29.05.09
12:54
Аз по скоро искам да попитам дали досега са се организирали срещи на потребителите на сайта и дали BB-TEAM смята да организира някаква такава среща тази година??
Темата беше редактирана от maria на 29.05.09 12:56.
29.05.09
12:57
Миме като ветеран ще ти кажа, че някога имаше срещи почити всяка седмицаорганизирани от екипа, от модераторите, на една две дори аз присъствах . Сега никой не спира потребителите да си направят.Гледам във Варна си правят :).
Да, ние се срещаме чат - пат няколко човека.
Може (ако има желаещи) да поразширим групичката ;)
казано от Limka на 29.05.09, 12:58:
Да, ние се срещаме чат - пат няколко човека.
Може (ако има желаещи) да поразширим групичката ;)
Ама нашто наистина е чат - пат :) трябва да зечестим :)
29.05.09
13:52
Ако имах кола с голямо удоволствие бих посетил групата от Варна (ако ме искат разбира се). Близо е пък и има стойностни хора с който да се запозная. В софия съм бил на една две от срещите но си беше убииствено да пътувам до там :).
казано от Иван Шишманов на 29.05.09, 13:52:
Ако имах кола с голямо удоволствие бих посетил групата от Варна (ако ме искат разбира се). Близо е пък и има стойностни хора с който да се запозная. В софия съм бил на една две от срещите но си беше убииствено да пътувам до там :).
Всеки е добре дошъл разбира се, стига да има желание и възможност :)
Ванка, засега имаме някаква идея на 13-14.06 да направим едно кросфитче на зелено. И Мишито Бартън май щеше да се включи с един крив лост ;) Хайде и ти - ако не те влече, не е нужно да кросфитиш - ще ни гледаш сеира ;)
29.05.09
14:39
Благодаря ви за поканата, ще я имам в предвид, по принцип всички удобства за да го направя, но след катастрофата трудно се придвижвам. Надявам се скоро и този проблем да се реши.
казано от Limka на 29.05.09, 14:21:
Ванка, засега имаме някаква идея на 13-14.06 да направим едно кросфитче на зелено. И Мишито Бартън май щеше да се включи с един крив лост ;) Хайде и ти - ако не те влече, не е нужно да кросфитиш - ще ни гледаш сеира ;)
Хаха, абе прав си ми е лоста, само че не е олимпийски - 10кг тежи само ;) Ама само да кажете и ще го завлека към Варна :-P
30.05.09
11:26
казано от Иван Шишманов на 29.05.09, 14:39:
Благодаря ви за поканата, ще я имам в предвид, по принцип всички удобства за да го направя, но след катастрофата трудно се придвижвам. Надявам се скоро и този проблем да се реши.
Офтопици ще пиша, ама Иване? Каква катастрофа ве човек? Какво трудно придвижване?
Lim4e…пак ли сте замислили кросфит-уикенд...супер сте...БРАВО..!!!!
пак казвам, че искрено Ви завиждам..!!!!
Сега се замислих, лятото дойде, а аз така и така и така съм безработен и имам много свободно време - що не взема да се вдигна и аз до морето? :lol: Приемате ли гости? ;)
Разбира се, Петко! Който го влече, да заповяда :) Славко, и ти ако искаш!
Ще направим яякккаааа тренировка - само трябва да си намерим по-голяма полянка :lol: Или направо на плажа. Би било много готино да размятаме щанги по плажа - може и някой комплекс с плуване да измислим хахаха
еми оки, ама Белчо идва в Плвен на 13-ти и искам да се запозная с него...ама то така или иначе като ще се идва на Варна, може пък на негова територия да го направим(и ваша де)...:)))))
казано от Limka на 03.06.09, 06:48:
Би било много готино да размятаме щанги по плажа - може и някой комплекс с плуване да измислим хахаха
Мхм.Вдигнеш 60 кила и потънеш в пясъка :lol:
Би било много готино да размятаме щанги по плажа - може и някой комплекс с плуване да измислим хахаха
Хе, че то май има вече описани комплекси с плуване? (Само че аз ще се покрия някъде щото мога да плувам колкото да се удавя ;) )
Иначе идеята за плажа и на мен много ми харесва - пък и полянки си имаме и в София тук таме ;) Еее, Варненските може да са по-различни де :-P
казано от mbarton на 03.06.09, 14:50:
Хе, че то май има вече описани комплекси с плуване? (Само че аз ще се покрия някъде щото мога да плувам колкото да се удавя ;) )
Иначе идеята за плажа и на мен много ми харесва - пък и полянки си имаме и в София тук таме ;) Еее, Варненските може да са по-различни де :-P
Хехе,а ма колко често се замъкваш със щанги на Софийските полянки :)
Добреее....значи прайм организация за 13-14 юни. Кой ще се включи?
казано от Limka на 03.06.09, 15:04:
казано от mbarton на 03.06.09, 14:50:
Иначе идеята за плажа и на мен много ми харесва - пък и полянки си имаме и в София тук таме ;) Еее, Варненските може да са по-различни де :-PХехе,а ма колко често се замъкваш със щанги на Софийските полянки :)
Добреее....значи прайм организация за 13-14 юни. Кой ще се включи?
За щанги не съм сигурен ама поне едно барбекю да вземем :question:
Само диетични неща ще метнем отгоре ;-P
казано от shemeta на 03.06.09, 16:20:
За щанги не съм сигурен ама поне едно барбекю да вземем :question:
Само диетични неща ще метнем отгоре ;-P
Това ще е задължителна част от “програмата” ;-)
Пу за мен! И лоста ще взема този път.
Мястото е избрано, времето също.
Време е ди си изберете комплекс или конкретни упражнения, за да знам какви щанги, дъмбели и тежести да приготвя (колкото и да ми се иска, цялата зала не мога да помъкна ;-P)
Желателно е който не е от Варна и няма уредено място за спане, да ни пише, за да запазим стаи в хотел навреме. :coolsmile:
Ей, и аз съм в играта :) комплекса ще си го спретна, ама тоя път трябва да е нещо с лост :) и тежкко :)
Вик, нали ще измислиш нещо ? :)
За 13-14.06.2009 съм free :)
Един въпрос - и двата дни ли ще се тренира или само съботата?
Иначе за мен - The Barbell Complex (25кг) + 15-12-9 Squat Clean+Thruster+бърпет (27-30кг) за ден 1, BRUTUS (15kg, лицеви опори вместо кофички, ако няма къде да се правят кофите) за ден 2, ако има де :)
04.06.09
08:40
Направо ми идва да се метна на маршрутката :lol:
казано от mbarton на 04.06.09, 08:27:
Един въпрос - и двата дни ли ще се тренира или само съботата?
Иначе за мен - The Barbell Complex (25кг) + 15-12-9 Squat Clean+Thruster+бърпет (27-30кг) за ден 1, BRUTUS (15kg, лицеви опори вместо кофички, ако няма къде да се правят кофите) за ден 2, ако има де :)
ПРЕДНИЯ ПЪТ БЕШЕ ЕДИН ДЕН ТРЕНИРОВКА, МИСЛЯ ЧЕ И СЕГА, НО НЕ ЗНАМ ПАК....
Ехе, от участниците зависи :)
Също така и от това кога ще пристигнат ентусиастите, които не са от Варна :)
Миши, Петко, Ванка, Славко и всички други, които все още не са написали, че имат желание да се включат
Кога смятате да пътувате/ пристигнете във Варна?
И някакви идеи относно ‘програмата’ ако искате да споделите :)
04.06.09
09:04
Ами ако реша да идвам ще ми трябва доста жестока организация, предимно от ваша страна :lol: . Придвижване, преобличане пак придвижване, щанги работи ...По добре без мен,
казано от Limka на 04.06.09, 09:01:
Ехе, от участниците зависи :)
Също така и от това кога ще пристигнат ентусиастите, които не са от Варна :)Миши, Петко, Ванка, Славко и всички други, които все още не са написали, че имат желание да се включат
Кога смятате да пътувате/ пристигнете във Варна?
И някакви идеи относно ‘програмата’ ако искате да споделите :)
Ами аз в петък по нощите, т.е. 3-4-5-6 сутринта в събота би трябвало да съм във Варна...Иначе съм за да тренираме и двата дни, но май Вик да каже щото той ще трябва да размотава железа :) Дайте да се разберем и по кое време - аз примерно в 9 сутринта не съм особено на кеф за тежки тренировки, но пък ако след това става прекалено жега, може би сутринта е най-добре наистина :)
@ Иван Шишманов - Иване, пак си помисли! Идеята е да сме на относително самотен плаж извън Варна. Но преобличането ти ме озадачи - ти сам не можеш ли? ;-)
@ mbarton - Какъв е този странен час на пристигане? Как ще пътуваш? И не разбрах - да ти търсим ли хотел или имаш някаква самостоятелна организация?
По рано от 10.00 да се съберем и тръгнем няма да стане. Ще сме на плаж, така, че като се разгорещим - бум в морето! А после - пикник! :-)
04.06.09
11:54
казано от Vic на 04.06.09, 11:50:
@ Иван Шишманов - Иване, пак си помисли! Идеята е да сме на относително самотен плаж извън Варна. Но преобличането ти ме озадачи - ти сам не можеш ли? ;-)
Vic приятелю нямам кола и най много до Варна да се домъкна някак си от там нататък ...пеш :). За обличането имах предвид място :). Пък може и да стане все едно отивам в някой от кварталите на Бургас на плаж, само че квартала ще е Варна :)
казано от Иван Шишманов на 04.06.09, 11:54:
Vic приятелю нямам кола и най много до Варна да се домъкна някак си от там нататък ...пеш :). За обличането имах предвид място :). Пък може и да стане все едно отивам в някой от кварталите на Бургас на плаж, само че квартала ще е Варна :)
Хващаш маршрутката и ще се обадиш, като пристигнеш, да те посрещнем. Така ще е и с останалите. Преобличането - направо на мястото, достатъчно диво е :)
Ти си решаваш - има още доста време.
По рано от 10.00 да се съберем и тръгнем няма да стане. Ще сме на плаж, така, че като се разгорещим - бум в морето! А после - пикник! :-)
Абе, въобще, ние ще ви организираме. Само кажете колко човека и кога ще организираме ;)
Вик, трябва отидем да забием едно “Reserve” на плажа, дето сме харесали :lol:
@ mbarton - Какъв е този странен час на пристигане? Как ще пътуваш? И не разбрах - да ти търсим ли хотел или имаш някаква самостоятелна организация?
Ами с автобус или влак най-вероятно - петък веднага след работа, няма как да тръгна по-рано :) Засега мисля да остана при приятели, ама ако се провали този вариант, ще се обадя
П.П. И ви забранявам да идвате да ме посрещате по нощите :-P - че трябва да сте наспани все пак ;)
Мнението беше редактирано от mbarton на 04.06.09 12:26.
Аз ще кажа по-късно дали ще идвам, че днес ми предложиха работа и се чудя дали да приема :) И съответно не знам как ще съм другата седмица. Просто не ми се идва само за една нощувка, но в краен случай и това е вариант. А за хотел не се тревожете, ако дойда, ще си намеря, миналата година бях във Варна и знам няколко :)
казано от Петко К на 04.06.09, 15:02:
Аз ще кажа по-късно дали ще идвам, че днес ми предложиха работа и се чудя дали да приема :)...
Няма проблем! Успех с новата работа, ако я приемеш!
И да пропуснеш “зеления кросфит” този път, не е беда - пак ще направим! Лятото тепърва започва.
казано от Петко К на 04.06.09, 16:09:
E то кросфита е последното, заради което ще дойда ;)
Варна,морето,сините вълни...
Сърфове,скутери,леките жени...
(Кокоша Глава - Лятна ска)
:-)
А заради мацките, правещи кросфит? ;-P
:smirk:
казано от Vic на 04.06.09, 21:09:
:smirk:
...по бански, например ....
казано от Limka на 04.06.09, 21:17:
казано от Vic на 04.06.09, 21:09:
:smirk:...по бански, например ....
Мислех си заради морето, плажа и други такива, ама и горните причина са основателни :lol:
Мнението беше редактирано от Петко К на 04.06.09 22:22.
05.06.09
04:19
Аз пък точно заради мацките няма да дойда, от срам :smirk: