Y34RZ3R0: Start the Dance - Дневник на Юли (а.к.а. Oranje)

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от tonu на 19.05.09, 11:17:

Въпроса е дали това което го смяташ за протеин е подходящ за консумиране в такъв вид. Къде ти гарантират че не те лъжат ? Този който ти ги продава ли ... едва ли ;) Аз лично не бих тествал тялото си ...
Също така 15 яйца - 105гр белтъчини ~4лв.

1 яйце=20ст даже, но 15 жълтъка на ден са ми множко, все пак не съм първа младост :)
А и от де да съм сигурен, че в млякото, сиренето...не слагат точно от същия ‘протеин’?
Темата за спазването на законите в бг и как се вадят всякакви сертификати, дипломи и т.н. не е за тук мисля...

19.05.09
11:37

казано от Oranje на 19.05.09, 11:31:

Въпроса е дали това което го смяташ за протеин е подходящ за консумиране в такъв вид. Къде ти гарантират че не те лъжат ? Този който ти ги продава ли ... едва ли ;) Аз лично не бих тествал тялото си ...

1 яйце=20ст даже, но 15 жълтъка на ден са ми множко, все пак не съм първа младост :)
А и от де да съм сигурен, че в млякото, сиренето...не слагат точно от същия ‘протеин’?
Темата за спазването на законите в бг и как се вадят всякакви сертификати, дипломи и т.н. не е за тук мисля...

Склонен си да пиеш протеин с без известен произход и профил. Но се притесняваш от някакви митове от преди ..... години... Аз винаги съм ял цяло яйце, надвишавал съм и 12 на ден така че.. Не мисля че имам проблеми. Дори си права изследвания всяко лято...
А за млякото и сиренето дори и да го слагат той мисля че преминава през някаква обработка все пак.

19.05.09
11:39

Човека това си е преценил това си купува, парите и избора си е негов, а мисля, че всички виждат, че резултатите са му повече от добри такаче...

казано от tonu на 19.05.09, 11:37:

казано от Oranje на 19.05.09, 11:31:

Склонен си да пиеш протеин с без известен произход и профил. Но се притесняваш от някакви митове от преди ..... години... Аз винаги съм ял цяло яйце, надвишавал съм и 12 на ден така че.. Не мисля че имам проблеми. Дори си права изследвания всяко лято...
А за млякото и сиренето дори и да го слагат той мисля че преминава през някаква обработка все пак.

Е, то костите, копитата и виметата също минавата преработка преди да ги направят на саламчета :)
Много жълтъци дневно не ми понасят - излизат ми пъпки. Майка ми също е пробвала на времето някаква яйчена диета и са й излезли пъпки.
Ако вземах всичко на 100% от книгите, без да видя как работи за мен - щях да си лягам и ставам със “Защото сме социалисти!”...

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.05.09 13:29.

казано от Емил Начев на 19.05.09, 11:41:

Затова суровото месо си е сурово месо. Има и замразена океанска риба която е евтина.
Също, oranje, сори за спама, но някой да може да ми каже колко е пакетче сирене “БРИ” у бг, :lol: (внасят го от западна европа и трябва да е правено от истинско мляко), сигурно има в била и метро. “Tежките” сирена имат 20-25% пълноценен протеин, колкото в месата.

Замразените риби пускат поне 50% вода докато ги размразяваш. И са по-скъпи от пилешкото. Повечето от тях трябва да се панират в мазнина, за да може да стават за ядене...
Човече, казах ти колко време ядях само кайма и хляб. Каймата струваше 92ст и от време на време я намаляха на 89ст прИмоционално, което за мен бе голяма далавера. Като си платя сметките и наема ми остават пари колкото да се храня, макар че гледам да отделя 5-10лв за поне за едно излизане месечно с някой от приятелите на кафе/бира. Отделно е имало месеци, в които всяка сутрин ставам и гледам как пресата започва да ми се губи все повече и повече, защото няма пари за храна. Дали не съм изкарал доста часове от живота си в мислене как възможно по-евтино да ми излиза храната?

19.05.09
14:34

казано от Емил Начев на 19.05.09, 11:41:

Затова суровото месо си е сурово месо. Има и замразена океанска риба която е евтина.
Също, oranje, сори за спама, но някой да може да ми каже колко е пакетче сирене “БРИ” у бг, :lol: (внасят го от западна европа и трябва да е правено от истинско мляко), сигурно има в била и метро. “Tежките” сирена имат 20-25% пълноценен протеин, колкото в месата.

Бри-то е между 20 и 30лв за кг в големите вериги - според зависи от марката...Има и охладена риба, вкл. океанска - аз не мога да се спра със сьомгата напоследък ;) - 16-25лв за кг (казват), аз я вземам на 20лв/кг котлети, въпреки че за 16 още не съм виждала

Мнението беше редактирано от mbarton на 19.05.09 14:37.

19.05.09
14:40

Абе я погледнете аватара на човека и тогава давайте съвети ! Ако ще и катерици да е ял резултата е налице ?!

19.05.09
14:48

казано от Емил Начев на 19.05.09, 14:41:

4 лева за 200 грама...то е по-скъпо в бг. Но хека не е ли 7 кинта килото? Чисто месо.

Хека е прекалено постен - аз предпочитам по-мазнички да са рибите за да не купувам омега-3-6 като добавка...Вчера смятах специално - с 1 кило сьомга седмично си докарвам 25г омега-3 и 10г омега-6, или  ~5g рибено масло на ден...Иначе прясната пъстървата е 9-10лв/кг :)

Почти всички риби са замразени и голяма част (примерно 20%) от тях е вода. Иначе има и по-евтини риби (сериорела, скумрии...). Ние например си купуваме от рибарник пъстърва, която се лови пред нас за 10лв/кг.

Кога всички в този форум, ще схванат, че не всеки може да си купува тонове добавки и да се храни както по книгите на час на грам на милиграм и по правилата на диетата. Oranje в случая е пример за много много неща, затова винаги ще си остане мой идол. Според формулите широкоползвани във форума трябва да е умрял от глад, ама той пък напук доказва, че формулите не са това което са. Много е лесно на инструктурите по залите да ти дадат 16 000 продукта да ти кажат ами не яж мазно и въглехидрати и да гледат че сваляш е да ама не. Виждаме човек с тяло много по добре от половината хора в този форум, но направено с много по малко продукти с много по малко храна,  и с много по малко разходи. Едва ли е нужно да му обясняваме какъв боклук е пико и колко са кофти саламите. Аз също нямах никаква възможност като студент, купувах тия совевите заместители на месо на кайма  готвех ги с ориз и си мислех, че правя диета, и тази храна пред алтернативата банички спагети си беше направо свръх диетична и малко по малко се получаваха нещата. Oranje тренира здраво и това си личи по физиката му. Много сходен е един друг мой идол във форума, дето е с огромна мускулна маса пък я поддържа с някакви кафенца, пилешки бутчета вафлички. Друг пък със сумати изпити бири сваляше тегло, сега пък с 200 грама въглехидрати на ден качва. То си е божа работа. Аз само мога да завиждам за невероятния труд и воля с които е постигнал това си тяло Oranje.

ER

19.05.09
16:53

Oranje, аз искам да ти кажа, че ако след 2-3 години изглеждам като тебе ше си удара гъзО в тавана, било то със странджанки, пикко протеин и квото и да било :)

казано от Емил Начев на 19.05.09, 19:08:

Oranje, сподели пак за тези маратони. По колко километра си бягал? Лекоатлетите имат хуубав метаболизъм :lol: Стажа в спорта си казва думата.

Това са максимаратони на работещите в атомната енергетика. Идеята е да се отправи послание за използване на атома за мирни цели и да се покаже, че работещите в индустрията са здрави. Всяка година се провежда в различна страна. В бг маратонът бе с маршрут: Плевен-Козлодуй-Враца-София. Участниците се разделят на групи и всяка от тях тича 12км от трасето за час, предава щафетата на следващата група и така от старта през първия ден, нощта и на следващия ден непрекъснато се сменят групите през 3-4 часа. Накрая всички заедно финишират последна малка отсечка, където се провежда и своебразен митинг. В бг тичахме от Нац. стадион до “Ал. Невски”, където няколко червени бабки споделиха посланията ни за спасяване на малките блокове на АЕЦ и т.н.
Единият от нашите бегачи има много победи на канадска борба и на силов трибой.
От румънските бегачи винаги участваше един нацепен билдер, който е от културистичния им елит.
От французите имаше 65 годишен работник в тамошна АЕЦ, който ни скъса още на втория завой и не го видяхме повече. После разбрахме, че е професионален маратонец и има и няколко победи в маратони.

19 Май 2009

Хранене:
7.20
Сутрешен пико-протеин
8.00
Ядки
1 бр витамин
Кафе
10.30
Пико-протеинова матрица
13.00
Пилешко
4 препечени филии типов хляб ‘Симид’
7 маслини
Зеле
Кафе
17.00
Пико-протеинова матрица
18.00
4 препечени филии типов хляб ‘Симид’
21.20
100гр спагети (тегло преди варене)
180гр телешка кайма
Чаша ‘Пиринско’
23.30
Доза СЕЕ*
*Предвидена за тогава. Снощи преди лягане изпих и един нощен пико-протеин, сега ще го добавя.

20 Май 2009

Хранене:
7.00
Сутрешен пико-протеин
7.50
Ядки
1 бр витамин
Кафе
11.00
Пико-протеинова матрица
13.00
85гр (тегло преди варене) червен ориз
185гр телешка кайма
Кафе
17.00
Пико-протеинова матрица
18.00
4 препечени филии ръжен хляб ‘Симид’
18.30
Доза етил-естер на ПраймаФорс
19.10-20.25
Доза Екстенд в 500гр вода
20.25
Доза Екстенд, доза суроватка на Сайвейшън, доза етил-естер на ПраймаФорс, 100гр мед - в 500гр вода.
20.25
Телешко на фурна със сос и лук
4 филии ръжен хляб ‘Симид’
Чаша вино

Тренировка 19.10-20.25:
1. Флайс: 16х15;20х15;22х15;22х15
2. Бенч прес: 63х8;68х6;73х6;78х5
3. Бенч прес главата горе: 63х8; 68х6;73х5;73х5
4. Военни преси седнал: 40х8;50х7;55х5;55х5
5. Кофички: -х8;10х8;15х8;15х7
6. Разгъване на китките с длани нагоре от края на лежанка: 20х15;20х15;35х10;35х9;35х8
7. Сгъване на китките с щанга зад гърба: 20х15;20х15;35х10;35х10;40х10
8. Разгъване на китките с длани надолу от края на лежанка:10х15;10х15;17,5х8;17,5х7;17,5х7
Със зъбобол от вчера още - толкова. Другият път повече ;)
Забелязах, че трицепсът ми се товари при флайса, ще го сменя с пек-дек другия път.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 20.05.09 18:44.

21 Май 2009

Хранене:
7.20
Сутрешен пико-протеин
8.00
Ядки
1 бр витамин
Кафе
11.10
Пико-протеинова матрица
13.00
Пилешко
7 маслини
Кафе
17.00
Пико-протеинова матрица
18.00
4 препечени филии ръжен хляб ‘Симид’
18.30
19.00-20.25
20.25
Доза Екстенд, доза суроватка на Сайвейшън, доза етил-естер на ПраймаФорс, 100гр мед - в 500гр вода.
21.20
4 филии типов хляб ‘Симид’
175гр извара ‘Маджаров’ в домашно мляко
Чаша вино

Тренировка 19.00-20.25:
A.D.I.D.A.S.=All Day I Dream About S…quat :)
След като миналия четвъртък бях Тearjerker :sick: - опитът ми на 125кг за 8-ца се провали, в петък милото ми купи много яки късi панталонки АДИДАС, специално за клек. Цяла седмица се подготвях да успея на 125кг за 8-ца и днес и този рекорд бе направен. Falling away from me, Here to stay, Wake up hate…и направих Evoltion на тежестите при всички упражнения за предно бедро с помощта на КОЯН :)
1. Разгъване на краката на уред: 10плочких15; 12плочких15; 13плочких15;14плочких15
2. Клек: 90х8; 110х8;120х8; 125х8
3. Хакен клек с прибрани крака: 30х8;50х8,70х8;70х8
4. Клек на смит-машина с прибрани крака: 30х8;50х8;65х8;65х8
5. Напади с щанга: 50х8;50х8;60х8;65х8
6. Сгъване на краката на уред: 9плочких8; 11плочких8;12плочких6;12плочких6
7. Сгъване с един крак на уред: 4плочких8; 4плочких8;5плочких6; 5плочких6
8. Повдигане на пръсти на един крак с дъмбел в едноименната ръка: 10х15;12х13;16х12;16х12
Това бяха тренировките за първите 4 седмици. В събота ще се премеря и направя снимки и ще има изводи. Stay tuned ;)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 21.05.09 18:32.

22.05.09
08:27

Би ли споделил ефекта от Етил Естера , как ти се отразява ?

казано от NoXtr3m3 на 22.05.09, 08:27:

Би ли споделил ефекта от Етил Естера , как ти се отразява ?

Накратко - увеличение на силата без капка вода да съм задържал. При условие, че не съм променял храната в сравнение с преди приема му, съм повече от доволен от него. Утре може да видиш в равносметката за изминалите 4 седмици разликите в силовите показатели в трибойските упражнения, както и мерките ми.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 22.05.09 08:43.

22.05.09
09:45

Супер ме нави да си взема и аз :P Значи без никакви подувки на корем туй онуй , ако е така наистина си струва !! :)

казано от NoXtr3m3 на 22.05.09, 09:45:

Супер ме нави да си взема и аз :P Значи без никакви подувки на корем туй онуй , ако е така наистина си струва !! :)

Подуване няма, утре ще се измеря и ще сложа нови снимки. Ако искаш покачване на силата - това е, което търсиш. Ако целиш и маса - може би е по-добре някаква креатинова матрица + азотен буустер (на една фирма най-добре и двете да са). Долното може би няма да ти хареса, но да си кажа:
Добре е да починеш от един креатинов препарат преди да скочиш на друг. Ти май още си на СайзОн, ако не се лъжа.
На мен действа, но аз на твоите години и протеин дори не съм пил, а от 59кг и ръка 29см станах 79кг и ръка 39см за около година. Без хранителен режим, просто каквото има в нас за закуска, обяд и вечеря, 2 междинни закуски мляко + нещо друго и, разбира се, правилни тренировки.
Ти изпробва половината възможни добавки вече, само си пречиш на потенциала, който можеше да използваш докрай преди да се хвърлиш на добавките...

22.05.09
12:08

То и аз нямам кой знае какъв режим , каквото имаме си ям - естествено гледам да е нещо полезно за мен . Да на Сайз Он съм 33 ден + НО Експлоуд (от 10 дни) и поне до 15-20 Юни съм на тази схема .. Естествено после ще почина 1-2 седмици и за после чак може да си взема Естер или някое друго креатинче ..
Аз може и да разпитвам за доста добавки но не съм използвал много такива .. Преди тези двете които използвам в момента съм бил на монохидратче и глутамин + протеин (за около месец) и това са ми добавките които съм пил . Да и аз съм от по-слабите типове , но постигнах доста значими резултати с матрицата и азотния + много потни моменти в залата :D Сега ръката ми е около 35 см .
Айде ще чакам да видя финалните ти резултати ;)

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 22.05.09 12:10.

Почивай поне 4 седмици, а не 1-2 между креатиновите цикли!
На малките ти години използването на тези добавки е теглене на козовете. След няколко години ще си изправен пред дилемата стероиди или да си останеш малък. Като се обърнеш назад единственото, което ще си направил е загуба на пари. Ако някой тръгне с теб сега и използва потенциала на младостта си, след няколко години с твоите сегашни добавки той вече ще гони 47см ръка, а не 37, както ти сега правиш. Е, тялото си е твое, ти си решаваш...

SP

22.05.09
12:26

казано от Oranje на 22.05.09, 12:17:

След няколко години ще си изправен пред дилемата стероиди или да си останеш малък.

същото му казах и в една друга тема. Просто е излишно на неговите години! Най-малкото да го погледне като загуба на пари и в какво друго може да ги вкара, ако не ги хвърля за излишни за момента скъпоструващи добавки..

казано от Sparxter на 22.05.09, 12:26:

казано от Oranje на 22.05.09, 12:17:

След няколко години ще си изправен пред дилемата стероиди или да си останеш малък.

същото му казах и в една друга тема. Просто е излишно на неговите години! Най-малкото да го погледне като загуба на пари и в какво друго може да ги вкара, ако не ги хвърля за излишни за момента скъпоструващи добавки..

То е ясно в какво - хубава храна.
Да, видях ти поста - ‘гърмене на патрони’ си го определил. Е, двама му казваме абсолютно едно и също, дано се замисли...
Интересно: добавките са създадени, за да увеличим общия ефект, а повечето ги използват така, че да намалят общия ефект с течение на времето...

22.05.09
12:33

Еми просто искам да вървя наравно с приятелите , Те са тъпчат с добавки от години и сега са супер едри , а аз постигнах доста за месец и нещо и всички ми го казват .. Добре ще почина по-дълго . Сори че ти оспамих дневника

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 22.05.09 12:33.

22 Май 2009

Хранене:
6.50
Сутрешен пико-протеин
7.30
Ядки
1 бр витамин
Кафе
11.00
Пико-протеинова матрица
13.00
Пилешко
7 маслини
Кафе
17.00
Пико-протеинова матрица
18.00
50гр солети
20.25
166гр свинско бонфиле на новата скара
4 филии препечен ръжен хляб ‘Симид’
Обелки от краставица
Моркови
Чаша бира
23.30

Последен ден от първите четири седмици. Спирам креатина. Утре сутринта ревю и снимки. Купихме си нова скара с незалепващо покритие, така че ще експериментирам малко, като вече съм замислил няколко рецепти. От утре ще вдигна малко яденето, за да кача повече следващите 4 седмици. Следващият месец ще мога да си позволя малко по-добра храна, така че ще се възползвам от това :)
И една снимка на предмишницата и малко венички, които било грозно да излизат според някои :mad:

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 23.05.09 04:52.

23 Май 2009 - The reckoning day No1

1.Мерки:
1. Тегло 75.9/76.6кг
2. Врат: 40/40см
3. Рамене: 119.5/119.5см
4. Мишница (стегната): 39/39.1см
5. Мишница (отпусната): 35.5/35.6см
6. Предмишница: 24/24.4см
7. Гръден кош: 99/99.1см
8. Талия: 75.7/75.1см
9. Ханш: 93.5/93.8см
10. Бедро: 56.5/56.8см
11. Коляно: 39/39.6см
12. Прасец: 37.5/37.9см
13. Тяга: 110х8/125х8
14. Клек: 115х8/125х8
15. Лег: 75х6/78х5

Мерките (25април/23май) са сутрин веднага след сън, силовите постижения от последната направена тренировка за даденото упражнение.
Краката са леко топли още от тренировката за тях в четвъртък.  Може би на това се дължат добавените милиметри. Но при всички положения областта над коляното започва да се позапълва, а и предмишницата също осезаемо наедрява.

2.Диета:
Качването върви по план – малко, но чисто. Все пак ще преместя по-рано храненията от втората половина на деня, за да може по-често преди лягане да мога да ям още веднъж. Храненето преди лягане – класическото: извара в малко домашно кисело мляко. Ще вдигна малко порциона като цяло – мисля да опитам отначалото с палачинки + протеин в междинните хранения, ако не върви добре: ще ги заменя със сандвичи с пилешко и телешко. Първият вариант е по-евтин, дано да проработи. Купихме си много яка скара, на която доста неща могат да се готвят, така че започвам с палачинки на нея и ще решавам после дали да останат, или да ги сменя. Рецептака за палачинките – като я доизпипам и модераторите ме убедят, че не се влиза в сайта от АйПи-то на Ути :)
3.Добавки:
Четири седмици приемах етил естера на Праймафорс и сега следват 4 седмици почивка. Суроватката след тренировка си остава Сайвейшън-а, както и Екстенда им продължавам да го пия. Ще продължа да вземам витамините. Пико-протеиновите дози стават 50гр. от  80%-ната суроватка.
4.Тренировка:
Тренировките продължават по същия начин – акцент на долното външно бедро и на предмишницата. Тази за гърдите има нужда от още доизкусуряване. Следващите четири седмици ще се целя в 135кг на тяга и клек, но и на 130 ще съм доволен. Все пак това е вече добро приближение към 2 от 5-те ми цели за годината.

Изводи:
1. СЕЕ дава сила, покачих килограмите на всички упражнения, като не задържа и грам вода. Ако някой цели качване на силата, но иска да си остане чист – това е неговата добавка! Доволен съм от него, след месец почивка ще го пия пак. Може би ще го комбинирам с CLA;
2. Храненето ми през този период е било като преди това, след като има минимално покачване, и то предимно на чистата ММ. Все пак би трябвало да увелича приема, за да може да нарастне и теглото ми;
3. Методът на предварителната умора работи добре и би следвало да се използва при изоставащите групи;
Снимки - като се събуди Спящата Красавица :)

Дам, и аз взимам този етил естер и съм адски доволен, струва си парите.

Ето и малко снимки. Специално за Емо Начев направих до прозореца, за да види има ли смисъл да чистя корема. Също така се питам следното: при тези вени, които се виждат дори и ненапомпан сутрин след ставане - какво ли ще стане, ако вкарам азотен буустър преди тренировка? :)

23.05.09
06:22

искам да ти кажа едно голямо БРАВО,не само си качил,а имам чувството,4е и малко си се понацепил.Успех!

23.05.09
07:12

Oranje поздравления за професионално направеният дневник и лог.
Много ми беше интересно и за в бъдеще ще те следя.Относно CLA по-добре си спести парите и се насочи към друга добавка, не вярвам да ти се дават пари
за нещо, което няма да усетиш.Казвам ти го от личен опит.

23.05.09
11:21

казано от Oranje на 23.05.09, 06:12:

Ето и малко снимки...

Браво! Чудесно стоиш!

NE

23.05.09
11:36

изтекоха ми очите :-P мн хубаво тяло имаш :-P :-P :-P :-P

23.05.09
11:50

казано от newgirl90 на 23.05.09, 11:36:

Алооо 2 годишната връзка , къде гледаш ти може би.... :P

NE

23.05.09
11:55

казано от Aleksandar Marinov на 23.05.09, 11:50:

казано от newgirl90 на 23.05.09, 11:36:

Алооо 2 годишната връзка , къде гледаш ти може би.... :P

е нека и едно женско мнение да има че човека да не вземе да се притеснява като го коментират само мъже :-P :lol:

Поздравления и от мен за чудесната форма :)
И изкачащите вени са много яки, какво ли не бих дала да имам и аз две - три; явно са малко хората, които смятат, че е грозно :)

23.05.09
12:47

Майка мисли че е много грозно и като ме види след зала и след лостове и направо и прилушава .. Мога да ви постна няколко снимки на вените ако искате :)
Браво и от мен Oranje ;)
Аи нека момичетата кажат искат ли да ми ги видят :D:D
ПП Те ся не са изпъкнали изтървах момента..

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 23.05.09 12:51.

ГН

23.05.09
12:52

Хаха.
Иначе, Оранже, та гледам те, по-фин, така да се каже,  тоя гръб като че ли от нищото излезе, хареса ми. Както и корема, разбира се.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 23.05.09 13:26.

23.05.09
13:14

Браво за добрата форма! Един съвет - наблягай на гърдите... струва ми се малко изостават :)

ГН

23.05.09
13:34

Oranje,
Признавам че не съм следял дневника ти редовно.
Предполагам, че сутришното ти хранене, когато не пиеш матрица, е само от 80%-ови ясуроватечн на Пик Ко. Видях, че си го пил почти през цялото време.Кажи нещо - какви впечатления имаш? Или да попитам по-скоро имаш ли негативни такива? Аз мисля да си взема около 1.5 кг само от него сега за Слин-Сейн, защото не искам да давам други пари за добавки а тези които имам няма да ми стигнат.

23 Май 2009

Хранене:
6.50
50гр 80%-на суроватка на П.И.К.ко
7.50
Ядки
10.20
Палачинка
12.25
4 филии типов хляб
Бялото месо от домашна кокошка
Марули
17.00
2 палачинки
20.30
Пилешки пържоли филе
Салата от краставици, домати и лук
2 големи филии бял хляб
Чаша вино

24 Май 2009

Хранене:
6.50
7.50
Ядки
10.30
Палачинка
12.45
4 филии типов хляб
Бялото месо от домашна кокошка
Марули
17.00
2 палачинки
18.10-19.35
19.35
Доза Екстенд, доза суроватка на Сайвейшън, 100гр мед - в 500гр вода.
20.40
8 белтъка + 2 жълтъка
‘Ширача’ тай сос
4 филии типов хляб ‘Симид’
Марули
Чаша вино
23.30
175гр извара ‘Голдево’ в домашно мляко

Тренировка 18.10-19.35:
1. Вертолет: 23х15;33х15;43х15;43х15
2. Обръщане на щанга до гърдите: 53х8;63х8;70,5х6;70,5х5
3. Мечка: 60х8;75х8;80х8;87х8
4. Гребане от наклон с подхват: 83х8;98х8;108х8;108х8
5. Тяга: 103х6;113х8;123х7;128х8
6. Разгъване на китките с длани нагоре от края на лежанка: 20х15;20х15;40х8;40х7;40х6
7. Сгъване на китките с щанга зад гърба: 20х15;20х15;40х9;40х9;40х8
8. Разгъване на китките с длани надолу напреко на лежанка:10х15;10х15;17,5х7;17,5х7;17,5х7
Отново увеличение на силата, но усещам как кръстът започва да се товари много и явно ще трябва да си купувам колан. Хватът ми също започва да изпуска, дилемата е: фитили и продължаване на увеличаването на тежестите или да си стоя на по-малки тежести и да изчакам хватът да заякне. С оглед специализацията за предмишница, както и една друга от целите - серии с тяга на 150кг, май е по-добре да започна да използвам фитили.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 25.05.09 04:47.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1