Преслав Додев / Ripped To The Shreds!

Темата е заключена.
Прескочи до:
ГН

22.05.09
09:59

казано от Aleksandar Marinov на 22.05.09, 08:53:

казано от Thrashmetal на 22.05.09, 08:48:

казано от kamata_111 на 22.05.09, 08:40:

slin-sane дали е подходящ при НВД за орелефяване и наистина ли действа така както пише

Същото и аз искам да знам.

Момчета има го още на 1вата страница в темата при вносителите

Точно това е уникалното на продукта,че е подходящ и в 2та случая.При диета с по-ниски въглехидрати - около 150 гр на ден,ще се получи много добро сваляне и оформяне,при диета с високо ниво на въглехидрати 300-400 гр се получава екстремно покачване на чистата мускулна маса.И при двата случая се наблюдава увеличаване на плътността и втвърдяване на мускулатурата.Slin-Sane е еднакво подходящ,както в период на маса,така и в период на сваляне на кг

С 1 изречение -  Да подходящ е за НВД, стига да се приема на хранене, което съдържа поне 60 гр въглехидрати.

Това ме кара да се замисля, сега 3 дни преди края на НВД-то ми, има ли смисъл да се стремя непременно към 85 кг. Все още съм около 86. Защо просто да не си остана на тях? Не от липса на воля или възможност. Просто аз смятам да почна с 200 гр въглехидрати Слин-а. Ако с такива стойности е възможно дори да сваля малко, защо да се притеснявам и да се пречуквам от кардио последните три-четири дена? Ето, Сашо приема по толкова и свали. Аз съм по-лек, но с по-бърз метаболизъм. Мога да завърша НВД на 86 кг, без да се притеснявам от нищо, и като започна Слин с 200 гр въглехидрати, което категорично смятам да направя без значение какво ще се получи, като нищо може да се получи допълнително орелефяване. Ако стане така - супер - след което ще вдигна въглехидратите на 250 веднага, защото не това ми е целта. Ако започна дори на 200 да качвам, пак супер, защото ще е чисто.
Сериозно ще обмисля тази възможност. Не съм изтощен психически или физически от диетата, писна ми просто. Искам разнообразие.

Извинявам се на притежателя на дневника за размислите и страстите.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 22.05.09 11:21.

22 май 2009

Ден 4-ти!

Хранене:
1.7:00Протеин
2.10:30Принцеса с шунка и кашкавал
3.12:00 Слин + 12:15 Овес(150-170гр) + мляко + 3 яйца със сирене и масло
16:00 тренировка (времетраене 35-40мин.)
4.18:10 Слин 18:30 Ориз с гъби 300гр. + 2 консерви скумрия
5.00:00 4 яйца със сирене и масло + луканака + 2 обикн. вафли и шоколад 50гр.

Тренировка гърди:
1-Горен лег: 20х12 25х12 25х10 30х8
2-Равен лег: 30х10 30х8
3-Лост тесен хват: 60х10
4-Пек-дек: 40х10 40х10 40х10
5-Крос: 20х10 22.5х10 25х10

-супер-а (30мин)
-4 амино(10мин)
-трен
-банан + 4 амино (5мин)
-протеин (30мин)

От домашната тренировка за корем, днес адската мускулна. Отново учудващо :)

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 24.05.09 08:50.

23 май 2009

Ден 5-ти!

Хранене:
1.12:00 Слин 12:15 Овес(150-170) с мляко + фъстъци и 3 яйца с масло и сирене
тренировка
2.Слин 18:30 Ориз 300гр. + 1 пържола 150гр.
3.22:30 Спагети 350гр. + 1 пържола 150-200 гр. + 50гр. черен шоколад с лешници
4.00:30 казеин с прясно мляко + фъстъци

Тренировка гръб:
1-Скрипец пред врат:30х20 50х15 60х10 70х10 70х10 70х10
2-Скрипец зад врат:60х10 70х10 70х10
3-Гребане надват:60х10 70х10 80х8 80х8
4-Гребане подват:60х10 70х8 70х8(много ме боли китката, иначе са ми малко килограмите)
5-Гребане дъмбел:35х10 35х10 35х10
6-Екстензии:20 15(5кг) 10(10кг)
7-Трапец с щанга:50х20 90х12 100х10 100х10
8-С дъмбел:35х12 35х12 35х12

-супер-а
-тренировка(времетраене 70-75мин.)
-банан + 6 амино
-протеин

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 24.05.09 08:50.

ГН

23.05.09
21:18

Само чистите серии основни упражнения за гръб са ти около 20. Множо е колега, ама ти си знаеш.
Аз след 9 години стаж рядко си позволявам 20 серии гръб, а ако правя повече основни движения- до 16.

Да, дойдоха ми 16 работни серии. Така го почувствах и така я направих. Не съжалявам. Възстановяването ми е добро и няма място за притеснение.

ГН

24.05.09
08:08

казано от aMneSia на 23.05.09, 21:31:

Да, дойдоха ми 16 работни серии. Така го почувствах и така я направих. Не съжалявам. Възстановяването ми е добро и няма място за притеснение.

Да, наистина, така погледнато по-става. То всяка си става де. Просто в пърия момент ми се видяха твърде много.

Аз сега смятам да си направя гърба извращение. Ще го тренирам без тяга, но с най-чистите набирания в живота ми. От тях ми става най-естетичен. Нещо като твоя.

ГН

24.05.09
08:34

Кой от двамата?

казано от Емил Начев на 24.05.09, 08:31:

Малко ми е чудно защо ти взимаш слин-сейн? за по-здрави тренировки и евентуално повече маса?

Сам си отговори като гледам. Разбира се, че за повече качествена маса :)

24.05.09
08:52

вече толкова време го взимаш а една дума не си казал за продукта как го чувстваш как ти се отразява до тук има ли промяна някаква,ти просто си продълваваш дневника все едно нищо не ползваш в момента къде е лога?

ЛОЛ 5 дена са изключително много време. Отвори на 1ви и 2ри ден и ще видиш какво съм почуствал. Не смятам, че всеки ден трябва да пиша едно и също. Като осета нещо интересно като промяна ще напиша! Да не мислиш, че съм на керосин и след 8 хапа ще ми изникнат крила?

Но хайде да обобща за изминалите дни. Хубаво напомпване дори няколко часа след края на тренировката и също когато не тренирам. Повече интензивност, повече свежест и страшни мускулни трески. Сила засега не съм качил. Не искам да говоря толкова отрано. По нататък ще видим :)

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 24.05.09 09:05.

24.05.09
10:19

ето това обобщение имах предвид не е зле през няколко дена да споделяш как се чувстваш без значение дали има промяна или не.

24 май 2009

Ден 6-ти!

Хранене:
1.Слин + Овес(150-170) с мляко + фъстъци и 3 яйца с масло и сирене и кашкавал
2.Слин + (300)Спагети със сирене и захар + пържола
3.(250)Спагети със сирене и захар + 3 яйца със кашкавал и масло
4.(150)Спагети със сос + протеин със мляко(350мл) и фъстъци
5.Казеин със фъстъци и прясно мляко 200мл.

Още: череши и много шоколад! Някъф глад за сладко имах вчера.

Между 2 и 3 ядене имаше тренировка вкъщи за корем.
3-4 упражнения изпълнени в 10-тина серии.

-супер-а
-трен
-банан(1/2) + шоколад дарк 50гр.

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 25.05.09 13:02.

25 май 2009

Ден 7-ми!

Хранене:
1.Протеин + 1/2 банан
2.Слин + Овес с мляко + фъстъци и 3 яйца със кашкавал и масло
3.Пил.филе в питка със сусам, майонеза и домати (манджа стрийт, ст. град рулзззз)
4.Слин + Спагети със сирене и захар + 3 яйца
тренировка
5.Ориз + пил. филе

Тренировка рамо и крака:
Раменни преси:40х10 50х10 50х8
Разтваряне встрани от стоеж с 2 ръце:10х10 10х10 10х 10х10(по-малко от мин. почивка между тях)
Вертолет:30х10 40х8 40х8
Разтваряне втсрани:10х10 12.5х10 15х10 15х10

Бедрено разгъване: 4 серии
Бедрено сгъване: 3 серии
Малко напади

-супер-а
-4 амино
-трен
-банан + 4 амино
-протеин

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 26.05.09 09:01.

ГН

26.05.09
15:17

казано от aMneSia на 26.05.09, 08:45:

(манджа стрийт, ст. град рулзззз)

Така рулз че няма на къде. След някоя друга година ще ме разбереш.

Колега, не си длъжен да пишеш нещо, ако добавката не ти действа, но пък съвсем ли не ти действа? Кажи нещо някъде, за 1-2 специфични серии, не вдигна ли малко повече, нямаше ли повече хъс? Аз сам говорех в дневника на Сашо, че това може дори да е внушение ако е малко като ефект, но дори и така да е, сподели го! Извинявай, но до тук имам натрапивото усещане, че чета всичко друго но не и лог.
Ако ли пък нямам СЪВСЕМ никакъв ефект, кажи и това.

Кажи освен това хранителните вещества и калориите, аз пиша само това а не храната и пак е някакъв ориентир, то храната може да изглежда добре ама нещо в общото съдържание на енергия и макронутриенти да куца. Всеки начинаещ, не че ти си такъв, мисли че яде много калори и протеин, а всъщност са 2000 калории и 100 гр протеин, просто защото не прави въпросните калкулации, а при любителския болибилдинг твърдя че те са в пъти по-важни от изреждането на храните, които са ги набавили, защото нещата са взаимозаменяеми, все пак няма да ставаме Мр. Олимпии, нали?
Ако напишеш тези неща, ще стане къде-къде по-разбираемо.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 26.05.09 19:01.

Сила - не осещам промяна
Напомпване - нормално
Сега за хъс да говорим аз винаги си го имам, в началото като че ли осетих нещо от Слин-а. Почнах да правя единствено по интензивни тренировките, с по-кратки почивки между серии и упражнения.
Да ти кажа само, 100гр. протеин ми идват от 2те дози прах. И мисля че сам не си вярваш, че правя 2000калории :)
Теглилки, мерилки и калории точно никога не съм изчислявал и не ми се е налагало. След малко ще кажете че 200гр овес и 400 гр. спагети преди слина са недостатъчни сигурно ? Еми евала на тоя който може да яде повече на едно сядане! Започвате да ми образувате нерви с постоянни питанки от сорта описвай какво чувстваш и в тоалетната като влезеш. Казах и ви го повтарям, че ще описвам на 3-5 дена действие и ефект. Много лесно ще ви замия очите както повечето стъргачи тук пишат най-смешни и банални работи от сорта на: “от първата доза качих 20 кила на тва 50 кила на онова” ай сиктир ве кежо, за пръв път ми опитва нещо по различно от вит.Ц  и ми пиши пълни глупости. Влязох в сесия преди 10 дена така, че не мисля постоянно и как да пиша романи тук. А в момента ми настръхнаха тестисите, може да ви интересува.

Отново казвам, ще пиша по подробно за ефекта от продукта не всеки ден, а на всеки 3-5 дена. КОйто не му изнася да потапя, боли ма!!!!

ИИИИ спирам да описвам яденето, след като от 3-4 човека вече чух, че не било интересно!

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 26.05.09 18:18.

26.05.09
18:05

Минало е само седмица все пак.Ще почакаме и ще видим.Ето на  това се казва откровено и изчерпателно инфо. :)
П.П Ти си първият, който не е усетил прилив на сила още в първите дни.Всеки човек е различен все пак.Затова логърите са 3ма, с мен 4ма.

ГН

26.05.09
19:30

казано от aMneSia на 26.05.09, 17:59:

Сила - не осещам промяна
Напомпване - нормално
Сега за хъс да говорим аз винаги си го имам, в началото като че ли осетих нещо от Слин-а. Почнах да правя единствено по интензивни тренировките, с по-кратки почивки между серии и упражнения.
Да ти кажа само, 100гр. протеин ми идват от 2те дози прах. И мисля че сам не си вярваш, че правя 2000калории :)
Теглилки, мерилки и калории точно никога не съм изчислявал и не ми се е налагало. След малко ще кажете че 200гр овес и 400 гр. спагети преди слина са недостатъчни сигурно ? Еми евала на тоя който може да яде повече на едно сядане! Започвате да ми образувате нерви с постоянни питанки от сорта описвай какво чувстваш и в тоалетната като влезеш. Казах и ви го повтарям, че ще описвам на 3-5 дена действие и ефект. Много лесно ще ви замия очите както повечето стъргачи тук пишат най-смешни и банални работи от сорта на: “от първата доза качих 20 кила на тва 50 кила на онова” ай сиктир ве кежо, за пръв път ми опитва нещо по различно от вит.Ц  и ми пиши пълни глупости. Влязох в сесия преди 10 дена така, че не мисля постоянно и как да пиша романи тук. А в момента ми настръхнаха тестисите, може да ви интересува.

Отново казвам, ще пиша по подробно за ефекта от продукта не всеки ден, а на всеки 3-5 дена. КОйто не му изнася да потапя, боли ма!!!!

ИИИИ спирам да описвам яденето, след като от 3-4 човека вече чух, че не било интересно!

ХА. Ми спирай бе! Аз ти казах че може да си на различен брой калории от това, което смяташ че си, а не че са на 2000, това беше само за пример.
Кат та боли, да та боли.
Язък, че тестваш без пари.
Не ме интересува бездарния ти опит за дневник, ако аз ти бях дал да ми правиш лог щях да се ядосам сериозно след последните ти простотии. В твоя случай думата лог явно се асоциира с друго и значение.
Ае със здраве.
Няма да чета тука.
Ако искаш показно как се правят нещата в период на далеч по-сериозни ангажименти от твойта сесийка, гледай какво става след 1 юни.

26.05.09
19:33

Георги това беше малко излишно.Преската има проблеми покрай изпити и това си личи от тона му още в предният пост.Ще се оправят работите.

26.05.09
20:56

......
Теглилки, мерилки и калории точно никога не съм изчислявал и не ми се е налагало. След малко ще кажете че 200гр овес и 400 гр. спагети преди слина са недостатъчни сигурно ?
.....

Не спирай - определено е по-интересно да пишеш кога какво си ги ял отколкото -

X гр протеин
Y гр въглехидрати
Z гр мазнини

S калории

пък и да ти се радваме как омиташ 400г спагети ;)

П.П. 400г - това в сварено състояние нали? И аз изяждах по толкова, ама не с овес ами с мазни сосове ;) Та затова от 6 месеца само чистя ;)

Ей бахамадурник изтъпясал, шъ ти ужба килипарнишките приказки! Няма си описвам всяка секунда, че тествам без пари! Още утре ще си платя продукта галфон умрял. Нищо в тоя живот не съм получил е така, тъй че не ми философствай!!! И боли ма оная раота кфо става след 1-ви мазен кретеноид!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И наистина спирам всичко! Лог, хранене, тренировки!!!!

27.05.09
02:16

Бате леко, че Георги си мисли, че утре е на олимпияда :)
Абе какво се ежите, човек не може ли да каже, че не работи продукта на Бълк Перформанс Солушънс (адския лол на името)

27.05.09
02:59

сички тука се надъхвате с тоя продукт (слин сейн) и си мислите,че е въошебно хапче.ОСТАВЕТЕ човека(Преслав) да прави каквото иска и да си пише каквото иска .ТОВА Е НЕГОВ ЛОГ,НЕ ВАШ!

BU

27.05.09
03:32

казано от aMneSia на 27.05.09, 01:20:

Нищо в тоя живот не съм получил е така, тъй че не ми философствай!
И наистина спирам всичко! Лог, хранене, тренировки!!

1.Живота си си го получил наготово,покрива над главата си си получил наготово,останалото лесна работа,въпрос на труд. :) Няма нищо срамно да признаеш,че не си заплодил майка си самичък.

2.Ако спреш храненето ще умреш,сериозно говоря.

3.На никого не правиш мръсно,като спреш да тренираш.Аз лично ще го преживея. :) Веднъж заради някаква мърла ,сега Гошо те ядоса...искаш ли да тренираш или не искаш ?

Та с две (4) думи - стой си в залата

ПС:Аз пък какво правя по това време буден...  :red:
ППС:Дай снимка на старото гадже да видим за какво се беше депресирал толкова. :P Ако е хубава ти е простено.Знам,че е стара история,ама аз с това те запомних. : )))

Мнението беше редактирано от BusyMan на 27.05.09 03:35.

Мила

27.05.09
04:03

You are not the SHOOTER, you are the BULLET   ;-) ...keep logging ;-)

Дед няма да спирам тренировките, мисълта е че няма да ги описвам, както и останалото!

Преславе споко продължавай да си описваш колкото можеш и както можеш направи го за себе си за да може да се обърнеш някой ден и да видиш какво си правил.Аз често чета дневника си от миналата година и хем се надъхвам хем се смея на себе си какви неща съм правил. Пък и помисли дневника ти и формата ти колко човека като мен надъхват и как се радваме да го следим с цел да прихванем някоя добра идея. В крайна сметка  формата ти без съмнение е една от най добрите във форума.

ЦЕ

27.05.09
12:30

казано от Георги Николаев на 26.05.09, 19:30:

Сила - не осещам промяна
Напомпване - нормално

ХА. Ми спирай бе! Аз ти казах че може да си на различен брой калории от това, което смяташ че си, а не че са на 2000, това беше само за пример.
Кат та боли, да та боли.
Язък, че тестваш без пари.
Не ме интересува бездарния ти опит за дневник, ако аз ти бях дал да ми правиш лог щях да се ядосам сериозно след последните ти простотии. В твоя случай думата лог явно се асоциира с друго и значение.
Ае със здраве.
Няма да чета тука.
Ако искаш показно как се правят нещата в период на далеч по-сериозни ангажименти от твойта сесийка, гледай какво става след 1 юни.

Но не си му дал ти да прави лог. Ти от някъв комплекс за малоценност ли страдаш к’во незнам ама аз даже се дразна тука к’во се бъркаш на хората колкото да изтъкваш ти какъв велик дневник водиш. Гледай си се себеси и т’ва е. На тебе не виждам някой да ти е длъжен.
За Преслав - Продължавай да водиш дневника. Един от малкото които следя е.

27.05.09
12:39

Преславе, успокой се, не се ядосвай и помисли за всички , които с удоволствие четат дневника ти.
Дразнителите .... не им обръщай внимание.

Ванка прав си и благодаря за хубавите думи на всички. Обещал съм вече на един човек, който уважавам много, така че няма се измятам от думите си, въпреки че дразня някои хора с написаното.

26 май 2009

day 8!

1.Слин + Овес(200) с мляко + фъстъци над 50гр. + 3 яйца със сирене и маслоо
тренировка
2.Слин + Половин пиле със таратор + питка + домати и сирене + ориз (250)
3.Ориз с месо + доза протеин
4.Денс център Плаза :)

още:вафли, бисквити, 500мл. водка

Тренировката бе ръце:
1-Френско:37х12 42х10 47х8 47х8
2-21 с общо 25кг
3-Дъмбел зад врат с 1 ръка:15х10 15х10 15х10
4-Прав с дъмбели:20х10 25х8 25х6
5-Скрипец въже:4 серии
6-Скотово с дъмбел:15х10 15х10 15х10 (редуване без почивка)
7-Надвхат щанга за предмишница: 3 серии, защото неможех вече да си сгъвам ръката :)

-супер-а
-трен
-банан
-протеин

Изключително бърза тренировка с около минута почивки между серии и 2 минути между упражненията. Много съм доволен.

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 27.05.09 21:04.

27.05.09
13:19

Абе, Преславе, ти от Гошката ли се засегна?!  :lol:  Смях. Той си е такъв, обича много да пише, да разтяга, да се обеснява. Прекалява даже....  ;-)  Я да не ти пука!! Ти си човек, като всички нас, малко по-емоционален и импусливен!!!  И аз чета, да знаеш. И храната си описвай, определено е по-интересно!!  :P

Мнението беше редактирано от maria на 27.05.09 13:29.

27.05.09
13:45

Преславе, описвай обективно - те т’ва ти е играта! ;) Няма нужда ако нещо не работи да се казва, че действа. Също така не е нужно когато нещо действа да се преувеличава действието му. Keep on! :)

27.05.09
14:08

СТИГА СПАМ !

Брат просто не обръщай вминание на коментарите, които те дразнят.Продължавай си в същия дух с тренировките и храненето.Какво толкова, че не усещаш един продукт.Давам ти пример: ти казваш че Н.О. Експлоуд го усещаш много добре а слин - не, еми аз обратното...Хора много,добавки още повече,ефекти безброй.Не се отчайвай.Нека по горните изказвания да ти бъдат един вид стимул.Айде успех братле! :)

27.05.09
17:37

Абе все се каня да те питам, на какво викаш супер-а? На Супер пъмпа ли?
Тоя овес 200гр (сух предполагам) колко с.л. ти излиза знаеш ли?

казано от HeartCore на 27.05.09, 17:37:

Абе все се каня да те питам, на какво викаш супер-а? На Супер пъмпа ли?
Тоя овес 200гр (сух предполагам) колко с.л. ти излиза знаеш ли?

Да на Пъмпа :) Сух, ами около 15 супени с връх. Едно време ги мерих и останових, че една пълна е около 12-15гр., а сега го изсипвам направо в блендера там до едната чертичка, на око горе-долу.
Aми ти къде се изгуби и не пишеш вече ?

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 27.05.09 18:16.

27 май 2009

day 9!

Хрененето започна след 16:00
1.14:30 Кисело мляко + доза аулин хаха
2.16:30 Слин + Овес(150) мляко + фъстъци + казеин и протеин
3.19:00 Слин + Ориз + 3 яйца със сирене
4.22:30 Ориз с месо
5.00:3 0Извара + краставица + фъстъци

още:половин пакет бисквити, козуначе

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 27.05.09 21:04.

27.05.09
22:11

И аз мисля че малко има натиск върху амнесиа. В крайна сметка да получил е продукта - води си дневника добре... тренира надъхано... какво сега трябва света му да се върти около това че прави спонсориран ЛОГ и да изпада в екстаз? Нали идеята за вас потребителите е да видите дали продукта наистина работи и как. Малко тъпо ще е някой да получи безплатен продукт - хранителна добавка и да не се старае в тренировките. Малко или много когато човек приема хранителни добавки се надъхва повече за тренировка. Пък и се вижда че момчето е в добра форма - явно има представа как се правят нещата... излишно е да го поучаваме.

Успех от мен с тренировките!

27 и 28 тренирах съответно гърди и гръб. Много зле навсякъде. Някаква умора ме е налегнала, никаква сила никъде, едвам изкарвах докрай. Жега, много хора в залата, ужасссс. Хрананата 2-та дена е една и съща, овес, 3х300 ориз, 8 яйца, пилешко около 400гр., 2-3 дози протеин, фъстъци и зеленчуци. Такава е и втория.

1 юни 2009

ден 14!

Тренировка рамо, трапец и корем:
1-Раменни преси с дъмбел:20х10 25х10 25х8 25х5 (паднала ми е силата тук)
2-Разтваряне встрани с 1 ръка:12.5х10 15х8 15х10 15х8
3-Вертолет: 35х10 40х8 40х8
4-Задно с дъмбели:12.5х10 15х10 15х8
5-Трапец щанга:50х15 90х12 100х10 100х8
6-Корем 10-тина серии

Предните 2 дена бяха нетренировъчни. Нищо интересно и ново. Немога нещо да си върна хъса да тренирам.
Храната ми е както обикновено. Нещо съм понатежал, осещам се пък и кантара го потвърди.Това е засега!

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 01.06.09 20:33.

01.06.09
22:05

Тук не е толкова топло ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1