30.03.09
10:10
Зимния сезон за мен приключи, аз съм като мечките направо :D
Цел на журнала:
- да си описвам хранителния режим
- кардио статистика
За момента зала не посещавам.
Тегло 85-86кг , 79кг мисля, че ще са ми екстра.
Ръст от миналата година - 171-2 не вярвам да се е променил :)
Години - 26 yet…..
Джънк фууда съм го спрял и съм се насочил към добра храна.
Определено не съм почнал НВД, но избягвам карбс вечер.
Меню за Неделя:
закуска - овесени питки с пуешко филе
Обяд - свинско с картофи на йенаглас или както там му се вика
Следобеда имах тежка физическа дейност - ремонтирахме на приятел колата :D
Вечеря - пилешки дробчета със зелена салата (маруля) - 19,00
23,00 - 15мин кардио, доза протеин след него и под завивките по някое време.
Темата беше редактирана от emzo на 01.06.09 09:58.
30.03.09
12:29
Удари едни снимки преди да започнеш,
че да има после какво да гледаме и успех.
Нещо суплементи т’ва онова? Успех.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 30.03.09 12:29.
30.03.09
12:34
Определено това ще е един от най интересните дневници :)
Суплементи - уей само засега, имам и много витамини, EFA ама все забравям да ги пия.
Иначе - митотропин, adrenalean na DS, “EST” - “ESTERSIZED XP и Кре-алкалин, като последните 2 ще са за края.
Така или иначе няма да ги почна, докато не стане достатъчно горещо.
Сега ще се лигавя само с велото у нас, с предимно HIIT изпълнения. За мен истината е в бягането и да се надявам към края на май да съм във форма за HIIT бягане.
30.03.09
13:25
Subbed :)
30.03.09
14:26
Запасил си се все едно имаш да сваляш 20 кг,
за 5-6 килгорама и единия HIIT щеше да стигне си мисля,
но няма лошо де :)
Е те излишните килограми без добавки ще ги съборя, ама за да намаля % BF ще ми трябват.Знам си организма, дърт съм вече :D
Понеделник:
след сън - протеинов шейк
закуска- пълнозърнести макарони + сирене (80гр + 30гр)
обяд - 180гр свинска пържола + 200гр ориз с гъби + шопска салата
Следобед - ядки смесени
Вечеря - пилешки дробчета - предполагам около 200гр + зелена салата
1 час преди лягане - 200гр извара, 50гр кисело мляко, калиева сол на вкус и бадемово олио - всичкото миксирано като напитка.
тъпия пасатор бучи като за световно, кога ли някой съсед ще изреве, че го будя вечер :)
Без кардио.
Трябва да си сметна КБ и да почна да съобразявам калориите, но това ще е от другата седмица.
Мнението беше редактирано от emzo на 31.03.09 08:47.
Вторник - скучен работен ден, активност - нулева.
Уейк ъп - протеинов шейк с прясно мляко
Закуска - няма, не ми се ядеше
Обяд - 155гр пилешко филе, бейби картофки(печени - неизвестен грамаж) и шопска салата
Следобед - лешници с протеинов шейк
Направих 30 мин slow mo кардио - скучна работа е велото, MP3ката ми се скапа на 5тата минута :D
След него шейкче.
Вечерята беше преди малко - 100гр свинска пържола, 2 яйца и таратор
Ако оркестъра засвири по някое време - изварения бъркоч.
26-27градуса беше днес - пак няма да има пролет .....
Сряда .... пиша, че да не забравям, какво съм ял.... Определено ми е по-лесно така в дневника.
Закуска - 2 яйца, пушено свинско и сирене - грамаж на око, нес кафе
Обяд - 125гр пилешка пържола, 200гр печени бейби картофки с подправки, 150гр изварена салата
Следобед - 50гр лешник + протеинов шейк - банан повече няма да си купя, ужасен е.
Вечеря - 1/2 пиле на грил - грамаж - who cares :D
Преди лягане - или другата 1/2 или извара.
Без кардио.
Мнението беше редактирано от emzo на 01.04.09 16:33.
Четвъртък
Закуска - овесени питки с пуешко филе (80гр) и кашкавал(40гр)
Обяд - 220гр печена скумрия с шопска салата
Следобед - 50гр леблебия с 1 к.мляко - интересно това ме държи повече сит отколкото обяда ми
Преди малко - 15мин ейч ай ай ти кардио
След него - протеинов шейк, казах ли че банана съкс яко ?
Вечерята ще е мляно телешко(хоум мейд) месо във фурната.
Пасирана(разбита) извара с вода, колко време може да изкара в хладилник ? Някой ако знае.
Все още се адаптирам към липсата на карбс вечер.
казано от emzo на 02.04.09, 16:54:
Пасирана(разбита) извара с вода, колко време може да изкара в хладилник ? Някой ако знае.
Колкото и изварата в пликчето без водата. Само покрии съда в който си я пасирал с найлоново фолио.
Петък:
След сън - протеинов шейк
Закуска - имах работа в движение - кисело мляко
Обяд - 100гр свинска пържола, 220гр изварена салата, 100гр бейби картофки печени
За ранния следобед - бъркоча е в хладилника - 70гр овесени ядки + 10гр пшеничен зародиш
За по-късния - извара шейк. Днес кардио няма да правя.
казано от emzo на 30.03.09, 10:10:
Зимния сезон за мен приключи, аз съм като мечките направо :D
Хаха, и аз съм горе-долу така :) Сега видях, че това е твой дневник. Ще го чета, значи ;-)
03.04.09
23:40
И аз ще поглеждам да видя как са нещата. При мен беше подобно. От октомври до преди две седмици смъкнах 9 кг, но активно свалях януари и февруари (2-та месеца -5 кг) - чиста храна, никакъв алкохол, нвд с зареждане 2 пъти на 8-9 дена с нисък до среден ГИ, Fyre и нулева физическа дейност (стоене на стол, макс 30 мин на ден ходене).
Ти с HIIT-а трябва бързичко да стигнеш целта :)
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 03.04.09 23:41.
04.04.09
06:39
Кога ще започнеш HIIT-а емзо?
04.04.09
08:09
Хиита не е ли по-добре да се пази за накрая
04.04.09
08:11
казано от Wrestling_pro на 04.04.09, 08:09:
И смисъла е?
04.04.09
08:49
казано от Finish First на 04.04.09, 08:11:
казано от Wrestling_pro на 04.04.09, 08:09:
И смисъла е?
За последните мазнин като обикновенното кардио не бачка
Пускам пак Петък-а:
След сън - протеинов шейк
Закуска - имах работа в движение - кисело мляко
Обяд - 100гр свинска пържола, 220гр изварена салата, 100гр бейби картофки печени
За ранния следобед - бъркоча е в хладилника - 70гр овесени ядки + 10гр пшеничен зародиш
За по-късния - извара шейк. Днес кардио няма да правя.
———
Вечерта хванах пътя за Майна Таун :D
Там съм ял вечерта свински карета на скара, салатки и никакъв алкохол.
A и някакво синьо сирене дето не можах да му запомня загубеното френско име .... ама беше мнооу якУ.
Събота:
закуска - 3 яйца и извара на око
към 10 си тръгнах за Зарата - по пътя хапнах пилешки пържолки със салатка
Към 1 някъде изядох 2 банана и това са ми въглехидратите за деня.Ама човек като е в движение и не се сеща много много.
17.00 - хек на скара , зелена салата
след малко ще има кардио сесия + протеинов шейк
За после нямам идея какво ще ям .... изморих се, не съм спал много и нищо чудно рано да се хоризонтирам.
HIITа съм го почнал на велото.За бягане най-рано Юни, защото съм го пробвал и не е никак лесно.
За последните мазнин като обикновенното кардио не бачка
Ами не е точно така, не знам защо си останал с такова впечатление.
HIIT четох някъде изследване, че е carb deplete кардио и е много подходящо вечер да се прави.
когато правиш HIIT на велото, при “спринтовата” фаза, сменяш ли степента на натоварване?
Не, седи си заковано на 4та степен от години.То е с 6 степени, ама са лесни някви.
Просто ако въртя с 32км/ч стандартно за 30 сек, във високата фаза въртя колкото мога, но и гледам пулса да не минава 220-26 * 80%
Неделя - уж зареждащ ден, племенницата ми има рожден ден.Зареждането ми е cheat meal, по-точно огромно парче торта.
късна закуска(спах много до късно) - шейк и ядки (смесени)
обяд - свинска пържола и салата
чийт мийла към 14.00
17.00 пържола свинкса и салата
20.00 същото
преди лягане 200гр извара, вода, ленено олио, калиева сол - шейкнато.
Кой каза, че е лесно да си избереш гуми за колата ? :D
Цял ден обикалях и пак не си харесах евтини и хубави. Сигурно щото няма такава комбинация :D
Тъй ... утре би трябвало да седна малко и да посмятам, да видя дали ям много или малко.
Мнението беше редактирано от emzo на 05.04.09 18:33.
05.04.09
18:38
Е значи как са ти интервалите на ХИИТ-а? 30 сек нормално и колко сек интензивно? И колко продължава цялото кардио?
До 4тата минута нормално въртене(загряване).После започвам с 30сек висока фаза, 30 сек нормална и така до 13мин.
От 13 до 15-16 нормално въртене, докато се нормализира пулса.
05.04.09
18:52
А не се ли правеха в отношение 2:1 примерно 60сек нормално, 30 сек интензивно или си е малко на принципа лични предпочитания :)
05.04.09
19:02
хаха така може. аз няколко пъти бях правил и установих, че без много добра форма 1:1 е непостижимо :]
Ради, то велото е лесно ама като излезеш да бягаш е зор голям, ако го правиш правилно.30сек спринт колко можеш и ако нямаш тренинг 1 мин няма да ти стигне да се “осефериш”.
Понеделник - yet another day has begun
Станах рано (чудна работа), изчетох бб-тийм, изпих си кайфето и ..... пак беше рано за работа.
Закуска - 70гр макарони с 20гр сирене, 4 белтъка.
Обяд - 195гр свински шишчета и шопска салата
За следобеда обесени ядки с подсладител и малко канела (утре пък с натурално какао ще пробвам)
Мисля да потичам малко след работа, ако времето се задържи слънчево.
to be continued…
——
33min slow mo кардио на велото
протеинов шейк след това
Вечерята - свински пържоляк със зелена салата
Преди лягане - изварка
Намерих си Bacopa Monnieri, почвам я от тази вечер.
казано от emzo на 06.04.09, 17:08:
Намерих си Bacopa Monnieri, почвам я от тази вечер.
За какво е това нещо?
07.04.09
04:54
emzo, грамажът макарони “сурови” ли ги смяташ или варени? Май е очевидно, но да е и сигурно. :)
Сурови ги тегля.Тях и ориза, когато аз си го правя, като го взимам от магазина го слагам средно на 100гр сварен/25гр въгл.
Месото го тегля винаги в крайна фаза (изпечено).
@Winnie - преди време си поръчах един продукт Липотрофин ПМ - води се нощна формула за топене на мазнини.Такъв ефект нямаше, но 2 от съставките му са:
Mucuna pruriens и Bacopa Monnieri - пия ги преди лягане, сутрин се събуждам свеж и отпочинал.Не съм пил мелатонин, но от приятели знам, че не действа като него (т.е. не приспива, а възстановява само).
Претеглих се, преди малко, тръгнал съм надолу с 1кг - 85.
07.04.09
08:09
Тези двете ако не се лъжа бяха в два от продуктите на Syntrax - Fyre и Cerebro. На екстракт ли ги пиеш или като билка и ако можеш да кажеш откъде си ги купил ще съм ти много благодарен.
Extract - донесоха ми ги от USA.
В Cerebro не се бяг заглеждал, обаче гарантирано ще действа, знам само като видя наличието на Vinpocetine :D
Здрасти и от мене.. Аз съм Мария.. искам да ти кажа, че за мене това е най-интересният мъжки дневник и единственият, който изчетох от... до ;-) продължавам да черпя полезна информация от постовете ти. Само така, emzo!! А сега и аз ще се мяткам вечер на колелото за по 30-35 мин интервално кардио.. при мене има ефект при махането на fats и сега ще пробвам 2:1!! :-P
Мнението беше редактирано от maria на 07.04.09 13:05.
Вторник
Станах късно - протенов шейк
закуска - 70гр овес с 1ч.л. мед и 1/2 ч.л. какао - доста сполучливо се получи, малко по малко трябва да е какаото
обяд - 210гр свински шишчета + 110гр печени бейби картошки
Следобед - 1 кисело мляко.
Тренировка така и не направих.
Вечеря - пилешко месо (100гр) и зеленчуци
След 1 час бях гладен и изядох 2 яйца
Преди лягане - извара.
08.04.09
06:50
Да вземеш да отидеш да тренираш вече лииии :)
Да ве, трябва .... вече съм здравичък .... новата работа е с нормално работно време.Почвам спокс...
Отказвам се от Митото, ще го изпие мой френд, сега си харесвам нещо друго.
Мнението беше редактирано от emzo на 08.04.09 07:57.