15.04.09
17:43
На всички, които не искат да се хранят с боклуци и следят теглото си препоръчвам да опитат овесените бисквити NAIRN`S. Има ги на някои от диетичните щандове и магазини. Направени са от повече от 70% пълнозърнест овес, без никакви изкуствени добавки или хидрогенирани мазнини. Продават се в натурален вариант, които аз лично използвам като заместител на хляба, а сладките варианти са с канела и стафиди, и с боровинки и малини. Повечето от вас предполагам знаят какво е Гликемичен индекс. Върху кутията на бисквитите е отбелязано нивото на ГИ. Между другото това е единственият продукт, който лично аз съм виждал с отбелязан ГИ. Видях, че има отворена дискусия какво да Не си купуваме. Тези бисквити ги предлагам като продукт Какво Да си купим.
казано от Крис на 15.04.09, 17:43:
На всички, които не искат да се хранят с боклуци и следят теглото си препоръчвам да опитат овесените бисквити NAIRN`S. Има ги на някои от диетичните щандове и магазини. Направени са от повече от 70% пълнозърнест овес, без никакви изкуствени добавки или хидрогенирани мазнини. Продават се в натурален вариант, които аз лично използвам като заместител на хляба, а сладките варианти са с канела и стафиди, и с боровинки и малини. Повечето от вас предполагам знаят какво е Гликемичен индекс. Върху кутията на бисквитите е отбелязано нивото на ГИ. Между другото това е единственият продукт, който лично аз съм виждал с отбелязан ГИ. Видях, че има отворена дискусия какво да Не си купуваме. Тези бисквити ги предлагам като продукт Какво Да си купим.
Те не бяха ли с палмово масло? Или греша нещо
Diva, в този сайт има дискусия за палмовото масло. Погледни я. И аз си зададох този въпрос, но като се поразрових и прочетох, разбрах, че това изобщо не е притеснително. Ето линка:
http://www.bb-team.org/articles/3400/#comments
Това са любимите ми крекери и бисквитки Nairn’s. Обожавам ги. И винаги прекалявам с тях!! :-P
Мнението беше редактирано от maria на 13.05.09 03:44.
казано от Крис на 15.04.09, 17:43:
Ех, каква яка реклама само...Случайно да работиш във фирмата вносител/ дистрибутор ;) Няма лошо...
Във Варна не съм ги виждала, помежду другото...
Лим, и аз не съм ги виждала никъде в София, освен в Слънце и Луна. Хубавото е, че он-лайн магазинът на СЛ вече работи. Там ги има също. Ако искаш - прати ми на ЛС адресът си и ще ти пратя 2 кутии, от любимите ми - едни натурални и едни сладки с боровинки и малинки. Да видиш защо като ги почна.. и не мога да се спра. I am addicted!! :lol:
Мнението беше редактирано от maria на 13.05.09 03:48.
13.05.09
08:34
Дайте сайт да видим съдържание на тези бисквити.
13.05.09
09:16
Според мен това са излишни неща, с които се прекалява в повечето случаи ...
Ех, да му се невиди, немога да се сетя кои са тия бисквити, някой може ли да постне снимчица ?
Ето, за всички които се измъчват - това са прословутите бисквитки ;)
http://www.nairns-oatcakes.com/content/default.asp?page=s1
казано от mexxx на 18.05.09, 13:40:
Ето, за всички които се измъчват - това са прословутите бисквитки ;)
http://www.nairns-oatcakes.com/content/default.asp?page=s1
Мммдааа, не съм ги виждала във Варна.....