, фъстъци (тук, я овапцах :red: , че и на тренировката ми попречи малко...)
глутамин,тренировка, глутамин
3. пиле, туршия
4. салата домати, кашкавал(малко), маслини, ленено масло
Мнението беше редактирано от Winnie на 03.03.09 04:40.
Ей, мацки, Уин, Весито е супер доволно от първите два тренировъчни дена :) усещам мускулчетата си поопънати и с мускулна треска, супер :)
Весииии, докато се наканя да ти отговоря... :lol: Голямо съм туткало.
Ей, не мога да се наканя да пиша. Нямам време, всъщност.
Вчера поразкърших крачка и дупе с малко раменца. Пак беше голяма утрепия :cheese:
Кардио – 5мин. ергом.
Хиперекстензии – 4х10 с 5кг, 4х10 с 10 кг.
Крака/таз от лакътна – 4х10
Добро утро – 4х10, последна с 23кг
4 суперсета:
Хакен-клек широк 4х15 с2х5кг/ бедрено сгъване 15, 15, 12, 10 с 10, 10, 15, 15 кг
4 суперсета:
Глутеус ритник 15, 15, 12, 12 с 30кг / арнолд-преса 10, 10, 8, 8 с... не знам колко кг.
4 суперсета:
Мост 4х15 с 10кг/ разтваряне встрани 4х10 с розови гирички
Крънчове с диск – 4х10 с 5кг
Кардио – 20 мин. ергом.
Всичко – 70 мин.
Храната:
1. 60гр. мюсли, 2 белтъка, 1 жълтък
2. 60гр. ръжени спагети, луканка
3. 50 гр.ръжени спагети, извара
4. Салата, 2 кюфтета някакви... ги донесоха едни гости, кашкавал, маслини
Днес беше почивка „на ход”, каквато е почти винаги при мен. Храната няма да ви я пиша :)
Здрасти Уини, как си мила :) аз само да те питам, в 4-ия ми ден, където правя гръб и трицепс, имам гребане с щанга, виждала съм го как се прави, но никога не съм го правила аз, и за да не греша реших да го заместя с гребане с дъмбели ОК ли е :) а трябва да ми се обясни как точно, инъче по добре да не го правя, ако ще е грешно, нали така :)
Ами...мерси, добре съм :) Малко ми е вкочанен задникът :lol:
Веси, греби на долния скрипец! Едната седмица с успореден хват, другата - с големия лост. И внимавай много на тягата - накарай някой да те гледа!
Мнението беше редактирано от Winnie на 09.03.09 09:22.
Да, да Уин, ок ще го заместя с успоредния скрипец, а на тягата бях супер :) добре съм, :)
казано от Vessi на 09.03.09, 09:23:
Да, да Уин, ок ще го заместя с успоредния скрипец, а на тягата бях супер :) добре съм, :)
Браво! И аз днес тъй бях, ама сега ме боли ;-P
казано от Winnie на 09.03.09, 09:26:
казано от Vessi на 09.03.09, 09:23:
Браво! И аз днес тъй бях, ама сега ме боли ;-P
Ха ха ха, мен питаш ли ме след първата ми седмица на сплита, хи хи събота и неделя бях като робокоп :) ама е яко :)
Уини, как ти се отразява новата тренировка? Я сподели впечатления? Свиква ли се ;)
Ами днес правих гръб-крака... то всъщност си е малко гръб-задник с тези качвания и напади :) Вместо набиранията в началото, правих тяга с фитили, йеее справих се с 10 пв. на 50 кг и хватът ми не изпусна :)
Ще се свикне, къде ще иде? Я да я запиша:
Вело - 5 мин.
Хиперекстензии - 2х10 с 5 кг и 2х10 с 10 кг.
Корем/таз от лакътна - 4х10 (още ми е зор)
Странично навеждане с дъмбел - 2х30
Тяга - 4х10 с 20,30,40, 50 кг.
4 суперсета от:
15 качвания на пейка с 2х3кг
15 вертикален с 20 и 15 кг
4 суперсета от:
15 напада на място, само пружинираш, първите напади с 2х5, следващите - с 2х3 :red:
15 гребане с щанга, с увеличаване на тежестта до 23г последно
2 суперсета от:
15 сгъване от полулег с чуков
15 сгъване на скрипец
5х15 суинга, голям зор беше, изтървах дъмбела по едно време...
последно: още веднъж врътнах наклоните с дъмбела по 30
всичко - 55мин.
Утре ще “почивам” с кардиото :-)
ПП: Обаче, знаеш ли какво си мисля? Да вземем да преместим суинговете отпред в тези тренировки, а накрая пак да покараме малко крос, колкото да поизмие краката... няма да е зле.
Мнението беше редактирано от Winnie на 09.03.09 09:57.
Имам да си дописвам разни неща...
Храна за вчера:
1. 60гр. овес, извара, лен
Тренировка
2. 100гр. ръж, 1 пилешки шиш
3. Кисело мляко
4. 1 сушеница, не знам колко грама
5. Салата домати, извара, маслини, мноооого малко кашкавалец
Разбрах защо ми се върти главата - от овесът преди тренировката! От днес - никакъв овес сутрин, освен в случай, че тренирам следобяд.
Днес:
Хиперекстензии – 3х12 с 5кг.
Молитва – 4х10,12
Странични екстензии – 2х30
Тръстъри – 4х15 с лост 8кг.
Римска тяга – 4х10, с 20, 25, 30, 35кг
4 суперсета:
15 Лег-преса широк 30кг/ 15 бедрено сгъване с 10кг.
4 суперсета:
Глутеус ритник 4х15 с 30кг / вертолет с лоста 8кг.
4 суперсета:
Мост 4х15 с 10кг/ 15 разтваряне встрани от наклон с 2х5кг
Кардио – 25 мин. ергом.(трябваше да тръгна, малкият пак е болен, АМАН!)
Храната:
1. 100гр. ръж,малко изкиснато сирене
2. 100 гр. ръж, 1 пилешки шиш
3. Кисело мляко, извара
4. (предстои вечеря)Броколи запечени с яйца и извара(какво ще стане, ще докладвам) и салата естествено
Уин, защо май само крачка тренираш, ами бицепс, рамо, защо ? Ееее, ти се появи бе жена :)
А, между другото, ти защо питаш за събота и неделя дали съм била тук?
Мнението беше редактирано от Vess на 10.03.09 14:56.
казано от Vessi на 10.03.09, 14:49:
Уин, защо май само крачка тренираш, ами бицепс, рамо, защо ? Ееее, ти се появи бе жена :)
А, между другото, ти защо питаш за събота и неделя дали съм била тук?
А, тренирам и другите работи, хич да не ;-) но краката ще са във вихъра още няколко месеца, до май да кажем. Ние “с краката” сме малко по-нагъзени... поне им свиквам вече. И в залата еди пич все ми вика “абе ти, все крака правиш!” Пък аз :” ‘ми какво друго да правя, аз само крака имам” :lol: Оф, днес пък един ми каза, че съм на 17-18 години, представяте ли си???? Ударих си г.... в тавана.
Питах те за уикенда, защото си помислих че си била при вашите. Веднага свързвам роднини с менюто по навик - на мен нашите ми действат много зле на яденето. Нищо, объркала съм се ;-P ама парен каша духа, нали знаеш.
Егати кефа да ти кажат че си на 17 - 18 г. че какво лошо има :) не бях си тук, но когато съм си при нашите, лелеее....ади яж, ади яж....ужас и то все едни баници едни чудеса :) но не тук си бях, ох айде аз сега духвам, и после съм в залата :) лека вечер Уин :)
Тоз бебок надупения на новия ти аватар е голям сладур :)
Да не е някой от твоите малчугани?
Че какво толкокова за седемнадесетте години - и аз бих тиги дала ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 11.03.09 04:33.
казано от Winnie на 09.03.09, 09:52:
15 качвания на пейка с 2х3кг
15 напада на място, само пружинираш, първите напади с 2х5, следващите - с 2х3 :red:
.
Уини, сега се загледах. това истина ли е??? Аз не знаех че си чувала за гири по-леки от 15 кг
Ехееее, Дива, ти ме уби :lol:
Ами, че аз дъмбели по-големи от 10кг. рядко барвам... май само за суинговете съм хващала... Грешна представа имаш!
Това упражнение “качване на пейка” е доста трудничко, а и беше ново за мен. Като резултат още имам треска в задника, въпреки 2х3-те. Малко по-малко ще се помъча да ги направя с 2х10. Опитай се и ти да го вмъкнеш в твоята тренировка - може и без тежести, няма да съжаляваш ;-)
Лимче, не е моето бебе, но много ми хареса картинката и си я сложих :) Абе стига бе, верно е че съм малко младолика, но това беше меко казано комплимент. И като му казах, че гоня трийсеттака се хвана за главата, като взе да се пули.... А една жена, тя ми е съседка, тренираше там и му вика “вярно е! истина казва момичето!”. А той се беше заинатил да ми обяснява как римската тяга, която правих с 35кг, е много тежка за мен. Не трябвало да правя такава тежка тяга, щото като порастна и ще се чудя какво да ги правя тези големите мускули...Голям смях... и голям яд ме напуши. Мъжете, макар и порастнали, не се усещат какви ги говорят. И го питах в прав текст какво против имате, вие мъжете, против жените, които не са щъркели кълвящи по един пакет солети? Той мълчи.
Пак там, един друг младеж който ме беше видял да клякам с 50кг. ми рече “брей, какви клекове правиш, аз не мога да клекна с такава щанга... то си ти личи, де, виж какви бедра обаждаш...” Идеше ми да му метна щангата отгоре и да го питам аз кое точно си личи >:(
Мнението беше редактирано от Winnie на 11.03.09 05:12.
казано от Winnie на 11.03.09, 04:56:
Ехееее, Дива, ти ме уби :lol:
Ами, че аз дъмбели по-големи от 10кг. рядко барвам... май само за суинговете съм хващала... Грешна представа имаш!
Това упражнение “качване на пейка” е доста трудничко, а и беше ново за мен. Като резултат още имам треска в задника, въпреки 2х3-те. Малко по-малко ще се помъча да ги направя с 2х10. Опитай се и ти да го вмъкнеш в твоята тренировка - може и без тежести, няма да съжаляваш ;-)
>:(
Абе останала съм с представата от предните дневници че тренираш доста тежко. Аз тренирам с разни такива гирички и направо не можах да повярвам.
Всъщност аз ги правя тези напади, но не ги пиша защото са еднократни вместо почивка. Примерно х 15 на крак без тежест.
Вкъщи ги правя на пластмасово столче. Откраднах идеята от сайта на Белчо преди време.
Няма пейка в мойта зала и се покачвам на лежанката за гърди, ама не е особено удобно.
Като задобрея ще прегърна някоя и друга гира.
Лимче, не е моето бебе, но много ми хареса картинката и си я сложих :)
Уини :bug: ! В първия момент реших, че това е бебе в торбичка за печене! :lol:
;-P
А той се беше заинатил да ми обяснява как римската тяга, която правих с 35кг, е много тежка за мен. Не трябвало да правя такава тежка тяга, щото като порастна и ще се чудя какво да ги правя тези големите мускули...
.............
Пак там, един друг младеж който ме беше видял да клякам с 50кг. ми рече “брей, какви клекове правиш, аз не мога да клекна с такава щанга... то си ти личи, де, виж какви бедра обаждаш...” Идеше ми да му метна щангата отгоре и да го питам аз кое точно си личи >:(
Я не им се връзвай! Пращай ги да пасат трева! Хруп-хруп! За твое успокоение, не всички мъже си падаме по анорексични манекенки с празни погледи. Тренирай здраво, както ти си знаеш! Който трябва, ще те оцени - останалите разбирковци да си клякат само с лоста! :coolgrin:
Мнението беше редактирано от Vic на 11.03.09 07:58.
Напълно съм съгласна с тримца ви :) хи хи и аз хич не харесвам клющави хора бе....ууууу ужас значи, а и приятеля ми вика, ади направи малко крака де, мускули.....хи хи :) а Уин какъв крак има.....еха....нека завиждат само хи хи :)
11.03.09
10:24
е добре де Уин, сори за въпроса ама колко ти е обиколката на бедрото? защото аз от тежките клекове и тяга съм НАМАЛИЛА да повтараям НАМАЛИЛА обиколката на бедрата - в момента е 51 см горе и 36 над коляното...... много се дразня на някви хилави мъжленца дето не могат собствения си гъз да носят, пък камо ли тяга да дърпат и от завист правят някакви злобни коментарчета.
Ама така е като идеалът за женска красота е Преслава.....
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 11.03.09 10:27.
казано от Венцеслава Атилова на 11.03.09, 10:24:
...много се дразня на някви хилави мъжленца дето не могат собствения си гъз да носят, пък камо ли тяга да дърпат и от завист правят някакви злобни коментарчета.
Хаха, това ще си го запиша в златния фонд! :)
Хахаха
Абе, Венци, намаляш обиколките основно защото се храниш добре, тренировките са бонус :)
Ама, да, и на мен ми е писнало да ми обясняват как не трябва да правя това или онова, щото съм жена...
казано от Венцеслава Атилова на 11.03.09, 10:24:
..... много се дразня на някви хилави мъжленца дето не могат собствения си гъз да носят, пък камо ли тяга да дърпат и от завист правят някакви злобни коментарчета.
И аз си мисля, че точно това им е проблема :-)
А бедрата са ми 56(топли) горе и 36 долу. Те по принцип са ми якички, но не ми пречат, харесват ми такива. Обаче... хората забелязват, не спят :lol:
Малки-големи, изкарах им жилите на слабините. Да им ги покажа ли другия път :coolsmirk:
Лимката е права - храненето е много важнен компонент с схемата.
Мнението беше редактирано от Winnie на 11.03.09 13:45.
казано от Vic на 11.03.09, 07:44:
Лимче, не е моето бебе, но много ми хареса картинката и си я сложих :)
Уини :bug: ! В първия момент реших, че това е бебе в торбичка за печене! :lol:
Хахахаааа, ами защо не - те са толкова сладки понякога наистина, че ми е идвало да ги изям моите ... с целувки :-)
казано от Vic на 11.03.09, 07:44:
Я не им се връзвай! Пращай ги да пасат трева! Хруп-хруп! За твое успокоение, не всички мъже си падаме по анорексични манекенки с празни погледи. Тренирай здраво, както ти си знаеш! Който трябва, ще те оцени - останалите разбирковци да си клякат само с лоста! :coolgrin:
Опитвам се да не се дразня, но вярвай ми, не мога да се стърпя и да мълча! И няма да си мълча...
Vic, аз съм абсолютно убедена, че няма нито един (нормален) мъж, който си пада по анорексички с празни погледи. В залата не съм на изложба или конкурс и никой не е длъжен да ме хареса и да си пада по мен. Който ме харесва си ме харесва и с бедра и без тях.
Наложени са някакви луди стереотипи за женственост, които единствено вредят, вместо да да подхранват женствеността... така мисля аз. Ами че една жена, ако няма бедра и задник, какво да има? Бицепси? Гръб? Врат?
казано от Winnie на 11.03.09, 14:04:
Vic, аз съм абсолютно убедена, че няма нито един (нормален) мъж, който си пада по анорексички с празни погледи. В залата не съм на изложба или конкурс и никой не е длъжен да ме хареса и да си пада по мен. Който ме харесва си ме харесва и с бедра и без тях.
Наложени са някакви луди стереотипи за женственост, които единствено вредят, вместо да да подхранват женствеността... така мисля аз. Ами че една жена, ако няма бедра и задник, какво да има? Бицепси? Гръб? Врат?
Проблемът тук е в насажданата от доста години представа, че има две алтернативи за една жена - да е дебела и отпусната или да е кльощава и отпусната, а второто е красиво и може да се постигне чрез глад и диета с чай и ябълки десетина дни в годината. Аз лично еднакво се отвращавам и от двете състояния. За мен няма нищо по-хубаво от атлетично женско тяло с леко заоблени форми, за да подчертават женствеността.
казано от Boby_ на 11.03.09, 14:25:
казано от Winnie на 11.03.09, 14:04:
Наложени са някакви луди стереотипи за женственост, които единствено вредят, вместо да да подхранват женствеността... така мисля аз. Ами че една жена, ако няма бедра и задник, какво да има? Бицепси? Гръб? Врат?Проблемът тук е в насажданата от доста години представа, че има две алтернативи за една жена - да е дебела и отпусната или да е кльощава и отпусната, а второто е красиво и може да се постигне чрез глад и диета с чай и ябълки десетина дни в годината. Аз лично еднакво се отвращавам и от двете състояния. За мен няма нищо по-хубаво от атлетично женско тяло с леко заоблени форми, за да подчертават женствеността.
Еха, евала Боби, супер, един мъж който харесва красивото :) много хубаво :)
Малиии, колко имам да пиша... аз обаче, ще взема да не пиша всеки ден какво-колко, щото нещо не мога да насмогна.
Абе, не знам що го обърнахме на мъже, които харесват това и онова... Нямах това в предвид в началото, като изобщо започнах да пиша за онзиденшната ми проява на яд.
Боби, на чай и ябълки можеш да видиш много жени, които повярвай, изобщо не са кльощави и отпуснати. Напротив - дебели и отпуснати са. И гладни при това! Кльощавите и отпуснатите не ядат ябълки, те много добре знаят, че от тях ще напълнеят :) и ядат неща, които само засилват метаболизма им.
В този ред на мисли, в същата зала тренира жена, която има за цел да прави по 40(четиридесет) повторения за гръб, гърди и крака за да отслабва! За крака - иди - ела, но това са четиридесет повторения за гръб и гърди, ужас. И ме пита веднъж :” абе, Дидке, що така почна много да ми виси месото?!” Следващия път може да ме попита защо я наболява гърба.
Тъй, по същество: вчера беше НВД и си ядох запеканката, която беше предвидена за по-предната вечер, но която хартиса поради наличието на риба :lol: както и да е. Запеканката имаше следното съдържание:
1 пакет броколи
4 яйца
1 кисело мляко
извара(към 200-250гр.)
зехтин
сол
Освен нея, мацнах и едно каре пилешко, на вечеря - зелена салата, маслини, 2-3 парчета телешко сухо... и май това беше. Не е малко, 4 яйца за един ден непомня от кога не бях яла. Интересното е, че не ми се отразиха зле на корема, както беше преди.
Яденето беше наред, обаче спането ми хич го нямаше снощи. Малкото човеченце е болничко и цяла нощ плака и ме буди.... и сутринта ми беше парцаливо доста. Не успях и на зала да отида(пак заради него, де), та тренирах в домашни условия:
4 кръга от:
- лицеви -10бр.
- крънч - 15бр
- крака от лег - 15 бг.
4 суперсерии:
- 15сисита
- 15 дъмбели от лег с 2х7,5
4 суперсерии:
- 20 напади крачки(по 10 на крак) с 2х7,5 кг.
- 15 флайс - с 2х5кг.
2 суперсерии:
- 15, 10 френско
- 15, 10 кик-бек
Накрая се засилих и да правя някакъв вид кардио... но уви, успях да направя само 2 серии х 20 суинга. Карай, пак е нещо. С деца на море не става работата :P
Яденето - утре :)
Ето това е “сисито”: http://www.bb-team.org/exercise/2750/
Днес гледах един филм за водата. Много интересно... хм... оказва се, че водата е повече от вода. И че музиката е повече от музика(то това го знаех) ... дали не се сдухвам нещо :-)
Мнението беше редактирано от Winnie на 12.03.09 13:51.