15.05.09
21:42
А бе да ви питам, уж кардиото след тренировка е хубаво, ама аз като правя кардио след тренировка фактически не остава време за протеина, защото преди кардиото не мгоа да ям, след него също.Кога се приема този протеин?
15.05.09
22:43
Тренираш, правиш кардио веднага след това, и след това(20 мин. г/д) пиеш протеина. А веднага след тренировка може да пиеш BCAA.
Е Като пия протеин след кардио той няма ли да отиде не за мускулите които съм тренирал, а за мускулите на краката и за заместване на изгорените кк.
16.05.09
15:00
Искам да ви питам нещо за моята тренировка.Тренирам от близо половин година тя се състои от следните неща.
1-ден -набиране на лост за гръб 6 х 8 , след това за бицепс 6 х 8 пак и после бягане на стадиона 5- обиколки след това 3-пъти бягане на спринт около 100 метра.
2 - ден - 8 х 8 серии кофички с раница на гърба която тежи около 5 - 6 кг.След това в залата 17 км велорогонометър и вечерта пак спринт на стадиона.
Тези две неща ги редувам ден след ден !Искам да знам добре ли е!!??
Вземам само Креатин Монохидрит на Ехплоде 5 гр - преди тренировка и след това.
Благодаря предваритлно!!!
Значи протеина (белтък на яйце по принцип) след кардио или след тренировка не разбрах? тенкс
Значи протеина (белтък на яйце по принцип) след кардио или след тренировка не разбрах? тенкс
1 - силова трен.
2. - бърз въглехидрат
3. - кардио
4. - протеин
Аз така го разбирам.
аз пък си го омесвам с глутамина и таурина и си го пия по малко по време на кардиото. ;-)
1 - силова трен.
2. - бърз въглехидрат
3. - кардио
4. - протеинАз така го разбирам.
Това значи, че след силовата тренировка пиеш гейнър - ок. След силовата отиваш и правиш кардио, примерно 40 мин. След приключване на кардиото взимаш протеин. Не е ли много, в една тренировка да се приема гейнър и след това протеин?
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 16.05.09 20:54.
16.05.09
20:54
1 - силова трен.
2. - бърз въглехидрат
3. - кардио
4. - протеинАз така го разбирам.
Това значи, че след силовата тренировка пиеш гейнър - ок. След силовата отиваш и правиш кардио, примерно 40 мин. След приключване на кардиото взимаш протеин. Не е ли много, в една тренировка да се приема гейнър и след това протеин?
Според мен, най-добре да се комбинира гейнер с протеин е, да пиеш протеина сутрин и вечер всеки ден за 1 месец (после правиш цикъл), а гейнера да го пиеш преди и след тренеровка (обаче го спираш в почеивните дни). Това е. :)
Някой поинтересува ли се дали въобще има гейнер *Автора?
Не се засягай де. Какъв тогава е бързия въглехидрат?
Някой поинтересува ли се дали въобще има гейнер *Автора?
Не се засягай де. Какъв тогава е бързия въглехидрат?
Аз си нося буркан с мед :lol: