ДнЕвНик на missy

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.04.09
05:35

казано от mIssYy на 13.04.09, 19:37:

Ще послушам съветите ви.. все пак знаете много повече от мен и имате много повече опит.А и не само... :-):-) Обещавам утре да ям повече  :)

Хайде да видим

14.04.09
19:57

КАкво папках:
1.Така закуската по вашите съвети с едно изключение. че нямах сушени плодове :)
2. Пилешка пържола
3. Зелане салата
4. Гюведже
5.Прегреших с малко баничка (ама беше наистина  малко :):) )
6. Рибка (хек :-) )
Калории 1343 Протеини 78гр (доста станаха, но се уча още)
Мисля, че имам някакъв прогрес :) Поне ако не друго яденетата ми излясаха 6 :-)

Тренировката беше почти същата като предишната, но включих няколко базови упражнения.

Мнението беше редактирано от mIssYy на 14.04.09 19:58.

DE

14.04.09
20:00

Пилешката пържола защо е самичка?
И зелената слата и тя...
Че и рибата..
Ти да не практикуваш някакво “отделно” хранене ;-)

15.04.09
05:17

Ами нем :) :) другият път ще имам и гарнитура :-)

15.04.09
05:35

Няма “Не ми се яде” тука - това са женски глупости:) Като каже така една жена, и явно си мисли, че изглежда по-фина ли ... може би по-икономична в очите на мъжете!:) Ха-ха! Трябва да се папа, за да се отслабва, Missy!

15.04.09
06:03

Туй вече го разбрах :-) и си папкам редовно. А даже и сега набивам :)  А аз не искам в ничий очи да изглеждам по-икономична в никакъв случай :):):)  ТАка че ще папам

18.04.09
08:57

Оле-леее да знаете как се упапках тия дни :) Ужас мнооого ме е срам, но тия 2 дена бяха нетренировъчни и супер огладнях. И кво ли не ядох. Не съм налитала на чипсове и слдакиши (въпреки че може малко да съм си похапнала, но не съм наблягала на тях ) Ядох главно, месо,мляко и сирене, ама по-много. И сега се чувствам ужасно :(  Ама аз съм си виновна. Днеска и днеска имам прегрешения, абе въобще имам чувството , че съм няква ттрагедия. И като гледам вашите постижения направо се депресирам. Сега отивам да тренирам. Поне се надявам да направя една хубава тренировка...

Мнението беше редактирано от mIssYy на 18.04.09 08:58.

NE

18.04.09
18:21

казано от mIssYy на 18.04.09, 08:57:

Оле-леее да знаете как се упапках тия дни :) Ужас мнооого ме е срам, но тия 2 дена бяха нетренировъчни и супер огладнях. И кво ли не ядох. Не съм налитала на чипсове и слдакиши (въпреки че може малко да съм си похапнала, но не съм наблягала на тях ) Ядох главно, месо,мляко и сирене, ама по-много. И сега се чувствам ужасно :(  Ама аз съм си виновна. Днеска и днеска имам прегрешения, абе въобще имам чувството , че съм няква ттрагедия. И като гледам вашите постижения направо се депресирам. Сега отивам да тренирам. Поне се надявам да направя една хубава тренировка...

eee нали не си се натъпкала със сладки неща,тва е най-важното :) аз днеска толкоз козунак и курабии погълнах че няям думи :D

20.04.09
11:37

Който не папка, така става... Разказвай сега по Великден каква я свърши... за да знам да запретвам ли ръкави...  ;-)

Мнението беше редактирано от maria на 20.04.09 11:37.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1