Дневник на Уини

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.03.09
13:55

Уауууу, то гадни тия клекове, лелеее изглеждат доста натоварващи, не съм виждала никой да ги прави в залата, хммм....
Уин, да се похваля, вчера в залата две момчета видно на по 20 - 22 г. високи, мислех си че са яки, ама се оказа че правят рамо, предно, в страни и задно с 5 кг. като мен  %-P което ме кара да се радвам, не съм много слаба супер :) за сила говоря де :)

12.03.09
14:08

Труднички са, даааа... но и ти ще им свикнеш :)
Ами, това - силата и визията на хората не е едно и също понятие. Нали видя и в дневника на Викито онзи смелчага?
Ти нали правиш рамото само с рамото, а не с половината тяло? :)

12.03.09
14:12

Ами старая се да да, гледам се в огледалото да не се клатя :)

14.03.09
15:47

Здравей Уини!
Този нов начин на трениране изглежда прави чудеса! Лимка не съм я виждала толкова доволна и усмихната! Бравото е и за двете ви!:)

14.03.09
17:51

Дам... имам фабрика за щастие  ;-P

14.03.09
18:29

И какви хубави продукти излизат от прозиводствената линия там само... ;)

19.03.09
09:03

Венци, от кога си на Ясмина?

казано от Венцеслава Атилова на 11.03.09, 10:24:

... защото аз от тежките клекове и тяга съм НАМАЛИЛА да повтараям НАМАЛИЛА обиколката на бедрата - в момента е 51 см горе и 36 над коляното.

Щото аз, освен с Ясмин, по никакъв друг начин не съм стигала 51 см. горе  :smirk: И точно от Ясмина се получава едно такова оформяне тип “ябълка” :) Ама - после...
Пробвах с няколко тренировки, тежки и по 12-15 и по 8-10 повторения за краката. Резултат: добавени в плюс см. в обиколките на бедрата. При това, не е вода, не е и въздух... и не е проблема в диетата :)
Заключението ми е(поредното по темата), че на краката им трябват поне 25-30 повторения, за не трупат маса. То не е мое, всъщност, хората отдавна са го открили и написали.

19.03.09
09:17

Не знам кой какво е открил и написал, но краката принципно реагират добре на висок брой повторения, и 25-30 са доста удачни за хипертрофия.
От друга страна, 3 повторения, за стягане и тонус са перфектни, при такава бройка липсва напомпване.

19.03.09
09:37

Дали съм ги напомпила? Не спадат при липса на тренировки(сега не тренирам), напротив - още повече се увеличиха в почивката! Ако бяха просто напомпени, досега щяха да спаднат... на мускулна маса ми прилича да е станало  :lol:
На 3 повторения няма да се напомпят веднага, обаче не знам после колко ще се напомпят...

19.03.09
14:28

Добре, Петко, ще опитам на 3-4 повторения и ще докладвам ;-)(е, тука ще имам нужда от партньор вече, а такъв липсва  :lol: ...)
Колко ще трябва да натоваря щангата или лег-пресата за 3 клека и да не падна/затисна с нея, при положение, че правя 8(отказ) с 60 кг на клек и 12 пак с 60кг. на пресата? Не мога да ги оправя тези сметки с килограмите нещо...

19.03.09
14:32

:gulp:  :gulp:  Абе Уин, как клякаш с 60 кг. ужас....лелеее кога ще клекна и аз с толкова

19.03.09
14:39

казано от Vessi на 19.03.09, 14:32:

:gulp:  :gulp:  Абе Уин, как клякаш с 60 кг. ужас....лелеее кога ще клекна и аз с толкова

хехе аз 3 серийки по 12 с 60 кг правя...без отказ :)))

И защо ти е да можеш с толкова да клякаш, Веси?...Освен за някаква лична победа...
Ние можем щото си имаме крака...здрави :)

Уини, ще е хубаво някой да те пази, да...освен да не стигаш съвсем до откази...

19.03.09
14:40

казано от Limka на 19.03.09, 14:39:

казано от Vessi на 19.03.09, 14:32:

хехе аз 3 серийки по 12 с 60 кг правя...без отказ :)))

И защо ти е да можеш с толкова да клякаш, Веси?...Освен за някаква лична победа...
Ние можем щото си имаме крака...здрави :)

Уини, ще е хубаво някой да те пази, да...освен да не стигаш съвсем до откази...

Еееее, така усмихната ме кефиш :)

19.03.09
14:45

Хм, май ще трябва, да. Няма да е лошо да те викна за помощ  :-)
Ами, аз не искам да стигам до отказ, но за 3 клека ще трябва да използвам 90% от максимума си. А колко е той?

19.03.09
14:48

Ама ще й дърпам ушите аз на Лимка, хич не ми харесва такава :) всичко ще се нареди..... I know :)

19.03.09
14:56

Има нещо много важно в психологичен план, което действа при мен:
“Ако се изтърва само за един ден или един бонбон/ шоколад и реша да заредя и натъпча, утре с новото начало никога не идва.”
Това е психиката и на алкохолика - без едно мога, но само с едно - не. Това е “психиката” и на яденето на глупости без да си гладен  :lol:

19.03.09
15:02

Абе и аз съм така, почна ли с едно....и айде.....ама мен много ми се скапва настроението, когато съм в ПМС или вече съм в цикъл, и от пустата вода, нищо по различно не ям....а имам чувството че дебелея, а то е от вода ама.....пуста психика, .....

19.03.09
15:03

Давай, Веси, дърпай ушите - има нужда :)
И аз зная, че всичко ще си дойде на място - ама трябва да ми дойде музата първо!
Днес бая я търсих...да видим колко и за колко време съм я намерила :)

19.03.09
15:08

казано от Vessi на 19.03.09, 15:02:

Абе и аз съм така, почна ли с едно....и айде.....ама мен много ми се скапва настроението....пуста психика, .....

Ами защото го приемаш като личен провал, а то не е така! Това е просто психика, която за щастие подлежи на тренинг ;-)

19.03.09
15:08

Не само ще ги дърпам ами....сега вече ме кефиш, звучиш ми добре, което ме радва :)

19.03.09
15:14

Ето ви една мнооого яка статия по повода :)

Аз днес нали се опитвам да си върна мотивацията...Само разпръсквам сайтове из дневниците на хората, когато трябва всичките да ги постна в моя си :) Хахаха

http://www.intense-workout.com/cravings.html

Сори за спама, Уини. Спирам :)

19.03.09
15:18

Последно и аз да кажа, статията е много яка....хи хи :)
Уини сори и от мен :) спирам :)

19.03.09
16:51

Глупости, нищо не спамите :) Много я яка статията!
Имам и още едно правило, което се мъча да спазвам и въпреки че ми е малко трудно, с повече инат се получава:
“Да става каквото ще!”
... щото пък от друга страна, нищо човешко не бива да ни е чуждо, нали ;-)

20.03.09
09:18

Сега ще ви напиша нещо откачено. Дали наистина съм луда или подзъзнанието ми е най-големият ми враг?
От вчера до сега краката ми са спаднали с 2 см. Два сантиметра!!! Огледалото също се изправи и образът е друг...
Каква е причината ли? Майка ми си замина  :smirk: Беше ми на гости.
Тренировките и повторенията са чудесно извинение за нещо, което нямам сила дори да повярвам, камо ли да го призная. Как е възможно, а? Параноя - друг път. Хипохондрия - друг път!
И не, определено не съм луда и не си внушавам, защото мъжът ми е пряк свидетел и на меренето със сантиметъра и на поведението ми.
Задържаната агресия се задържа във вид на ... не знам на какво - сланина или месо, но нито едното нито другото не могат да се появят за един ден и да изчезнат за ден. Нито тренирането(по какъвто и да е начин), нито яденето(на каквото и да е) са виновни за нарастването/намаляването на телесата на хората. Всичко е в умовете ни, наистина. Мислех, че съм го преодоляла, но явно няма такива изгледи :)

20.03.09
09:26

Еха, Уин, - 2см. супер, никак не са малко ей :)

20.03.09
09:31

Мерила си на друго място - малко по-надолу втория път;)

20.03.09
09:35

казано от Winnie на 20.03.09, 09:18:

Сега ще ви напиша нещо откачено. Дали наистина съм луда или подзъзнанието ми е най-големият ми враг?
От вчера до сега краката ми са спаднали с 2 см. Два сантиметра!!! Огледалото също се изправи и образът е друг...
Тренировките и повторенията са чудесно извинение за нещо, което нямам сила дори да повярвам, камо ли да го призная. Как е възможно, а? Параноя - друг път. Хипохондрия - друг път!
И не, определено не съм луда и не си внушавам, защото мъжът ми е пряк свидетел и на меренето със сантиметъра и на поведението ми.
Задържаната агресия се задържа във вид на ... не знам на какво - сланина или месо, но нито едното нито другото не могат да се появят за един ден и да изчезнат за ден. Нито тренирането(по какъвто и да е начин), нито яденето(на каквото и да е) са виновни за нарастването/намаляването на телесата на хората. Всичко е в умовете ни, наистина. Мислех, че съм го преодоляла, но явно няма такива изгледи :)

Ах, колко познато. В момент на емоционална криза ставам двойна. Цялата... Като спадна се оглеждам, меря дънките и си казвам - Виж скъпа, няма как за 1 ден да се натрупат 2 кила или см плът, маз и т.н И така до следващия срив. Защо позволяваме на външни фактори и хора да подлудяват тялото и психиката ни. Защо насочваме агресията към самите нас.

20.03.09
09:39

Защото сме сбъркани емоционални жени... И защото всичко е в главата :)

20.03.09
09:41

казано от Limka на 20.03.09, 09:39:

Защото сме сбъркани емоционални жени... И защото всичко е в главата :)

Вие поне си го признавате сами, а мъжете и до това не стигаме обикновено... :)

20.03.09
09:47

казано от Winnie на 20.03.09, 09:18:

Winnie,на твое място отдавна щях да съм и звъннал да се върне :-) ,все пак 2 ,словом -два сантиметра са си нещо сериозно,въпреки че според някои размерите нямали значение

20.03.09
09:50

казано от diva 97 на 20.03.09, 09:35:

Ах, колко познато. В момент на емоционална криза ставам двойна. Цялата... Като спадна се оглеждам, меря дънките и си казвам - Виж скъпа, няма как за 1 ден да се натрупат 2 кила или см плът, маз и т.н И така до следващия срив. Защо позволяваме на външни фактори и хора да подлудяват тялото и психиката ни. Защо насочваме агресията към самите нас.

Ами... не знам, Дивичка  :-)  От доста време се опитвам да не я задържам, но при определени обстоятелства не успявам да се справя адекватно, с хора, които пазя по някакъв начин. И аз не знам защо, мамка му! Досега терапевтите успяха да налучкат кое-какво, но начин за справяне все още нямам.
Иве, не си права. Дрехите не лъжат, както отбеляза Дивата.

20.03.09
09:54

казано от малкия113 на 20.03.09, 09:47:

Winnie,на твое място отдавна щях да съм и звъннал да се върне :-) ,все пак 2 ,словом -два сантиметра са си нещо сериозно,въпреки че според някои размерите нямали значение

Е това посмъртно няма да го направя!
Освен това, за някои може да няма, но за мен определено има значение размера ;-)

Мнението беше редактирано от Winnie на 20.03.09 09:55.

24.03.09
17:47

Уф, включвам се вече :)
Пак съм под домашен арест (то е ясно що ме няма - цял ден играя Соник или хващам риби  :lol: ). Бебо боледува много дълго, много лошо и сега ще се гледкаме известно време докато отмине вълната на гриповете, а и трябва да се възстанови напълно. И... мама ще тренира у дома. В неделя си изкарахме хубаво с варненската агитка и до днес помързелувах, обаче - край, стига мързел( голяма работа - 2 дни мързел!!!) Не знам обаче, 1-2 дни ако не тренирам и имам чувството, че е минал месец.
Ще си пиша какво правя, хем щото не мога да помня много, много  :lol: , хем и за да се вкарам в някакъв ритъм като знам, че някой ме следи ще бъда по-стриктна. Та, тренировката не мога да определя от кой точно тип беше, обаче в много кратко време успях да се смажа. Като за първи път експериментирах с онези луди комбинации от упражнения, но дали съм ги натъманила както трябва, не знам... Венци ще каже :) Не мога да хвана логически комплексите. Ще си открадна утре от готовите, като заспи Соника  :-)

3 кръга от следното:
10 снача с едната ръка, 10 снача с другата с 10кг. дъмбел
30 суинга със същия
10 напада с единия крак, 10 с другия с 2х10кг.
3 кръга от следното:
10 лицеви опори
2-3 мин. скачане на въже с двата крака едновременно( това е лудница)
Ей това ми отне към 20 минути и разля 3 кила пот. Можех и още, ама утре ;-)

24.03.09
18:51

Много се радвам, че се включваш пак, Уини :)
Стягай го малкия и на разходки! И на двамата ще ви подейства добре, а и докато той изморено спинка следобяд, мама ще може да направи още някой подобен щур комплекс :)

Мнението беше редактирано от Limka на 24.03.09 18:52.

25.03.09
07:21

Еееее, появи се бе жена :) Уин, кръга ти е многоооо як :)

Winnie доколкото виждам рядко пишеш за храненето си, а вероятно за някои от нас то представлява интерес.

25.03.09
09:04

Добре, ще ти напиша вчера какво съм изяла:
1. 80 гр. овес, извара - от тенджерата
2. Тука не ме бийте, ама бях по пътищата с количката  :red:  - палачинка с шипков мармалад и протеинов бар
3. към 400гр. цедено мляко с подсладител
4. пиле, чушки с чесън
5. пиле, телешки суджук - 1/2 суджук.
(всичкото пиле беше повече от 2 бутчета, обаче нали беше обезкостено и не разбрах колко точно кога съм си вкарала в корема)

ПП: само за анализа, ще ти кажа, че днес реших да ям по-малк овес сутринта и си надробих 60гр. Еми, не можах да дочакам следващото ядене и ядох междинно от 1 ръжена филия Лагард и Ескуиза. Искам да ти кажа, че когато не стига, просто не стига.

Мнението беше редактирано от Winnie на 25.03.09 09:11.

Ами това е в пъти по малко от това което ям по последни указания.Вчера съм изял над 500 грама пилешко филе около 180 овес и няколко стотин грама зеле и то защото ми стана лошо, драйфах  и не можах да продължа иначе щях да имам още около 300 грама извара и две кисели млека както и лъжица ленено семе

25.03.09
10:23

Моля те, не ме карай да ги смятам... калориите при мен са повече, както да ги гледаш. Обаче, въпросът е в това, че аз не се спирам буквално. И не, не драйфам! Повръщането ти забавя още повече процесите в тялото, да не говоря за водно-солевия баланс... Знаеш ли, че НЕ сланините ти ще те убият, ако продължаваш в същия дух? Ще те убият течностите, които затормозяват сърцето ти всеки ден все повече. И ти с цялата си глупост го тормозиш още повече бягайки!

25.03.09
10:25

Иване, да не ти е лошо от някой вирус - дано да е така....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1