Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.02.09
13:39

казано от Никола на 19.02.09, 10:51:

Ако се силиш върши работа и за маса.

Ако се силиш не го праиш правилно .

19.02.09
16:41

Както кажеш, шефе.
Аз ще кажа - въпрос на организъм.

BU

20.02.09
20:52

В Добрич се разяри някаква мини снежна буря,изморен от 3 часа скитане се върнах вкъщи в 8:30,в 9:00 отидох да тренирам. :)

1.Клек - 120,130,140,150х6
2.Пулоувър с 35 кг за 4-5 серийки
3.Смесени набирания някакви... + гребане по паралел...абе играх си :)
4.Скотово - 35,35,35,35
5.Френско - 35,40,35,35,35

BU

23.02.09
23:45

Ей,забравих да пиша.

1.Военни преси - 60,65х5,60,55
2.Мъртва тяга - 160х6,150,150 ; 140,135 без фитили
3.Набирания

Толкова беше,малко,но от сърце ! : ))

BU

25.02.09
23:52

Пак забравих да пиша...

1.Лежанка с лост - 100х7 , 105х3 , 95х5,90х5
2.Флайс
3.Гребане с щанга (осрах го) - 90,100,85,100,90
4.Скотово - 35,35,35,20,20
5.Френско - 35,35,35,35,40

Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.02.09 23:53.

BU

27.02.09
19:23

(нетренировъчен ден)

Влязох в залата,направих две серии клек,излязох от залата...не ставах за тренировка. :)

BU

14.03.09
00:48

Не пиша,но си тренирам. :) Мързи ме все едно и също да повтарям.Докато не сменя стила си на трениране ще взема да си следя храненето.И без това не съм си описвал храненето от година,вдъхнови ме режима на Trashmetal.

Закуска - 2 литра прясно мляко
В училище - 3 хамбургера (кебапче в хлебче) ,2 кисели млека
В голямото междучасие - 3 катми с извара и пастет
След училище - 1 литър прясно мляко
Вечеря - каквото има сготвено за ядене,всички видове растения не се считат за храна
Преди лягане - 1-2 литра прясно мляко

Така съм от мноого време насам,всеки ден е различно,но моделът е този. :)

93кг,86-7 талия

Вчерашната тренировка (доколкото я помня) :

1.Лежанка с лост - 100х5,110х4,100х4,90х5,100х5
2.Френско с 40кг
3.Флайс
4.Набирания
5.Малко корем (прекалено малко)

Забележка : Да включа гребане,пулоувър,бицепс в следващата тренировка...раменни преси прав в началото.Трябва да си записвам вече,защото забравям и правя насрани тренировки.хих

Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.03.09 00:56.

14.03.09
05:48

казано от DeadManWalking на 14.03.09, 00:48:

Вечеря - каквото има сготвено за ядене,всички видове растения не се считат за храна

Така съм от мноого време насам,всеки ден е различно,но моделът е този. :)

93кг,86-7 талия

Дедмен!?! Изпиваш по 4-5 л мляко на ден??! Плашиш ме, човече  :bug: ! Повечето хора не могат да изпият толкова вода, камо ли мляко... И къде успяваш да ги побереш тия 3 хамбургера и 2 кис. млека при талия 86 см? И 3 катми в голямото междучасие - да нямаш 7-8 стомаха като Алф  или кух крак ;-P ?
Майтапа настрана, изумяваш ме!

Мнението беше редактирано от Vic на 14.03.09 05:49.

14.03.09
06:14

Vic, човек към всичко привиква, аз едвам пиех 500мл вода дневно едно време, а съм стигал до 7л. :)

14.03.09
06:49

Хапва си момчето, какво толкова? На тази възраст метаболизмът му е като бесен. :) Точно сега му е времето да яде много и качествено и да расте нагоре и настрани. Като мине още някоя година, ще започне да расте напред с толкова храна. :)

14.03.09
10:53

Пусни някъде снимки да те видим,даже 1 не мога да намеря твоя ,а ми е интересно защото сме една височина и почти едни килограми.

да искам и аз да те вида.

14.03.09
11:47

2 литра прясно мляко за колко време ги изпиваш ?

14.03.09
21:41

казано от NRG на 14.03.09, 11:47:

2 литра прясно мляко за колко време ги изпиваш ?

След като аз на едно ядене пия по половин литър, смятай, че на нашия чоевк 2 литра са му на екс.

15.03.09
00:59

и аз искам да видя, че много наставнически го даваш та да те видим :)

15.03.09
09:03

Хах , но това мляко колко % е ? Представям си 3.6% как ще те омазнят :) Аз лично пия по 2-3 литра 0.1% + 4л. вода , така че не се учудвайте на момчето :)

15.03.09
09:51

казано от Гошко на 15.03.09, 09:03:

Хах , но това мляко колко % е ? Представям си 3.6% как ще те омазнят :) Аз лично пия по 2-3 литра 0.1% + 4л. вода , така че не се учудвайте на момчето :)

0.1% е ебахти пикнята как можеш да го пиеш

15.03.09
09:55

казано от tra^la^la на 15.03.09, 09:51:

казано от Гошко на 15.03.09, 09:03:

0.1% е ебахти пикнята как можеш да го пиеш

Не пикня - Бяла Водааааа

BU

15.03.09
10:34

3,2-3,5 процентово мляко винаги,ако нямат в магазина и на 1,5% се примирявам. ;]

Какво толкова се чудите на това мляко,това е течност,пия го по-лесно дори от вода,защото не ми е толкова безвкусно.не ми се приготвя храна,а млякото е лесен и бърз начин да си набавя протеин и мазнини.В началото и до 8 литра съм стигал,но по финансови и времеви причини реших да понамаля.В интерес на истината винаги съм предпочитал топла пържолка пред студеното мляко,ама уви,само вечер ме огрява. :P

15.03.09
10:50

Колко по-малък процент е млякото, толкова повече не е мляко - научно доказано. Това, че се дебелее (мазнее тоест) от високомаслено мляко е в областта на заблудите според мен. Доказателства: http://www.westonaprice.org/federalupdate/aa2005/infoalert_070905.html

Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 15.03.09 11:00.

15.03.09
11:37

казано от DeadManWalking на 15.03.09, 10:34:

3,2-3,5 процентово мляко винаги,ако нямат в магазина и на 1,5% се примирявам. ;]

Какво толкова се чудите на това мляко,това е течност,пия го по-лесно дори от вода,защото не ми е толкова безвкусно.не ми се приготвя храна,а млякото е лесен и бърз начин да си набавя протеин и мазнини.В началото и до 8 литра съм стигал,но по финансови и времеви причини реших да понамаля.В интерес на истината винаги съм предпочитал топла пържолка пред студеното мляко,ама уви,само вечер ме огрява. :P

\\]

Нищо не каза за снимките?Ще качиш ли?

BU

15.03.09
12:06

казано от Aleksandar Marinov на 15.03.09, 11:37:

Като си направя ,ще кача. ;)

15.03.09
12:33

казано от DeadManWalking на 15.03.09, 12:06:

...И тогава след като качиш вече мога да повярвам на килограмите,които твърдиш че вдигаш - иначе за мене са някви измислени приказки.
П.С. Нищо лично,но не съм единствения който се съмнява в твърденията за тежестите с които тренираш,така че ще е страхотно ако го докажеш с хубави снимки :) Дано да е скоро.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.03.09 12:34.

15.03.09
14:03

Който е следил дневника му предполагам, че няма никакви съмнения за килограмите с които тренира.

ER

15.03.09
14:41

казано от Aleksandar Marinov на 15.03.09, 12:33:

...И тогава след като качиш вече мога да повярвам на килограмите,които твърдиш че вдигаш - иначе за мене са някви измислени приказки.
П.С. Нищо лично,но не съм единствения който се съмнява в твърденията за тежестите с които тренираш,така че ще е страхотно ако го докажеш с хубави снимки :) Дано да е скоро.

Ъ? К’во общо имат снимките с работните тежести?
Според мен всеки има право да си пуска/не пуска снимки по лично усмотрение и не виждам защо някой трябва да пуска снимки за да задоволи чужд интерес ... Като ви се струват нереални тежестите - ‘ми той и да постне снимки ако не се вписва във вашата представа за “здрав” после ше има - ама не, пусни сега и видео как вдигаш ... И после ще има - ама не, ти много почиваш между сериите, запиши си направо цялата тренировка ... И после - “Е браво, как тренираш, кво ядеш, колко е*еш, едва ли не, че да ги вдигаш тея килограми” И после току виж целия форум тренира, яде, спи, сънува по същата методика ... И никой не получава същите резултати ... И тогава ше се почне - химик, назобен, ала-бала :D Maлко се поотнесох :)

Та в общи линии всеки има право, според мене, да си пише в блога каквото си иска, да си побликува каквото си иска и останалите няма как, а не виждам и причина, да го контролират :) Ако има някои празноглавци, които си мислят, че щом човека Х пише, че вдига толкова, значи ако те минат на неговия режим - и те ще могат да вдигат толкова и да имат същия прогрес :)

Това не е написано към някого конкретно, просто използвах цитирания пост за причина да споделя някои мисли по въпроса, надявам се няма обидени :)

ЦЕ

15.03.09
15:26

казано от eraziel на 15.03.09, 14:41:

казано от Aleksandar Marinov на 15.03.09, 12:33:

Ъ? К’во общо имат снимките с работните тежести?
Според мен всеки има право да си пуска/не пуска снимки по лично усмотрение и не виждам защо някой трябва да пуска снимки за да задоволи чужд интерес ... Като ви се струват нереални тежестите - ‘ми той и да постне снимки ако не се вписва във вашата представа за “здрав” после ше има - ама не, пусни сега и видео как вдигаш ... И после ще има - ама не, ти много почиваш между сериите, запиши си направо цялата тренировка ... И после - “Е браво, как тренираш, кво ядеш, колко е*еш, едва ли не, че да ги вдигаш тея килограми” И после току виж целия форум тренира, яде, спи, сънува по същата методика ... И никой не получава същите резултати ... И тогава ше се почне - химик, назобен, ала-бала :D Maлко се поотнесох :)

Та в общи линии всеки има право, според мене, да си пише в блога каквото си иска, да си побликува каквото си иска и останалите няма как, а не виждам и причина, да го контролират :) Ако има някои празноглавци, които си мислят, че щом човека Х пише, че вдига толкова, значи ако те минат на неговия режим - и те ще могат да вдигат толкова и да имат същия прогрес :)

Това не е написано към някого конкретно, просто използвах цитирания пост за причина да споделя някои мисли по въпроса, надявам се няма обидени :)

Мхм точно. Няма нищо невероятно във тези килограми с които работи. Аз отскоро имам регистрация тук, но с интерес съм следил няколко от дневниците и мога да ви кажа, че наистина човешкото тяло е уникално и строго индивидуално нещо. Със мотивация се постигат невероятни резултати !

15.03.09
15:28

И аз почвам да пускам в дневника ми, утре мисля да правя 200 кг лежанка и 190 кг клек и даже ако остане сила 200 мъртва тяга съм замислил...Момчето да пуска ако иска снимки,аз не мога да го накарам,просто грам не вярвам на приказки от 1001 нощ,подплатени с лоши хранителни режими.Тя тая сила да не би расте по дърветата да набера и аз оттам малко. Това не е написано към никого конкретно,просто си приказвам.... :)
П.С Когато аз правех лог и качих 6 кг за 20 дена маса,хората скочиха да искат снимки,не вярвали ала бала...реклама съм правил и някви такива -хахаха . Е к`во снимки си качих...срам не срам винаги съм си казвал истината.И го доказвам!
Още един П.С  Не целя да обидя никого ,това си лично мое мнение,не заяждане.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.03.09 15:30.

15.03.09
16:40

Има си една снимка в профила, ако ви и толкова зор, само че не знам как точно ще прецените силата му по външния вид.

15.03.09
16:44

Пък и да преценят, какво? Дали вдига или не вдига толкова, колкото е написал, се преценява сравнително лесно. Момчето тренира, попълва си редовно дневника, виждате какво и как прави, тежестите и тренировките, които описва, според мен са логични и последователни. Снимки? Утре някой ще реши, че иска да дойде при мен в залата да ме види как тренирам. :) Е, то за дърт пергиш като мен едва ли някой ще седне да се интересува, но ми разбрахте идеята.

15.03.09
17:00

Аз се присъединявам към Сашо Маринов.Как човек с такова хранене ще има тези постижения на 16 години...

прясно мляко с хамбургери и катми=160кг тяга и 150кг клек на 16 години?

ER

15.03.09
17:06

Ами пишете си и вие.
Кой ви държи сметка какво пишете и какво не?

BU

15.03.09
17:07

1.Раменни преси от стоеж - 60,65,60,65,60 5х5
3.Мъртва тяга - 140,140x7 без фитили;170х1,180х1 с фитили
4.Набирания + Вертикален скрипец
5.Повдигане настрани за стредно рамо с 15 кг (зор малко,как го прави СТАЛКЕР това с 25 кг не знам... )
6.Мъничко гребане,колкото да не е без хич.

I.Сложих още 10 кг и пробвах да ги изтласкам - получи се много по-лесно,отколкото очаквах.Сложих още 10,пак стана,щангата беше като перце,сложих още 10…пак успях...спрях дотук.Сефте правя изтласквания и ми харесаха,като знаете и страстта ми към постиженията можете да си представите колко се влюбих. :) Като стигна 75х5 нормални военни преси ще сложа 100 кг за изтласкване.не мисля,че ще имам проблеми,освен в началното вдигане до гърди,там е малко тегаво,но нагоре е лесно. ;)

||.домързя ме за още,но можех,нямах никакви забележки към хвата си този път,номерът е да стиснеш здраво преди да тръгнеш да вдигаш,досега ползвах ръцете си просто като кукички.

ПС:Абе това моето ,дето се води “програма”,вече прецедент няма. :D Съвсем го омотах,тренирам както ми е кеф напоследък.Помага ми на настроението.

//———————————————————————————-//

А относно работните килограми...ами аз не ви карам да четете. :) Този дневник е главно за мене си,да наблюдавам развитието си и да планирам новите подходи спрямо старите.
А от снимка не знам как ще прецени някой колко мога да вдигна. : ))) По-хубу да направя едно видео,ама ще почакам да стигна 100 кг изтласкване ( нека не рискуваме,ще си дам още 4-5 месеца).

“прясно мляко с хамбургери и катми=160кг тяга и 150кг клек на 16 години”
Много точно казано. :) Хареса ми.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 15.03.09 17:15.

15.03.09
17:07

казано от QcK на 15.03.09, 17:00:

Аз се присъединявам към Сашо Маринов.Как човек с такова хранене ще има тези постижения на 16 години...
?

Нали за сила говорим, не за релеф, какво му е на храненето тогава?

Мнението беше редактирано от Петко К на 15.03.09 17:09.

15.03.09
17:21

казано от QcK на 15.03.09, 17:00:

прясно мляко с хамбургери и катми=160кг тяга и 150кг клек на 16 години?

Първо, не знам какво не ти хареса на прясното мляко, идеалната храна за неговите цели е. Не е като стандартните бодибилдърски диети с ориз и пилешко, и какво от това?
Храненето няма много общо със силата..малко, съвсем малко. Познавам много хора, които са редовни посетители на KFC и други подобни места, хранят се с ужасяващи неща, и имат адски сериозни силови постижения с които удрят в земята болшинството билдъри с техните диети до грам. Храненето е важно за здравето, за това да се чувстваш ок, има силно влияние върху това как изглеждаш...и до тук. За сила ти трябва просто достатъчно енергия за яки тренировки, тоест да ядеш много (а момчето като гледам яде повече от три четвърти от форума, така че кое е странното?).
Та толкова за храненето, не си мислете, че всичко е бодибилдинг, та да се следи храната под лупа едва ли не. Не всички тренират “за маса зимата” и “за релеф лятото”, не на всички сантиметрите в ръцете са цел номер едно, не за всички гърдите са “голяма мускулна група”... Напълно нормални са му постиженията за 90+ килограмов човек, който тренира с цел да е як, а не да изглежда като модел (примерно). Още повече, че го има документиран и пътя, не виждам кое точно изглежда съмнително в цялата работа. Има си доста прилични природни дадености явно и с тежки тренировки ги развива, за което трябва да се каже само евала. Резултатите зависят от целите, ако целиш да си голям и релефен и работиш в тази посока това и ще станеш, ако целиш да си як и силен - пак така и т.н... Резултатите му са различни от вашите, защото целите му са други, не заради друго.
Колкото до снимките - аз бих гледал видео на клека, чисто технически ми е любопитно как е, за килата не се съмнявам :)

Мнението беше редактирано от G33K на 15.03.09 17:24.

15.03.09
17:31

“Храненето няма много общо със силата..малко, съвсем малко”

Хахах ДОбре...Отивам да си купя крава да мятам по 4 литра мляко на ден и хамбургери,може би най-после ще вдигам 160 серийка на лежанка.Точно ХРАНЕНЕТО ДАВА СИЛАТА и ТРЕНИРОВКАТА!Затова са измислени видовете хранителни режими!Защо никой тогава на НВД не поставя силови рекорди като храненето не е важно? Защо ли като бях на 400 гр въглехидрати вдигах 55 кг за бицепс с крив лост серий без проблем и на всички уреди с работни тежести скрипец,лодка,вдигах МАКСИМУМА и всички в залата ме гледаха странно,а сега като съм на НВД не си и помислям....Знам отговора май...Малко ми е Млякото. Просто забрай с това хранене такава сила..Приказки ....

По-здрави!

15.03.09
17:34

казано от Aleksandar Marinov на 15.03.09, 17:31:

“Храненето няма много общо със силата..малко, съвсем малко”

Хахах ДОбре...Отивам да си купя крава да мятам по 4 литра мляко на ден и хамбургери,може би най-после ще вдигам 160 серийка на лежанка.Точно ХРАНЕНЕТО ДАВА СИЛАТА и ТРЕНИРОВКАТА!Затова са измислени видовете хранителни режими!Защо никой тогава на НВД не поставя силови рекорди като храненето не е важно? Защо ли като бях на 400 гр въглехидрати вдигах 55 кг за бицепс с крив лост серий без проблем и на всички уреди с работни тежести скрипец,лодка,вдигах МАКСИМУМА и всички в залата ме гледаха странно,а сега като съм на НВД не си и помислям....Знам отговора май...Малко ми е Млякото. Просто забрай с това хранене такава сила..Приказки ....

По-здрави!

Кое те кара да си мислиш, че въглехидратите от хамбургерите дават по-малко енергия от тези в овесените ядки примерно? Сам си противоречиш - едно е НВД, друго е некачествена, но калорична храна.

ER

15.03.09
17:37

Добре де, с’я що се правиш, че не разбираш к’во ти пее радиото  :)

Въпроса е, че силата е много индивидуален фактор и зависи до  много голяма степен от човека.
Никой не е казал, че ако ядеш лай*а ще вдигаш повече ...
Но при положение, че човека яде по много от всичко, не виждам проблем да вдига тежко?
А ти?

15.03.09
17:48

Ами 3 хамбургера са 3 питки хляб с 3 кебабчета+3 катми и това са му въглехидратите са цял ден....ако говорим за 1 хляб,картофи,хабургери това са много но 3 питки хляб с 3 катми за цел ден си е нищо.Да не говорим,че само отлага-снимките отлага(сега нямало смисъл)видео искал да пуска на изтласкване,но след 4-5 месеца...

Мнението беше редактирано от QcK на 15.03.09 17:50.

BU

15.03.09
17:55

:lol: За момент си помислих да ти напиша съдържанието на 1л мляко,но се отказах.Отивам...да хапна.  :-)

15.03.09
18:02

казано от QcK на 15.03.09, 17:48:

Ами 3 хамбургера са 3 питки хляб с 3 кебабчета+3 катми и това са му въглехидратите са цял ден....ако говорим за 1 хляб,картофи,хабургери това са много но 3 питки хляб с 3 катми за цел ден си е нищо.Да не говорим,че само отлага-снимките отлага(сега нямало смисъл)видео искал да пуска на изтласкване,но след 4-5 месеца...

В прясното мляко има ли въглехидрати ?

Мнението беше редактирано от NRG на 15.03.09 18:03.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1