Разбира се, че няма да се върнеш назад... погледни ме мене... като си помисля колко зареждащи дни имах тоя месец, и то с много ядене, но се чувствам слаба в момента. Не искам да се качвам сега на кантара, но дънките ми са широки. Решила съм на 30-то Април да се меря и тегля и тогава в зависимост от цифрите ще направя едно обобщение за себе си... как са ми са се отразили зареждащите дни, колко съм дръпнала назад, но и колко напре-еее-еед съм заминала. Така че няма страшно!!!
Та това е домашен козунак... сигурно е много вкусен :) Мама едно време правеше, ама вече не и се играе..... жалко!! :down:
Охооо, направо го реших това за неделя....изчистихте ми съвестта...ама ако ям по 300 гр. на зареждащ ден, ще ги ям цял месец... хаха
24.04.09
15:11
Охооо, направо го реших това за неделя....изчистихте ми съвестта...ама ако ям по 300 гр. на зареждащ ден, ще ги ям цял месец... хаха
ахаха начи ги изяж всичките и само да не ти стане лошо :) както каза Мария Никифорова козунаците няма да те върнат назад :)
А добър вечер,
днес - почивка от тренировки и танци.
Храна
бърнър, карнитин
1. 10,00 - 1 домат, 1 яйце, 1 оризовка;
бърнър
2. 13,00 - 2 пилешки шишчета от бут (240 гр.), 100 гр. зеле, 1 домат, 50 гр. салата боб;
3. 15,00 - 1 яйце, 40 гр. телешка луканка;
4. 22,30 - 130 гр. риба тон, 1/3 краставица, 100 гр. извара, 20 гр. сирене, 5 маслини.
Б: 133,9 М: 61,8 В: 35,6 Общо ккал: 1247
Днес - малко порцийки. Но лошо ми се струпа денят, нямах никаква възможност да ям по често. А ми свършиха и бадемите, в понеделник ще си взема.
Интересно, че храната не ми е вкусна. Ям, защото трябва да се яде. Огладнявам, но просто нищо не ми е вкусно...ама то с тая разнообразна! храна, май е така.
Ние в офиса обядваме заедно. Само аз съм на диета, и порциите са ми най-големи...голям майтап. Другите, като стане време за обяд, и почват: “Аз ще обядвам с една ябълка днес”, “Аз ще хапна един грейпфрут”. А аз казвам: ” Ами аз, понеже съм на диета и ще хапна една пържолка...” Сигурна съм, че и те искат да ми имат диетата :))) За закуска да не говорим - само аз закусвам.
Мнението беше редактирано от Инис на 25.04.09 14:04.
Здравейте,
днес - хубав ден за българската демокрация.
Храна (зле):
бърнър
1. 13,30 - скумрия с боб (консерва) - 240 ккал, 1 филийка Вита;
бърнър
2. Протеин
Тренировка
3. Протеин
бърнър
4. Следва, но съм запланувала риба тон с извара и маслинки.
ЕДИТ:23,40 - 130 гр.риба тон, 130 гр. извара, малко киселец, 15 гр. кашкавал.
ЕДИТ 2: 1 яйце в 00,30 ч.
Б: 136 М: 33 В: 39 Общо ккал.: 1000
Кафета - 3 общо, и сега пия.
Вода - ок. 5 л.
Тренировка (рамо, крака):
1. Раменни преси - 3 х 8 с 20 кг. лост;
2. Арнолд преси - 3 х 8 със 7 кг.;
3. Разтваряне встрани - 1 х 8 със 6 кг.; 2 х 10 с 5 кг. - жалко, исках всички серии със 6 кг., ама бях си уморила раменете;
4. Бедрено разгъване - 1 х 10 с 10 кг.; 2 х 10 с 15 кг.;
3 кръгчета от следното (почти без почивка между сериите):
5. Плие - х 10 с 10 кг.;
6. Клек с дъмбели - х 10 с 20 кг.;
7. Напади - х 10 с 20 кг. за всеки крак;
За почивка между кръгчетата упражнявах кросфитския мечи комлекс с около 10 кг. лост. (за пръв път го виждам, беше с тежести по 4,5 кг., а самият лост е много лек, едва ли е повече от 1-2 кг.) - 3 х 10.
Излишно е да ви казвам, че се размазах от тия кръгчета и упражненийца. Интересно, че докато упражнявах въпросния комплекс, нямах проблеми с краката...накрая раменете ми сдадоха багажа...
Много интензивни бяха тия кръгчета.
8. Аддуктор - 3 х 20 с 25 кг.;
9. Абдуктор - 1 х 30 с 25 кг.; 1 х 25 с 30 кг.; 1 х 30 с 25 кг. - качих едната серия;
10. Крънчове - 3 х 20; “(ей, пропуснала съм преден планк 1 х 1 мин.)
11. Глутеус мост - 1 х 15 и 2 х 20 с 10 кг. диск;
12. Хиперскстензии - 3 х 15;
13. Кардио - сигурно не ми вярвате, ама едва си мърдах краката след кръгчетата...затова ходих 2 мин., потичах 12 мин. с 9,5 км/ч, после ходих на мах. наклон (15) още 13 мин. със скорост 5,5 - 6, и после потичах с 9,5 - 10 до 38 мин. и пак ходих 2 мин.
Краката се държаха добре горе-долу, но ми беше трудно да ги вдигам, хаха.
За моя радост нито коленете, нито прасците, нито кръста ме предадоха. Супер доволна съм. За мен си беше тежка и интензивна тренировка.
Направих си снимчици днес, качвам ги да ме поощрите...
Мнението беше редактирано от Инис на 14.05.09 10:34.
Ан така, трябва да се качват повече снимки... нямам думи... много си стегната... и като ви гледам всички тук (с изключение на Дива, която се крие - но съм сигурна, че и тя е на светлинни години преди мене..) стигам до извода, че аз съм най-зле. Много ти се радвам на тебе и на останалите момичета и си пожелавам единственно някой ден и аз да покажа такива снимки!! А това ще стане със сигурност... Инис, супер ръка, супер крака.... И НА ТЕБЕ БРАВО!!!!!!!!!
П.П. Какво чакаш?! Слагай АВАТАР!!!!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 26.04.09 09:47.
Ан така, трябва да се качват повече снимки... нямам думи... много си стегната... и като ви гледам всички тук (с изключение на Дива, която се крие - но съм сигурна, че и тя е на светлинни години преди мене..) стигам до извода, че аз съм най-зле. Много ти се радвам на тебе и на останалите момичета и си пожелавам единственно някой ден и аз да покажа такива снимки!! А това ще стане със сигурност... Инис, супер ръка, супер крака.... И НА ТЕБЕ БРАВО!!!!!!!!!
П.П. Какво чакаш?! Слагай АВАТАР!!!!!!!!
Миме, много мерси, не случайно си истинско вдъхновение за много хора тук (аз нали се ровя из форума и знам). Според мен ти пък си много фина и елегантна като фигура и излъчване, и твоите снимки са чудесни. Самата истина е това.
П.П. И аз мисля като половинката ти, че нямаш нужда от повече сваляне.
Мнението беше редактирано от Инис на 26.04.09 10:09.
Леле, момичета (и момчета, ама тук такива не се завъртат), днес е днес за козунак. От сутринта съм изяла около 200 гр. с половин кофичка кисело мляко и около 300 мл. прясно мляко 0,1 %. Днес ще направя поне 3000 ккал. Мисля да ям лютеница също така, някоя препечена филийка бял хляб с масло и сирене, въобще ще се освиня днес както си ми се полага за 2 месеца стриктно поведение. Утре ще трябва да компенсирам здраво на тренировка...хаха. Ако имате възражения, давайте ги, че както съм се юрнала...
Препечени филии с масло и сирене :) Като ти е такъв ден ходи и си купи някой хубав мазен бургер :) Аз така мисля да направя другата събота :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 26.04.09 11:56.
26.04.09
11:59
Inis, защо не си направиш галерия?
Препечени филии с масло и сирене :) Като ти е такъв ден ходи и си купи някой хубав мазен бургер :) Аз така мисля да направя другата събота :)
Ха-ха, Ленкс, бургери не обичам, (дюнери обаче много), повече си падам по банички и изобщо тесто...а на белия хляб му забравих вкуса....ако не се върна назад с днешния въглехидратен ден, може другата седмица един дюнер да хапна, или един Макдоналдс...
Не мисля, че снимките са ми достатъчно добри като за галерия, Иве, затова...пък след днешния ден може и по-лоши да станат..ха-ха
26.04.09
12:18
То ако за галерия е нужно само хубави и задоволителни снимки да има човек, тогава нито една нямаше да има тук!:)
То ако за галерия е нужно само хубави и задоволителни снимки да има човек, тогава нито една нямаше да има тук!:)
Е, тука сте много здрави мацки, да не изброявам поименно, че ще пропусна някоя, като ви стигна...
26.04.09
12:41
Абе такива крака като тези от снимката ти .... Ще ме прощаваш, ама са бая напред в класацията:)
Еми, изпросих си похвалата, сега да кажа 10х ! :)
Макар че им трябва по-очертан мускул, искам да личи...
26.04.09
13:15
Е, не може да личи като на футболист квадрицепсът, защото тогава няма да му отимаг на тоя мускул минижуп и секси сандал с каишка:)
Ха-ха, Ленкс, бургери не обичам, (дюнери обаче много), повече си падам по банички и изобщо тесто...а на белия хляб му забравих вкуса....ако не се върна назад с днешния въглехидратен ден, може другата седмица един дюнер да хапна, или един Макдоналдс...
Не мисля, че снимките са ми достатъчно добри като за галерия, Иве, затова...пък след днешния ден може и по-лоши да станат..ха-ха
Ами, да де, мисълта ми беше щом 2 месеца си стискала да си хапнеш каквото най ти се яде, а не си могла :)
Здравейте пак,
който е на диета - да не чете.
Храна:
Козунак - около 250 гр.;
Кисело мляко - 600 мл.;
Прясно мляко - 300 мл.;
Бял хляб - 150 гр.;
Краве масло - ок. 40 гр.;
Лютеница - ок. 30 гр.;
Сирене - 20 гр.;
Сол - 3-4 гр.
Груби сметки дотук:
Б: 70 М: 60 В: 275 Общо ккал: около 2000 - 2100.
ЕДИТ: Добавям и две яйца с магданоз, 20 гр. сирене и 1 домат в 00,00 ч.
Е, ще вечерям нещичко, но без въглехидрати. Филийките с масло (3 бр.) ги изядох ей сега, в 19,00 часа.
Много ми е любопитно как ще ми се отрази този ВВ-ден. Ще разберем след ден-два. Засега само коремът ми се бунтува.
Мнението беше редактирано от Инис на 26.04.09 22:05.
Няма да качиш спокойно :) Повечето/всичките въглехидрати ще отидат за възстановяване от режима и попълване на някои доста важни резерви (в черния дроб мисля, че беше, но не съм 100% сигурен!). Някои казват, че с този ВВ ден организма се “залъгва” така да се каже и подпомага за свалянето на кг след него :) Абе от кадето и да го погледнеш ВВ ден изобщо не е за подценяване ами си е задъжлителен :)
26.04.09
18:27
Няма да качиш спокойно :) Повечето/всичките въглехидрати ще отидат за възстановяване от режима и попълване на някои доста важни резерви (в черния дроб мисля, че беше, но не съм 100% сигурен!). Някои казват, че с този ВВ ден организма се “залъгва” така да се каже и подпомага за свалянето на кг след него :) Абе от кадето и да го погледнеш ВВ ден изобщо не е за подценяване ами си е задъжлителен :)
и аз така съм чувала че организма се залъгвал че диетата е свършила и след зареждането взимаш да отслабваш г/д както е било в началото на хранителния режим
Поради факта, че така мило ме успокоихте за ВВ-ден, днес резултатът е добър - не съм мръднала на кг. и мерки. Даже преспокойно влязох в едни мои дънки, които преди два месеца ми опъваха яко...екстра !
Добър вечер,
днес е зле почти откъм всичко. С храната я оклепах по необходимост:
бърнър, карнитин
1. 10,00 - 1 ябълка, 1 оризовка; 3 супени лъжици мюсли с 30% микс
2. 14,00 - 2 яйца;
3. 18,30 - протеин;
бърнър, карнитин
Тренировка
4. 20,30 - протеин;
бърнър
5. 22,15 - 3 яйца, 3 парчета телешки салам, 1 домат, 20 гр. сирене, магданоз.
Днес сгъчках дозите от Файъра, понеже забравих да си взема с мен 2 капсули за през деня.
Б: 95 М:40 В:60 Общо ккал: ок. 1000, май и по-малко.
И понеже днес не бях яла нищо, не можах да си направя тренировката. Трябваше да се вместя в рамките на час и половина. Беше ми криво, отпаднало, имам страхотна мускулна треска на бедрата от съботната тренировка, коленете ме болят, а на всичко отгоре, и съвсем без причина, ме заболя кръста. В тази ужасна форма се добрах до залата, загрях и естествено, тя (залата) вече се пукаше по шевовете. Нито един свободен уред или лежанка. Затова направих следното:
Тренировка (трябваше да е гръб-трицепс):
1. Набирания с подхват - 3 х 3, като третото повторение от всяка серия не е чисто, т.е. не се спускам до долу след 2-рото;
2. Кардио - 45 мин., от които 15 мин. интервално със спринтове от 100 и 200 м. (осн. скорост 9,5; спринтова 13), ходене по наклон (10) и бързо ходене със 7-7,3 в рамките на 10 мин., и остатъка - тичане с 9,5 и последните 10 мин. - с 10 км/ч. Разстояние - 6,5 км.
Коленете и бедрата ме боляха доста, едва си дигах краката, схванаха ми се прасците...трагедия. Аз иначе избягвам ходенето, но просто нямаше начин.
2 кръгчета без почивка от следното:
3. Придърпване на вертикален скрипец пред и зад врат х 8 с 35 кг.;
4. Придърпване на хоризонтален скрипец х 8 с 30 кг.;
5. Кофички: 6 х 5 - не мога да повярвам, че направих толкова много, май схванах техниката по-добре - почти всички чисти повторения. Единствено ми разваля кефа това, че ги правя под по-голям наклон, като за гърди, а аз исках за трицепс...
И това е. Нищо и никаква тренировка - без лежанка и дъмбели за трицепса, без корем....Но въпреки това съм и доволна от кофичките и набиранията. Даже опитах да се набера с надхват, но някак ме заболяха ръцете, кокалите някак...почти успях да направя една бройка с надхват. Но няма да се опитвам на този етап, като усъвършенствам тия с подхват и кофичките, ще се метна и на тях...
Де що е крак и прасец, и стави от кръста надолу ме боли....поне кръста не го усещам вече.
Чакам да ми свърши проклетия Файър и да си взема Вайпъра...
Мнението беше редактирано от Инис на 27.04.09 20:10.
Здравейте, днес много за четене из дневниците, социалният живот е на ниво...
Нетренировъчен ден - е то оставаше и да е тренировъчен, мускулна треска имам освен на краката и на гърба - не знаех, че там, където ме боли, изобщо има мускули..:)
Храна - зле:
бърнър, карнитин
1. 10,00 - ябълка;
бърнър
2. 14,00 - 1 пилешка пържола, 1 домат, 50 гр. салата боб, половин краставица;
бърнър
3. 20,00 - зелена салата с краставици и репички с оцет и няколко капки олио, 3 яйца с 30 гр. сирене на тефлона, 1 домат.
Ще има и карнитин за лека нощ.
Е мисля това да е като ядене. Излагам се напоследък, но утре е ден за пазар. Файъра го свършвам вдругиден. Ще ми доставят Вайпъра утре, така че от началото на другата седмица го почвам. Мисля, че 2-3 дни почивка между двата бърнъра са достатъчно, ако някой е против, да казва овреме. А дано да има енергия на талази.
Мнението беше редактирано от Инис на 28.04.09 17:44.
Здравейте,
днес - лоша храна и хубави танци...
Храна:
бърнър, карнитин
10,00 - 100 гр. извара, 200 мл. кисело мляко 2%;
13,30 - 100 гр. извара, 100 мл. кисело мляко 2%;
16,30 - 30 гр. мюсли с 30% микс, 100 мл. кисело мляко;
бърнър
Танци
22,30 - 2 кюфтета в було на скара, зелена салата с краставици и репички със зехтин, 1 домат, 6 маслини, 20 гр. сирене, 20 гр. кашкавал .
За лека нощ - малко карнитин ще има.
Днес се измерих на абсолютно точен кантар - 60,8 кг., с дрехи, без обувки.
Вдругиден ще постна резултата от Файъра.
В три поредни поста пишеш храна - зле. Вземи я оправи малко тази храна, че нали знаеш после като те обхване синдрома на триглавта ламя от недохранване .
В три поредни поста пишеш храна - зле. Вземи я оправи малко тази храна, че нали знаеш после като те обхване синдрома на триглавта ламя от недохранване .
Здрасти, Дива !
Забелязах и аз тази тенденция...утре ще правя чийт дей отвсякъде (и понеже ми приключва първата фаза). После се заемам сериозно с храната. Докато съм с Файъра сега няма страшно, нямам изобщо апетит, и това, която по принцип ми е вкусно, сега не ме влече...иначе спор няма, че беше зле тия дни яденето, най-вече откъм количество.
Здравейте, хора !
Храна днес:
бърнър
10,00 - малка филийка типов хляб, 15 гр. сирене, 15 гр. кашкавал, 200 мл. кисело мляко 0,1%;
бърнър
13,30 - 120 гр. пилешка пържола от бут, 1 домат, 100 гр. зеле, 15 гр. сирене, 150 гр. ягоди
бърнър
Ще добавя вечерята по-късно, но ще е без въглехидрати.
ЕДИТ:
21,30 - 1 кюфте в було, 15 гр. шпеков салам, зелена салата с краставици, репички и зехтин, 1 домат, 20 гр. сирене, 20 гр. кашкавал, 8-9 маслини, 100 гр. заквасена сметана (която ми вдигна ккал с 200).
Б: 89,8 М: 89,5 В: 78,8 Общо ккал.: 1489
С това моята одисея с Файъра приключва. Спирам и тренировките за почивните дни, тъй като се преуморих - особено краката. Днес като кардио отчитам ок. 3 км. ходене пеш.
Резултати от фаза А:
В нач. на дневника: 08.04: 18.04. Днес:
Гръдна обиколка: 92 см. 89 см. 88 см. 86 см.
Талия: 77 см. 75 см. 73 см. 73 см.
Ханш: 98 см. 94 см. 93 см. 91 см.
Бедро: 56 см 54 см. 53 см. 52.5 см.
Врат: 38 см. 35 см. 35 см. 34 см.
Прасец: 38 см. 38 см. 37,5 см. 37,5 см.
Бицепс отпуснат: 27 см. без промяна без промяна 26 см.
Бицепс стегнат: 29,5-30 см. без промяна 30 см. 30 см.
Начално тегло 64-66 кг. Крайно тегло 60.8 кг.(с дрехи, без обувки). Моят кантар показва разлика от 6 кг.
От другата седмица започвам фаза Б - с бърнър Вайпър. Цели: талия 66-67 см., което не успях да направя сега. Всъщност единственото място, където все още имам малко мастни натрупвания, е талията. Иначе фигурата ми изглежда много издължена, дупе и бюст за жалост нямам. Паралелно с намаляване на обиколката на талията ще наблегна на глутеусите. Всичко останало ще си е както съм го описала в началото на дневника.
ЕДИТ: За да не съм голословна, качвам 2 снимки (30.04):
Мнението беше редактирано от Инис на 01.05.09 09:51.
30.04.09
16:51
малееее 8 см от ханша леле браво!
Супер си !
малееее 8 см от ханша леле браво!
Супер си !
Ами аз иначе лесно свалям, само талията е проблем...а за дупето малко съжалявам, беше доста добро..:(
30.04.09
17:22
ехехе при мене е точно обратното - талията ми е тънка ,задника последен пада . А като го тренирам тежко сега ...става мускулест,но пак не пада на см значително :( Затова завиждам ( благородно ;) )
30.04.09
17:32
ехехе при мене е точно обратното - талията ми е тънка ,задника последен пада . А като го тренирам тежко сега ...става мускулест,но пак не пада на см значително :( Затова завиждам ( благородно ;) )
при мен талията е широка,и да спазвам стриктни диети,да пия ел карнитин,фет бърнър и да си скъсвам задника от тренировка няма да има ефект-не мога да свалям сантиметри,свалям килограми които са вода според мен
Браво, Инис! Наистина не разбирам защо не си доволна от помощта на бърнъра....Страхотни резултати!
Браво, Инис! Наистина не разбирам защо не си доволна от помощта на бърнъра....Страхотни резултати!
Да, от тази гледна точка съм доволна - помогна ми Файъра (вероятно), макар че тренирах здраво, правих добро кардио и храната ми беше на ниво. Но нямах грам енергия от него, а тренирането си беше мъчение с малко въглехидрати. Сега вече мога да го кажа откровено - повечето тренировки ги правих на инат - хем се старая да качвам раб. кг., хем да имам сили за тичане, и сега съм просто уморена от тоя маратон. Много се надявам Вайпъра да ми подейства в тази насока....
Сега друго се замислих....Файъра ми държеше и апетита на ниво нула, без него ще видим...дано съм в състояние да запазя храненето на ниво и с Вайпъра (пък и след него).Ще разкарам тая 73-см. талия.
Та така с Файъра...и като имаш предвид, че съм го пила 2 х 2 и 3 х 2, т.е. макс. дози през втората половина.
Уникални резултати. Браво на теб.
П.П това за ината е заразна болест на женския форум
Мерси за отзивите !
Хей, качих да видите 2 снимка в последния пост от фаза А...Май си заслужавам почивката тия няколко дни, а :)
Мнението беше редактирано от Инис на 01.05.09 10:01.
01.05.09
10:03
че какво ти има на талията :) според мен тялото ти е мн хубаво
То това е секси женска фигура - с тънка талия и добро дупе....
Нюгърл, 10х, ма ме прави широката талия някак несъразмерна, и си и има един слой мазнинки...
Здравейте,
аз почивам активно от тренировки и хр. режими...напр. днес изядох 2 препечени филийки сутринта, вчера си пийнах вино (доста), и преди малко ядох вафли - 3 бр...Файъра не ми действа на апетита (понеже го свърших), така че съм си гладна. Ще изкарам още 2-3 дни така (без вафли обаче) и се хвърлям на Вайпъра. Та в тая връзка няма да смятам и да пиша храна тия дни.
Мнението беше редактирано от Инис на 02.05.09 16:00.
Първо да те поздравя за страхотните резултати :) Второ - не е ли по-добре да си починеш малко повечко? Попринцип гледал съм, че препоръчителната пауза е някъде 3-4 седмици... Аз лично след като свърша с мойта опаковка Fyre мисля да си почина 2 седмици и тогава да се хвърлям на Drenbuterol-a…
Първо да те поздравя за страхотните резултати :) Второ - не е ли по-добре да си починеш малко повечко? Попринцип гледал съм, че препоръчителната пауза е някъде 3-4 седмици... Аз лично след като свърша с мойта опаковка Fyre мисля да си почина 2 седмици и тогава да се хвърлям на Drenbuterol-a…
Мерси, Ленкс ! Сигурно е по-добре по-дълга почивка, но нямам търпение да свърши това чистене...защото само корема ми остана по-зле, не повече от 2-3 кг.
Аз на теб направо ти се чудя откъде толкова енергия и за силови тренировки, и за тичане. Аз писах по-горе, че се чувствам физически уморена от тренировки+кардио, а ти тичаш повече от мен...а аз Файъра го пих накрая 3 х 2, и все си бях уморена...ти го пиеш по 3 капсули на ден, и имаш толкова енергия за тренировки, че и двуразови ги правиш !
Аз и кафето не съм спирала преди Файъра, и сега не мисля да го спирам...Вайпъра енергия да ми даде, тия 2 кг. са лесни, с тренировките и кардиото ще ги оправя за 1 месец, надявам се...
Иначе го оплювам Файъра, но си има ефект, не съм очаквала такива резултати и аз..