26.04.09
19:31
как да натоваря повече горната част на гърдите? от година си правя лицеви и съм доволен от резултата, обаче в долната част гърдите са по развити отколкото в горната. интересуват ме някакви упражнения с дъмбели или със собствено тегло. мерси предварително
26.04.09
19:33
Ми прави полулег с дъмбели...
С дъмбели ти казаха вече, а със собствено тегло пак лицеви, но качвай краката някъде - на таборетка, на бюрото и т.н., но не прекалено високо, иначе вкарваш много предно рамо.
Всичко което се сещаш от полулег за гърди до макс 45% ъгъл после вече си правиш рамо.
С лицеви е трудно да се постигнат впечатляващи резултати, най-много да се поддържа някаква форма. Казваш, че имаш дъмбели, е при това положение решението е просто наблегни на полулега. Започваш с полулег, после хоризонтален и след това флайс пак от полулег. За гърди това е предостатъчно.
казано от Biad__ на 26.04.09, 20:22:
Всичко което се сещаш от полулег за гърди до макс 45% ъгъл после вече си правиш рамо.
Дори е много 45 градуса. От 15 до 30 е ОК.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.04.09 09:55.
27.04.09
10:43
казано от Стоянчо на 27.04.09, 09:54:
С лицеви е трудно да се постигнат впечатляващи резултати, най-много да се поддържа някаква форма. Казваш, че имаш дъмбели, е при това положение решението е просто наблегни на полулега. Започваш с полулег, после хоризонтален и след това флайс пак от полулег. За гърди това е предостатъчно.
казано от Biad__ на 26.04.09, 20:22:
Дори е много 45 градуса. От 15 до 30 е ОК.
Смятам ,че с лицеви +допълнителни кила се постигат добри резултати :)
27.04.09
10:43
30 е перфе :-)
27.04.09
11:37
Мисля , че едно упръжнение като лицевите упори , но с тежести пред теб , за които да се хванеш и да правиш пак лицеви упори , но така да ги правиш , че да изглеждат като лежанка(полулег) , но по корем .
Само не съм сигурен дали ще стане !