Али, здравей и от мен :) да, и аз огладнявам на 2 часа, това е добре, хапвай по малко без да се притесняваш, както ти каза Уини, метаболизма ти е ОК :)
Аз не видях много въглехидрати :roll: Верно съм си късогледа...ама чак толкова май не съм :)
И каква е тая огрмната тренировка, наистина??? Ти сигурно си била поне 2.5 часа в залата :bug:
Уини правилно ти каза - в 2 два различни дни прави горна и долна част :)
Айди, успех!
Гут моргин :lol: Напук на намръщеното време днес, аз ще съм ухилена :cheese:
Момичета, мн ме радвате като коментирате в дневника ми...ей тъй не се чувствам като сираче :lol:
Уини, гут пойнт! Вчера какво било било, днес ще внимавам с храната! Тренирам всичко на една тази седмица, за да подготвя тялото (?!?!?) и от понеделник почвам да ги тренирам по отделно.
Веси храня се на 3 часа..ама виж не е по малко :lol:
Лим то и аз съм късогледа, ама моите карбс са мн обвиъс :lol:. Аз нали си имам този вроден страх от въглехидрати...все още имам мнооого да уча докато намеря нещо работещо специално за нуждите на тялото!
Да кажа нещо: Лим беше постнала една статия от intense-workout something something..Ееее разрових се както винаги и там..и четох една статия дето ми изкара акъла...не че е нещо ново, но все пак. Там се казва, че за да сваляш фатс трябва много кардио..пък в книгата която чета казват тежести . Е на кое да вярвам сега...от толкова тежести не ми остава време за мн кардио..трябва ли да включа отделна седмица само с кардио сега?!?!?
Мнението беше редактирано от Allegra на 20.03.09 16:03.
20.03.09
18:45
Е те не са взаимноизключващи се ...
А време за кардио винаги има :)
Късогледи, дългогледи...не виждам да са ти много въглените.... Излез от тая Дюканска психика! В един нормален хранителен режим въглехидратите доставят около 60% от калорийния прием
Освен това, всичко е въпрос на отрицателен калориен баланс (ОКБ) - ако изразходваш повече отколкото приемаш, сваляш.
Ограничаването на един от макронутриентите (било то мазнини, въглехидрати или белтъци) е просто лесния начин да намалиш калорийния прием, т.е. да постигнеш ОКБ. Имаш ясно правило, а всички, които са на ‘диета’ имат нужда от правила и ясни граници.
Но съвсем спокойно можеш да намалиш калорийния прием с пропорционално намаление и на трите макронутриенти! И пак ще имаш ОКБ(това го пише и в тоя сайт intense-workout.com; явно не си ровичкала достатъчно ;) )
А за тежките тренировки и кардиото - те не се взаимоизключват :) Съвсем спокойно можеш да си завършваш трениовките с 20 мин интервално/ умерено кардио (зависи колко силици са ти останали). Или пък да си ‘нарочиш’ 2-3 кардио дни, в които ще правиш само кардио :)
казано от Allegra на 20.03.09, 16:02:
Уини, гут пойнт! Вчера какво било било, днес ще внимавам с храната! Тренирам всичко на една тази седмица, за да подготвя тялото (?!?!?) и от понеделник почвам да ги тренирам по отделно.
Като вземеш да ги тренираш поотделно, ще имаш време и за кардио ;-)
Днес беше тъп, ама мн тъп ден! Задържам вода поради незнайна за мен причина (въглените от вчера?!?!)....Както и да е, дано утре (тоест днес) съм по-добре!
Уини, ще ги разделя и няма да правя тренировка по-дълга от 90 мин...следя дискусията в дневника на Лимка и почвам да си мисля не е ли по-добре да правя долна част по 5 кръгчета веднъж седмично, горна част 2 пъти и другото кардио...
Така сега отчет за 20.03
9:30 1/2 грейпфрут, waffle, кафе + мляко
11-12:30 тренировка
1:00 доза протеин, кис. мляко, 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени трици, няколко тиквени семки, канела, стевия
все още гладна, но се спрях умишлено
3:45 варено яйце, филия намазана с извара, месо, сирене, кис. мляко с доза протеин + няколко ядки вътре (кашу, бадеми, орехи..)
4:30 зелен чай
7:00 зеленчуци (чушка, броколи, зелен фасул), 1 яйце и малко извара = буф в тигана за...нещо като омлет, синьо сирене за разкош
11:30 1 с.л. фъстъчено масло, 1/2 доза протеин, извара
тренировка:
глутеус мост на всеки крак 4х25
глутеус мост 2х50
сайд планкс 4х25
централна опора 2х1.5 мин.
v-преса 2х50
заден планк 2х 1мин.
повдигане от вис 4х15
римско столче 4х30
dragon flag 3х8 това голяма излагация
талия врътки 2х50
хиперекстензии 3х20
екстензии на всяка страна 4х20
пътека 20 мин. интервали
Много ми беше боринг тренировката...трябва да си сменя и песните на iPod-a, че вече ги научих наизуст!
Цял ден съм гладна, тъжна и изморена..пролетна умора ли ме тресе..какво става незнам.
Дано съм по-добре утре!
казано от Limka на 20.03.09, 19:33:
Късогледи, дългогледи...не виждам да са ти много въглените.... Излез от тая Дюканска психика! В един нормален хранителен режим въглехидратите доставят около 60% от калорийния прием
Освен това, всичко е въпрос на отрицателен калориен баланс (ОКБ) - ако изразходваш повече отколкото приемаш, сваляш.Ограничаването на един от макронутриентите (било то мазнини, въглехидрати или белтъци) е просто лесния начин да намалиш калорийния прием, т.е. да постигнеш ОКБ. Имаш ясно правило, а всички, които са на ‘диета’ имат нужда от правила и ясни граници.
Но съвсем спокойно можеш да намалиш калорийния прием с пропорционално намаление и на трите макронутриенти! И пак ще имаш ОКБ(това го пише и в тоя сайт intense-workout.com; явно не си ровичкала достатъчно ;) )
А за тежките тренировки и кардиото - те не се взаимоизключват :) Съвсем спокойно можеш да си завършваш трениовките с 20 мин интервално/ умерено кардио (зависи колко силици са ти останали). Или пък да си ‘нарочиш’ 2-3 кардио дни, в които ще правиш само кардио :)
Лимка и еразиел (интересна ми е историята зад името..ако въобще има такава!) са прави че време за кардио винаги има..ама няма кой да го намери (абсолютно недопустими извинения пробутвам в момента..) Преди седмица като правех само кардио се чувствах лека като перце и доста по-стегната от сега..(вода задържам та се пукам днес).
Ох като казах вода, та се сетих..днес видях един шоколад 100% какао..взех го, поразгледах го и пак си го оставих на рафта в магазина :lol: ...не че не се сещам през време за него, но нямам това желание за сладко каквото иах преди! Амин :-P
ще си наложа по 20 мин. кардио след всяка тренировка с тежести, че то иначе оправия няма!
И аз като започнах да вкарвам въглени, се чувствах подута, подпухнала и т.н. А ако ти кажа стомахът ми как се бунтуваше и какви звуци издаваше...Мани-мани...
Трябва ти малко адаптационен период - около 10на дни и всичката вода си отива на мястото :) Но пък...хм...въглените дават енергия и добро настроение... И все пак, ти си знаеш как се чувстваш най-добре :)
П.П. Лимка...идва от там, че понякога здраво ми дрънчат лимките и правя глупости, а и се римува с Мимка (което пък е умалително от Милена) Хахаха :P
казано от Allegra на 21.03.09, 07:05:
Уини, ще ги разделя и няма да правя тренировка по-дълга от 90 мин...следя дискусията в дневника на Лимка и почвам да си мисля не е ли по-добре да правя долна част по 5 кръгчета веднъж седмично, горна част 2 пъти и другото кардио...
Прави всеки ден по нещо... 2 дни дорна част, 2 дни долна, после - пак горна... както ги натъманиш. По-добре е да се движиш всеки ден по малко, отколкото 2 пъти да се смажеш и да не можеш да се възстановиш една седмица. Сменяй упражненията - един път едни, после - други, сменяй последователността... мисълта ми е, да не го мислиш много, а просто да се движиш. Абе, и 90 минути са много понякога! ;-)
И както ти е писала Лимката - въглехидратите поувеличи малко.
21.03.09
10:52
90 минути? И к’во прайм с кортизола?
Днес съм отново обвита в тънък слой водичка..вместо като се погледна в огледалото да видя нещо подобряващо се..то точно обратното става!
Лим, ще изчакам 10 дни да видим дали ще си отиде водицата :( Ей значи чувставам се като бременна в 3тия месец хаха...
Днес хранат беше ок и тренировката беше добра, ама мн дълга..
21.03
10:30 филия с извара, месо и сирене в микрото, кафе
12:30 тренировка, дълга няма да я пиша. Същата като във вторник и последната с такава дължина!
3:15 малко сушени плодове и тук-там каквото намерих на бърза ръка, за да заредя докато си правех основното ядене
3:30 100 гр. пълнозърнести спагети (абе мразя ги и това е! Не можеш да ме накараш да ям паста/спагети повече от веднъж на 2-3 месеца...ама ги сложих малко за разнообразие) + сос от 1 консерва риба тон (150 гр.), с.л. извара, 2 с.л. доматен сос и синьо сирене за вкус
4:30 зелен чай
6:00 доза протеин с малко кис. мляко, 50-70 гр. ядки (сурови, различни), канела, стевия
8:00 печено пилешко бутче + варено яйце, 10 бр. варени brussel sprouts (не му знам името на български..и не успях да го намеря онлайн сори)
това се ядеше на 2 пъти, защото протеина май още ме държеше...
Утре е ден за корем + кардио и йога. Разпределих и упражненията за всеки ден, но ще ги пиша утре.
П.С. Чета тази книга Lift like a men, look like a goddess и съм на чаптъра за рецептите..Ами, хубава е книгата само дето пишат за храни абсолютно забранени за някой който иска да отслабва (пържени картофи като например, шоколад (дори и само 3 блок4ета), истинска майонеза, пържени яйца и разни такива...) Мани бегай мани.. изблещих се като ги четях!
П.П.С Няколко общи наблюдения:
- никакво кардио след тежка тренировка за крака (тип моята 4 кръг4ета по 25 репс.)
- работа с машини незнам колко ще ми помогне, но за сега ще си стоя и работя с тях..докато чета, пиша и се образовам..
- давам си срок до 01.08 да почна да се стягам, че август месец ме чакат вълнуващи събития и трябва да сме във форма...
- само тази вода мн ме притеснява...
- ден с правене на “нищо” е понякога полезен..
Така, изповядах се! Сега back to reading.. :)
Здрасти и от мен. Ти имаш същия страх от въглехидрати като мен. не знам как ще го преодолявме, но най - вероятно с ядене на въпросните...чудовища. Имаш също така и склонност да претренираш с дълги тренировки пак като мен.
Та мисълта ми е недей обвинява нещастните въглахидрати за водната задръжка ами помисли дали не претренираш, което също задържа вода даже повече от преяждане с въглени. Като промениш програмата ще кажеш как е. Лек ден
казано от Allegra на 22.03.09, 03:44:
- никакво кардио след тежка тренировка за крака (тип моята 4 кръг4ета по 25 репс.)
- работа с машини незнам колко ще ми помогне, но за сега ще си стоя и работя с тях..докато чета, пиша и се образовам..
- давам си срок до 01.08 да почна да се стягам, че август месец ме чакат вълнуващи събития и трябва да сме във форма...
- само тази вода мн ме притеснява...
- ден с правене на “нищо” е понякога полезен..
Здрасти!
Ще ти направя някои забележки :)
- абсолютно винаги прави кардио - особено след краката е най-важно!!!
- машините не за изхвърляне, не знам точно какво четеш, но ако те обърква - спри да четеш
- като започнеш да ядеш достатъчно въглехидрати, водата ще излезе
- нулев ден наистина е полезен :)
Поздрави и хубав ден!
казано от diva 97 на 22.03.09, 06:02:
Здрасти и от мен. Ти имаш същия страх от въглехидрати като мен. не знам как ще го преодолявме, но най - вероятно с ядене на въпросните...чудовища. Имаш също така и склонност да претренираш с дълги тренировки пак като мен.
Та мисълта ми е недей обвинява нещастните въглахидрати за водната задръжка ами помисли дали не претренираш, което също задържа вода даже повече от преяждане с въглени. Като промениш програмата ще кажеш как е. Лек ден
diva, вярно имам страх от въглените...както каза Лимка още съм с Дюканско мислене :-/, въпреки че се опитвам да го преборя! За претренирането..същата работа! От толкова старание, накрая вместо положителни имам отрицателни резултати... :shut:
Уини, слушам и изпълнявам! Кардио след всяка тренировка!
Та като казах тренировка, ето какво измъдрих:
Понеделник: Вторник:
корем: 4 кръга х25:
сайд планкс 4х25 leg press
римско столче 4х25 leg curl
глутеус мост/dragon flag leg extension
повдигане от вис 4х15 seated leg
тежести горна част: 4 кръга х25:
бицепс бенч преса 3х8 glute
трицепс преса 3х8 kick back
верт. скрипец 3х12 abductor
флайс 3х8 adductor
долен скрипец 3х12
избутване на гърди 3х10
гърди от наклон 3х10
кардио 20-30 мин интервално cardio 20-30 min.
пътека/кростренажор
Сряда: Четвъртък:
корем: 4 кръга х25:
v-press/ римско столче от вторник
хиперкестензии
хиперекстензии на страни
повдигане от вис
тежести: 4 кръга х25:
същите като Понеделник от вторник
кардио 20-30 мин. кардио 20-30 мин.
Събота + Неделя:
глутеус мост
г. м. на всеки крак
сайд планкс
в-преса
жентрална опора
заден планк
римско столче
вис
хиперекстензии
хиперекст. на страни
бак екстеншън
талия врътки
кардио: 40 мин.
+ йога в Неделя
Маааллиии....тиискаш да се претрепеш, миличка!
Остави си поне 2 почивни дни! Например Пон + Чет( горна част) ; Вт + Петък (долна част) ; Сряда, Събота - почивка; Неделя - йога.
Струва ми се, че ще претренираш яко с тия обемни тренировки толкова начесто!
Мнението беше редактирано от Limka на 22.03.09 19:12.
казано от Limka на 22.03.09, 19:05:
Маааллиии....тиискаш да се претрепеш, миличка!
Струва ми се, че ще претренираш яко с тия обемни тренировки толкова начесто!
Гаранция 100%
Аз да се оплача: едноседмичната ми, уж пролетна ваканция изтича днес и утре пак на уч-ще :shut:
Така, оплаках се, сега по същество :lol:
Отчет за 22.03
10:20 кафе, бъркоч от 1 сл ленено семе, 2 сл. овесени трици, 1/2 круша, 2 сл. тикчени семки, доза протеин, кис. мляко, канела, стевия (ей мн. гладна бях..едно се събудих и веднага се изстрелях в кухнята :lol: )
1:00 черен чай, домашен протеинов бар, няколко парченца швейцарско сирене..то повече дупки имаше, отколкото мат’рял :lol:
3:30 1/2 доза протеин с 1 с.л. кис. мляко, канела
4:10-4:50 подобие на тренировка, доста лежерна си беше..
талия врътки 3х20
бак екстеншън 2х50
30 мин. кростренажор интервали... тук що вода изтече от мен..доста бях загряла...чудя се защо така..от протеина ли преди това..от вида на тренировката ли?! нИ сЪ знай, знай ли сЪ ;-)
5-6:30 йога..ей мн добре се получи :) Аз доволен :)
6:30 тук имам лошия навик да ходя на кафе с приятели след йогата..аз като един пич си извадих домашния протеинов бар насред кафето :P докато другите нагъваха кукийс..да ви кажа чувството че правиш нещо страхотно за себе си и за здравето си е велико
Това ме нахъсва още повече да тренирам здраво и да се храня добре
9:20 100 гр. аншуа в доматен сос с босилек, варено яйце, мнооого броколи и чийз стик
Храна добре днес и тренировката беше супер лекичка и ми оправи ако не друго то поне настроението :-)
Нека да е пролет:)
П.С. Благодаря на Лимка и дивичка за коментарите! Аз да ви кажа съм такова същество дето ако не си извади въздуха при тренировка, не я зачита за такава... Пък и досега съм тренирала горе- долу със същата интензивност..и да ви кажа “кел файда”. Вече и аз незнам какво да правя..коя методика да подхвана този път..
Али, здравей!
Давай смело, а ако претренираш, то ще се чуе ;-) Не е чак толкова обемна тренировката, спокич!
В тренировката за горна част, направи по 2 серии от всички за начало, после - 3. И нали първо бяха големите? Що пак бицепса води класацията :-)
Кардиото нека да е средно интензивно, не интервално! И колкото се може - по-дълго.
Храненето ти е трагедия :cheese:
Уини, що храненето е трагедия.. аз толкова се старах :(
бицепса води щото...забравих за големи..пък и като се замисля май мн не ми е ясно кои са големите..предполагам че ще да е гърба така че сменям местата на бицепса и верт. скрипец..абе утре в движение ще го мислим :)
Това за 2 серии от всичко за начало..ако оставя броя репс непроменен ми се вижда малко..ама ти знаеш по-добре де :)
Айде аз да ходя да спя, че да имам силички за утре :)
Направи ги ето така:
тежести горна част:
избутване на гърди 2х10
флайс 2х10
верт. скрипец 2х10
долен скрипец 2х10
рамо 2х10
бицепс “бенч преса” 2х10 - тази преса не ми е известна
трицепс “преса” 2х10 - тази също... но каквото и да е - прави го :)
Яж въглегидрати, Алегра. Сутрин и преди тренировка. Триците не са такива вещества ;-)
Eй Уини, ако щеш ми вярвай уж отидох да спя..ама “Храната е трагедия” не ми излизаше от главата и така и не можах да се приспя..
Мерси за подредбата..веднага поравя размяната!
Честна момичешка..мислех си, че триците са въглени :red:
Айде сега 2ри опит за приспиване..дано успешен!
Ей голямо съм диване...след нещастната ми вечеря от 100 гр. риба с варено яйце и броколи не якох нищо преди лягане...резултата: не можах да заспя и накрая станах хапнах 10-тина бадема с извара, спах само няколко часа (то беше вече 1 сутринта), не успях да стана за тренировката сутринта и сега ще трябва да я правя по средата на деня..на всичкото отгоре нямам никаква енергия!
Ех не се научих бе..
това е вероятно, защото храната ти е трагично зле и безвъглехидратна...
Добре де, пробвала си Дюкан, пробвала си НВД, знаеш очевидно от опит, че не се получават така, както ти се ще, защо не пробваш сега с малко повече въглехидрати за разнообразие... Ако и свъглените не се получи, върни се пак на НВД...ама...опитай се поне да нацелиш режим, който можеш да спазваш без да ти създава дискомфорт и да си енергична и щастлива в същото време :)
Ау днес каква инсулинова реакция ме удари...не ми се беше случвало отдавна. Мисля си че е от варената леща която включих в обяда...НИКОГА ПОВЕЧЕ ЛЕЩА!
Значи днес мн объркан ден..
23.03
9:00 филия с месо, извара, сирене, кафе + мляко
10:45 филия с месо, извара, месо, сирене, л-карнитин (да има карбс за тренировката)
12:30- 1:45 тренировка...мн беше яка, само дето съм пак гладна цял ден и се чудя метаболизма ли е забързан, храната ли пак ми е малко или е от инсулиновата реакция.... :roll: :roll:
2:00 доза протеин с 2 с.л. кис. мляко
2:30 waffle, яхния от: 2 яйца, 1 с.л. извара, зеленчуци, 100 гр. варена леща..ето тук мн си изпатих! 15 по-късно започна да ми се спи, едно чувство на мързел, не ми се правеше нищо (пък бях на уч-ще..лоша комбинация) и като цяло мозъка ми беше замъглен! Чааак към 6:30 се почувствах по-добре..то пък стана време пак за ядене!
6:30 1/2 протеинов бар докато си правех вечеря :red: това беше излишно, осъзнавам го..няма повече обещавам! Пусти барове..мн ми харесват! :blank:
7:00 гоооляма салата (около 300-350 гр. ) от броколи, зелен фасул и brussel sprouts + 150 гр. различни сирена (тук се олях :sick: ) и пил. бутче..само дето изядох салата и повече от полочината бутче остана..
Ей значи тези броколи как ми омръзнаха..ще трябва да отида да си взема зелена салатка и ох репички :) и сиренце..ето пак се размечтах!
10:30 малко извара с бадеми или нещо друго..няма да направя грешката от снощи!
Тренировка:
корем:
сайд планкс 4х25
римско столче 4х25
глутеус мост 4х25
повдигане от вис 4х15
тежести горна:
избутване на гърди 2х10
—/—/—-/—-/ от наклон 2х10
флайс 2х10
верт. скрипец 2х10
долен скрипец 2х10
бицепс кърл 2х10 http://www.bb-team.org/exercise/1199/ за Уини, само дето аз го правя на машина
трицепс кърл 2х10 [size=4]http://www.bb-team.org/exercise/2330/ пак за Уини[/size]
пътека 30 мин. на 6.2 със смяна на наклона и тук там смяна на скоростта. Следях пулса- 160-166…като се има предвид че съм на 23..май е ок нали?! На 12-тата минута почна да ми свършва глюкогена, но нямах силна болка..
Наблюдения и въпроси:
- след обяда ( и след инсулиновата реакция) значи около 7пм бях мн гладна и общо взето ако не внимавах щах да омета първото нещо което видя
- незнам защо така се объркаха нещата с тази леща..
- храната е доста повече от вчера + въглените as well…дано да съм нацелила този път!
- не съм мн сигурна дали храната преди тренировка е наред..но пък имах енергия да тичам, че чак не исках да спирам :)
- вече няма да прекалявам със сиренето..ама нали съм добро прасенце :down:
- дайте малко идея за вечери, че май доста еднообразно ми стана напоследък...
- след тренировката само за бързи въглехидрати си мисля (за сега само с мисленето си стоя), преди не се и сещах за тях..ЗАЩО ТАКА?!?!?!??!
:lol: Само аз съм онлайн..като кукувица се развявам из темите :lol: :lol:
Мнението беше редактирано от Allegra на 24.03.09 04:12.
Не знам ‘що тъй, обаче и аз правя инсулинови реакции от леща :smirk: Отказах и нея...
Колко време ти отне тренировката?
казано от Winnie на 24.03.09, 05:33:
Не знам ‘що тъй, обаче и аз правя инсулинови реакции от леща :smirk: Отказах и нея...
Колко време ти отне тренировката?
75 min. със стречинг
казано от Allegra на 24.03.09, 02:31:
...6:30 1/2 протеинов бар докато си правех вечеря :red: това беше излишно, осъзнавам го..няма повече обещавам! Пусти барове..мн ми харесват! :blank: ...
И на мен....затова спрях да ги правя... много се оливам и с протеини, и с мазнини като ги ям... :long:
Официално докладвам, че имам проблеми със съня..не че не ми се спи, просто не мога да заспя! А така ми трябва съня, защото сутрин или се успивам и се чувствам като пребита, или насилвам се да стана на време и пак съм като парцал..
Снощи по едно време (както не можех да си спя) ме обзе такова желание за тренировка с тежести, че ако не беше 1ам щях да скокна до фитнеса...
Трябва да се направи нещо!
Лим, в моята книга има рецепта за протеинови барове която е самос 4 с.л. фъстъчено масло...ще я пробвам като ги свърша тези (което ще е скоро по обясними причини). Ще я пъсна довечера!
Въпрос: каква е най-добрата храна след тренировка..на едно място чета протеин веднага след тренировка, на друго- бавен въглехидрат, на трето- бърз въглехидрат...
Мнението беше редактирано от Allegra на 24.03.09 20:47.
След тренировка:
-ако качваш маса:веднага бърз въглехидрат 0,8гр/кг за вдигане на инсулина и зареждане на гликогена,малко след това или веднага протеинов шейк.След време(час-час и нещо)основно ядене от бавни въглехидрати+белтъчини
-ако сваляш килограми-повечето хора пропускат бързите въглехидрати.Другото си остава същото.
tra^la^la, благодаря за инфото.
Аз изчетох всички дневници, сега и в моя да попиша.
24.03
8:30 протеинов бар, кис. мляко с 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени трици, канела. Кафе + мляко
Пак не можах да спя снощи и сутринта се успах
12:00 сандвич 2 ф. + месо, извара, сирене
2:30 доза протеин с кис. мляко, 23 бадема, 2 сухара, 2 с.л. тиквени семки= всичко на бъркоч. Зелен чай
4:00 1/2 грейпфрут, л-карнитин
5-7 тренировка (пиков час, чакане за машини)
7:30 2 принцеси запечени със смес от: 2 яйца, извара, шунка (с останалата смес пробвах питката..мн готина)+ малко зеленчуци и сиренце ( имах и пил. бутче но не го изядох)
1:00 am (ей значи мн домашна бееееее) 23 бадема + канела, кокос, с.л. извара, кис. мляко
тренировката:
10 мин. колело
4 кръга:
leg press
leg curl
leg ext
seated leg
4 кръга:
glute
kick back
abductor
adductor
20 min. кростренажор (мн скучно ми стана и се метнах на степера)
20 мин. степер
Така за днес. Как ми е храната?
Бадеми през нощта - в никакъв случай >:(
След тренировката гледай да няма много бързи въглехидрати. И не яж веднага след като излезеш от бянята :) Спокойно можеш да изчакаш, докато си спастриш една голяма купа свежа салата, залята със зехтин и голямо парче мръвка. Или пък - яйца с извара. Пълниш корема с нея и после ще заспиш. Не си заспала от тези принцеси, които ти вдигат много неща. Та с две думи: след тренировката, която е вечерта - нищо въглехидратно освен зеленчуци.
казано от Winnie на 25.03.09, 07:25:
Бадеми през нощта - в никакъв случай >:(
След тренировката гледай да няма много бързи въглехидрати. И не яж веднага след като излезеш от бянята :) Спокойно можеш да изчакаш, докато си спастриш една голяма купа свежа салата, залята със зехтин и голямо парче мръвка. Или пък - яйца с извара. Пълниш корема с нея и после ще заспиш. Не си заспала от тези принцеси, които ти вдигат много неща. Та с две думи: след тренировката, която е вечерта - нищо въглехидратно освен зеленчуци.
Оф, пак съм оплескала нещата! Ама като незнам, така е :sick:
Мерси Уини! Попивам като гъба :)
25.03
8:30 waffle, ябълка, доза протеин с кис. мляко, 1 с.л. овесени трици, 1 с.л. леннео семе, 2 с.л. тиквени семки
11:30 питка от 1 яйце, 1 с.л. овес, извара, шунка
3:00 2 филии с месо, сирене, 1 сухар, зелен чай
5-6:30 тренировка
7:15 зленчуци, 2 варени яйца, шунка
тренировка:
в-преса 4х25
хиперекстензии 5х20
хиперекстензии на страни 4х25
повдигане от вис 4х20 (супер се изкефих как без проблем ги направих :)
избутване на гърди 2х10
——//——//—- от наклон 2х10
флайс 2х10
верт. скрипец 2х10
долен скрипец 2х10
бенч бицепс 2х10
трицепс 2х10
кардио 30 мин.
Гърлото ме боли :( Дано да не се разболея, че утре ме чака яка тренировка..айде да мине утре пък нали в петък почивам
Eхо банда здравейте! Да се отчетем за вчера (26.03), не че има мн за отчитане..абсолютно мързелански ден (нямахме уч-ще заради снежни виелици...респективно и фитнеса не бачкаше).
Вчера имаше основно почистване на стаята, пране, спане, хапване и накрая излязох с приятели и си омазах хр. режим с ...ъм..с все хубави неща %-P
10:00 доза протеин, кис. мляко, 1 с.л. овес + 1 с.л. ленено семе, ябълка, 2 waffles, кафе + мляко (закуска за шампиони)
1:00 2 филии с месо, сирене, варено яйце
3:00 1/2 грейпфрут
4:00 доза протеин, кис. мляко, канела, стевия, 2 с.л. тиквени семки
7:00 ето тук се почна омазването с вино (червено и бяло), уиски, cheese fingers, ябълков пай, бананов хляб ( ей мн го обичам, ама сигурно веднъж в годината го хапвам), салатка...
Прибрах се в 1 сутринта умряла за сън, щастлива и доволна! Абсолютно никаква вина не изпитвам..аз и без това излизам на месеца веднъж...
Ах да се похваля поръчах си някакъв протеин на Syntrax…нямам търпение да ми го донесат да го пробвам :-P
Днес сме пак на тръстиката...след вчерашната неочаквана почивка (иначе тренировката трябваше да е крака), днес ще правим крачета!
Хайде аз бегам..до скоро :)
Мнението беше редактирано от Allegra на 27.03.09 15:17.
27.03.09
15:42
казано от Allegra на 27.03.09, 15:17:
Ах да се похваля поръчах си някакъв протеин на Syntrax…нямам търпение да ми го донесат да го пробвам :-P
Nectar ли си поръча :)
казано от Иван Шишманов на 27.03.09, 15:42:
казано от Allegra на 27.03.09, 15:17:
Nectar ли си поръча :)
Дааа ;-)
Петък 26-ми март:
9:00 филия с месо, сирене, кафе + мляко
10-11:35 тренировка
12:00 доза протеин с кис. мляко и нарязана ябълка, сандвич от 2 филии с месо
3:00 23 бадема
4:30 доза протеин с кис. мляко, 2 оризовки с 1 с.л. фъстъчено маслко, малко сиренце
8:30 голяяма маруля- гигант на салата, варено яйце, парче шунка, сирене (фета + синьо)
10:30 няколко парченца надупчено швейцарско сирене (абе хапваше ми се нещо...и какво какво сирене..)
тренировката:
10 мин. колело
4 кръга x25 reps. от следното:
leg press
leg curl
leg ext.
seated leg
5 мин. почивка, която я използвах за разтягане
4 кръга х25репс. от следното:
glute
kick back
abductor
adductor
30 мин. strider
Такива ги върших днес. Храната по средата на деня хич я няма ( аз затова и гладна си ходя цял ден..само се чудя какво и откъде да гризна)..утре ще се поправя!
Гърлото още ме боли, сега и носа почна да тече :( Кофти време..