Среща BB-TEAM, Въпрос.

Прескочи до:

29.05.09
12:54

Аз по скоро искам да попитам дали досега са се организирали срещи на потребителите на сайта и дали BB-TEAM смята да организира някаква такава среща тази година??

Темата беше редактирана от maria на 29.05.09 12:56.

Миме като ветеран ще ти кажа, че някога имаше срещи почити всяка седмицаорганизирани от екипа, от модераторите, на една две дори аз присъствах . Сега никой не спира потребителите да си направят.Гледам във Варна си правят :).

29.05.09
12:58

Да, ние се срещаме чат - пат няколко човека.
Може (ако има желаещи) да поразширим групичката ;)

29.05.09
13:37

казано от Limka на 29.05.09, 12:58:

Да, ние се срещаме чат - пат няколко човека.
Може (ако има желаещи) да поразширим групичката ;)

Ама нашто наистина е чат - пат :) трябва да зечестим :)

Ако имах кола с голямо удоволствие бих посетил групата от Варна (ако ме искат разбира се). Близо е пък и има стойностни хора с който да се запозная. В софия съм бил на една две от срещите но си беше убииствено да пътувам до там :).

29.05.09
13:52

казано от Иван Шишманов на 29.05.09, 13:52:

Ако имах кола с голямо удоволствие бих посетил групата от Варна (ако ме искат разбира се). Близо е пък и има стойностни хора с който да се запозная. В софия съм бил на една две от срещите но си беше убииствено да пътувам до там :).

Всеки е добре дошъл разбира се, стига да има желание и възможност :)

29.05.09
14:21

Ванка, засега имаме някаква идея на 13-14.06 да направим едно кросфитче на зелено. И Мишито Бартън май щеше да се включи с един крив лост ;) Хайде и ти - ако не те влече, не е нужно да кросфитиш - ще ни гледаш сеира ;)

Благодаря ви за поканата, ще я имам в предвид, по принцип всички удобства за да го направя, но след катастрофата трудно се придвижвам. Надявам се скоро и този проблем да се реши.

29.05.09
15:04

казано от Limka на 29.05.09, 14:21:

Ванка, засега имаме някаква идея на 13-14.06 да направим едно кросфитче на зелено. И Мишито Бартън май щеше да се включи с един крив лост ;) Хайде и ти - ако не те влече, не е нужно да кросфитиш - ще ни гледаш сеира ;)

Хаха, абе прав си ми е лоста, само че не е олимпийски - 10кг тежи само ;) Ама само да кажете и ще го завлека към Варна :-P

казано от Иван Шишманов на 29.05.09, 14:39:

Благодаря ви за поканата, ще я имам в предвид, по принцип всички удобства за да го направя, но след катастрофата трудно се придвижвам. Надявам се скоро и този проблем да се реши.

Офтопици ще пиша, ама Иване? Каква катастрофа ве човек? Какво трудно придвижване?

30.05.09
15:30

Lim4e…пак ли сте замислили кросфит-уикенд...супер сте...БРАВО..!!!!
пак казвам, че искрено Ви завиждам..!!!!

02.06.09
23:23

Сега се замислих, лятото дойде, а аз така и така и така съм безработен и имам много свободно време - що не взема да се вдигна и аз до морето? :lol: Приемате ли гости? ;)

03.06.09
06:48

Разбира се, Петко! Който го влече, да заповяда :) Славко, и ти ако искаш!
Ще направим яякккаааа тренировка - само трябва да си намерим по-голяма полянка  :lol:  Или направо на плажа. Би било много готино да размятаме щанги по плажа - може и някой комплекс с плуване да измислим хахаха

03.06.09
13:41

еми оки, ама Белчо идва в Плвен на 13-ти и искам да се запозная с него...ама то така или иначе като ще се идва на Варна, може пък на негова територия да го направим(и ваша де)...:)))))

03.06.09
14:31

казано от Limka на 03.06.09, 06:48:

Би било много готино да размятаме щанги по плажа - може и някой комплекс с плуване да измислим хахаха

Мхм.Вдигнеш 60 кила и потънеш в пясъка  :lol:

03.06.09
14:50

Би било много готино да размятаме щанги по плажа - може и някой комплекс с плуване да измислим хахаха

Хе, че то май има вече описани комплекси с плуване? (Само че аз ще се покрия някъде щото мога да плувам колкото да се удавя ;) )
Иначе идеята за плажа и на мен много ми харесва - пък и полянки си имаме и в София тук таме ;) Еее, Варненските може да са по-различни де :-P

03.06.09
15:04

казано от mbarton на 03.06.09, 14:50:

Хе, че то май има вече описани комплекси с плуване? (Само че аз ще се покрия някъде щото мога да плувам колкото да се удавя ;) )
Иначе идеята за плажа и на мен много ми харесва - пък и полянки си имаме и в София тук таме ;) Еее, Варненските може да са по-различни де :-P

Хехе,а ма колко често се замъкваш със щанги на Софийските полянки :)

Добреее....значи прайм организация за 13-14 юни. Кой ще се включи?

03.06.09
16:20

казано от Limka на 03.06.09, 15:04:

казано от mbarton на 03.06.09, 14:50:

Хехе,а ма колко често се замъкваш със щанги на Софийските полянки :)

Добреее....значи прайм организация за 13-14 юни. Кой ще се включи?

За щанги не съм сигурен ама поне едно барбекю да вземем :question: 
Само диетични неща ще метнем отгоре  ;-P

04.06.09
03:34

казано от shemeta на 03.06.09, 16:20:

За щанги не съм сигурен ама поне едно барбекю да вземем :question: 
Само диетични неща ще метнем отгоре  ;-P

Това ще е задължителна част от “програмата” ;-) 
Пу за мен! И лоста ще взема този път.

04.06.09
07:35

Мястото е избрано, времето също.

Време е ди си изберете комплекс или конкретни упражнения, за да знам какви щанги, дъмбели и тежести да приготвя (колкото и да ми се иска, цялата зала не мога да помъкна  ;-P)

Желателно е който не е от Варна и няма уредено място за спане, да ни пише, за да запазим стаи в хотел навреме.  :coolsmile:

04.06.09
07:44

Ей, и аз съм в играта :) комплекса ще си го спретна, ама тоя път трябва да е нещо с лост :) и тежкко :)
Вик, нали ще измислиш нещо ? :)

За 13-14.06.2009 съм free :)

04.06.09
08:27

Един въпрос - и двата дни ли ще се тренира или само съботата?
Иначе за мен - The Barbell Complex (25кг) + 15-12-9 Squat Clean+Thruster+бърпет (27-30кг) за ден 1, BRUTUS (15kg, лицеви опори вместо кофички, ако няма къде да се правят кофите) за ден 2, ако има де :)

Направо ми идва да се метна на маршрутката  :lol:

04.06.09
08:48

казано от mbarton на 04.06.09, 08:27:

Един въпрос - и двата дни ли ще се тренира или само съботата?
Иначе за мен - The Barbell Complex (25кг) + 15-12-9 Squat Clean+Thruster+бърпет (27-30кг) за ден 1, BRUTUS (15kg, лицеви опори вместо кофички, ако няма къде да се правят кофите) за ден 2, ако има де :)

ПРЕДНИЯ ПЪТ БЕШЕ ЕДИН ДЕН ТРЕНИРОВКА, МИСЛЯ ЧЕ И СЕГА, НО НЕ ЗНАМ ПАК....

04.06.09
09:01

Ехе, от участниците зависи :)
Също така и от това кога ще пристигнат ентусиастите, които не са от Варна :)

Миши, Петко, Ванка, Славко и всички други, които все още не са написали, че имат желание да се включат

Кога смятате да пътувате/ пристигнете във Варна?
И някакви идеи относно ‘програмата’ ако искате да споделите :)

Ами ако реша да идвам ще ми трябва доста жестока организация, предимно от ваша страна  :lol: . Придвижване, преобличане пак придвижване, щанги работи ...По добре без мен,

04.06.09
09:28

казано от Limka на 04.06.09, 09:01:

Ехе, от участниците зависи :)
Също така и от това кога ще пристигнат ентусиастите, които не са от Варна :)

Миши, Петко, Ванка, Славко и всички други, които все още не са написали, че имат желание да се включат

Кога смятате да пътувате/ пристигнете във Варна?
И някакви идеи относно ‘програмата’ ако искате да споделите :)

Ами аз в петък по нощите, т.е. 3-4-5-6 сутринта в събота би трябвало да съм във Варна...Иначе съм за да тренираме и двата дни, но май Вик да каже щото той ще трябва да размотава железа :) Дайте да се разберем и по кое време - аз примерно в 9 сутринта не съм особено на кеф за тежки тренировки, но пък ако след това става прекалено жега, може би сутринта е най-добре наистина :)

04.06.09
11:50

@ Иван Шишманов - Иване, пак си помисли! Идеята е да сме на относително самотен плаж извън Варна. Но преобличането ти ме озадачи - ти сам не можеш ли? ;-)

@ mbarton - Какъв е този странен час на пристигане? Как ще пътуваш? И не разбрах - да ти търсим ли хотел или имаш някаква самостоятелна организация?

По рано от 10.00 да се съберем и тръгнем няма да стане. Ще сме на плаж, така, че като се разгорещим - бум в морето! А после - пикник! :-)

казано от Vic на 04.06.09, 11:50:

@ Иван Шишманов - Иване, пак си помисли! Идеята е да сме на относително самотен плаж извън Варна. Но преобличането ти ме озадачи - ти сам не можеш ли? ;-)

Vic приятелю нямам кола и най много до Варна да се домъкна някак си от там нататък ...пеш :). За обличането имах предвид място :). Пък може и да стане все едно отивам в някой от кварталите на Бургас на плаж, само че квартала ще е Варна :)

04.06.09
11:58

казано от Иван Шишманов на 04.06.09, 11:54:

Vic приятелю нямам кола и най много до Варна да се домъкна някак си от там нататък ...пеш :). За обличането имах предвид място :). Пък може и да стане все едно отивам в някой от кварталите на Бургас на плаж, само че квартала ще е Варна :)

Хващаш маршрутката и ще се обадиш, като пристигнеш, да те посрещнем. Така ще е и с останалите. Преобличането - направо на мястото, достатъчно диво е :)

Ти си решаваш - има още доста време.

04.06.09
12:03

По рано от 10.00 да се съберем и тръгнем няма да стане. Ще сме на плаж, така, че като се разгорещим - бум в морето! А после - пикник! :-)

Абе, въобще, ние ще ви организираме. Само кажете колко човека и кога ще организираме ;)

Вик, трябва отидем да забием едно “Reserve” на плажа, дето сме харесали :lol:

04.06.09
12:07

@ mbarton - Какъв е този странен час на пристигане? Как ще пътуваш? И не разбрах - да ти търсим ли хотел или имаш някаква самостоятелна организация?

Ами с автобус или влак най-вероятно - петък веднага след работа, няма как да тръгна по-рано :) Засега мисля да остана при приятели, ама ако се провали този вариант, ще се обадя

П.П. И ви забранявам да идвате да ме посрещате по нощите :-P - че трябва да сте наспани все пак ;)

Мнението беше редактирано от mbarton на 04.06.09 12:26.

04.06.09
12:19

Лелеееее, ще се заформи страхотен TEAM, нямам търпение :)

04.06.09
15:02

Аз ще кажа по-късно дали ще идвам, че днес ми предложиха работа и се чудя дали да приема :) И съответно не знам как ще съм другата седмица. Просто не ми се идва само за една нощувка, но в краен случай и това е вариант. А за хотел не се тревожете, ако дойда, ще си намеря, миналата година бях във Варна и знам няколко :)

04.06.09
15:07

казано от Петко К на 04.06.09, 15:02:

Аз ще кажа по-късно дали ще идвам, че днес ми предложиха работа и се чудя дали да приема :)...

Няма проблем! Успех с новата работа, ако я приемеш!

И да пропуснеш “зеления кросфит” този път, не е беда - пак ще направим! Лятото тепърва започва.

04.06.09
16:09

E то кросфита е последното, заради което ще дойда ;)

04.06.09
16:40

казано от Петко К на 04.06.09, 16:09:

Варна,морето,сините вълни...
Сърфове,скутери,леките жени...

(Кокоша Глава - Лятна ска)

:-)

04.06.09
21:09

А заради мацките, правещи кросфит?  ;-P
:smirk:

04.06.09
21:17

казано от Vic на 04.06.09, 21:09:

...по бански, например ....

04.06.09
22:21

казано от Limka на 04.06.09, 21:17:

казано от Vic на 04.06.09, 21:09:

...по бански, например ....

Мислех си заради морето, плажа и други такива, ама и горните причина са основателни :lol:

Мнението беше редактирано от Петко К на 04.06.09 22:22.

Аз пък точно заради мацките няма да дойда, от срам  :smirk:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1