имам нужда от съвет

DI

17.06.09
12:23

Това което ще ви питам може да ви се стори глупаво ама за мене е важно защото трен. пропускам в краен спучей.
Тази нощ почти не съм спал(около 4 часа)и цял ден ми е слабо спи ми се и се чувствам като пребит,а днес имам трен. за ръце.Въпросът ми е кое ще е по правилно да направя?
1-Да пропусна и да да наваксам като ида и събота
2-Да ида у залата и да се довъша макар че според мен тренировката ми няма да е пъноценна.

Темата беше редактирана от diablo91 на 17.06.09 12:24.

17.06.09
12:25

казано от diablo91 на 17.06.09, 12:23:

Това което ще ви питам може да ви се стори глупаво ама за мене е важно защото трен. пропускам в краен спучей.
Тази нощ почти не съм спал(около 4 часа)и цял ден ми е слабо спи ми се и се чувствам като пребит,а днес имам трен. за ръце.Въпросът ми е кое ще е по правилно да направя?
1-Да пропусна и да да наваксам като ида и събота
2-Да ида у залата и да се довъша макар че според мен тренировката ми няма да е пъноценна.

Пропусни и не наваксвай.

17.06.09
13:19

е мн ясно .... голяма работа ще изпуснеш един трен ...  много ясно си почини ... по важно е да се вазтонивиш .. от колкото да .. претовариш организма

17.06.09
13:21

Почиваш днеска, утре тренираш ръцете. По 5-дневен тренираше ти, нали? Ми ако е така, просто почивай един ден след като си изтренирал всички МГ за седмицата, вместо два дни.

Направи така, както би направил, ако ти се падаше тренировка за крака ;)

DI

17.06.09
13:41

казано от Oranje на 17.06.09, 13:24:

Не пренебрегвам краката ако това имаше предвид.

казано от diablo91 на 17.06.09, 13:41:

казано от Oranje на 17.06.09, 13:24:

Не пренебрегвам краката ако това имаше предвид.

Това е много добре, но не би отишъл недоспал да тренираш тежки клекове, нали ;)
Просто пропусни ръцете тази седмица. Може да се окаже, че дори са пораснали после...

TR

17.06.09
17:49

В събота.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1