Кой ще спечели Шампионската лига, Ман Ю или Барса??

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.05.09
21:14

А фактите говорят това, което каза и бившия вратар на Челси Ед де Гой - футболът спечели от това, че Барса продължи :)

Владо, не искам да се караме и да изпадаме в безконечни спорове и не го задавам този въпрос с такава цел - кога друг път Челси са били ощетени, че казваш за “пореден” път ? По-скоро с играта си тези 2 мача те ощетиха футбола... В крайна сметка красотата на футбола е в атрактивната и доставяща удоволствие на зрителите игра. И затова този спорт е толкова популярен. А мисля, че само за един от двата отбора може да се каже това...

PR

06.05.09
21:27

Получи се възможно най-добрия финал  Manchester United - Barcelona ....остава ни само да го дочакаме....  :)

DE

06.05.09
22:22

... да дочакаме победата на Барселона :)
Юнайтед са ми симпатични само и само заради Бербатов. Ако те бият - то нека поне нашето момче отбележи и затвори устите на журналистите.

06.05.09
22:26

Barcelona показа за пореден път как се играе футбол.Visca Barca per sempre soc fan n1 per tota la meva vida,estic molt content per la victoria.Moltes gracies Barca :lol:

07.05.09
07:39

Хаха @valentinik46 какъв футбол игра снощи Барселона ?! Тотална доминация на Челси в 70% от игровото време , 2 неотсъдени дузпи за лондончани и куп пропуски пред Валдес. Не съм фен на нито един от двата отбора , но с играта , която показа снощи Барса , искам на фината Юнайтед да ги смачка , защото не заслужават да се класират с такъв късмет и по този начин.

DI

07.05.09
11:02

Ааа гошко... много се смях с поста ти. Имаш бъдеще като комик :)
% Държание на топката 33-67% Chelsea - Barcelona
Ако не се бяха класирали просто нямаше да е честно ;)

07.05.09
11:31

казано от Гошко на 07.05.09, 07:39:

Хаха @valentinik46 какъв футбол игра снощи Барселона ?! Тотална доминация на Челси в 70% от игровото време , 2 неотсъдени дузпи за лондончани и куп пропуски пред Валдес. Не съм фен на нито един от двата отбора , но с играта , която показа снощи Барса , искам на фината Юнайтед да ги смачка , защото не заслужават да се класират с такъв късмет и по този начин.

Май си гледал друг мач, или да си сънувал това на сън..? На края на мачa и по време ан него даваха статистика колко % владение на топката..по 1 време беше достигнало на 37% за Челси и 63% за Барса владение на топката, а да не говорим удари към вратата!

07.05.09
12:52

казано от Petar Cholakov на 07.05.09, 11:31:

Май си гледал друг мач, или да си сънувал това на сън..? На края на мачa и по време ан него даваха статистика колко % владение на топката..по 1 време беше достигнало на 37% за Челси и 63% за Барса владение на топката, а да не говорим удари към вратата!

Наистина да говорим за удари към вратата, защото футболът не е държане на топката, а правене на нещо с нея. Да държиш топката не значи да правиш нещо, снощи се видя точно това. Барса си даваха по 20 паса в централната част, стига до Дани Алвеш топката и той я центрира в аут или тъч. И това продължи 90 минути, нормално е да имат държане на топка - но само държане, защото нито една аката с идея нямаха. На практика единствените 2-3 атаки за целия мач, които можеха да свършат с гол, бяха пред вратата на Валдес. Доста тъп мач беше.
А ударите на Барселона в очертанията на вратата са ни повече, ни по-малко от един. Дето има една приказка, Господ цял мач ги чака да му дадат шанс за да ги класира. Виж, ударите на 4-5 и повече метра от вратата бяха доста повече, ама кой ги брои тях, те и без това повечето си бяха продукт на чиста проба некадърност и безсилие пред тактическия шах на Хидинк. Барселона просто нямат тактика, а само с търчане не става. Единственото, което спря Челси е съчетанието на зверското съдийстване и зверския късмет, който кацна при Барса - само едното от двете ако беше щяха да се справят, но и двете заедно им дойдоха в повече.

Мнението беше редактирано от G33K на 07.05.09 12:54.

07.05.09
14:05

казано от G33K на 07.05.09, 12:52:

казано от Petar Cholakov на 07.05.09, 11:31:

Наистина да говорим за удари към вратата, защото футболът не е държане на топката, а правене на нещо с нея. Да държиш топката не значи да правиш нещо, снощи се видя точно това. Барса си даваха по 20 паса в централната част, стига до Дани Алвеш топката и той я центрира в аут или тъч. И това продължи 90 минути, нормално е да имат държане на топка - но само държане, защото нито една аката с идея нямаха. На практика единствените 2-3 атаки за целия мач, които можеха да свършат с гол, бяха пред вратата на Валдес. Доста тъп мач беше.
А ударите на Барселона в очертанията на вратата са ни повече, ни по-малко от един. Дето има една приказка, Господ цял мач ги чака да му дадат шанс за да ги класира. Виж, ударите на 4-5 и повече метра от вратата бяха доста повече, ама кой ги брои тях, те и без това повечето си бяха продукт на чиста проба некадърност и безсилие пред тактическия шах на Хидинк. Барселона просто нямат тактика, а само с търчане не става. Единственото, което спря Челси е съчетанието на зверското съдийстване и зверския късмет, който кацна при Барса - само едното от двете ако беше щяха да се справят, но и двете заедно им дойдоха в повече.

До някаде си прав, но кой според теб заслужяваше от 2-та мача да се класира? Нима Челси имаше повече от 1 удар към врата на Валдес на Ноу Камп? Нима Челси не бяха с 10 човека в тяхната половина (без да включвам вратаря)? Създадоха 1 шанс и циганина Дрогба го пропусна както пропусна златен шанс снощи да класира Челси на финала още в 50-та минута. Според мен Барса заслужяваше от 2-та мача да се класира на финала. :)

WI

07.05.09
15:39

Смех,Смех И отново СМЕХ.....Какви са тея филми че Челси са заслужавали да продължат,незнам да ти кажа ама ти как мислиш че се правят лесно положения срещу отбор,като той целия е в своята половина 90% от времето(и то не кой отбор а Челси).С какво по точно Челси доказаха че трябва да продължат?А относно съдията,предния мач се спестиха някой и друг червен картон за непрестанните нарушения на Балак и съотборниците му....Да късмета помогна на Барса,но поне ще гледаме хубав финал а няма хората на Абрамович пак да се редят на гол линията....Ако бях фен на Челси едвали въобще щях да имам с какво да се гордея с играта на любимия ми отбор в последния мач,освен феноменалния гол на Есиен .....Поне на финала ще се срещнат двата най-достойни отбора и дано се получи един невероятен мач!

07.05.09
16:35

ХАХАХААХАХАХАХА Пепка , значи казваш 63% в КРАЯ НА МАЧА . Еми батко , двата отбора играят на равнище ПОЛУФИНАЛ , което е показателно за това колко е важен мача. При гол актив за Челси се дръпнаха в защита , защото не трябва да се рискува и точно това им изигра лошата шега.

DiscoveryCold Абе да ти кажа същия мач гледах и аз , но ти май не знаеш , че футбола се играе на голове , а не се гледа кой колко дъжи топката. За съдята не ми се говори , страшно ги пореза .

Пак казвам , че не съм фен на нито един от двата отбора , но Барса извади късмет и ще гледаме финала , който целия свят искаше да види ( без мене :D ) .

07.05.09
17:39

Остави!! Полу-финала мина, сега гледаме напред и ще редактирам темата на “Кой ще спечели Шампионската Лига, Ман Ю или Барса?”
Т.Е. Кой според вас ще надвие в този двубой?

DI

07.05.09
18:01

Днеска ушамарих един който твърдеше, че съдята ги порязал.. Е те тия хора слепи ли са, прости ли са??? Има повторения има връзка между съдийте... Само един наистина пропаднал фен може да каже това.. Съдията, съдията е било преди 10 години...

btw Гошко подписа ти защо прилича на моя :)

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 07.05.09 18:03.

07.05.09
18:03

Barca, ole!
Само тъпанарчетата от Челси можеха да спънат Барса, защото само те могат да рушат така добре игра. С манчестър ще стане добър мач. От една страна, както споменах в предния пост, ще ми е добре МанЮ да бие едиствено, ако победния гол бъде на Бербатов. т друга страна Берба нещо не може да играе в този отбор и затова твърдо съм за Барса!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.05.09 18:06.

07.05.09
18:38

казано от Стоянчо на 07.05.09, 18:03:

Barca, ole!
Само тъпанарчетата от Челси можеха да спънат Барса, защото само те могат да рушат така добре игра. С манчестър ще стане добър мач. От една страна, както споменах в предния пост, ще ми е добре МанЮ да бие едиствено, ако победния гол бъде на Бербатов. т друга страна Берба нещо не може да играе в този отбор и затова твърдо съм за Барса!

Той може да играе, но те не играят със него, ти виждаш че Роналдо, Рууни и свинята Тевес не му подават. Бербо като вземе топката в крака веднага търси пас, дали ще е напред, дали ще е назад той решява, докато, Тевес, Роналдо и Рууни като вземат топката обръщат се към вратата лъжят един и шут от кадето му падне. Затова ако си забелязал те имат около 10 удара (на човек) в един мач и влизат по 1, по 2, някой път по 3, докато Бербо рита един, 2-ти най много към вратата и винаги единия удар е гол. Сега пресата и феновете го подтискат и това донякаде влияе на психиката му. Казват че е бил марзелив, а ако погледнат статистиката, тя показва че 80% и нагоре Бербатов е спечелил единоборствата когато е тръгнал да гони противника, дори и да не тръгва толкова много пъти като Тевес който бяга за почти всяка топка и дори не печели 1/4 от тия топки. Затова той неможе да се “развихри” както се вика. А ако видим Барса, който напротив 1-во гледат да подадът от колкото да ритат към вратата и да играят за себе си, направо ще скъсат Ман Ю от бой ако се разиграят тия технични момчета.

07.05.09
19:20

Ух , не ми се спори с пристрастни хора. Единственото , което мога да напиша на DiscoveryCold е следното: “Бранителят на Барселона Жерар Пике призна, че е играл с ръка в наказателното поле в 81-ата минута на реванша с Челси . ”

П.П : Хах за подписа - не знам приятел , мисълта ми хареса и реших да я напиша . Ако е проблем , ще я махна ;)

Мнението беше редактирано от Гошко на 07.05.09 19:21.

S7

07.05.09
19:23

Като стана дума за Бербватов и Тевез.. Нашето момче има повече асистенции, повече отбелязани голове като същевременно изпусна част от мачовете заради концутизии. Да не говорим че 8 от головете на Тевез са за купата на Англия в мачове с не толкова голямо значение, а 4ри от головете на Бербатов бяха решаващи при победи на Манчестър с 1:0 и 2:1

казано от Гошко на 07.05.09, 19:20:

Ух , не ми се спори с пристрастни хора. Единственото , което мога да напиша на DiscoveryCold е следното: “Бранителят на Барселона Жерар Пике призна, че е играл с ръка в наказателното поле в 81-ата минута на реванша с Челси . “

Той може и да е признал, но дузпа не е свирена. Топката се удари в ръката, която беше непосредствено до главата на защитника, а и след самия удар топката летеше много в аут. Трудно би се намерил съдия, който да даде дузпа в такава ситуация. И като говорим за признания.. от Челси някой да изказа вина по въпроса защо като гости направиха така, че постояно някой от Барса лежеше по земята, след като сините техничари се скъсаха да ги ритат? ;)

Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 07.05.09 19:27.

07.05.09
19:50

Темата околко мача я пръключваме по молба на автора на темата. От тук надолу ще обсъждаме само финалния мач .

П.П : Някой гледа ли Вердер ?

DI

07.05.09
19:52

казано от Гошко на 07.05.09, 19:20:

Ух , не ми се спори с пристрастни хора. Единственото , което мога да напиша на DiscoveryCold е следното: “Бранителят на Барселона Жерар Пике призна, че е играл с ръка в наказателното поле в 81-ата минута на реванша с Челси . ”

П.П : Хах за подписа - не знам приятел , мисълта ми хареса и реших да я напиша . Ако е проблем , ще я махна ;)

Не не :) радвам се, че нещо което аз съм измислил се харесва :P
Стига сме спорили за този мач.... Барса - МанЮТД! е на дневен ред :)

07.05.09
20:00

Не че е невъзможно да стане добър мач на финала, но ми е чудно защо е тази убеденост? Все едно не се знае какъв е футболът, който Юнайтед играе от години, не се помни последния път какво стана (точно копие на снощното, с изключение на късния гол)... всички отбори играят срещу Барса точно по този начин, по който Челси игра снощи, защото срещу такава игра каталунците издишат и това всички го знаят, за Фъргюсън да не говорим (той е спец точно по тия работи, доказал го е през годините). Барселона не се бие с футбол, а с тактика, така ги излъгаха преди време Ливърпул, така го направиха Юнайтед, така щяха да го направят и Челси при малко по-адекватно съдийство. Това не е 1970 и тоталния футбол на Холандия, в днешно време за съжаление такова нещо не вирее и не просперира. То затова и рядко има мачове, които се издържат от край до край, но какво да се прави.
Така че един красив и двустранно отворен и атакуващ мач на финала ще е по-скоро изненада, отколкото нещо логично. Само че късметът на дяволите си е исторически още от оня мач с Байерн и мен поне доста ме притеснява да не вземат още една “заслужена” титла (не е нужно много - при аналогичен на снощния мач с техния късмет спокойно могат да бият с доста).. дано Барселона ги преборят, макар да не ми е ясно как точно ще стане, особено след снощи. Дано Анри, Пуйол и Иниеста (на обичайното си място) да направят нещо, защото ще е жалка картинка Юнайтед шампион на Европа, когато те дори в Англия не са най-силни в момента (че и през повечето от сезона).

Мнението беше редактирано от G33K на 07.05.09 20:02.

DE

07.05.09
21:51

Точен резултат - 2:1 за Барселона.
Това е моята скромна прогноза :)

S7

08.05.09
08:20

Мача е 2:2 в редовното време и продълженията. Манчестър бият с дузпата на Бербатов, като преди това Ван Дер Сар е спасил 1 ;)

Играйте Еврофутбол поне да спечелите някой лев. Иначе не знам за какво ги пишете тия резултати тука.

09.05.09
08:42

Честно казано е трудно за прогнозиране. Ще стискам палци за БарЦелона ;Р

13.05.09
13:17

казано от death на 07.05.09, 21:51:

+1
Бас съм чукнал с един приятел, фен на Юве за 5 точки.

13.05.09
14:54

казано от Cheresharche на 13.05.09, 13:17:

казано от death на 07.05.09, 21:51:

+1
Бас съм чукнал с един приятел, фен на Юве за 5 точки.

Нека най добрият спечели, аз не съм много за Ман Ю, само зареди Бербо, а Барса нека да бият, ама нека Бербо да вкара гол поне и тогава ще съм щаслив.. :)

13.05.09
21:49

За Барца ще отъстват много основни футболисти, като Дани Алвеш, Абидал, и Рафаел Маркес. ПОбеда за Ман. Юн. с 2-1 :)

DE

14.05.09
07:29

Само да пуснат тиража на еврофутбол, моментално го играя ; )

казано от ReDeviL на 13.05.09, 21:49:

За Барца ще отъстват много основни футболисти, като Дани Алвеш, Абидал, и Рафаел Маркес. ПОбеда за Ман. Юн. с 2-1 :)

То да ти кажа не знам за кого е по-добре това, че Абидал няма да играе :lol:

DI

18.05.09
07:51

Алвеш, ако може да отсъства по дълго... :)

18.05.09
08:34

казано от DiscoveryCold на 18.05.09, 07:51:

x2, така се зарадвах като получи жълт картон, че иначе щяха да го пуснат да играе с Ман Юнайтед :)

19.05.09
18:26

Оставете Алвеш, малвеш...Ся тука се вълнувам дали Бербо ще е титуляр на финала...вие как мислите?? Аз, мисля че ще пусни Рууни сам напред..

За мене мястото на Рууни е на левия фланг... просто много добри мачове прави там. А напред между Бербатов и Тевес... то е ясно... :)

Рууни наистина играе по-добре в ляво.А защо трябва да избираме между Митко и Тевез? Двамата са голяма комбина.Ще си позволя да цитирам Сър Алекс ” Бербатов е прекрасна връзка м/у халфове и нападатели” :) Дано е титуляр.Стискам му палци.

Мнението беше редактирано от Владимир на 19.05.09 18:42.

казано от Владимир92 на 19.05.09, 18:42:

Рууни наистина играе по-добре в ляво.А защо трябва да избираме между Митко и Тевез? Двамата са голяма комбина.Ще си позволя да цитирам Сър Алекс ” Бербатов е прекрасна връзка м/у халфове и нападатели” :) Дано е титуляр.Стискам му палци.

Така е. Ама не вярвам да излязат с Роналдо, Рууни, Бербатов и Тевес заедно. Играят с Барса все пак, не с Хъл Сити :)

19.05.09
19:13

казано от DiscoveryCold на 18.05.09, 07:51:

Ти гледал ли си мач на Барса, освен мачовете с Челси ?

19.05.09
19:29

Не мисля че сър Алекс ще ризкува, и затова мисля че ще заложи на 1 нападател..колкото до целия състав на Ман Ю и на Барса, мисля че ще са по следния начин: Ман Ю:Ван дер Сар,Ошей,Видич,Фердинанд,Евра,Роналдо,Карик,Гигс или Сколс, Рууни и Бербатов отпред. Барса:Валдес,Алвеш (ако играе),Пуьол,Пике,Силвиньо (Абидал нали наказан),Меси,Шави,Йя-Йя Туре,Иниеста (под въпрос),Анри (под въпрос) и Ето-о. Вие как смятате?

Еми ти си изброил кажи речи най-доброто, с което разполагат двата отбора... И все пак все си мисля, че Фъргюсън и Гуардиола си знаят най-добре и ние, простосмъртните, ще разберем съставите едва на 27 май вечерта :)

19.05.09
20:35

Ако Барбуков излезе резерва, на лято ще си стяга куфарите, на негово място аз бих си ги стегнал и бих помолил Левски да ме вземат (ама те ще откажат, защото си имат по-добри играи :)

казано от Стоянчо на 19.05.09, 20:35:

Ако Барбуков излезе резерва, на лято ще си стяга куфарите, на негово място аз бих си ги стегнал и бих помолил Левски да ме вземат (ама те ще откажат, защото си имат по-добри играи :)

хах. Иван Цачев примерно :lol:

Иначе Фъргюсън не е човек, който ще даде 30 млн паунда за играч, който не струва. Много добре вижда, че е важен за отбора (всъщност според една статистика на база точни пасове, асистенции и т.н. е най-полезният играч на Ман Юн и четвърти изобщо в Премиършип) и не мисля, че ще го изгони лятото...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1