Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:
IN

31.03.09
18:41

казано от Aleksandar Marinov на 31.03.09, 17:44:

казано от emzo на 31.03.09, 17:42:

Ако след края на Митото, не си постигнал желания релеф ! Продължи диетата !

Emzo аз през живота си не съм имал плочки.Според теб дали си струва да падна под 90 кг за да ги изкарам или,ако нямам вече шкембе е достатъчно? Много се двуомя,защото вече виждам че не е невъзможно :) но пък и се чувствам много дребен.

Ще се чувстваш много по-добре с по-атлетична фигура ако питаш мен.. :) Аз примерно се чувствам много по-добре когато съм лек и нарязан, отколкото в края на основен период с шкембе и бедро, което едва влиза в дънките.  :lol:

Aleksandar Marinov точно за това с нетърпение чакам снимките защото неискам да си представям :) . Мен лично ме вълнува Митото

31.03.09
18:54

казано от Aleksandar Marinov на 31.03.09, 17:44:

казано от emzo на 31.03.09, 17:42:

Ако след края на Митото, не си постигнал желания релеф ! Продължи диетата !

Emzo аз през живота си не съм имал плочки.Според теб дали си струва да падна под 90 кг за да ги изкарам или,ако нямам вече шкембе е достатъчно? Много се двуомя,защото вече виждам че не е невъзможно :) но пък и се чувствам много дребен.

Ами защо да чакаш още година ? Направи нещо ново, по друг начин ще гледаш като се появят плочките и то за първи път.

ER

31.03.09
19:03

Оф, някои хора си говорят за плочки, аз преди половин час сгънах 150 грама ориз с 2 пилешки бутчета :D

Емзо, въпроса не е дали да чака още година, въпроса е дали изобщо иска да ги извади, тази, другата или някоя друга година.
Ако иска - да, едва ли има по-добър момент от сега, набрал е инерция и е свикнал с режима, но аз не виждам някой да говори за отлагане за догодина... По-скоро според мене самия той не е решил дали иска да извади пресата или не, без значение кога :)

31.03.09
19:08

Хич няма кво да го мисли, ето стимул да тренира още по-зверски.
Ама от сега ти казвам - преса и бира - не особено добра комбинация.

31.03.09
19:10

Момчета пускам ви снимка отпреди 50 дена ...за да видим после к`ва ще е разликата ;)

ER

31.03.09
19:14

Не знам за къв релеф си говорим, ама е*ах тая баница :D

31.03.09
19:26

казано от eraziel на 31.03.09, 19:14:

Не знам за къв релеф си говорим, ама е*ах тая баница :D

Хаха баткис,аз я качвам точно щото ГРАМ релеф няма на нея хахах само 45,5 см ръка...тва ми е като бях 102 кг в върховата фаза от Х фактора,даже качвам още 1 снимчица да се порадвате :)

31.03.09
19:28

Аз предпочитам по-малка, но по-чиста ръка.
Повече от 42 не съм я правил, ама предвид, че много години съм бил дебел, изпитвам страх като доближа 90кг :)))

ER

31.03.09
19:34

И мене ме е страх да доближа 90 кила, ама от горната страна :D
По принцип съм планирал да стигна до тегло 95 кила към края на Май, след месец Файър. Ще видим дали ще се осъществи плана, но мисля, че ще съм поизчистил прилично, без претенции за особен релеф :)

Иначе, Сашо, на тая снимка вярно си подпухнал като дРът алкохолик :))

01.04.09
17:54

казано от eraziel на 31.03.09, 19:34:

И мене ме е страх да доближа 90 кила, ама от горната страна :D
По принцип съм планирал да стигна до тегло 95 кила към края на Май, след месец Файър. Ще видим дали ще се осъществи плана, но мисля, че ще съм поизчистил прилично, без претенции за особен релеф :)

Иначе, Сашо, на тая снимка вярно си подпухнал като дРът алкохолик :))

Хммм...малко съм подпухнал..не малко- ами БАЯ, ма тва от Size on-a.след тва изпиках водата за 2 седмици 3 кг надолу,ако си следил дневника :)

01.04.09
18:01

Ден 25-ти

Тегло: малко под 96 кг

Хммм..откъде да започна....Може би от това, че талийката е със сантим надолу- 97 вече :) Иииии затова сега се черпя в момента с 1 хладна биричка хахах.Днес храната бе многоо зле

Закуска - 100 гр овес с 50 гр сиренце
Обяд - 1 мазно малко бутче 100 гр с 70 гр варени картофи и 8 аминки да дигнем процента на протеина :)
После...Преди тренировка Протеин
След тренировка - Пак протеин и 4 аминота
Тренировката бе гърди и бицепс,с 20 мин кардио - 12 мин тичане и 8 мин колело,повече не издържах
Вечеря чаак в 20:30 - 10 белтъка с 4 желтъка,200 гр свинско филе,от което като му излезе водата остана 150… Не изядох всичко - остана 1/4, също и 1 хладна бира кутийка,ама и още 1 ще ударя че имам едно кашу за към 11 вечерта

С 2 думи - умряяях от глад днес.Хмм забраих да кажа и тук.Днес си купих протеин 80% суроватка неовкусена- 10 кг за 93,69лв чувала. На вкус е все едно съм засмукал на кравата вимето ,но пуска прах в устата ми :) Не ме подува,чувствам се добре засега от него,дай боже и да става за нещо че има да го пия 4 месеца.Мисля да паткам по 2,5 кг на месец от него.

Това е! Давайте ся коментари че ми е скучно тази вечер :P BTW в моя дневник пишат само 4-5 човека,чудя се колко ли го следят всъщност :)

ER

01.04.09
18:01

И на мен ми е чудно ако спра монохидрата кво ще се случи :)
Оставил съм си го т’ва за някой момент като ми спре прогреса :D

01.04.09
18:18

казано от Aleksandar Marinov на 01.04.09, 18:01:

Това е! Давайте ся коментари че ми е скучно тази вечер :P BTW в моя дневник пишат само 4-5 човека,чудя се колко ли го следят всъщност :)

Повярвай много ! Лично аз го следя редовно и дойде момента и аз да попитам нещо . Разбрах , че си купил 80% , в чувал ли го купи или насипно , защото ако са ти го дали в чувала , може би пише дали го водят изолат или концентрат ( както при 65% ) . Поносимността как е ? Аз не го приемам хич добре , днес изпих 2 дози с Нескуик , но пък в него има прекалено много захар и утре ще пробвам с пакетчета ванилия , да видим дали ще убие вкуса. Интересно защо , но в склада в моя град нямаше 80% и казаха , че не са получавали до сега , единствено със заявка съм могъл да го получа , но трябва да взема 25кг. При мен се появи “страничен ефект” - след като го изпия в диапазон от 10-30 мин. не спирам да хълцам , което развеселява всички вкъщи , а няма да ти казвам как вдигам щангата , докато хълцам . Може да каже някой , че не е от протеина , но си правих експеримент и след всяка доза започва хълцането ,което е доста интересно хаха. Колко грама на доза ти излиза , че аз слагам по 2 мат. лъжички от Нутра , което е около 50гр. Поздрави :)

Аз със сигурност следя този дневник и нямам търпение за снимките. Очаквах и други дневници с употреба на Митотропин да има, ( не само защото лично се сдобих с една опаковка), но засега май май няма такива.

01.04.09
18:26

казано от Гошко на 01.04.09, 18:18:

казано от Aleksandar Marinov на 01.04.09, 18:01:

Повярвай много ! Лично аз го следя редовно и дойде момента и аз да попитам нещо . Разбрах , че си купил 80% , в чувал ли го купи или насипно , защото ако са ти го дали в чувала , може би пише дали го водят изолат или концентрат ( както при 65% ) . Поносимността как е ? Аз не го приемам хич добре , днес изпих 2 дози с Нескуик , но пък в него има прекалено много захар и утре ще пробвам с пакетчета ванилия , да видим дали ще убие вкуса. Интересно защо , но в склада в моя град нямаше 80% и казаха , че не са получавали до сега , единствено със заявка съм могъл да го получа , но трябва да взема 25кг. При мен се появи “страничен ефект” - след като го изпия в диапазон от 10-30 мин. не спирам да хълцам , което развеселява всички вкъщи , а няма да ти казвам как вдигам щангата , докато хълцам . Може да каже някой , че не е от протеина , но си правих експеримент и след всяка доза започва хълцането ,което е доста интересно хаха. Колко грама на доза ти излиза , че аз слагам по 2 мат. лъжички от Нутра , което е около 50гр. Поздрави :)

Така....Гошко,тоя въпрос дали е концетрат или изолат и аз питах в форума ама никой не ми отоговори, а на етикета не пише,по-горе изброих какво пише на етиката 75% протеин,10% лактоза,5% мазнини,влага 4%, радостна вест ей ся докато пиша гледах пак етикета и го намерих - КОНЦЕТРАТ Е! Мене поносимостта ми е перфектна,даже се учудих,вкуса казах вече как е,няма да си го овкусявам с нищо,слагам си 2 мерни лъжички от протеин - пише отдолу 33 cc , значи мисля че около 50 гр пия и аз.

02.04.09
18:04

Ден 26-ти

Тегло: 95 кг

Храната за днес:
овес 100 гр с 1/2 кисело мляко
5 белтъка с 2 желтъка и 100 гр свинско филе
2 протеина
ей ся ометох 50 гр луканка, 200 гр пушена скумрия с салатa от домати,краставици и лук, и 1 биричка Охааааа
преди лягане ще има 200 гр извара но е пълномаслена-друга нямаше
Днес ми е ден за почивка,но все пак правих в нас 30 мин на един счупен крос-тренажор.Като нямам възможност да ям набивам по 6 аминокиселини, днес общо 20 някъде съм изпил.Понеже съм в Русе,нямам други добавки освен протеин,амино,митотропин и малко омега и кла.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.04.09 18:05.

ЕД

02.04.09
21:09

Колко ти остана от Майтото? Интересно ми е като дойде време за сините капсули. Искам да видя как ти действат.

02.04.09
22:03

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 02.04.09, 21:09:

Колко ти остана от Майтото? Интересно ми е като дойде време за сините капсули. Искам да видя как ти действат.

5 дена останаха, и аз чакам за сините хапченца,ей там според мене ще стане малка магийка последните 3 дена,но ще видим :)

03.04.09
10:56

Ден 27-ми

Тегло: не съм мерил

Днес ще съм на 0 карбс цял ден,досега съм на 1 доза протеин 6 белтъка с 4 желтъка и 100 гр свинско филе,малко салата.Да видим дали ще издържа.
Не издържах на 0,към 4 ядох 150 гр ядки лешници и бадеми
сега доза протеин,доза мито и отивам на фитнес

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.04.09 14:54.

Мисля, че сините хапчета ще са с диуретичен ефект.

03.04.09
14:53

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 11:24:

Мисля, че сините хапчета ще са с диуретичен ефект.

Точно такива са.

Целта им ще е да изкарат водата от мускулната фасция с което да изглеждаш по релефен, но това си е нож с две остриета а ефекта е временен, лично за мен аз ще се замисля дали да ги изпия въпреки че навремето съм правил доста брутални обезводнявания.

03.04.09
14:57

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 14:55:

Целта им ще е да изкарат водата от мускулната фасция с което да изглеждаш по релефен, но това си е нож с две остриета а ефекта е временен, лично за мен аз ще се замисля дали да ги изпия въпреки че навремето съм правил доста брутални обезводнявания.

Ще го направя,като за пред снимачния ден :P Да видим докъде може да стане работата за 1 месец диета и кардио.

Да не е лошо те едва ли ще са страшни все пак са си добавка а не чист диуретик

03.04.09
15:05

Малък ъпдейт - като не съм ял овес днес,направо УМИРАМ ОТ ГЛАД.Адски съм нервен и ми е отпаднало,ще видя ей ся като отида да дигам за рамо и трицепс колко сила ще има..ако има нещо.Ударен днес днес много.

внимавай вечерта с биричките :)

03.04.09
15:15

казано от Aleksandar Marinov на 03.04.09, 15:05:

Малък ъпдейт - като не съм ял овес днес,направо УМИРАМ ОТ ГЛАД.Адски съм нервен и ми е отпаднало,ще видя ей ся като отида да дигам за рамо и трицепс колко сила ще има..ако има нещо.Ударен днес днес много.

Е с толкова малко ядене като това как няма да си гладен нервен и не знам си какво. Смятал ли си колко миниатюрни калории правиш на ден ? Това си е жив глад. Аз не ям въглехидрати и съм супер спокоен енергичен и т.н. но знам колко калории ми трябват и най-вече от какво да си ги набавя.

03.04.09
15:19

Мотивацията му е майката!!!

03.04.09
16:48

казано от tonu на 03.04.09, 15:15:

Е с толкова малко ядене като това как няма да си гладен нервен и не знам си какво. Смятал ли си колко миниатюрни калории правиш на ден ? Това си е жив глад. Аз не ям въглехидрати и съм супер спокоен енергичен и т.н. но знам колко калории ми трябват и най-вече от какво да си ги набавя.

Никога не съм ги смятал,ама май за цял месец не съм ги качвал над 2500 :) Ей ся си идвам от фитнес,и се тегля на кантара...Ама няма да казвам...да видим после :) btw ръка напомпана 44,5 см.Пак файда..

03.04.09
16:48

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 15:14:

внимавай вечерта с биричките :)

Май ще ударя една :P

03.04.09
16:50

казано от Finish First на 03.04.09, 15:19:

Мисля че съм добре мотивиран :)

03.04.09
17:05

Eто и протеиновия ми бар в скромната свищовска квартирка.Горе са само празните,долу са пълни опаковките.

03.04.09
17:16

Може да пробваш някой Ендоръш преди тренировка,
ако си зле с енергията заради липсата на карбс.

Aleksandar Marinov барчето ти е по заредено от някои магазини които съм виждал :)

03.04.09
17:44

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 17:33:

Aleksandar Marinov барчето ти е по заредено от някои магазини които съм виждал :)

Има нещо такова :) Аз съм Supplement Junkie

03.04.09
17:45

казано от Finish First на 03.04.09, 17:16:

Може да пробваш някой Ендоръш преди тренировка,
ако си зле с енергията заради липсата на карбс.

Енергия има от Митото,просто Сила няма, ама като ти казвам няма - Грам.Върнах се в 1ви клас.

03.04.09
17:51

казано от Aleksandar Marinov на 03.04.09, 16:50:

Бе то с тренировката е лесно, ама с бирата... (личен опит, само че аз с винце)

03.04.09
18:11

казано от mbarton на 03.04.09, 17:51:

казано от Aleksandar Marinov на 03.04.09, 16:50:

Бе то с тренировката е лесно, ама с бирата... (личен опит, само че аз с винце)

Бирата не я оставям,каквото и да става :)  Тя ми е като награда за резултатите.

03.04.09
18:14

Така..яденето за днес бе следното:

доза протеин
6 яйца, 4 желтъка с 100 гр свинско
150 гр ядки
2 дози протеин
вечеря  - свински врат с лук на тиган,салата домати и краставица,1 биричка
Преди лягане - извара 200 гр ще ям.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1