23.04.09
13:32
Имам генетично добре развити крака и с тренировката, която правя редовно, еднакво натоварваща за всички групи, краката естествено се развиват по-бързо и стават направо огромни, докато горната част на тялото остава по фина и слаба. Ще ми се да сваля от тея крака първо всичката мас и после да концентрирам така мускулите, че да станат възможно най-малки, обаче без да губя силата, която имат сега. Дали може някак да стане това, понеже аз не се сещам?
Само можеш да се радваш на генетиката ти.Ако изчистиш добре картинката ще е по-добра - сигурен съм !Виж раздела за сваляне на тегло.Там има всичко.Дай една снимка да видим тези “ненормално големи крака” :)
Ей, пак за тия крака.
Тичай и НВД. Ще ги направиш релефни и сигурно ще падне от обиколката им... ноооо и нагоре ще се смалиш и в крайна сметка може да стане по-зле, отколкото си очаквал.
Ако имаше някаква схема за -5кг крака към +5кг ръце, щяхме да я знаем!
За да не качваш маса, просто намали тренировъчният обем. Класическа схема 3 до 5 серии по 3 до 5 повторения само клек и нищо друго за краката, един до три пъти седмично.
За чистене ти казаха вече.
Аз се надявах да я знаете тая схема за -5 +5, ама нищо. Дотук съм правил по една трен на седмица, обаче с клек, машина за квадрицепс, прасец, всичко; ако оставя само клек, няма ли силата на прасеца или на бедрото отзад да се намали? Все пак сега като гледам май тая работа няма да мога да я променя.
Може и да ти се струва минус, обаче това, че имаш “огромни” крака си е + отвсякъде... зависи и колко си мазен де. Нали знаеш колко грозна картинка е една напомпана и добре оформена горна част на тялото върху някакви “клечки” ? Просто акцентираи върху горна част на тялото.. краката ги остави последни, ако тренираш по сплит... тренирай ги леко, просто да поддържаш тонус.
Мнението беше редактирано от Madman_ на 24.04.09 11:09.