01.05.09
07:33
Искам да попитам може ли изварата да замени месото,защото както повечето от вас напоследък нямам много пари за качествена храна.Аминокиселинният и състав има ли нужните стойности за възтановяване на мускулите ми?засега пия 1 път на обяд и 1 пат преди лягане.След трен винаги ям пилешко(и на обяд).
01.05.09
07:36
Нищо не може да замени месото. Лошото е, че сегашното месо по магазините е пълен ташак.
казано от Иван Шишманов на 01.05.09, 07:36:
Нищо не може да замени месото. Лошото е, че сегашното месо по магазините е пълен ташак.
Яйцата и млякото могат, защото даже имат по-добър АК от месото, но най-добре е да се комбинират всичките (яйца,месо, мляко), защото не само АК са важни за растежа и здравето.
01.05.09
07:53
х2
приятеля на майка ми бачка във фирма за месо и разкарва че някво малко бутче го слагат в машина и излиза от нея грамадно,а кюфтетата ги пълнели със смелени кокали и месни останки
Хаха интересно каква ще е тая “машина” :D Ах как ми се иска и аз да си мушна ръцете вътре и да излезат грамадни хахаха :)
Според мене не е проблем по-голямата част от протеина да ти идва от изварата. Ако качваш, добави 1,5-2л пълномаслено прясно мляко на ден. При мене работи като натурален гейнер и качих добро тегло без почти да се омазнявам.
01.05.09
08:26
казано от newgirl90 на 01.05.09, 07:53:
х2
приятеля на майка ми бачка във фирма за месо и разкарва че някво малко бутче го слагат в машина и излиза от нея грамадно,а кюфтетата ги пълнели със смелени кокали и месни останки
И не само това..има и по-фрапантни примери..казвали са ми например, че в фабрика за кренвирши, в казана, където мелят месото, направо пускали цяла оскубана кокошка(с човка, крака, нокти...) и като се смели всичко става еднородна маса...направо съм поразен...
Нямат изгода да слагат цяло пиле за кренвирши при положение че по голямта част от него е 2 пъти по скъпа от кренвиршите.По-скоро слагат всичко което остане след като го разфасоват.С една дума не купувайте нищо което е минало през някакъв вид смилане.Поне чистото место няма как да ти пробутат нещо друго за него въпреки че и там си има техники за увеличаване на обема.
01.05.09
09:47
Относно кемвиршите: Сачи са до нашата фирма и гледам каква суровина карат. Влизат само варели с бяла прахообразна маса, ролки найлони за опаковане и едни червени кофи (незнам за какво са). Та месо в кремвиршите ли ? Да ама на прах....
01.05.09
11:57
казано от ges4o на 01.05.09, 07:33:
Искам да попитам може ли изварата да замени месото,защото както повечето от вас напоследък нямам много пари за качествена храна.Аминокиселинният и състав има ли нужните стойности за възтановяване на мускулите ми?засега пия 1 път на обяд и 1 пат преди лягане.След трен винаги ям пилешко(и на обяд).
НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ МЕСОТО.....НЕ СЕ ЗАЛЪГВАИТЕ....!!!!!!
01.05.09
12:20
Чадърът може ли да замени автомобила? Котката може ли да замени небостъргач? Месото си е месо,изварата си е извара,имат общи черти,имат и разлики,имат плюсове и минуси.
От гледна точка на изграждането на мускули и с извара можеш да караш и с месо можеш да караш,и да комбинираш можеш,и яйца можеш да ядеш,и рибаа.... :)