Ами като няма нищо за писане?! Ето - вчера заредих с ориз и зеленчуци и днес - ХА- колит! На всичкото отгоре, не мога и на зала да отида. И защото съм естествено руса, си разпродадох уредите, та сега да не мога и у дома нищо да направя :cheese: И си мисля, че именно за това разделиха дневниците, щото дамските са си един вид клюкарници :-) Ние, жените, имаме по-големи усти, отколкото мускули.
Мнението беше редактирано от Winnie на 06.04.09 13:11.
06.04.09
14:08
Напиши горе в търсачката и ще видиш - хората са писали статии...
Записах се днес :-)
6 кръга от следното:
Добро утро х 10
Широк клек х30
Сумо тяга х10
Обръщане х10
Военни преси х10
Всичкото с лост - 15 кг.
Накрая - 10 мин. скачане на въже (не можах повече %-P )
Планкове за край.
Ура!
07.04.09
11:37
Хайде хайде давай храната не се прави :).
Добрееее, Иване :) Слушкам.
Вчера ядох много малко, щото ме болеше корема от тъпия ориз в неделя. Повече наистина няма да ям ориз, по-добре да заредя с шоколад или нещо, дето обичам и не ми създава главоболия. Та, какво съм яла?
Вчера:
55 гр.овес със сирене за закуска, който ядох на два пъти и за закуска и за обяд заради корема си
Следобяд - ябълка
вечеря - салата
Постна работа, дали има и 800кал. Но ми се оправиха гръмотевиците без илачи. Иване, храносмилателните катаклизми се лекуват с малко глад, ама малко :)
Aaaa.. дописвам и два домата с извара по някое време :)
Днес съм на 55 гр. овес и сирене за закуска и миш-маш за обяд. После ще имам едно бутче с нещо си... ще допълня довечера или утре :)
Мнението беше редактирано от Winnie на 07.04.09 11:59.
07.04.09
11:57
Аз ако ям колкото теб или ще пукна от глад или ще се самоубия от изнервяне :). Ям повече и пак умирам от глад :) непрекъснато нещо ми се дъвче и мели и следя часовника в нетърпение за храна.
казано от Иван Шишманов на 07.04.09, 11:57:
Аз ако ям колкото теб или ще пукна от глад или ще се самоубия от изнервяне :). Ям повече и пак умирам от глад :) непрекъснато нещо ми се дъвче и мели и следя часовника в нетърпение за храна.
Хахаха - ПМС му се казава на това (при жените) При теб не зная - недохранване, може би? :roll:
07.04.09
12:01
казано от Limka на 07.04.09, 11:58:
казано от Иван Шишманов на 07.04.09, 11:57:
Хахаха - ПМС му се казава на това (при жените) При теб не зная - недохранване, може би? :roll:
При мене научния термин за обяснението е “лаком гъз” хихи :) (по наследство е цялата рода сме такива кифли ).
Еми, аз не казвам, че не съм гладна или не съм нервна, обаче ще трябва малко с малко да се вталя :) И ще изтърпя, няма начин. Нали си взех и кантарионец за ПМС-то :lol: Че като се сетя и за него ми призлява, всички диети отиват по дяволите.
Абе Иване, ти да не си постоянно в ПМС?! Шегувам се :) Трябва да намериш заместител на удоволствието от яденето. Не е лесно, но има начин. Всеки сам го намира. Казват, че хората които заместват нещо с храна, то обикновено нещото, което липсва е любов. Намери я в себе си. За теб самия ;-)
(между другото си качих малко снимки в галерията... не се вижда мнооо ясно, ама за ориентир биват)
Мнението беше редактирано от Winnie на 07.04.09 12:04.
07.04.09
12:07
казано от Vessi на 07.04.09, 12:05:
Абе Иване, какво стана с твоя дневник ? Не го виждам, затри ли го ?
Дневника бе изтрит от модератор по моя молба. Winnie бъди сигурна, че се опитвам да направя нещо по въпроса, но ти знаеш, че ряботя по много неща едновременно и не ми стига енергията за всичко.
казано от Winnie на 07.04.09, 12:03:
Еми, аз не казвам, че не съм гладна или не съм нервна, обаче ще трябва малко с малко да се вталя :) И ще изтърпя, няма начин. Нали си взех и кантарионец за ПМС-то :lol: Че като се сетя и за него ми призлява, всички диети отиват по дяволите.
Абе Иване, ти да не си постоянно в ПМС?! Шегувам се :) Трябва да намериш заместител на удоволствието от яденето. Не е лесно, но има начин. Всеки сам го намира. Казват, че хората които заместват нещо с храна, то обикновено нещото, което липсва е любов. Намери я в себе си. За теб самия ;-)
(между другото си качих малко снимки в галерията... не се вижда мнооо ясно, ама за ориентир биват)
Уини как си с кантариона. Има ли ефект? Козуначето беше споменала някакъв префемин или нещо подобно, аз май него ще пробвам. Пак е билков препарат.
П.П Писах ти отговор в моя дневник. Прочети го и ме насмети малко, да вземе нещо да се случи в крайна сметка.
Още му се чудя на кантариона, но ще го почна май скоро. Да видим дали ще има файда :) И му се чудя не за друго, ами точно защото е чай... хич не обичам чайове :shut:
Дива, какво да ти пиша? Ако ти напиша какво-кое, то ще бъде леко престъпление от моя страна, да “изпиша” отслабващи работи на жена с поднормено тегло. Затова исках първо да видя къде точно ти е целулитът и на какво викаш целулит. Като се престрашиш да поработиш върху тялото си градивно, ще ти се оправи целулитът :)
Сега да си допълня пропуските.
Предния ден:
1. 55гр. овес, сирене
2.миш-маш
онази тренировка лудата, дето още ме боли тук-таме :)
3.пилешко бутче... помня, че ми се догади, не можах да му сложа гарнитура и за това
4. салата, извара, обичайната ми вечеря, филе - миле... каквото набарам по масата месно
Вчера(не тренирах)
1. 55гр. овес, извара
2. пак миш-маш(доядох си го)
3.1 цедено кисело мляко “Роса”
4. зелена салата, риба хек, филе “Елена”
Днес ще зареждам малко и ще трябва да потренирам...
Мнението беше редактирано от Winnie на 09.04.09 07:55.
Колко калории ти се насабират на ден...? И не хапваш ли плодове...
Мнението беше редактирано от Ambriel на 09.04.09 09:58.
Дечко :), Hi!
Събират ми се калории... ама не ги смятам. Примерно: сирене, значи бая сирене(1/4 буца); миш-маш значи една голяма чиния миш-маш; салата - една пастмасова купа; риба - 3 парчета колкото дланта ми... в смисъл ям много! И се отказах от сметките, щото така или иначе няма смисъл от тях, за мен поне.
Плодове ще ям днес, в зареждането(даже ядох вече). Не мога да изкарам НВД дълго и да зареждам веднъж на седмица с джънк. По-добре ми се вижда вариант на 3-4 дни с качествено зареждане - плодове, мляко, малко повече зърнени и така :) И без сладкиши, естествено.
Мнението беше редактирано от Winnie на 09.04.09 10:09.
казано от Winnie на 09.04.09, 10:08:
Дечко :), Hi!
Събират ми се калории... ама не ги смятам. Примерно: сирене, значи бая сирене(1/4 буца); миш-маш значи една голяма чиния миш-маш; салата - една пастмасова купа; риба - 3 парчета колкото дланта ми... в смисъл ям много! И се отказах от сметките, щото така или иначе няма смисъл от тях, за мен поне.
Плодове ще ям днес, в зареждането(даже ядох вече). Не мога да изкарам НВД дълго и да зареждам веднъж на седмица с джънк. По-добре ми се вижда вариант на 3-4 дни с качествено зареждане - плодове, мляко, малко повече зърнени и така :) И без сладкиши, естествено.
Това е друго :) , защото не си писала количества. С какво ще зареждаш? Нали имаше проблем с ориза...
казано от Winnie на 09.04.09, 10:36:
С ръжен кус-кус, ей ся го варя и го мятам :)
Леле, знаеш ли от кога си търся такъв....?! От къде го купуваш?
В Пикадили-център на Битоля, на диетичния щанд :)... Всъщност не знам дали не беше пълнозърнест(иззхвърлила съм пакетчето), ама няма значение, все тая.
казано от Winnie на 09.04.09, 10:42:
В Пикадили-център на Битоля, на диетичния щанд :)... Всъщност не знам дали не беше пълнозърнест(иззхвърлила съм пакетчето), ама няма значение, все тая.
Ще отида, скоро не съм пазарувала там. Все в Парк....
казано от Cedar на 09.04.09, 10:44:
В Парк ли, че то близо до нас, абе ти къде живееш??? Да не сме съседки ???
казано от Vessi на 09.04.09, 10:46:
казано от Cedar на 09.04.09, 10:44:
В Парк ли, че то близо до нас, абе ти къде живееш??? Да не сме съседки ???
На Траката съм, до хотел “Траката” точно...., ако знаеш къде е!
Откакто работех там, все в Парк пазарувам - навик :)
Ооо, да да ти беше казвала че си на Траката, забравила съм, да :) а аз това до Практикер ми е удобно че ми е попът като се прибирам от работа и така :)
Не знам ама.... във всички Пкадилита има различни неща. Не само диетичните, всичките. Уж са верига, а едно с едно не си прилича.
казано от Winnie на 09.04.09, 10:54:
Не знам ама.... във всички Пкадилита има различни неща. Не само диетичните, всичките. Уж са верига, а едно с едно не си прилича.
И аз съм го забелязъла, даже когато исках да си купя от Финското хлебче, няма го бе, има го само в това до Практикер и Пикадили център, май че....не помня, но в другите не съм го срещала....хмм....
Да, а в Парк изварата им например винаги е нова, защото зареди фитнеса горе все я купуват и зареждат по-често. Но пънозърнестите им продукти хич ги няма.....
казано от Cedar на 09.04.09, 11:01:
Да, а в Парк изварата им например винаги е нова, защото зареди фитнеса горе все я купуват и зареждат по-често. Но пънозърнестите им продукти хич ги няма.....
Той се води баровски супермаркет и там такива обикновени неща няма. Има само луксозни глупости. Поне рибни и други деликатеси има на воля
Здрасти!
Вчера заредихме батериите с 2 ябълки, бананов шейк(с мляко и малко захар) и 100гр. пълноз. макарони. Това беше допълнителният ми бонус :) Иначе, всичко по старо му - салати, овеси, извари и т.н.
А най-яката част беше тренировката: Степ-аеробика! То не беше просто степ, ами и с някакви елементи на тае-бо, хем се качваш и слизаш, хем риташ и се боксираш... страхотно! Не бях тренирала нещо такова мноооого отдавна, малееее, голям кеф! Пак ще отивам, ако не днес - утре :-)
казано от Winnie на 10.04.09, 06:24:
Здрасти!
Вчера заредихме батериите с 2 ябълки, бананов шейк(с мляко и малко захар) и 100гр. пълноз. макарони. Това беше допълнителният ми бонус :) Иначе, всичко по старо му - салати, овеси, извари и т.н.
А най-яката част беше тренировката: Степ-аеробика! То не беше просто степ, ами и с някакви елементи на тае-бо, хем се качваш и слизаш, хем риташ и се боксираш... страхотно! Не бях тренирала нещо такова мноооого отдавна, малееее, голям кеф! Пак ще отивам, ако не днес - утре :-)
Е, супер Уин, много хубаво че си разпуснала със степа. Едно че те разпуска и внася разнообразие в тренировките, и освен това ти носи удоволствие, радвам се :)
казано от Winnie на 10.04.09, 06:24:
Здрасти!
Уини къде я намери тая степ аеробика ,направо ме утрепа
Хора, днес, одеве всъщност, се размазах. За малко повече от 1/2 час, направих такава тренировка, че все едно 3 часа съм тренирала. Пиша сега, после пак няма да успея покрай Соник или Херкулес.
Тренировка:
Табата с тръстери. Успях! Довърших я!!! Наистина, това са най-потресаващите 4 минути :coolgrin:
Намалих малко килограмите, обаче - на 15 кила я правих. Първите тръстери - по 15 бр. последните - 6. Мисля, че е добре, а? Добре ще е, щом треперих като оставих лоста. И това не е всичко.
После 4 кръга от:
30 широки клека
10 навеждания
10 чука
10 лицеви (последните лицеви и те бяха по 6)
И не свършва хубавото. Последно - бърпетите, Венцииии, това е гадно/яко колкото и табатата. Ама до 5х10 стигнах. Просто нямаше начин да продължа :lol: Другия път.
Храната е в релси:
1. 55гр. овес, сирене
2. салата печени пиперки, 2 яйца, синьо сирене(съвсеееем мъничко), телешки суджук за десерт
тренировката, малииии!
3. цедено “Роса”
4. Вечерята предстои, която ще е обичайната за милейди %-P Ако не заспя преди нея.
10.04.09
14:52
Уин, иха супер тренировка, бравос - 50 бърпета са супер постижение след табатата и комплекса :) Не знам даже дали и аз ще ги издържа. Ама са гаднички а? Някоя сутрин пробвай 100 бърпета със 100 суинга за време да направиш :) Ама предния ден зареди, чеееее.................
казано от Winnie на 10.04.09, 14:42:
Табата с тръстери. Успях! Довърших я!!! Наистина, това са най-потресаващите 4 минути :coolgrin:
Браво!!! И за останалата тренировка браво! Супер си! :coolgrin:
казано от Венцеслава Атилова на 10.04.09, 14:52:
Някоя сутрин пробвай 100 бърпета със 100 суинга за време да направиш :) Ама предния ден зареди, чеееее.................
Мдам, аз на т’ва съм му хвърлила око...както и на още 100 неща...само да се върна в залата и ще видите :coolgrin:
Браво, Уини!
Ще пробвам, Венци. Ама защо сутрин, бе? Следобед тренирам аз.
Много съм доволна :coolsmile:
Отчитам вчера. Събота - НВД, втори ден. И днес ще изкарам, че поне 3 дни да станат.
Тренировката вчера:
кардио - степ-аеробиката, страшно ми харесва това занимание все повече и повече :)
с допълнителни 4х12 за глутеус на махалото
3х12 трицепс на скрипец с въже
3х12 трицепс френско с дъмбел
4х10 молитва на колене. С тези се довърших след степа :).
Храната:
1. 55гр. овес, сирене
тренировка
2. извара с хуксол
3.извара с 1 кисело мляко
4. пил бут, салата, маслини, кашкавал
5. сирене, салата (туй преди лягане) Голям глаааад!
Ама нещо не ми се поглежда месо. Хич не искам да го видя :shut: и не знам ‘що така.
Не изкарах третия ден :-) Днес пък било Цветница, брат ми има имен ден, хубавичко се замазах. Изобщо няма да пиша ядене, щото... ужас >:-(
Тренировката пък беше повече от доволна, за сметка на яденето. Степче, след което хиперекстензии, рамо и бицепс.
Поръчах Термофорията и едни витамини дамски. Ще видим утре колко са бързи Сила.бг :)
Днес съм в час с яденето. И по принцип не бях особено гладна след вчера:
1. извара с ягоди
2. само ягоди - много са дървени тези вносните, гадост! >:( И щото никой не искаше да ги яде, мама ги омете. Ето от това се качват килцата.
3. салата с извара
4. цедено “Роса”
5. 1пъстърва и зелена салата
Почивка от тренировки днес. Утре съм на степа :-)