Един проблем с краката

23.04.09
13:32

Имам генетично добре развити крака и с тренировката, която правя редовно, еднакво натоварваща за всички групи, краката естествено се развиват по-бързо и стават направо огромни, докато горната част на тялото остава по фина и слаба. Ще ми се да сваля от тея крака първо всичката мас и после да концентрирам така мускулите, че да станат възможно най-малки, обаче без да губя силата, която имат сега. Дали може някак да стане това, понеже аз не се сещам?

23.04.09
14:00

Само можеш да се радваш на генетиката ти.Ако изчистиш добре картинката ще е по-добра - сигурен съм !Виж раздела за сваляне на тегло.Там има всичко.Дай една снимка да видим тези “ненормално големи крака” :)

23.04.09
15:41

Ей, пак за тия крака.

Тичай и НВД. Ще ги направиш релефни и сигурно ще падне от обиколката им... ноооо и нагоре ще се смалиш и в крайна сметка може да стане по-зле, отколкото си очаквал.

Ако имаше някаква схема за -5кг крака към +5кг ръце, щяхме да я знаем!

23.04.09
16:06

За да не качваш маса, просто намали тренировъчният обем. Класическа схема 3 до 5 серии по 3 до 5 повторения само клек и нищо друго за краката, един до три пъти седмично.
За чистене ти казаха вече.

24.04.09
10:42

Аз се надявах да я знаете тая схема за -5 +5, ама нищо. Дотук съм правил по една трен на седмица, обаче с клек, машина за квадрицепс, прасец, всичко; ако оставя само клек, няма ли силата на прасеца или на бедрото отзад да се намали? Все пак сега като гледам май тая работа няма да мога да я променя.

24.04.09
11:08

Може и да ти се струва минус, обаче това, че имаш “огромни” крака си е + отвсякъде... зависи и колко си мазен де. Нали знаеш колко грозна картинка е една напомпана и добре оформена горна част на тялото върху някакви “клечки” ?  Просто акцентираи върху горна част на тялото.. краката ги остави последни, ако тренираш по сплит... тренирай ги леко, просто да поддържаш тонус.

Мнението беше редактирано от Madman_ на 24.04.09 11:09.

24.04.09
11:10

Не си мисли, че в клека не участва задното бедро. Не пречи да вкараш упражнение за прасец, но щом не искаш маса, не прави други упражнения за краката и дръж обема малък.

Каква е тази схема -5 +5?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1