18.06.09
11:06
Здравейте, знам, че има милиони изписани теми за това, но търся “перфектните упражнения за мен” и се надявам Вие да ми помогнете. Знам, че за да оформи жената дупето си са нужни много усилия и търпение. Мисля, че формите ми са добри, но имам излишни мазнинки, които искам да махна и оформя . . Опитвам се да се храня здравословно (това от скоро и не съм много навътре в нещата, затова ще съм благодарна на всякакви съвети). Не искам мускули, те са за мажете ;) . . Това е идеала за женско дупе за мен и ще съм безкрайно щастлива, ако ми помогнете да го постигна. .
Мерси на всички за обърнатото внимание предварително :)
Има нещо, мила, наречено генетика. С упражнения не можеш да направиш такова дупе, освен ако родителите ти не са били благосклонни към теб с гените си. Упражненията се използват за усъвършенстване на генетиката, която притежаваш, но не и за направата на нова такава!
Ще ти дам много прост пример: Аз съм висок 1.70 и дори да си скъсам гъза да правя упражнения за разтягане или пък да вися по цял ден на лост с тежест за краката аз пак ще си остана толкова.
Това не е ли българката която спечели наградата за най-добро дупе,ако е така целите са ти доста височки :)
Иначе успех,може да рагледаш търсачката горе в дясно,не си първата която иска такова дупе.
Здравейте, знам, че има милиони изписани теми за това, но търся “перфектните упражнения за мен” и се надявам Вие да ми помогнете. Знам, че за да оформи жената дупето си са нужни много усилия и търпение. Мисля, че формите ми са добри, но имам излишни мазнинки, които искам да махна и оформя . . Опитвам се да се храня здравословно (това от скоро и не съм много навътре в нещата, затова ще съм благодарна на всякакви съвети). Не искам мускули, те са за мажете ;) . . Това е идеала за женско дупе за мен и ще съм безкрайно щастлива, ако ми помогнете да го постигна. .
Мерси на всички за обърнатото внимание предварително :)
Здравей, като за начало искам да те поздравя за високите цели, които си си поставила, това е похвално.Това което следва да покажеш е псотоянство и дисциплина в преследването на тази цел. Това което бих ти препоръчал е да зпочнеш първо с хранителния режим.Това в никакъв случай не означава гладуване но не означава и злоупотреба с храната. Трябва да си разпледелиш храната в 4 основни хранения и 2-3 междинни. Основните трябва да включват представители и на 3’те основни хранителни групи белтъци,въглехидрати и мазнини (растителни) а междинните могат да включват плодове,пълнозърнети закуски. Бих ти препоръчал да прочетеш и книгата на др.Бари Сиърс “Зоната”, там ще придобиеш по-добра представа кои храни са полезни и кои не чак толкова.За да изградиш едно стегнато тяло, трябва да го тренираш цялостно. Имам вредвид, че само стегнато дупе ще изглежда малко странно на фона на останалите неооформени части от твоето тяло. За тази цел се консултирай с фитнес инструктор,който да подебере правилните упражнения за теб и да следи тяхното изпълнение. Няма незвъзможни неща, единственото ограничение на човека е в неговия мозък. Желая ти успех....
19.06.09
08:19
Ako ще сваляш диета +спорт , но за самите седалищни мускули най-добре според мен е пълния клек .
19.06.09
09:54
E, значи да съм благодарна на генетиката си ...:) Но и не вървя против нея, де.
Генетиката се преодолява.
Ако си облагодетелстван/а генетично просто ще си спестиш между 6 месеца и 2 години целенасочени тренировки спрямо не-облагодетелстваните.
При всички положения можеш да постигнеш това, което искаш!
Успех!
Момичето не пита дали може или не може да постигне такова дупе, а как!!!!!!!!!!!!!!
19.06.09
11:40
Момичето не пита дали може или не може да постигне такова дупе, а как!!!!!!!!!!!!!!
Мацката го каза, точно и ясно ;) !
Въпросът е там, че знам колко усилия са нужни, за да постигна това и гените не са ми пречка (все пак всичко се постига рано или късно в тоя живот), но не мога да ходя на фитнес, защото не съм в България и не съм много на ти с езика. Ще прочета тази книжка която ми препоръча rocco23 (мерси много, ще ми е от полза). Направих тази тема за да попитам за подходящи упражнения за мен и за целите ми. И да добавя има и парк близо до нас и мисля, че кардиото е много подходящо особено на чист въздух и ще е ми помогне да постигна това което искам!!! И никой няма да ме демотивира ;) !
Мнението беше редактирано от Кики на 19.06.09 11:41.
Въпросът е там, че знам колко усилия са нужни, за да постигна това и гените не са ми пречка (все пак всичко се постига рано или късно в тоя живот), но не мога да ходя на фитнес, защото не съм в България и не съм много на ти с езика. Ще прочета тази книжка която ми препоръча rocco23 (мерси много, ще ми е от полза). Направих тази тема за да попитам за подходящи упражнения за мен и за целите ми. И да добавя има и парк близо до нас и мисля, че кардиото е много подходящо особено на чист въздух и ще е ми помогне да постигна това което искам!!! И никой няма да ме демотивира ;) !
Какъв вид кардио ще си избереш зависи от теб, важното е да си изградиш правилен хранителен режим,който да ти помогне да ускориш метаболизма си и да се възстановиш от тренировките.
20.06.09
08:57
Абе т’ва дупе не ти ли се вижда малко голямшко ;d
20.06.09
17:56
Абе т’ва дупе не ти ли се вижда малко голямшко ;d
Не, изобщо много е яко. Кефи ме шш му звънна :D . .
Какъв вид кардио ще си избереш зависи от теб, важното е да си изградиш правилен хранителен режим,който да ти помогне да ускориш метаболизма си и да се възстановиш от тренировките.
Вече съм си избрала подходящо кардио и прочетох книжката за която ми каза (от тази Зона направо очарована останах:) ).
Кардиото и хранителния режим са ясни вече, разрових се из YouTube и попаднах на тези упражнения мислиш ли, че са подходящи за моите цели
http://www.youtube.com/watch?v=VJ91wzmqGLo - по колко серии и повторения мислиш, че са подходящи ?
http://www.youtube.com/watch?v=9Y-FIzemwFs
Упражненията които показва тренират седалищните мускули , можеш да ги правиш в серии от минимум 15-20 повторения и с до 2 минути почивки между сериите. Но е добреда се комбинира с бягане или плуване поне 3 пъти седмично, като бягането да е с умерено темпо без да стигаш до крайности. За продължителността на тренировките се всулшвай в твойто тяло,то най-добре ще ти каже кога да спреш ;)