Само, само напред, Алегра. Хубаво е това за мерките и за снимките - ще се амбицираш повече, ако си поставяш краткосрочни цели. Иначе винаги има спадове, при всички нас...
А за личното усещане - на 100% си права.
Днес беше един страхотен ден!!!!!
инис, напред напред..то накъде другаде ;)
Май 16-ти събота, тренировка- липсва, храна- също, натроение- на МАХ
Големият ми план от сутринта за тренировка пропадна с гръм и трясък. Както кротко си пиех кафе сутринта, мислейки си за кабеларката и как ще я разуча днес...и една приятелка ми звънна да ходим на масаж че имали промоция..от там се отиде на маникюр и педикюр, после на прическа, и накрая се завърши в един мноо як ресотрант за вечеря...
Та денят ми изглеждаше така:
11:40 кафе и мляко, грейпфрут
12:30 протеин с 2 с.л. кис. мляко, малко боровинки и къпини
масаж
педикюр + маникюр
коса
ресторант: нещо бъркоч от стек с мноого печен лук, гъби, черен боб, малко ориз, сирене..абе добре си хапнах..после се чувствах малко бременна :lol:
10:00 с лаптопа в леглото ;) кеф
Та така..това ако някой от бг приятелите ми го прочете как си прекарам Събота вечер...направо ще се отречат от мен в държавен вестник хаха ужасТТТ..
Аз ходя да спя, че утре тренировка ме чака
Здравейте мили мои ;)
Ето го и отчета за неделя, 17-ти май:
9:30 грейпфрут, кафе
10:30 тренировка (бях доста бавна, мудна...отне ми около 2 часа)
1:00 протеин, кис. мляко, 6-7 къпинки, какао
2:30 протеин, какао, кис. мляко, 2 с.л. овес, 3 с.л. тиквени семки, 2 с.л. извара, зелен чай
9:о0 спанак, аншуа, варено яйце, фета, захтин, балсамико
Голяма дупка се получи м/у 2:30 и 9:00..ама не ми се ядеше, плюс нямах и възможност да хапна :(
тренировката:
глутеус мост 2х50
—//—на всеки крак 2х50
сайд планкс 4х25
в-преса 2х50
централна опора 2х2 мин.
вис 4х20
римско 4х25
хиперекстензии 4х25
—//—на страни 4х25
талия врътки 2х50
гръб екстензии 2х50
кардио: 40 мин. кростренажор 1007 ккал изгорени. Аз доволен!
Трябва да я поразчупя тази тренировка (тя ми е за събота и неделя), защото вместо удоволствие се чувствам сякаш имам един огромен списък с упражнения които трябва да свърша за определено време...Is the feeling right..or there is something definitely wrong with me??!?!?!?
Ан така, Алегра, я малко по-редовно с дневника, че няма какво да чета-а-ааа... А дневникът ти определено е много раздвижен и интересен. Не се притеснявай за снимките, за мерките, за килограмите.. ние тук не се конкурираме една друга, всичките тук живеем в различни светове и всеки прави това което може според възможностите си и ангажиментите си. Аз друго освен подкрепа тук не видях.. ;-) Айде и умната, бейби!! :)
Мнението беше редактирано от maria на 18.05.09 13:40.
Алегра, ще я разчупим тренировката за корема. Ето какво ми идва на акъла:
правиш си кардиото вначалото - 30-40мин, колкото ти се прави... пък ако не ти се прави и без кардио минаваш. Само 10-на мин. може.
После се заемаш с корема и кръста.
1.хиперектензии - 4х10-12пв. с тежест вече! Внимавай много тука! Не се изпъчвай прекалено, достатъчно движение е докато се изправи гърбът ти. Бавно и под контрол.
2.повдигане на крака от наклонена лежанка или лакътна опора - 4х колкото можеш. Тука ще вдигаш и дупето, не само краката. Свиваш леко коленете(120гр. ъгъл) и сгъваш корема докато задникът ти се отлепи от лежанката или облегалката, а коленете ти стигнат челото.
3.придърпване на скрипец с тежест(молитва) - 4х10-12
4.извивания с лост - http://www.bb-team.org/exercise/3520/ - това е невероятно упражнение, вчера го правих и аз. Внимавай много и на него! Мисля, че ако го правиш с олимпийски лост, ще ти е достатъчен само лоста като тежест. Сложи ги 4х10-12.
5.пул овър - 4х12.
6.Планкове - по 1 мин. преден, заден и страничен.
И толкова! Малко ли е?
Хубаво разгледай как се правят всичките и ги мяткай. Трябва да внимаваш и с дишането.
А за онова с яденето... знам как си. Знам за вината. Трябва да я пребориш, знам че можеш да го направиш. Следващия път когато хапнеш, просто си повтаряй “да става каквото ще” ;-P (мога да се закълна, че абсолютно нищо няма да стане, всичко е в хубавата ти глава)!
А, между другото, как са работите с краката? Не ти ли трябва корекция вече?
Мнението беше редактирано от Winnie на 19.05.09 04:09.
казано от Мария Никифорова на 18.05.09, 13:39:
Ан така, Алегра, я малко по-редовно с дневника, че няма какво да чета-а-ааа... А дневникът ти определено е много раздвижен и интересен. Не се притеснявай за снимките, за мерките, за килограмите.. ние тук не се конкурираме една друга, всичките тук живеем в различни светове и всеки прави това което може според възможностите си и ангажиментите си. Аз друго освен подкрепа тук не видях.. ;-) Айде и умната, бейби!! :)
Мария, много благодаря за милите думи! Изненадана съм приятно, че ми четеш дневника..не че има какво ново да научиш тук ;) Аз твоя го чета от страница 1-ва и не изпускам ;););)
Вярно е, тук голяма подкрепа се оказва. Малко като група на анонимните алкохолици хихи:) Само дето ние ще сме групата на анонимните фитнес маниаци %-P
казано от Winnie на 19.05.09, 04:08:
Алегра, ще я разчупим тренировката за корема. Ето какво ми идва на акъла:
правиш си кардиото вначалото - 30-40мин, колкото ти се прави... пък ако не ти се прави и без кардио минаваш. Само 10-на мин. може.
После се заемаш с корема и кръста.
1.хиперектензии - 4х10-12пв. с тежест вече! Внимавай много тука! Не се изпъчвай прекалено, достатъчно движение е докато се изправи гърбът ти. Бавно и под контрол.
2.повдигане на крака от наклонена лежанка или лакътна опора - 4х колкото можеш. Тука ще вдигаш и дупето, не само краката. Свиваш леко коленете(120гр. ъгъл) и сгъваш корема докато задникът ти се отлепи от лежанката или облегалката, а коленете ти стигнат челото.
3.придърпване на скрипец с тежест(молитва) - 4х10-12
4.извивания с лост - http://www.bb-team.org/exercise/3520/ - това е невероятно упражнение, вчера го правих и аз. Внимавай много и на него! Мисля, че ако го правиш с олимпийски лост, ще ти е достатъчен само лоста като тежест. Сложи ги 4х10-12.
5.пул овър - 4х12.
6.Планкове - по 1 мин. преден, заден и страничен.
И толкова! Малко ли е?
Хубаво разгледай как се правят всичките и ги мяткай. Трябва да внимаваш и с дишането.
А за онова с яденето... знам как си. Знам за вината. Трябва да я пребориш, знам че можеш да го направиш. Следващия път когато хапнеш, просто си повтаряй “да става каквото ще” ;-P (мога да се закълна, че абсолютно нищо няма да стане, всичко е в хубавата ти глава)!
А, между другото, как са работите с краката? Не ти ли трябва корекция вече?
Яяяяяяя нова тренировчица! 3 пъти ура за Уини!!!!
Като разглеждам упражненията, ми се виждат БАШ за фитнес професионалист...голямо търсене и четене на упътвания ще падне ми се струва :lol: Направо си взимам лаптопа с мен...
Да питам за 2) повдигането може ли на римско столче да се прави и да се хващам за абе там където се слагат краката...над главата се пада дръжката май. Колко да е наклонена лежанката? Аз съм го пробвала, но не мога на много голмя наклон.
Олееее молитва..аз т’ва си мислех че само фитнес про го правят..даже незнам какво е :lol:
Уини, обещавам да изчета всичко и ще пробвам в събота. Ихаа чак нямам търпение. Тренировката за крака е ок..малко почна да омръзва и не се натоварвам както преди си изкарвах въздуха. От всички само лег кърл малко ме зори, ама общо взето е само това...
Тренировката за горната част ми омръзна, ама много...незнам накъде да я променям..той бицепса така като го гледам не расте много много... :(
За главата- тя май моята глава никога няма да се оправи...дяволчето е още вътре дебнещо слаб момент...ама НЯМА! Аз Алегра ли съм, или лукова глава (много е важно ударението да падне на първото “а”) :lol: :lol: :lol:
Ето и отчета за днес 18-ти май понеделник:
7:00 филия с извара, месо, кафе и кокосово мляко (няма никакви карбс, само фатс е ..50 ккал в една чаша, ама аз само подправям кафето де..), безвкусно е, ама нищо..то не може всичко да ми е наред ;)
8:30-9:30 тренировка
10:00 протеин, кис. мляко, какао, къпини, извара
11:30 2 филии с извара, месо, прясно мляко
5:00 протеин, кис. мляко, 23 бадема, извара, какао
8:30 риба, спанак, зелен лук, фета, варено яйце, балсамико
12:20 протеин, извара, како,стевия
Не ми харесва дупката от 12 до 5..ама трябваше да свиря..кво да прайш професия :(
Тренировка: суууупер боринг, тая тренировка от сън да ме бутнеш и знам подредбата и мога да я изрецитирам като “Отче Наш”
вис 4х20
римско 4х25 ( ей от кога го правя това римско и още ми е трудно...)
dragon flag 4х20
тежести горна част 3х10:
избутване на гърди
флайс
верт. скрипец
долен скрипец
бицепс бенч преса
трицепс
кардио: тука мноо яко се получи. Тичах 4х5 мин. и на всеки 5 мин. редувах бърпийс, коремни преси, лицеви опори и централна опора...на 20-тата минута бях много доволен и ухилен мокър парцал хаха ;)
Има ли се име това кардио? Не е HIIT ..или пък е?!
Мнението беше редактирано от Allegra на 19.05.09 06:39.
Ааааа забравих да питам..
гледам по дневниците хората ядат масло с варено яйце...и знам че на мен мноо ще ми пасне хаха..та се чудя като ям карбс сега мога ли да сложа маслото с яйцето за едно ядене някъде да кажем преди 4пм? Или като има карбс и неможе да прекаляваш с фатс?
19.05.09
06:38
казано от Allegra на 19.05.09, 06:32:
гледам по дневниците хората ядат масло с варено яйце...и знам че на мен мноо ще ми пасне хаха..та се чудя като ям карбс сега мога ли да сложа маслото с яйцето за едно ядене някъде да кажем преди 4пм? Или като има карбс и неможе да прекаляваш с фатс?
Не, или карб или фатс.
казано от Венцеслава Атилова на 19.05.09, 06:38:
гледам по дневниците хората ядат масло с варено яйце...и знам че на мен мноо ще ми пасне хаха..та се чудя като ям карбс сега мога ли да сложа маслото с яйцето за едно ядене някъде да кажем преди 4пм? Или като има карбс и неможе да прекаляваш с фатс?Не, или карб или фатс.
И аз така си мислех, ама да питам де . А може ли да има карбс примерно в 3 дни и другото фатс и протеин?
..мерси Венци!
19.05.09
06:42
казано от Allegra на 19.05.09, 06:41:
казано от Венцеслава Атилова на 19.05.09, 06:38:
гледам по дневниците хората ядат масло с варено яйце...и знам че на мен мноо ще ми пасне хаха..та се чудя като ям карбс сега мога ли да сложа маслото с яйцето за едно ядене някъде да кажем преди 4пм? Или като има карбс и неможе да прекаляваш с фатс?Не, или карб или фатс.
И аз така си мислех, ама да питам де . А може ли да има карбс примерно в 3 дни и другото фатс и протеин?
..мерси Венци!
Не. Избираш си един хр режим и го спазваш дълго време, не днес ВВД, утре НДВ и в други ден ВМ.
Може, обаче без да прекаляваш с мазнините и без да смесваш много мазно с много въглехидратно. Защо да не може? Аз се храня точно така - с всичко - и с мазнини, и с въглехидрати и с белтъци, само че са разделени през деня:
сутрин - въглехидрати и белтъци
обяд - въглехидрати и белтъци
следобед - мазнини и белтъци
вечер - мазнини и белтъци
Много си ми е добре, от всичко си имам :) Даже ми се случва да ги омешам от време на време - от всичките, като вчера ядох цедено мляко с ягоди... ама какво от това? Режимът е балансиран.
ПП: защо ме съмняваш нещо с този драгон флаг? 4х20!!! Сигурна ли си, че правиш драгона? :roll:
Мнението беше редактирано от Winnie на 19.05.09 07:56.
казано от Winnie на 19.05.09, 07:45:
гледам по дневниците хората ядат масло с варено яйце...и знам че на мен мноо ще ми пасне хаха..та се чудя като ям карбс сега мога ли да сложа маслото с яйцето за едно ядене някъде да кажем преди 4пм? Или като има карбс и неможе да прекаляваш с фатс?Може, обаче без да прекаляваш с мазнините и без да смесваш много мазно с много въглехидратно. Защо да не може? Аз се храня точно така - с всичко - и с мазнини, и с въглехидрати и с белтъци, само че са разделени през деня:
сутрин - въглехидрати и белтъци
обяд - въглехидрати и белтъци
следобед - мазнини и белтъци
вечер - мазнини и белтъци
Много си ми е добре, от всичко си имам :) Даже ми се случва да ги омешам от време на време - от всичките, като вчера ядох цедено мляко с ягоди... ама какво от това? Режимът е балансиран.
ПП: защо ме съмняваш нещо с този драгон флаг? 4х20!!! Сигурна ли си, че правиш драгона? :roll:
За драгона не съм много сигурна..ама ето аккво правя: на лежанка под не много голям наклон лягам и се хващам за дръжката над главата с 2-те ръце. Краката са или изпънати или леко свити и се почва едно баавно вдигане до горе и баавно спускане до долу..трудничко ми е де..само дето не съм много сигурна, че е чист драгон.
19-ти май вторник:
8:00 2 филии с крема сирене, фета, кафе
10:00 котидж няколко лъжички + 12 бадема
12-1:30 тренировка
1:45 протеин, кис. мляко, ябълка, 6 къпини, 2 с.л. овес
2:30 2 филии, яйце, извара
5:00 кис. мляко и котидж (колкото да го свърша, имаше по няколко лъжички останали), 1/2 грейпфрут, сирене
10:00 салата от: зелен лук, спанак, фета, яйце, риба
Много карбс, много нещо вчера...ужасТ
тренировката:
хиперекстензии 4х12 с тежест 10 lbs. plate (абе малко ми беше ама следващата по размер е 25 lbs. и с нея както си се навеждам мога и да си полетя надолу :lol: )
хиперекстензии на страни 4х12 с тежестта пак
2х60:
leg press
leg curl
abductor, с летящата техника..мноо яко задника след тва не си го чувствам
adductor
glute
seated leg
kardio HIIT 10 min. кростренажор, 10 мин. колело, 10 мин. кростренажор
Излитам, че трябва да давам презентация :)
Алегра, намали си бройките на тази тренировка на 30-35 повторения и увеличи тежестта с една идея. Увеличи и сериите на 3-4 колкото можеш :) Внимателската на екстензиите, ей!
Не са ти толоз много въглехидратите, споко.
20-ти май да се отчета, докато не съм забравила какво правих днес!
Тренировка- нямаше, храна- добре беше и накрая се омазах...
9:00 2 дози протеин, ябълка, 2 с.л. овес, какао, кис. мляко (2дози защото после имах мн неща и нямаше кога да хапна)
2:00 2 филии с месо, сирене, яйце
6:00 1/2 грейпфрут, 23 бадема по м/у другото..мотах ги до към 8 вечерта..
10:00 протеин, кис. мляко, какао, 6 къпини (мдаа къпините не им е мястото тук знам..)
това не ми беше достатъчно и имаше притурка от фета с варено яйце, консерва риба тон...
и това не ми беше достатъчно и имаше още фета с масло..около 20гр отидоха :(
И се заситих...баси ужаса...днес ми е много хаотичен ден..то като се е казало презентации и изпити и напрежение..и аз буквално цял ден не се спрях..
Т’ва да нямаш време за тренировка...кога ми се е случвало..къде отиваш ти може би.. мноо се нервя на глупостта си!
От друга страна имах нужда да хапна нещо по-стабилно..въглехидратите са ми били доста малко днес и сигурно затова така..
Утре нов ден, нов късмет, тренировка (!) с новите съвети на Уини..4х35 с по-голяма тежест..да се видиш Алегре колко си във форма, дето го ядеш това масло...
Мисля да направя един зареждащ ден..ама миналия път той се превърна в 3 дни гуляй и сега ме е страх...
плюс това стомаха ми нещо протестира като ям повечко карбс..и той с attitude моля ви се.
Така като гледам другите дневници и си мисля разни неща. Ние тук май всичките (за женски отбор става въпрос) си имаме по някой eating disorder (да не ми се обиди някой...просто гледам моя дневник, Лим и Мимето...).
Енд бай дъ уей, някой ако може да ми прати линк за упражнението продърпване на скрипец (молитва), че аз съм явно смотана в търсенето. Знам,че е популярно упражнение само дето Алегра не може да го намери хаха :)
21.05.09
13:41
казано от Allegra на 21.05.09, 04:41:
20-ти май да се отчета, докато не съм забравила какво правих днес!
Тренировка- нямаше, храна- добре беше и накрая се омазах...
9:00 2 дози протеин, ябълка, 2 с.л. овес, какао, кис. мляко (2дози защото после имах мн неща и нямаше кога да хапна)
2:00 2 филии с месо, сирене, яйце
6:00 1/2 грейпфрут, 23 бадема по м/у другото..мотах ги до към 8 вечерта..
10:00 протеин, кис. мляко, какао, 6 къпини (мдаа къпините не им е мястото тук знам..)
това не ми беше достатъчно и имаше притурка от фета с варено яйце, консерва риба тон...
и това не ми беше достатъчно и имаше още фета с масло..около 20гр отидоха :(
Еху, струва ми се, че доста протеин приемаш - само от пудрата са ти едно 65 гр, а като сложим, яйцата, сиренето, рибата, млякото - сигурно минаваш 150 гр. Внимавай! Излишният протеин не се усвоява и се обръща на захар - глюкогенеза, което е силно токсичен процес.
Супер! Мерси за линкчето!
Вярно вчера се олях с протеина, но по-добре с него от колкото с карбс нали?
Айде за днес да напиша каквото помня.. 21-ви май
7:30 2 филии с фета, месо, кафе и мляко
10:30 23 бадема
1-2:45 тренировка
3:10 протеин, кис. мляко
3:30 спагети (тука малко се олях, ама то каква ми беше тренировката..) сигурно към 200 гр. бяха, консерва риба тон, фета
8:00 спанак на салата, пак риба тон, фета, балсамико
малко ми беше това и последва протеин с кис. мляко и какао
Та така..това е.
тренироката беше супер.
вис 4х20
римско 4х25
4х30
leg curl
leg press
seated leg
glute
abbductor
aductor
3x10:
избутване на гърди
флайс
верт. скрипец
долен скрипец
бицепс бенч
трицепс
кардио: пътека 30 мин. мноо яко си тичах, чак не исках да свършвам.
казано от Allegra на 22.05.09, 06:10:
Ами напрактика май е едно и също, не съм 100% сигурен ама.. :)
22.05.09
15:27
казано от tonu на 22.05.09, 07:25:
Същото е - от неусвоеништ протеин 80% става на захар. Вчера все едно си била на ВВД
казано от Венцеслава Атилова на 22.05.09, 15:27:
Същото е - от неусвоеништ протеин 80% става на захар. Вчера все едно си била на ВВД
Стига бе Венци. Ти изкара няколко месеца на протени към 160, че и 180 гр и виж каква преса изкара на снимката. сега пък било ВВД. Чак пък.. Даже и на Дюкан си била .И определено е по-добре да е протеин отколкото въглени.
Същото е ама не съвсем. По-точно, изобщо не е същото :)
казано от Петко К на 22.05.09, 17:39:
Същото е ама не съвсем. По-точно, изобщо не е същото :)
Айде, pls, обясни малко по-подробно защо :) Може би си го обяснявал вече много пъти, но трудно ще се намерят мненията ти по темата :)))
22.05.09
19:11
казано от diva 97 на 22.05.09, 17:17:
Стига бе Венци. Ти изкара няколко месеца на протени към 160, че и 180 гр и виж каква преса изкара на снимката. сега пък било ВВД. Чак пък.. Даже и на Дюкан си била .И определено е по-добре да е протеин отколкото въглени.
Даам, само че тогава въглехидратите ми бяха почти 0, а и вземах Кътс. Като спрях кътс-а и за няма и месец така се замазах, че още не съм се върнала пак на това ниво....
Петко - мен това ми го обесняваше Милко....
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 22.05.09 19:21.
Я да видим дали разбрах...
Венци, взимала си кътс и въглените са били почти на 0..спряла си кътс, въглените са останали почти на 0 и си се замазала?
То не остана какво да се яде вече..днес ако ми видите тефтера..пак съм прекалила с протеина :( Е не мога да го нацеля..
Нещо чета по дневниците, че на всеки 3 часа не е добре да се папа..честно направо ми разбихте представите за правилно и неправилно с голямата лопата :(
Ето я и храната за 22-ри май петък, нетренировъчен
8:30 2 филии с фета, варено яйце, кафе
12:00 протеин, кис. мляко, какао, извара 1 с.л., около 20 бадема...след малко малко грозде, 3-4 бейби доматчета
3:30 айде познайте от 3 пъти какво ядох тук...бравооо познахте! Протеин, кис. мляко, извара, какао, тиквени семки, 10 бадема, 2 с.л. овес, сирене някакво..моцарела ли беше незнам, зелен чай
9:30 аншуа (около 300 гр.), спанак, зелен лук, сирене (от обяда го довърших.. не ме е срам..ей на сирене никога не прощавам), варено яйце, балсамико, зехтин
пак се олях с протеина :red:
пръстените ми падат, което означава, че спирам упражненията за пръстите на ръцете :lol:
23.05.09
06:04
казано от Allegra на 22.05.09, 22:53:
Я да видим дали разбрах...
Венци, взимала си кътс и въглените са били почти на 0..спряла си кътс, въглените са останали почти на 0 и си се замазала?
То не остана какво да се яде вече..днес ако ми видите тефтера..пак съм прекалила с протеина :( Е не мога да го нацеля..
Нещо чета по дневниците, че на всеки 3 часа не е добре да се папа..честно направо ми разбихте представите за правилно и неправилно с голямата лопата :(
Мдааа именно :) Виж сега по принсип малко и начесто се смята за хранене, което засилва метаболизма - като вкарваш правилна храна, подаваш постоянно енергия на тялото си и то не изпада в състояние на глад и съответно метаболитните процеси протичат с пълна сила. От дуга страна обаче, колкото по-често вкарваш храна - независимо каква е тя, толкова по-яесто вдигаш нивото на инсулина в кръвта - а той те прави още по-гладна. Освен това, замисли се - когато си била малка си имата 3-4 хранения макс, това е нещо с което тшлото ти е свикнало с години - за него това си е натуралното, да се храниш на 3 часа е изкуствено.
23.05.09
09:47
казано от Венцеслава Атилова на 23.05.09, 06:04:
когато си била малка си имата 3-4 хранения макс, това е нещо с което тшлото ти е свикнало с години - за него това си е натуралното, да се храниш на 3 часа е изкуствено.
Освен ако не си била, лакомо дете като някои от тук присъстващите (тук се прокашлям и соча себе си) и не си прихапвала по 5-6 пъти на ден, защо не й повече ;-) После лакомото дете станало лаком тийнейджър и т.н.
23.05.09
10:18
казано от Denichkata на 23.05.09, 09:47:
казано от Венцеслава Атилова на 23.05.09, 06:04:
когато си била малка си имата 3-4 хранения макс, това е нещо с което тшлото ти е свикнало с години - за него това си е натуралното, да се храниш на 3 часа е изкуствено.
Освен ако не си била, лакомо дете като някои от тук присъстващите (тук се прокашлям и соча себе си) и не си прихапвала по 5-6 пъти на ден, защо не й повече ;-) После лакомото дете станало лаком тийнейджър и т.н.
леле аз пък си спомням преди 3 години когато си събирах пари(не си спомням за какво) и ядях по 2 големи пици и 1 дюнер преди училище да съм заситена да не си купя нещо на даскало.и след това като се връщах в нас ядях същото и стомаха ми мн се беше разширил и все още е разширен за това предпочитам малките и засищащи порции храна
Привет сладури :)
Уини, тренировката е убийствено страхотна!!!!!!
Така, отчет за 23-ти май събота
12:00 кафе, филия с извара, месо
1:30 тренировка
4:30 протеин, котидж, кис. мляко, тиквени семки, ябълка, какао, 2 с.л. овесени трици, 2 с.л. овесени ядки
6:30 бях на концерт и на коктейла след него хапнах 2 ягоди, 4 малки доматчета, 2 парчета суши, 1/4 сандвич с месо, некви зелении и сирене
8:30 протеин, котидж, кис. мляко, какао
Лекнах си в 2..ама не бях гладна
тренировката:
20 мин. пътека
хиперекстензии 4х12 (3 х10lbs, 1х20 lbs.)
—-//——на страни 4х12 (3 х10lbs, 1х20 lbs.)
повдигане от вис м/у сериите, че бях с една приятелка и се редувахме
повдигане на крака от наклон 4х12 тука водичката направо капеше от мен
молитва 4х12 това май не му схванах много техниката, ама днес ще го оправя
пуловър 4х12 това го правя с 20 lbs дъмбел. Видях че има 2 варианта..единият е да си изцяло легнал на лежанката, другия е само раменете да са на лежанката (напречно)...правих и 2-та варианта и днес не мога да си дигна ръката
лост 4х12 е тва е най-якото..super explosive..аз нали отидох в “мъжката секция” и като почнах да го правя ме гледаха много странно..досега никой не съм виждала да го прави
планкс централен 2 мин. задържане
странични 1 мин.
заден 30 сек.
10 мин. кростренажор
Сега пак отивам..ииииихааааааааааа!!!!!
След вчерашната тренировка, днес официално съм като Робокоп (ама усещането е страхотно...)
Днес трябва да тренирам горна част, но аз така или иначе не си чувствам трицепса от тренировките през уикенда и незнам какво ще правя...утре имам и изпит по пиано и незнам...абе май ще се тренира! Какво се офлянквам и аз хаха ;)
Ето какви ги върших вчера, 24-ти май неделя:
11:30 банан, котидй, какао, кафе (не бях яла нищо от предишната вечер към 8)
1-2:30 ТHE тренировка
3:30 протеин, кис. мляко, котидж, банан, тиквени семки, 1 с.л. овес, какао, стевия (държах карбс ниско, заради 2-та банана дето ги изпрасках..ама бяха на разваляне и аз затова...)
7:30 риба, спанак, зелен лук, варено яйце, зехтин, балсамико, сирене
някъде към 1:30 посред нощ се прибрах от свирене и имаше котидж и сирене (абе тва сирене ми е такава слабост че да не ви говоря...)
Мисля, че храната беше ок...
тренировката:
20 мин. кростренажор (480 ккал. изгорени)
хиперекстензии 4х12 (3 х10lbs., 1x20 lbs.)
—-//—- на страни 4х12 (3 х10lbs., 1x20 lbs.)
повдигане на крака от наклон (баси и гадното) 3х12, на последната серия отказах на 8…
молитва 4х12
пуловър 4х12 редувано с едно упр. една приятелка ми показа. Краката са в разхрачен стоеж на линия с раменете, навеждаш се и изходната позиция на вдигането на дъмбела е от земята...движението е в кръста, без друга сила..абе да за lower back e, ама и тя не му знаеше името..
лост 4х12 е тва ми стана любимо
планкс централен 2 мин.
странични 1мин. всяка страна
10 мин. пътека
Това беше..страхотна тренировка. Трябва даа си взема някаква водоустойчива основа, че като се разтеча на 5-тата минута от тренировката..не ви е работа! Докато свърша цялата тренировка съм уплашила половината от посетителите хаха ;)
казано от Allegra на 24.05.09, 17:47:
лост 4х12 е тва е най-якото..super explosive..аз нали отидох в “мъжката секция” и като почнах да го правя ме гледаха много странно..досега никой не съм виждала да го прави
Алегра, какъв е тоя “лост”, какво предствлява?
казано от inis9 на 25.05.09, 17:23:
казано от Allegra на 24.05.09, 17:47:
Алегра, какъв е тоя “лост”, какво предствлява?
Ей го лостченцето: http://www.bb-team.org/exercise/3520/ само дето аз не го правя в ъгъла, че то залата е огледална и няма как...
П.С. Тъкмо ти писах в дневника..и това ако не е съдба %-P
казано от Allegra на 25.05.09, 17:15:
пуловър 4х12 редувано с едно упр. една приятелка ми показа. Краката са в разхрачен стоеж на линия с раменете, навеждаш се и изходната позиция на вдигането на дъмбела е от земята...движението е в кръста, без друга сила..абе да за lower back e, ама и тя не му знаеше името..
тяга с дъмбели може би? натоварва и задно бедро бтв
wtf is that?!?
казано от mbarton на 25.05.09, 17:33:
тяга с дъмбели може би? натоварва и задно бедро бтв
wtf is that?!?
задно бедро, lower back…там някъде :lol:
линка за лостчето http://www.bb-team.org/exercise/3520/
Аха, туистове, значи...не ти ли се пързаля лоста без опора? Изглежда страхотно упр., досега не съм го заглеждала с детайли.
П.П. Направо съдба ! :)
казано от inis9 на 25.05.09, 17:36:
Аха, туистове, значи...не ти ли се пързаля лоста без опора? Изглежда страхотно упр., досега не съм го заглеждала с детайли.
П.П. Направо съдба ! :)
Честно казано и аз си мислех, че ще се пързаля но пода е в балатум (или нещо такова мекичко) и лоста като не мърда!