Дневник на Уини

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Winnie на 16.04.09, 19:00:

Ееее, айде сега.
Той и моят мъж яде 10хповече от мен, ама нито е дебел (мамка му, даже е толкова слаб, че е като точилка  >:( ), нито пък е грозен.

Е аз не съм като точилка :), а не е грозен щото е като точилка.

DE

16.04.09
19:03

Аз познавам грозни точилки, така че всичко е относително ;-)

казано от Denichkata на 16.04.09, 19:03:

Аз познавам грозни точилки, така че всичко е относително ;-)

Сигурно и грозни дебелаци познаваш :)

DE

16.04.09
19:10

Всякакви познавам, само слаби дебелаци и грозни красавци не ;-)

казано от Denichkata на 16.04.09, 19:10:

Всякакви познавам, само слаби дебелаци

Може да са слаби умствено

17.04.09
04:03

казано от Winnie на 16.04.09, 18:16:

Храна:
1. 55гр. овес, сирене
2. 2 кюфтета, салата, ивара
3. цедено мляко, към 1/2 кило ягоди
тренировка
4. салата, извара, синьо сирене... малко  :red:

Дописвам си една извара с маслини преди лягане.

18.04.09
12:13

Банда, отбивам се в моите мемоари... само казвам, че за мен Великден започна :-)
Ще ям от всичко и по много(вече започнах де)  :lol:  А да - и една тренировка имам днес сутринта - степ, хиперекстензии, рамене и тяга.
Айде, весел празник!

21.04.09
17:48

Тук съм вече :)
Тренировка - степ. Сашо ни разбива, между другото. Миналата седмица успях и да претренирам, та затова вече няма да влизам във фитнеса след аеробиката. На другия ден би било по-добре кат вариант, макар и у дома. Тъй че - днес е само степ кардио.
Храна:
1. 60гр. ръж, 120гр. извара
2. 60гр. ръж, 4 белтъка
3. 1 пил. бутче, 4 рулца раци, 2 краставици
тренировка
4.(предстои) 1 скумрия, зелена салата, маслини

Добавки:
2х2 термофории
2 Оптиуомен
глутамин

22.04.09
14:47

Днес съм на домашни изяви. Голяма тъпотия ме хваща по цял ден у дома. И това гадно време...  не можем и една разходка да направим с Коко с бебемобила. Пак добре, че заспа следобед, че си свърших домашната работа.
Та, какво правих за домашно?!

10х10 тръстъра с 15кг.
5х10 римски тяги с 23кг.
4х30 свещи
5х10 крънча с 5кг. под врата
И.... толкова беше. Не се сетих навреме да ги метна в суперсерии коремните.

Храната:

1.  60гр. овес, 130 извара
2.  1 кисело мляко
3.  60 гр. ръж, 4 белтъка
тренировка
4.  100гр. картоф, 1 скумрия
5.(предстои)салата домати, краставици, луци-млуци, извари, маслини, зехтини... обичайната ми любима вечеря :)

Добавки: 2х2 термофории, 2 оптиуомен, глутамин

Мнението беше редактирано от Winnie на 23.04.09 03:02.

23.04.09
06:05

Ехо, Уин, здрасти, тук съм вече :) таз неделя вечеееее трябва да тренираме, как мислите вие, ааааа .....много време вече мина, а ? :)

23.04.09
06:09

казано от Vessi на 23.04.09, 06:05:

Ехо, Уин, здрасти, тук съм вече :) таз неделя вечеееее трябва да тренираме, как мислите вие, ааааа .....много време вече мина, а ? :)

Ами айде, де. Аз съм винаги ЗА .... пък и едно хубаво женско лафче в сауната, ще ни отрази добре  ;-P

23.04.09
06:14

казано от Winnie на 23.04.09, 06:09:

казано от Vessi на 23.04.09, 06:05:

Ами айде, де. Аз съм винаги ЗА .... пък и едно хубаво женско лафче в сауната, ще ни отрази добре  ;-P

Да, съгласна съм, ще се разберем за този уикенд нещо :)

23.04.09
09:16

казано от Winnie на 23.04.09, 06:09:

.... пък и едно хубаво женско лафче в сауната, ще ни отрази добре  ;-P

Туй и аз искам, ама  ще трябва Winnie да ми дойде на гости или аз на нея.  :-)

23.04.09
09:44

Ако става въпрос за Сливен, скоро ще имам пътуване към Ески Зара  :-)

23.04.09
18:17

Да, значи скоро ще те чакам.  :-)

23.04.09
18:49

казано от Катерина на 23.04.09, 18:17:

Да, значи скоро ще те чакам.  :-)

Да, а после ще дойдеш на моренце при мен ;-)
Тъй, днес ... днешната тренировка беше още по-ужасна. С всеки следващ път, играта загрубява и не знам аз ли се изморявам прекалено бързо или тренера вдига темпото. Ама сякаш не е в мен проблема, защото всички окапват. И гладът ме подгони сериозно днес – нормални работи де. И всичко ме боли от вчера... какво толкова се пребих не знам, но явно съм.
Ае, какво се оплаквам?! Имам страхотен напредък - почти никакъв целулит не се вижда, взеха да се показват вени, бицепси, предмишници, плочки... супер  :P

Храната:

1.  60гр. овес, 130гр. извара
2.  1 кисело мляко
3.  60 гр. ръжени макарони, 2 кюфтета(пържени, но нищо)
4.  Краставица, цедено мляко
      тренировката, глутамин, амокиселини
5.  Зелена салата, 2 пилешки плешки

Добавки:
2х2 Thermaphoria, 2 Optiwomen, глутамин, 2 голеееми аминокиселини, които дъвча иначе нямат преглъщане  :cheese:

Много, много ме зарадва, Катеринка. Добре дошла  :)

23.04.09
21:00

Добре заварила!  :-)

24.04.09
18:07

Добър вечер!
Днес се заредих. Ама беше наложително, честно да ви кажа!! И хапнах бая – от всичко, по много и на често. Е, не съм се черпила със сладичко, но нали се черпих тази седмица вече(по Великден), стига по веднъж. Тези порции днес все едно ги изсипвах в празен кладенец и хич не ми стана и грам тежко...  Нищо не съм тренирала, даже точно обратното – наспах се едно хубаво следобед. Ей това се казва мързел!
Храната:

1.  60гр. овес, 130 извара
2.  60гр. ръж, 100гр. екуиза
3.  1 голяма купа салата от царевица, рулца раци и майонеза
4.  1 чиния пил. плешка с ориз (бял ориз)
5.  2 гоелми жълти ябълки
6.  40гр. овес, 100гр. ескуиза
7.  домати, картофи, 1 парче Хек

Добавки:
2 Thermaphoria, 2 Optiwomen

Имам нужда от електролити, мисля. В аптеките продават едни прахове, които се разтварят във вода и се пият при обезводняване. Обаче... имат захар. Имате ли представа дали има някакви алтернативи без захар?

DE

24.04.09
18:34

Абе това ми се струва като едно мое нормално ядене на обем.... какво ти много.

24.04.09
18:35

Е, майонеза обичаш,така ли?!

24.04.09
18:39

Много яка манджа. Оф така обичам овес, ама ме подува бе мамка му. Ще прежаля някой ден със стоене вкъщи и ще се наплющя с овесени ядки и ечемик. И ябълки обичам
Уини, браво

25.04.09
03:37

казано от Denichkata на 24.04.09, 18:34:

Абе това ми се струва като едно мое нормално ядене на обем.... какво ти много.

Аз си поиграх преди малко и си сметнах яденето от зареждането. Щото хич не е малко, викам аз ли нещо я обърках?!
Получи се следното:
Въглехидрати - 400гр.
Белтъчини - 151гр.
Мазнини - 100гр.
Калории - 3104кал.
Дени, ако и ти ядеш по толкова “нормално”, скоро няма да стане работата ;-) Ама за зареждане е чудесно.
А майонеза обичам по принцип, но с тези 650кал не мога да си я позволя регулярно :)

25.04.09
06:45

Уини, не е ли по-добре, когато зареждаш с въглехидрати - мазнините да са  по-нисък процент?

DE

25.04.09
09:05

Въйййййййй, вземам си думите назад.... Ама аз мислех майонезата, че е била от рода на.... 1 супена лъжица.....

25.04.09
09:40

казано от Winnie на 24.04.09, 18:07:

Имам нужда от електролити, мисля. В аптеките продават едни прахове, които се разтварят във вода и се пият при обезводняване. Обаче... имат захар. Имате ли представа дали има някакви алтернативи без захар?

Търсила ли си из каталога на NOW - те имат  електролитни напитки, не съм сигурна как седят нещата с въглехидратите. Никакви ли не искаш да има...

25.04.09
10:18

Мерси, Кедър, ще потърся :) Е, желателно е да няма, мисля да го пия по време или веднага след тренировката, та затова не искам въглехидрати... А и преди нея да е, още повече не става. А продукти на Нау има и в залата, още утре ще ги  преслушам.
Мазнините ми влезнаха яката вчера заради майонезите :coolgrin: Ще внимавам вече, ама нали ме гони и ПМС-то => голям глад.

25.04.09
10:22

На Now всичко им е хубаво ;) Доволна съм аз ...
Уини, ти нали имаше уреди преди във вас? Ако не се бъркам....
Ако да, от къде ги купи, на кой фирми и какви уреди ( тежести)?? :)

Мнението беше редактирано от Ambriel на 25.04.09 10:23.

25.04.09
10:27

Имах колело и крос - Кетлер, имах и гладиатор китайски, които разпродадох. От Метро бяха. Имам и щанга, тежести и дъмбели(разглобяеми и неразглобяеми), тежести за крака, ластици, въжета и швейцарска топка, които не продавам. Ще си монтирам скоро и лост за набиране :)

Мнението беше редактирано от Winnie на 25.04.09 10:27.

25.04.09
10:33

казано от Winnie на 25.04.09, 10:27:

Имах колело и крос - Кетлер, имах и гладиатор китайски, които разпродадох. От Метро бяха. Имам и щанга, тежести и дъмбели(разглобяеми и неразглобяеми), тежести за крака, ластици, въжета и швейцарска топка, които не продавам. Ще си монтирам скоро и лост за набиране :)

Колко продаде гладиатора? И аз сега ще продавам моя и му реках едни 350лв., а сега не съм сигурна дали не е малко? :roll:  И лоста и дъмбелите ли са ти от Метро?

25.04.09
10:40

Не, от Спорт-Депо са. Но и те са китайски.
Ами моят гладиатор го дадох за 200лв., а го бях взела за 450. Но реших, че си е избил парите така или иначе, и мога да го дам на някой, който не може да си позволи на редовна цена, а иска да тренира :)

25.04.09
10:58

казано от Winnie на 25.04.09, 10:40:

Не, от Спорт-Депо са. Но и те са китайски.
Ами моят гладиатор го дадох за 200лв., а го бях взела за 450. Но реших, че си е избил парите така или иначе, и мога да го дам на някой, който не може да си позволи на редовна цена, а иска да тренира :)

Ами да  - те Метро от тях зареждат :) Но гладиатора ти с 1 раб. място ли беше? Моят е с 2 и го взех за 800лв.... 350лв. мислиш ли, че са добре?

25.04.09
11:55

Малко са му сякаш. Ама ако има лежанка, веднага го купувам!

25.04.09
12:04

казано от Winnie на 25.04.09, 11:55:

Малко са му сякаш. Ама ако има лежанка, веднага го купувам!

Няма, аз за това го продавам .....ех, ако имаше.. :)

27.04.09
07:41

Ех, ако имашееееее.... колко много неща могат да се правят на една лежанка само  :lol:
Ей, момичета, тук съм. Малко си починах 3 дни от тренировки, хапнах си и аз “по човешки” и съм с нови сили. И сега ще ви обясня защо си почивам понякойс път. Защото съм жена и защото женско тяло е малко капризничко. Поне моето е капризно. Преди онова хубавото нещо, Уини-то си дава малко лабаво иначе и тя се сдухва психически...
Тук ще напомня на всички ВИ, че е време не само да оправим фасадада, ами и да се заредим с едни хубави витамини! Гледам, че повечето нещо са взели да прегряват, нормално е, пролет е, на диета сме, затова се случва така.
Днес съм приятно изненадана. И съм като швецйарски часовник точна да му се не види :-) Голям кеееееееф! Довечера съм на степа и ще докладвам.

Мнението беше редактирано от Winnie на 27.04.09 07:42.

27.04.09
12:33

казано от Winnie на 27.04.09, 07:41:

Ех, ако имашееееее.... колко много неща могат да се правят на една лежанка само  :lol:
Ей, момичета, тук съм. Малко си починах 3 дни от тренировки, хапнах си и аз “по човешки” и съм с нови сили. И сега ще ви обясня защо си почивам понякойс път. Защото съм жена и защото женско тяло е малко капризничко. Поне моето е капризно. Преди онова хубавото нещо, Уини-то си дава малко лабаво иначе и тя се сдухва психически...
Тук ще напомня на всички ВИ, че е време не само да оправим фасадада, ами и да се заредим с едни хубави витамини! Гледам, че повечето нещо са взели да прегряват, нормално е, пролет е, на диета сме, затова се случва така.
Днес съм приятно изненадана. И съм като швецйарски часовник точна да му се не види :-) Голям кеееееееф! Довечера съм на степа и ще докладвам.

Това определено обяснява онзиденшните 3000 кал. Ха честито

28.04.09
12:40

Ами, да - не знам къде съм ги събрала толкова много, честно да ти кажа. Ама те не са и толкова много, само че на тебе мерника ти е друг.
Ще ви споделя една хубава мисъл:
“Анорексия - това е болест, при която болният мисли, че е болен от хиперфагия”  и обратното важи:
“Хиперфагия - това е болест, при която болният мисли, че е болен от анорексия”  :lol:
Истината е, че на дебелите хора винаги им се вижда малко яденето в чинията. На слаботелесните пък - винаги е много.
Ще спра да пиша за известно време, и без друго няма какво да напиша, освен скучното ми меню и степ-кардиото. Иначе пък страшно се забавлявам с групата, подкарах и брат ми и гаджето му да си размърдат задниците.
Ако изскочи някаква интересна клюка, ще Ви информирам :)

28.04.09
13:03

3000 ккал не са хич много. Никак даже.

Уини, що ни изоставяш така? На нас ни харесва да ни пишеш...

Мнението беше редактирано от Limka на 28.04.09 13:03.

DE

28.04.09
13:05

Уини, ти моят учител водач, не ме оставяй :-)

Уини ми обеща, че няма да зареже форума, а просто дневника си. И тук пред всички казвам, че ако не си спази обещанието Варна ми е близо,  паля кочинката и ще и опъвам ушите хихи :).

28.04.09
13:26

Ааааа, не, къде отиваш, не е честно, всички спират да пишат.......Венци и тя, Уин не те пускаме :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1