Великден! Кой има намерение да яде козунаци....?

15.04.09
16:35

Споделете как мислите да се “държите” по празниците :)
Ще похапвате ли на корем, ще се ограничите до 2 парчета козунак или няма да доближите нищо друго освен яйцата и агнешкто???

ER

15.04.09
16:51

Ше трескам козунаци с мляко като за последно...
Ако набарам печено агънце ш’е е бонус :)
Само с яйцата смятам да се ограничавам, честно казано, че не ги обичам варени...

Мнението беше редактирано от eraziel на 15.04.09 16:57.

15.04.09
16:53

Няма да се лишавам, нищо няма да ми стане за един ден :)
Каквото ми се яде ще си хапна.

Мнението беше редактирано от tonu на 15.04.09 16:53.

15.04.09
16:58

Започвате да се вманиачавате много здраво или поне такова впечатление оставят повечето от представителите на нежния пол, които посещават този сайт. 1 или било то 2 седмици нездравословно хранене не би довело нещата назад, но би се отразило на тонуса със сигурност. Аз си хапвам и пийвам всичко и съм си добре, надявам се да продължава така! ;)
Разбира се, хората на жестоко НВД не трябва да се изкушават, но смятам, че няколко парчета от това и няколко от онова не би навредило! Организмът се нуждае от всичко.  :roll:

15.04.09
17:30

един път в годината е великден, не смятам да се ограничавам,ще внимавам да не ям повече от 6-7 яйца

15.04.09
17:54

казано от eraziel на 15.04.09, 16:51:

Ше трескам козунаци с мляко като за последно...
Ако набарам печено агънце ш’е е бонус :)

х2

казано от tonu на 15.04.09, 16:53:

Няма да се лишавам, нищо няма да ми стане за един ден :)
Каквото ми се яде ще си хапна.

х2

казано от ilko на 15.04.09, 17:30:

един път в годината е великден, не смятам да се ограничавам

х2

Ами какво да кажа, колегите са го казали вече :D

15.04.09
18:01

казано от LttS на 15.04.09, 16:58:

Започвате да се вманиачавате много здраво или поне такова впечатление оставят повечето от представителите на нежния пол, които посещават този сайт. 1 или било то 2 седмици нездравословно хранене не би довело нещата назад, но би се отразило на тонуса със сигурност. Аз си хапвам и пийвам всичко и съм си добре, надявам се да продължава така! ;)
Разбира се, хората на жестоко НВД не трябва да се изкушават, но смятам, че няколко парчета от това и няколко от онова не би навредило! Организмът се нуждае от всичко.  :roll:

О, не се вманиачавам - и аз имам намерение да отбележа Великден ;)

TO

15.04.09
18:14

Ще ям колкото мога и от каквото мога. Най-вече агнешко и яйца  :lol:

ПО

15.04.09
19:04

Само яйца, ще се тъпча яко с белтъци :)

15.04.09
19:17

Миналият Великден направих личен рекорд от 23 цели яйца за 1 ден. Тази година мисля да го подобря.

ГН

15.04.09
19:25

Ц.
Аз разтоварвам от диетата когато реша. Правя го ако трябва и с 10 шоколада, но когато си реша. Религии не ми определят поведението. Ще използвам повода да ям по 10-ина яйца на ден, поне 7 от тях с жълтъци при това. Агнешко вместо пилешко - да. Ако ми се падне зареждащ ден - ще ям козунак. Ама то сега ли е? Май сега беше, а аз петък или събота, още не знам ми е зареждащ ден. Дори не знам дали тогава е великден. Ако е, ще ям яко козунак, ако не е, майната му.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 15.04.09 19:26.

15.04.09
19:59

Не обичам козунаци, не обичам и жълтъци, агнешкото го ненавиждам - мисля ,че нямам проблем. Обаче ще похапна домашна торта или кекс вероятно, както и белтъци на корем със зелена сълата

NE

15.04.09
20:25

ще си купя диетични курабийки и 1 козунак и ще ги изям когат ми се преядат.надявам се да ги изям преди да им свърши срока на годност  :lol:

15.04.09
22:29

Агнешкооооооооооо! Е и малко сладък хлебец с яйцата нямя да е фатален...

15.04.09
23:01

Искам Агнееееее,обожавам агне с праз и ориз на пещ.А относно козунака-ако ми се яде,ЩЕ ЯМ! мммм

16.04.09
07:13

казано от Cedar на 15.04.09, 16:35:

Споделете как мислите да се “държите” по празниците :)
Ще похапвате ли на корем, ще се ограничите до 2 парчета козунак или няма да доближите нищо друго освен яйцата и агнешкто???

Аз лично смятам да си хапна. Нямам проблеми с качването на килограми и три дни хапване ще ми се отразят добре. Имам малко за сваляне на талията, но ще си го оправя!
Така че аз лично ще си хапвам спокойно!

Ох аз много съм притеснен за този празник, страх ме е, че ако дори едно парченце хапна ще се натъпча като животно до повръщане, пък то няма как да не хапна .... Дано да успея да устискам на напъна на душицата ми :). Там където ще бъда дори агнешкото е ужасно за ядене. Незнам дали няма да измислят някаква рецепта за прецакване хранителната стойност на варените яйца хихи :)

16.04.09
09:44

Аз смятам да направя зареждащ ден с козунаци :) както съм минала на НВД, тъкмо :)

16.04.09
10:03

Аз само ще щипна от козунака колкото за идеята, защото вече 3 седмици чистя. Свалил съм 2 кила, затова лукс няма да си позволявам. Ще наблегна на яйцата и агнешкото.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.04.09 10:03.

16.04.09
10:14

Не обичам козунак, сладък ми е и не ме кефи - няма да го барам. Но пък е единствения път в годината, когато имам шанс да ми направят агънце вкъщи и затова ще се държа като добро прасе няколко дена :lol:
По принцип съм убеден атеист, но празниците свързани с ядене са ми много присърце :)

16.04.09
12:25

По принцип съм убеден атеист, но празниците свързани с ядене са ми много присърце

ти си истински българин :)

И аз няма да пропусна възможността да обадя промишлено количество яйца...
за козунака не съм толкова сигурен... че взе да ми писва от чистене.

16.04.09
12:54

Малко ще си ръфна от козунака задължително с 1 кофичка кисело мляко .... ммм нямам търпение.Ще наблегна много на яйцата и агнешкото.

AZ

16.04.09
14:11

и аз на агнешкото ще наблегна,яйца също,козунаци,кисело мляко....
От всичко
п.п.Ей само аз ли още качвам маса в тоя форум!Всеки нвд,нвд... :)

17.04.09
08:57

Мисля да ям месо докато не ми се придрайфа.Същото важи за козунаци,сладки,млека и всичко което по принцип не ям.

17.04.09
10:45

Ще гледам да мина с минимално количество от 1 хапка с кисело мляко :) Ще наблегна на яйцата :)

17.04.09
10:59

Хах идва любимия ми празник .. маса яцйаааааааааа :P Ще се ограничавам с козунака , че съм решил да орелефявам :)

17.04.09
11:05

Кви релефи кви диети!Един път в годината е Великден и не смятам да се ограничавам от каквото и да е!От един - два дена свине нема да станеме, яжте и се наслаждавайте на вкусотийките, които ни поднася празника!

17.04.09
15:39

колкото козунаци ми дадат толкожа ще изям нямам проблем с надебеляването :D

18.04.09
10:59

Ще ям козунак естествено :) гледам го от 5 дена всеки път като минавам покрай него, а ми се пада и точно по план - неделята (великден) зареждащ ден ще е, от 11 дена не съм правил точно заради това, че съм решил да е с повече чийтове в случая козунак :) а козунака е страшен Панетоне някакво си италиански с парчета шоколад и портокалови корички, карамел има туй унуй :)))))))

казано от Иван Шишманов на 16.04.09, 07:56:

Ох аз много съм притеснен за този празник, страх ме е, че ако дори едно парченце хапна ще се натъпча като животно до повръщане, пък то няма как да не хапна .... Дано да успея да устискам на напъна на душицата ми :). Там където ще бъда дори агнешкото е ужасно за ядене. Незнам дали няма да измислят някаква рецепта за прецакване хранителната стойност на варените яйца хихи :)

Аз съчувствам изцяло. Същата история и при нас :(

Постих,постих и неделя сутринта толкова козунак хапнах, че на обяда даже агнешкото без апетит ядях.Обаче съм с едно кило отгоре може би, много бързо се лепна :)
Ама е Великден, пък и до крайности няма да стигаме!! Вечерта домашна торта, мялко, сметани, каквото ми се иска. След три дена точно ще съм като в събота.
:coolsmirk:

19.04.09
19:52

Хич пък не ми е гузно, ако искате да знаете - нали си ми е стегнато дупето в огледалото:)

MA

19.04.09
20:03

Да направим една тема “колко яйца изядохте ” :)

19.04.09
20:28

Ами, аз си ям колкото обикновено - по 2 на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1