По-малко раздрънкания дневник на Limka (2009 г)

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.03.09
09:35

Здравей Лимка,
По рецептата за чизкейка съдя, че късно се включвам с Къпиновия десерт, който ти бях обещала. Ето го и него:

Десерт с къпини и извара (1ч.ч.=240мл)
3/4ч.ч. рикота/извара
2/3ч.ч.кисело мляко
1с.л. пълнозърнесто брашно
3 с.л. кафява захар (по рецепта, аз го замених с подсладител)
1 яйце
1ч.л. настъргана лимонова кора
сок от 1/2 лимон
2ч.ч. къпини(пресни или замразени)
Разбъркваме рикотата ,киселото мляко и яйцето. Добавяме захарта и брашното.След като сме разбъркали добре добавяме кората и сока от лимон и къпините.Можем да оставим няколко за декорация.Изсипваме в предварително намаслена тавичка(18см).Печем на 180 градуса около 30-35 минути.Изключваме фурната и оставяме сладкиша вътре да постои около 20 минути.

Ще видиш, че е жесток! Според мен брашното може да се замести с протеинче, овесено или някакво друго. Пробвала съм вместо къпини - сушени сини сливи. Ако ти се занимава можеш да му сметнеш калориите! Да ти е сладко!

27.03.09
09:38

Ооо, никак не закъсняваш, Дидке!

Много мерси, и това ще бъде изпробвано.. :) Аз импровизирах малко... от това, което ти ми нахвърля + малко от мен ;)

Но ще пробвам и твоя сладкиш Хихихи

27.03.09
14:56

Хорааааа, току-що си изядох чийзкейка! Това нещо е БЕЗОБРАЗНО вкусно и сполучливо!

Чак не мога да повярвам, че аз си го измислих и го правих без рецепта!

Мнението беше редактирано от Limka на 27.03.09 14:56.

27.03.09
20:20

казано от Limka на 27.03.09, 14:56:

Това нещо е БЕЗОБРАЗНО вкусно и сполучливо!

Хей! Това беше моята реплика  >:( !

Майтап няма - неприлично вкусен беше чийзкейка! Да не си посмяла да променяш рецептата!  :smirk:

... и по-често да го правиш и пак да ме почерпиш!  ;-P

27.03.09
20:35

Тъй....денят започна страхотно...ама някъде по средата му пак се сдухах...

Цял ден се кефех, че ще направя яка тренировка...и ...накрая... камък.. Днес беше първата от по-хард тренировките ми и за целта бях решила, че ще я направя на работа...да съм на спокойствие и да не ме бъзикат твърде много многознайковците в залата... Уви, като никога имаше 3ма колеги..чаках ги да приключат до 7.30….ама...цък...моткаха се..абе типични мамути.. В кра я на краищата реших, че ще ги игнорирам и си започнах тренирвоката към 8 без нещо (те се моткаха до 8.30…баси и тренировката, 2 часа и нещо....напрайха тез момчета ...пфуууу)

Та, тренировката днес:
1. Клекове - 3 загряващи серии (10бр с 20 кг, 7 бр с 40 кг, 4 бр с 50 кг); след това 5х4 на 60 кг
Малко опити да се науча на hang clean, които ми разказаха играта на лявото рамо..явно здраво съм го пренатоварила
2. Чукове - 3 х 20 на 30 кг
3. Лежанка с лост - 1 загряваща (х 10 само с лоста); 4 х 6 на 40 кг (много лоша техника, лявото рамо още болеше)
4. Римска/ румънска тяга (уатевър, с изпънати крака, но незаключени колене) - 2 загряващи серии(10 бр с лоста, 7 бр на 40 гр) и 5х5 на 60 кг
5. трицепс от полулег с 2х4 кг - 3х20

4 врътки от долното:
- коремно избутване с диск 15 кг (не ме затрудни особено), ще пробвам с лоста следващия път х 20
- коремни преси на римско столче х 20
- Янда преси х 20 / страна

Еми..вече беше 9 часа и умирах от глад...пропуснах кардиото щото щеше да стане утре сутрин докато се прибера... но пък утре ще правя кросфит и ще си наваксам :)

Храната...трябваше да е балансирана, но май я превъглехидратих...

Разходка по плажа
8.30 - 30 гр ТРОЯ, малко боровинки, 1 с.л. ленено семе, 1 кисело мляко
11.15 - 1 грейпфрут
13.30 - пуешко филе с булгур, зеле
17.00 - парче чийзкейк
на почерпка - 3 бисквитки, филета разни пуешки и свински, няколко пкашкавалчета, 10 на кашута
ТРЕНИРОВКАТА
22.00 - броколи и карфиол, запечени с 1 яйце, малко рикота, извара и гауда лайт; марули, 10на маслини

Смятам толкова да е, щото след малко лягам...

Чувствах се странно след тази тренировка...краката никак не успях да ги натоваря...ама грам нищо не усещам след тренировката...по време на самите клекове имапе някакво напрежение и усилие, естествено..но толков.а..доста по-различно от размазващите тренировки, на които съм свикнала...да видим :)

Лека нощ, фолкс :)

Мнението беше редактирано от Limka на 27.03.09 20:37.

28.03.09
07:28

Лимка, правиш ли кардио след тренировка сега?

казано от Limka на 27.03.09, 20:35:

Тъй....денят започна страхотно...ама някъде по средата му пак се сдухах...

Цял ден се кефех, че ще направя яка тренировка...и ...накрая... камък.. Днес беше първата от по-хард тренировките ми и за целта бях решила, че ще я направя на работа...да съм на спокойствие и да не ме бъзикат твърде много многознайковците в залата... Уви, като никога имаше 3ма колеги..чаках ги да приключат до 7.30….ама...цък...моткаха се..абе типични мамути.. В кра я на краищата реших, че ще ги игнорирам и си започнах тренирвоката към 8 без нещо (те се моткаха до 8.30…баси и тренировката, 2 часа и нещо....напрайха тез момчета ...пфуууу)

Та, тренировката днес:
1. Клекове - 3 загряващи серии (10бр с 20 кг, 7 бр с 40 кг, 4 бр с 50 кг); след това 5х4 на 60 кг
Малко опити да се науча на hang clean, които ми разказаха играта на лявото рамо..явно здраво съм го пренатоварила
2. Чукове - 3 х 20 на 30 кг
3. Лежанка с лост - 1 загряваща (х 10 само с лоста); 4 х 6 на 40 кг (много лоша техника, лявото рамо още болеше)
4. Римска/ румънска тяга (уатевър, с изпънати крака, но незаключени колене) - 2 загряващи серии(10 бр с лоста, 7 бр на 40 гр) и 5х5 на 60 кг
5. трицепс от полулег с 2х4 кг - 3х20

4 врътки от долното:
- коремно избутване с диск 15 кг (не ме затрудни особено), ще пробвам с лоста следващия път х 20
- коремни преси на римско столче х 20
- Янда преси х 20 / страна

Лимка, клековете са ти адски много. Няма нужда от 2789562934 загряващи серии ако ще правиш 5х5. 1 серия с лоста 1 серия с 40 и после мятай. И по 5 повт. Минеш ли 5 с тежко вече отиваш към растеж. Същото важи и за тягата, лежанката и тн

Пробвай за корем повдигане на крака от вис ама с ходилата хвани един дъмбел 10 кг. Яндата горе задържаш ли? Идеята е при Янда още на 5тото повт да ти изгаря мускула. Трябва да се “изстискаш”....

Айдеееееееее кой друг ще се престаши за 5х5?

28.03.09
10:46

Cedar, ще правя кардио, да....Просто...снощи щеше да стане 100 часа докато се прибера да вечерям и го пропуснах...

Венци, 10х - затова описах толкова подробно и загряващите серии...та да ме коригирате :) Е, имаше и нещо друго...че сега си нацелвам тежестите...и като ми се стори леко да клякам с 50, реших да я пиша загряваща серия :))

Лежанката е умишлено на 6 бр...там може да пълни малко сутиена :-) Абе...аз като цяло няма да правя съвсем класическо 5х5 :)

На янадата...ами уж задържам, ама явно не достатъчно... Ще изцеждам още :)

Някво супер яко време е във Варна...ей ся приготвям храната за деня и изчезвам да размятам крачоли ;)

След това - кросфитче ще има :)

29.03.09
06:43

Здрасти..хубав неделен ден...и ми се струва, че ще е бая мързелив :)

Вчерашният за сметка на това беше доста раздвижен :) С убийствено яка тренировка :) Сутринта като видях какво слънце пече и не се сдържах - навлякох екипа и маротонките и се метнах да тичам :-)

Тренировката:
6 пъти, с 30 сек почивка между сериите, с олимпийския лост
- 10 гребане
- 10 обръщане (hang clean)
- 10 трастъра
- 10 клек + подскок с лоста (това ми разказа играта...ужасно!!!)
- 10 Добро утро
За около 11 мин
Струва ми се бая времето, но честно казано го правех с добро темпо...Не съм сигурна дали мога да подобря времето с повече от минутка

Няколко минути след това:
- коремно избутване с диск 15 кила/ планк 1 мин - 4 суперсерии
- повдигане на крака и лакти от страничен лег - 2 х 50/ страна (много любимо упражнение за талийка...гарантира ми мускулна треска всеки път :) )

15 мин бой с боксова круша

- 20 суинга с 10 кг/ обръщане на лост....не зная колко... ама му се ядосах, че не успявам и...май го схванах тук
- още 20 суинга с 10 кг/ обръщане 20 - ТУК ВЕЧЕ МУ РАЗКАЗАХ ИГРАТАА...КЕФФФФ
- още 20 суинга с 15 кг/ 10 обръщане с 30 кг - да затвърдя наученото; няколко обръщане + клек (squat clean)
- последни 20 суинга с 15 кг/ 10 обръщане + клек с лоста само

Много доволна, с ужасни болки в кръста и лявото рамо, разбита ключица...днес е синя и подута...Но повече няма, ЗА-ЩО-ТО ГО НАУУУУ-ЧИИИИХ това обръщане

Храната ВВД...ха сега де, дали помня?
БЯГАНЕ
10.00 - 30 гр ТРОЯ, 1 сл. ленено семе, 20 гр стафиди, 1 кисело мляко
13.30 - броколи и крафиол, запечени с малко извара, екскуиза, гауда, 1 яйце, няколко маслини; 4 пълнозърнести крекера/ сухара Finncrisp
Разходка
17:00 - още 3 от сухарите, тънко намазани с Exquisa
ТРЕНИРОВКА
19:00 - парче чийзкейк
21:00 - не ме бийте, нямаше как, трябваше това да ям - 100 гр пълнозърнести спагети със сос от риба тон, извара, доматки.
Разходка
24:00 - извара с какао, стафиди...хвана ме глада за сладко и не ме пусна...Много мед с малко сирене. Добрата новина е, че вече свърши меда. ЗАБРАНИЛА съм да купуват пак :)

Пиша го зареждащ ден. Без угризения. Беше толкова хубав и активен :)

Днес НВД. И почивка :)

Мнението беше редактирано от Limka на 29.03.09 06:45.

Лим страшна! Браво за обръщането :) Keep it up girl :) :)

Мила

29.03.09
08:09

Лим,извинявай че малко спамя ;-P но понеже виждам,че използвате ръжено брашно,та се чудех какви стойности вземате за вече готовия домашен ръжен хляб...или вземате стойностите за ръжено брашно,което взето от USDA е- Б-9 М-2 В-77 ккал-354 :roll:

29.03.09
08:15

казано от Венцеслава Атилова на 28.03.09, 09:59:

Дам, ще се прежаля аз ... само да се докопам до залата ;-)
Лим, супер си! Малко множко ми се види тренировката, ама ти ще кажеш днес...

Мнението беше редактирано от Winnie на 29.03.09 08:16.

29.03.09
08:43

казано от Mon coeur est a vous на 29.03.09, 08:09:

Лим,извинявай че малко спамя ;-P но понеже виждам,че използвате ръжено брашно,та се чудех какви стойности вземате за вече готовия домашен ръжен хляб...или вземате стойностите за ръжено брашно,което взето от USDA е- Б-9 М-2 В-77 ккал-354 :roll:

Не спамиш :) Ами...аз, когато готвя/ пека нещо, смятам всичко, което влагам в него.. Ръженото брашно - каквото пише на опаковката. Ако някога направя ръжен хляб, вероятно ще сметна стойностите на ръжен хляб, които са публикувано в нета...или пък ще сметна...Абе, мисля, че 10 гр В/ Б +/- не са толкова фатални :) Честно казано, спирам да се втелявам толкова в калориите вече. Ще гледам въглените да се въртят спрямо активността ми през деня...

29.03.09
08:45

казано от Winnie на 29.03.09, 08:15:

казано от Венцеслава Атилова на 28.03.09, 09:59:

Дам, ще се прежаля аз ... само да се докопам до залата ;-)
Лим, супер си! Малко множко ми се види тренировката, ама ти ще кажеш днес...

тежката от петък ми се видя малко, честно казано :) Но с един 30 мин завършек кардио ще е ок. Мисля.
Вчерашната беше около час...дори по-малко вероятно. Бях мноого яко изцедена след това :) Но пък бях много доволна :)
Абе, не, не ми беше много. Точно си беше!

29.03.09
19:20

Днес...голям мързел, ей :) Чак ме беше срам от мене си :)

Само ядох...е...и привечер леко се разходих...ама леко, да не се презоря :) Никакви мускулни трески от вчера, което е супер!

Та, храната за 29.03 - НВД

10:00 - 30 гр ТРОЯ, 1 с.л. ленено семе, 1 кисело мляко
13:00 - пилешко филе със салата Табули (арабски кус-кус, домати, краставици, пипер, стафиди, лимон, маслини, зехтин)
неуспешен опит за следобедна дрямка
17:00 - пилешко крилце + филе, пак салата Табули
19:00 - около 50 гр бразилски орехи
Разходка + катерене по една...хм..кула, да кажем :)
20:30 - Карагьоз + гръцка салата без сирене (домати, краставици, пипер, лук, маслини, зехтин)
Тук отново се вихрих в кухнята. Правих протеинови вафлички. Докато месих, замезвах по малко :)
Преди лягане - 1 пиперка, пълнена с извара

Този път обогатих рецептата на вафличките и добавих малко сушени боровинки и кокосови стърготини. Освен това, реших да пробвам да им направя и глазура - полуготова прахообразна на Dr Oetker. Абе, много хитро им лепват етикетите с българския превод върху всичката хранителна информация, а в българския вариант пише едно..нищо...Чак като я употребих се захванах да изчегъртам етикета...и ми настръхнаха косите от хранителните стойности - 85 гр въглехидрати гххх! Е, разделено на 11 вафли не е чак толкова трагочно, ама все пак!

Хайде, дотук от мен. Ще се четем пак утре ;)

30.03.09
08:21

Ееее, какво искаш, мързел, не е било мярзел а си си починала.... :) аз пък днес ми е такова, т.е.ще бъде такова, без тренировка само ще хапвам :)

30.03.09
19:54

Хей ма на, пак съм тук :)

Днес беше втората ми тежичка тренировка :-) Много ми хареса. Уж кратка-кратка; пак заформих почти 90 мин...явно съм голяма мотла... :)

Тренировката за днешния 30 март 09 изглеждаше така:
1. Клек със широк разкрач (почти плие) - 2х5 загряващи серии (20, 40 кг) + 5х4 (60 кг) Е, почти се разчекнах :-) Яко!
2. Набирания, подхват - 5х4 (последната серия с фитили) МНооого се изкефих! Имах сериозни съмнения, че ще успея да ги докарам...Е, последното от петата серия беше много измъчено и излъгано...Но успяяяях! Ти-ри-ри-рам :)
3. Флайс - 4х6 с 2 десятки
4. Класическа тяга - 2х5 загряващи серии (20, 40 кг) + 5х5 (60 кг) Това не ми е особено предизвикателство, честно казано, но предвид на болките в кръста през последните няколко дни, беше ок.
5. Бицепс на портален скрипец - 20 кг - 3х20
6. Dragon flag надолу - 3х5
7. Повдигане на крака + таз от лакътна опора - 3 серии, 20 бр, 30 (отказ), 28 (отказ)
8. Странични хиперекстензии с усукване - по 50 бр/ страна
Степер 30 мин, бързичко; разтягане и протягане, душ (ей т’ва е най-яката част от цялата тренировка :) )

ВВДен
КРОС - започнах пак да тичам, през ден ще е обаче :) Да имам време да възстановя за бруталните кросфит комплекси :)
8:30 - 30 гр ТРОЯ, 1 с.л. ленено семе, 1 кисело мляко, малко боровинки
11.15 - 1 грейпфрут
13:30 - пилешка пържола (бутче), малко зеле, малко моркови с царевица, варени картофи
17:15 - протеинова вафла от снощните...мммм, много добра партида. Всичко е от боровинките!
ТРЕНИРОВКА
20:30 - още един протеинов бар...Еми, много пък ми хареса :) И аз като Венци с Нектара :-)
21:30 - пилешко филенце, краставица, пипер, маслини
Преди лягане - 1 пиперка, пълнена с извара

Толкова май от мен :) Мноого доволен от тренировката, ей :)

Мнението беше редактирано от Limka на 31.03.09 06:21.

31.03.09
06:24

Ха ха ха, това с протеиновия бар, при мен е същото само че с Рафаелофчетата, Даниел вика к’во ме направи ти бе, ще изядеш цялата извара в Пикадилитата хи хи хи хо хо хо  :lol:

казано от Vessi на 31.03.09, 06:24:

Ха ха ха, това с протеиновия бар, при мен е същото само че с Рафаелофчетата, Даниел вика к’во ме направи ти бе, ще изядеш цялата извара в Пикадилитата хи хи хи хо хо хо  :lol:

това е щото не си си взела Нектар да видиш какво е..... вече съм на половината кутия. Ама тя и сестра ми краде.

Лим, супер тренировка ей! Тяга 60 кг... тцтцт имам да те гоня :)

31.03.09
07:42

Ей Венци, я кажи как точно си правеше този Нектар, :)

31.03.09
07:44

казано от Венцеслава Атилова на 31.03.09, 07:33:

това е щото не си си взела Нектар да видиш какво е..... вече съм на половината кутия. Ама тя и сестра ми краде.

Оооо, пробвах Нектар :) Бях си взела 2-3 от ‘дозичките’...нали има в малки опаковчици за един прием...праскова пробвах...Как добре върви с кисело мляко, не е истина!

Мм...аз имам за много неща да те гоня също...Абе, ще се настигаме, изпреварваме, надъхваме и нахъсваме :)

казано от Vessi на 31.03.09, 07:42:

Ей Венци, я кажи как точно си правеше този Нектар, :)

Хехе, това е протеин - Синтракс Нектар :) Аз си взех шоколадов, който е толкова плътен, че ми засища глада за сладко :)

казано от Limka на 31.03.09, 07:44:

Оооо, пробвах Нектар :) Бях си взела 2-3 от ‘дозичките’...нали има в малки опаковчици за един прием...праскова пробвах...Как добре върви с кисело мляко, не е истина!

Мм...аз имам за много неща да те гоня също...Абе, ще се настигаме, изпреварваме, надъхваме и нахъсваме :)

Ау имало и малки дозички ли? Пък аз да не знам? АУууууууууууууууууууу ТОНИИИИИИИИИИИ!!!

31.03.09
07:54

Оооо, ясно :) аз още немога се реша за протеин :)

31.03.09
08:18

Хей  Limka от къде  си  взе  еднократните  дози  на Nectar, че  и  аз  не  мога  да се  престраша  още  за  голяма  опаковка  без  да  пробвам първо. :)

31.03.09
08:26

казано от FuFi на 31.03.09, 08:18:

Хей  Limka от къде  си  взе  еднократните  дози  на Nectar, че  и  аз  не  мога  да се  престраша  още  за  голяма  опаковка  без  да  пробвам първо. :)

От Жълто ги взех...имаше само праскова. Трябва пак да намина...може да са отворили и някой шоколад ;)

31.03.09
08:43

Ей  супер  аз  след  малко  ще  мина  по път  към  залата  ми  е  :)  Ще  докладвам  като  се  върна  какви  вкусове  има да не се  разхождаш  напразно :) Мерси  много ЛИМКА :)

31.03.09
09:00

Оки ФуФи, ще съм благдоарна :)

Ха, забелязах, че излиза старото време на постовете :) Поне аз така го виждам, де :)

31.03.09
09:03

Да, старото е хи хи хи :)

Ох, айде да взема заплатка и аз ще си взема протеинче :)

31.03.09
09:45

казано от Vessi на 31.03.09, 09:03:

Да, старото е хи хи хи :)

Ох, айде да взема заплатка и аз ще си взема протеинче :)

Нектар ли ще е? :) Малко е скъпичък :roll:  , аз пия по 2кг. на месец почти и гледам протеина да е на поносима цена.....

Някой пробвал ли е Нектара да го пие без да го разтваря във вода. Някъде из ревютата му четох че направо може с лъжица да се хапва и ще се разтваря в устата. Аз изпих миналата година една кутия но не съм пробвал дали действително може да се консумира така.

ами аз не съм, ама ако го нагъна с лъжицата съвсем няма да имам спирка ....

казано от Венцеслава Атилова на 31.03.09, 11:43:

ами аз не съм, ама ако го нагъна с лъжицата съвсем няма да имам спирка ....

Просто ми беше интересно дали ако е в еднократна доза може направо да се отвори пакетчето и да се изсипе в устата без да търсиш шейкър вода без да го миеш после, бързо лесно и удобно, а риска да се изкушиш винаги си остава :). Аз сега пия един на НАУ с вкус на Ягода страхотен е и лесно мога да злоупотребя, имам чувството, че би бил страхотен за разни кейкове и сладкиши ама ....няма кой да ги готви :).
Limka извинявай, че ти оспамваме дневника за добро е :).

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 31.03.09 11:48.

31.03.09
11:47

Ти пък, Иване, може ли да даваш такива еретични идеи???

казано от Limka на 31.03.09, 11:47:

Ти пък, Иване, може ли да даваш такива еретични идеи???

Извинявам се вече няма да правя така.

31.03.09
12:23

Xей  здравейте,  минах  и  си  всех  една  дозичка.
Limka трябва да те разочаровам  само  праскова с  портокал  имаха това  което  и ти си си взела, имаше  доста в  кутията  така че скоро  едва  ли  ще  отворят  нова.
Към Иван - разтваря се  в  устата  да :)  Аз  мойто  пакетче  понеже ми се  видя мнгоо  прах  много  чудо... първо  разтворих  една част  в  малко  вода (бозава работа -  не ми  хареса); после  малко  директно  от  пакета  в  гърлото  да  видя  какво  става ... бива ама  удря  малко  на  лекарство  и накрая  в  малко  кисело  мляко  това  което  беше  останало (тоя  вариант  най ми  допадна и  най-добре се  разтвори )
Ами  това  е като  цяло  не съм очарована  обаче ... чесно  казано  за  мен не си  заслужава  парите  и  ми  се  стори  прехвален.

31.03.09
20:58

Хей, добър вечер и бърз отчет за последния ден от женския месец (за лека нощ)

Страхотна бърза тренировка си направих днес - супер съм доволна :) За 1ви път кросфитих в зала заедно с други трениращи хора (досега се криех в залата на работа, да не плаша хората ;)) ...и...изпотих огледалата Хахаха Е, и малко ми хвърляха странни погледи разни момчетии, но не посмяха нищо да кажат :)

6 серии, с по 30 сек почивка между тях, олимпийския лост, за общо 11 мин и 15 сек:
- 10 румънска тяга
- 10 вертолет от тяга до изправяне на пръсти ( high pull )
- 10 обръщане + клек (squat clean)
- 10 военни преси
- 10 напади+ скок(Jump Lunges )

Не ме затрудни особено комплекса ...имах си проблем само с военните преси...20 кг просто са ми много за 6 х 10 бр...В последните две серии правих Push press вместо милитари преса

Около минута след този коплекс последва
- коремно избутване с лост 20 кг/ V-преса - 4 суперсерии х 20
- мелница с 5 кг х 15 / страна / суингове с 15 кг 20 бр - 4 суперсерии

След това ‘учих’ последователността на движенията на “Мечката”, която смятам да направя другата седмица
5 сер х 7 повт от последователно изпълнение на следните:
Power Clean
Front Squat
Push Press
Back Squat
Push Press

Започнах с 8 кг лост (големите бяха заети) и направих около 15-20 повторения на цялото нещо. След това взех и 20 кг лост...да проверя дали ще я бъде...и с него направих още 15-20 повторения...почива...още 10на...и...то май излезе, че направих целия комплекс :-)

10 мин интервално + 10 мин умерено на крос-тренажора (нямаше сили за повече), разтягане, размазване и ...храна...

РБДен
8:30 - 30 гр ТРОЯ, 2 с.л. ленено семе, 1 кисело мляко, малко замразени ягоди
11.15 - 1 грейпфрут
13:30 - пилешко филе 150 гр, зеле с моркови, 150 гр катък със сирене и печен пипер
17:15 - 2 филии Finntoast, залепени с 50гр Exquisa и няколко грама синьо сирене
ТРЕНИРОВКА
20:30 - протеинов бар
22.00 - риба, салата от марули, зеле, краставици, домати
24:00 - извара с какао и подсладител, няколко шам-фъстъка

Еми...толкова... Лека нощ и сладки сънища

П.П. Дали да разменя мястото на грейпфрута и на сандвича (предобедното  и следобедното междинни)?

Мнението беше редактирано от Limka на 31.03.09 21:10.

01.04.09
06:31

Eееее, супер си Лим, абе много тежки тренировки ми се струва, лелееее имам да те гоняяяяяя яко :)
А храницата ти е още по добра, супер :)

01.04.09
06:44

казано от Limka на 31.03.09, 20:58:

Хей, добър вечер и бърз отчет за последния ден от женския месец (за лека нощ)

П.П. Дали да разменя мястото на грейпфрута и на сандвича (предобедното  и следобедното междинни)?

По - добре недей. Тази фруктоза сутринта и е мястото според мен. Пък и се възползваш от ободряващото действие на грейпа сутрин.

Лимче, откъде си вземаш боровинките. откакто спряха замразените в Пиказили, никъде не съм виждала другаде

И да кажа, че смятам да се включа в кросфит агитката. даже с интерес установих, че е е мало период в който съм правила по-скоро крос фит отколкото кръгов фитнес. Всъъщност доста ми харесва

01.04.09
06:44

Хаха, офф, храницата е зле...особено след тази тренировка...вълкът в стомаха ми се събужда, да го таковам  :coolgrin:

Пак се ‘възражда’ противният ми навик да ям през нощта...снощи омахах едно 100-150 гр сирене, ядки някакви, сладко от ягоди...ужас-ужас...Това към 02.00… И тази сутрин, понеже естествено не бях гладна, реших, че явно това ще ми е закуската...Много безсилна се чувствам към това отвратително нощно ядене и ужасно ме е яд, че така, на практика, не са мо затривам резултатите от хубавия режим и тренировки през деня, ами давам и назад....

Преди няколко месеца го ‘излекувах’ това с кисело мляко преди лягане... Колкото и да е непрепоръчително киселото мляко вечер, пак започвам такова ‘лечение’...изварата явно не върши работа  >:(  Но по-добре кисело мляко преди лягане, отколкото боклуци през нощта...

Ако някой има други идеи, моля, мятайте насам!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1