17.06.09
12:23
Това което ще ви питам може да ви се стори глупаво ама за мене е важно защото трен. пропускам в краен спучей.
Тази нощ почти не съм спал(около 4 часа)и цял ден ми е слабо спи ми се и се чувствам като пребит,а днес имам трен. за ръце.Въпросът ми е кое ще е по правилно да направя?
1-Да пропусна и да да наваксам като ида и събота
2-Да ида у залата и да се довъша макар че според мен тренировката ми няма да е пъноценна.
Темата беше редактирана от diablo91 на 17.06.09 12:24.
казано от diablo91 на 17.06.09, 12:23:
Това което ще ви питам може да ви се стори глупаво ама за мене е важно защото трен. пропускам в краен спучей.
Тази нощ почти не съм спал(около 4 часа)и цял ден ми е слабо спи ми се и се чувствам като пребит,а днес имам трен. за ръце.Въпросът ми е кое ще е по правилно да направя?
1-Да пропусна и да да наваксам като ида и събота
2-Да ида у залата и да се довъша макар че според мен тренировката ми няма да е пъноценна.
Пропусни и не наваксвай.
е мн ясно .... голяма работа ще изпуснеш един трен ... много ясно си почини ... по важно е да се вазтонивиш .. от колкото да .. претовариш организма
Почиваш днеска, утре тренираш ръцете. По 5-дневен тренираше ти, нали? Ми ако е така, просто почивай един ден след като си изтренирал всички МГ за седмицата, вместо два дни.
17.06.09
13:24
Направи така, както би направил, ако ти се падаше тренировка за крака ;)
17.06.09
13:41
казано от Oranje на 17.06.09, 13:24:
Не пренебрегвам краката ако това имаше предвид.
17.06.09
13:45
казано от diablo91 на 17.06.09, 13:41:
казано от Oranje на 17.06.09, 13:24:
Не пренебрегвам краката ако това имаше предвид.
Това е много добре, но не би отишъл недоспал да тренираш тежки клекове, нали ;)
Просто пропусни ръцете тази седмица. Може да се окаже, че дори са пораснали после...
17.06.09
17:49
В събота.