Въпроси за гърдите и лицевите опори

09.03.09
16:30

1. За гърдите.
Ако правя 4 серии от лег 12 повторения и 4 серии от полулег 12 повторения достатъчно ли е ? Или трябва да добавя и флайс?

2.Най-големия ми проблем-лицевите опори.
Кога да ги правя? Просто ако ги правя преди тренировка после нямам никаква сила, ако е след тренировка нищо не мога да направя...
Тренирам 3 дни в седмицата. 190см 65кг.

09.03.09
16:35

Стаж? Цел?

Не ги мисли тия лицеви опори качваи маса че си бая висок а бая лек , може да загреваш с тех :-) ако можеш примерно повече от 20 :-) праиш 1 серия с 15/20 почиваш и си почвап тренировката :) . Има и друг вариант 4х8 лег после лицеви опори макс :-) 1 серия само,и после си праиш другото.

Мнението беше редактирано от Стефан Петров на 09.03.09 16:56.

09.03.09
18:06

Ама ти си прави6 лисеви и после отива6 в залата и прави6 лек ли ? Ако е така прави само лек ! То е немислимо и двете.Акко не е така се извинявам и ако ги тренира6 само с лицеви гледаи по това дали ги натоварва6 добре,ти си преценяи.Праги ги с по 6ироко разтворени раце за да се натоварват пове4е гърдите а не трицепса.Но ина4е..ефект нео4акваи много особенно за твоите кг.Ако иска6 да направи6 мускули само в залата става.Ина4е с лицеви не е ло6о 1 месец..месец и половина преди да влезне6 в залата да ги прави6,като вработва6то преди лежанката.

ОСтави ги лицевите опори .Лег,полулег и флайс са ти достатъчни евентуално,някой път можеш да пробваш за разообразие суперсерия Лег или полулег с лицеви опори за доизцеждане,но ти основно трябва да тренираш тежко 6-10 повторения за базовите 8-12 за изолираните

09.03.09
20:30

казано от IronFreak на 09.03.09, 18:26:

ОСтави ги лицевите опори .Лег,полулег и флайс са ти достатъчни евентуално,някой път можеш да пробваш за разообразие суперсерия Лег или полулег с лицеви опори за доизцеждане,но ти основно трябва да тренираш тежко 6-10 повторения за базовите 8-12 за изолираните

Базови и изолирани какво ще рече?Питам защото по принцип на всяко упражнение правя по 12 повторения
Иначе мерси! Няма да ги правя щом 3те упражнения ще са ми достатъчни.

12.03.09
07:19

Аз правя лицеви вечер преди лягане 4по 15/20 незнам дали това е правилно,но за половин месец бая увеличих килограмите на лежанката от 45кг последна серия като почнах .А сега правя с 55 последна серия и се пробвах на 60 дигнах ги 5 пъти и бях изморен незнам дали е от лицевите опори аз съм 65кг

RO

12.03.09
10:40

Не бих казал, че лицевите опори трябва да се пренебрегват.Сложи си 1 раница на гърба с допълнителни кила и си ги прави.

12.03.09
10:57

Кви ти лицеви опори, само щанги и пак щанги. Зарежи ги тея лицеви ако искаш да ставаш здрав

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1