02.06.09
13:50
Здравейте искам да знам какав телесен тип сам.Отворете в профила и вижте галерията моля коментрирайте.Благодаря
Приятелю, в сайта имаше една мн хубава статия за трите типажа тела. Сега не ми се занимава да я търся, но я има. Прочети я и сам ще си отговориш на въпроса.
http://www.bb-team.org/tag/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B8%D0%BF/
Научи се да ползваш търсачката ...
Честно казано, някой със солидни знания ще трябва да определи типа и под типа. Напримерно, съдя по себе си, предполагам че съм ектоморф - слаб и висок, и все пак, може да съм много изсъхнал мезоморф? Или трагичен ендоморф?
Предполагам момчето не може да се самоопредели, пък за под видове на главните категории да не говорим. Не е ектоморф според мен, за другите не знам.
Как позна , че не е ектоморф ?! Момчето има много да се развива , докато може да се определни по външни белези . От снимките му аз лично не мога да определя , но клони към ектоморф. Предполагам , че е поне на 14 години и трудно ще се определи със сигурност какъв тип е .
Казвам на око какво ми се струва, не съм специалист. За годините си прав, не ги знаех.
Защо сметнах така, ако си му чел темите момчето се оплаква от мазнотии, бил е дебел и т.н (преди). И сега го е страх да не стане пак дебел и мазен. Не е от най-високите, макар и това да не е основен фактор. Съдейки по основната черта на ектоморфите, силният метаболизъм и прочие, как може да е напълнял толкова лесно и то в период на растеж? Когато, де се вика, всичко отива за растежа на тялото, пубертет и какво ли още не.
Не знам вълшебната рецепта за обосновка, като четях по тази тема намерих таблици и хиляди фактори, които се вземат в предвид, преди да се определи нещо.
И аз искам някой да ме определи с точност до тип и субтип и пропорциите на Екто/ендо/мезо, но.. трудно.
Аз лично по никакъв начин не мога даже да се досетя какъв тип съм.........четох, четох, мерих, в огледалото се гледах......., Хем съм тънък, хем набит.......не знам, като кача малко ми се струва едно, као поотслабна друго:):):)
Трябва да направим една тема за определяне на самотипа, само че трябват хора, които наистина могат да отговорят, не като нас да гадаят. : )
Ако има навити да обслужват темата, нека кажат.
Мнението беше редактирано от Somenone на 02.06.09 19:45.
02.06.09
21:04
Всеки е уникален тип. Да си тренира и да прави мускул. Не му требва какъв тип е