Извара.Може ли да замести месото?

01.05.09
07:33

Искам да попитам може ли изварата да замени месото,защото както повечето от вас напоследък нямам много пари за качествена храна.Аминокиселинният и състав има ли нужните стойности за възтановяване на мускулите ми?засега пия 1 път на обяд и 1 пат преди лягане.След трен винаги ям пилешко(и на обяд).

Нищо не може да замени месото. Лошото е, че сегашното месо по магазините е пълен ташак.

01.05.09
07:48

Яйцата са алтернатива  15 яйца л -5лв някъде

01.05.09
07:51

казано от Иван Шишманов на 01.05.09, 07:36:

Нищо не може да замени месото. Лошото е, че сегашното месо по магазините е пълен ташак.

Яйцата и млякото могат, защото даже имат по-добър АК от месото, но най-добре е да се комбинират всичките (яйца,месо, мляко), защото не само АК са важни за растежа и здравето.

NE

01.05.09
07:53

х2

приятеля на майка ми бачка във фирма за месо и разкарва че някво малко бутче го слагат в машина и излиза от нея грамадно,а кюфтетата ги пълнели със смелени кокали и месни останки

01.05.09
08:00

Хаха интересно каква ще е тая “машина” :D Ах как ми се иска и аз да си мушна ръцете вътре и да излезат грамадни хахаха :)

01.05.09
08:14

значи неможе ,така ли ?

01.05.09
08:26

Според мене не е проблем по-голямата част от протеина да ти идва от изварата. Ако качваш, добави 1,5-2л пълномаслено прясно мляко на ден. При мене работи като натурален гейнер и качих добро тегло без почти да се омазнявам.

казано от newgirl90 на 01.05.09, 07:53:

х2

приятеля на майка ми бачка във фирма за месо и разкарва че някво малко бутче го слагат в машина и излиза от нея грамадно,а кюфтетата ги пълнели със смелени кокали и месни останки

И не само това..има и по-фрапантни примери..казвали са ми например, че в фабрика за кренвирши, в казана, където мелят месото, направо пускали цяла оскубана кокошка(с човка, крака, нокти...) и като се смели всичко става еднородна маса...направо съм поразен...

01.05.09
09:19

Нямат изгода да слагат цяло пиле за кренвирши при положение че по голямта част от него е 2 пъти по скъпа от кренвиршите.По-скоро слагат всичко което остане след като го разфасоват.С една дума не купувайте нищо което е минало през някакъв вид смилане.Поне чистото место няма как да ти пробутат нещо друго за него въпреки че и там си има техники за увеличаване на обема.

01.05.09
09:47

Относно кемвиршите: Сачи са до нашата фирма и гледам каква суровина карат. Влизат само варели с бяла прахообразна маса, ролки найлони за опаковане и едни червени кофи (незнам за какво са). Та месо в кремвиршите ли ? Да ама на прах....

PR

01.05.09
11:57

казано от ges4o на 01.05.09, 07:33:

Искам да попитам може ли изварата да замени месото,защото както повечето от вас напоследък нямам много пари за качествена храна.Аминокиселинният и състав има ли нужните стойности за възтановяване на мускулите ми?засега пия 1 път на обяд и 1 пат преди лягане.След трен винаги ям пилешко(и на обяд).

НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ МЕСОТО.....НЕ СЕ ЗАЛЪГВАИТЕ....!!!!!!

BU

01.05.09
12:20

Чадърът може ли да замени автомобила? Котката може ли да замени небостъргач? Месото си е месо,изварата си е извара,имат общи черти,имат и разлики,имат плюсове и минуси.

От гледна точка на изграждането на мускули и с извара можеш да караш и с месо можеш да караш,и да комбинираш можеш,и яйца можеш да ядеш,и рибаа.... :)

04.05.09
11:47

мерси че ми каза!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1