15.05.09
21:42
А бе да ви питам, уж кардиото след тренировка е хубаво, ама аз като правя кардио след тренировка фактически не остава време за протеина, защото преди кардиото не мгоа да ям, след него също.Кога се приема този протеин?
15.05.09
22:43
Тренираш, правиш кардио веднага след това, и след това(20 мин. г/д) пиеш протеина. А веднага след тренировка може да пиеш BCAA.
Е Като пия протеин след кардио той няма ли да отиде не за мускулите които съм тренирал, а за мускулите на краката и за заместване на изгорените кк.
16.05.09
15:00
Искам да ви питам нещо за моята тренировка.Тренирам от близо половин година тя се състои от следните неща.
1-ден -набиране на лост за гръб 6 х 8 , след това за бицепс 6 х 8 пак и после бягане на стадиона 5- обиколки след това 3-пъти бягане на спринт около 100 метра.
2 - ден - 8 х 8 серии кофички с раница на гърба която тежи около 5 - 6 кг.След това в залата 17 км велорогонометър и вечерта пак спринт на стадиона.
Тези две неща ги редувам ден след ден !Искам да знам добре ли е!!??
Вземам само Креатин Монохидрит на Ехплоде 5 гр - преди тренировка и след това.
Благодаря предваритлно!!!
Значи протеина (белтък на яйце по принцип) след кардио или след тренировка не разбрах? тенкс
казано от alabalaa на 16.05.09, 16:48:
Значи протеина (белтък на яйце по принцип) след кардио или след тренировка не разбрах? тенкс
1 - силова трен.
2. - бърз въглехидрат
3. - кардио
4. - протеин
Аз така го разбирам.
аз пък си го омесвам с глутамина и таурина и си го пия по малко по време на кардиото. ;-)
1 - силова трен.
2. - бърз въглехидрат
3. - кардио
4. - протеинАз така го разбирам.
Това значи, че след силовата тренировка пиеш гейнър - ок. След силовата отиваш и правиш кардио, примерно 40 мин. След приключване на кардиото взимаш протеин. Не е ли много, в една тренировка да се приема гейнър и след това протеин?
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 16.05.09 20:54.
16.05.09
20:54
казано от Иво Радев на 16.05.09, 20:49:
казано от Thrashmetal на 16.05.09, 17:51:
1 - силова трен.
2. - бърз въглехидрат
3. - кардио
4. - протеинАз така го разбирам.
Това значи, че след силовата тренировка пиеш гейнър - ок. След силовата отиваш и правиш кардио, примерно 40 мин. След приключване на кардиото взимаш протеин. Не е ли много, в една тренировка да се приема гейнър и след това протеин?
Според мен, най-добре да се комбинира гейнер с протеин е, да пиеш протеина сутрин и вечер всеки ден за 1 месец (после правиш цикъл), а гейнера да го пиеш преди и след тренеровка (обаче го спираш в почеивните дни). Това е. :)
казано от Thrashmetal на 17.05.09, 05:45:
Някой поинтересува ли се дали въобще има гейнер *Автора?
Не се засягай де. Какъв тогава е бързия въглехидрат?
казано от Иво Радев на 17.05.09, 06:43:
казано от Thrashmetal на 17.05.09, 05:45:
Някой поинтересува ли се дали въобще има гейнер *Автора?
Не се засягай де. Какъв тогава е бързия въглехидрат?
Аз си нося буркан с мед :lol: