Ново дневниче на Vessi за 2009 :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.06.09
13:28

Да, благодаря ти много :) за бързия отговор :)

ER

19.06.09
15:38

По-скоро е травма повлияна от недобра техника и/или претоварване на лакътната става, отколкото от това къде се удря топката ...

22.06.09
06:26

казано от eraziel на 19.06.09, 15:38:

По-скоро е травма повлияна от недобра техника и/или претоварване на лакътната става, отколкото от това къде се удря топката ...

Да, да точно това е, травма от неправилно изпълнение на самия удър.....

Така, събота и неделя :)

Храната, много плодове, зеленчуци, месце, яйца, това беше :)

Събота, крос в Морската градина, после плаж, голям кеф.

Неделя, тенис - ден :) много съм доволна, почвам да си исчиствам форхенда :) и сервиза :)

Хайде, хубава седмица :)

22.06.09
09:36

Здравейте отново съфорумци мои :)

Така, закривам официално дневника си :) равносметка :

първоначалната ми цел, някакви фиксирани килограми и обиколки отдавна се бе променила в постигане на здрав дух в здраво тяло :)

Е, мисля че мисията е изпълнена, остава ми сега да поддържам и спазвам пронципите си, в хранене, спорт, всичко :)

Не Ви изоставям, тук съм, всеки ден, с коментари, мнения и други :)

22.06.09
11:11

Ха честито за постигнатите цели и мира със себе си :)

Браво Веси, честито и от мен, скоро може и аз да взема пример от теб ;) Не ни изоставяй обаче ей!

22.06.09
11:26

Благодаря Ви много момичета, тук съм, онлайн съм, просто няма да водя вече дневника :)

22.06.09
15:31

казано от Vessi на 22.06.09, 09:36:

...Така, закривам официално дневника си :)
....
Е, мисля че мисията е изпълнена...

Веси!

Освен да те поздравя, друго не ми остава  :coolsmile:. Браво, момиче!

23.06.09
04:51

казано от Vic на 22.06.09, 15:31:

казано от Vessi на 22.06.09, 09:36:

...Така, закривам официално дневника си :)
....
Е, мисля че мисията е изпълнена...

Веси!

Освен да те поздравя, друго не ми остава  :coolsmile:. Браво, момиче!

Благодаря много Vic, много, да, мисля че постигнах това което желаех, здраво, стегнато, тренирано тяло + здравословен начин на живот :)

23.06.09
06:39

Това беше един успешен дневник. Много неща могат да се научат от него. Завиждам ти за постигането на хармонията  ;-) .

Мнението беше редактирано от maria на 23.06.09 06:42.

23.06.09
06:41

казано от Мария Никифорова на 23.06.09, 06:39:

Това беше един успешен дневник. Много неща могат да се научат от него. Завиждам ти за постигането на хармонията  ;-) .

Mимче, успеха на този дневник се дължи изцяло на ВАС, и на ФОРУМА, много научих тук, прилагам и спазвам. И продължавам напрееееедддд :)

23.06.09
08:58

Браво Веси. Приоритета - здрав дух, здраво тяло е доста по-смислен, а бонуса е че мерките се получават без да ги мислиш. Хубаво лято ти желая....

23.06.09
09:38

Приятна почивка!

23.06.09
09:40

Благодаря ви момичета, но аз съм тук все още, почивка.....по късно :)

23.06.09
10:34

Почивка от писането, защото не знам как издържате:))))

23.06.09
11:18

казано от Ива Павлина на 23.06.09, 10:34:

Почивка от писането, защото не знам как издържате:))))

Хе хе, сега те разбирам Иве :)

30.07.09
05:37

Ехо, тук съм бе хора, не съм ви забравила, чета ви всичките, ей :) Дива, добре съм, спортувам, храня се здравословно, в момента експерементирам с хранене според кръвната си група. За сега се чувствам ОК, аз съм група А, и за мен са най благоприятни вегетарианските гозби :)

От към спорт, активно тенис на корт и бягане в морската в момента. Тае Бо веднъж седмично, това е :)

Хайде, до скоро :)

30.07.09
05:40

Веси, наминавай и във фейсбука (нещо не ми е много симпатична тая измишльотина, ама поне се качват снимки:)) И аз съм от същата кръвна група, ама ми се приисква и месце. Айде, ще споделиш по-натам. Целувки!

30.07.09
06:33

казано от Ива Павлина на 30.07.09, 05:40:

Веси, наминавай и във фейсбука (нещо не ми е много симпатична тая измишльотина, ама поне се качват снимки:)) И аз съм от същата кръвна група, ама ми се приисква и месце. Айде, ще споделиш по-натам. Целувки!

Ивчо, абе и мен много не ме кефи тоя фейсбук, ама чопля и там :) Иве аз си хапвам месце, от време на време, пиленце и риба задължително :)

30.07.09
18:13

казано от Vessi на 30.07.09, 06:33:

казано от Ива Павлина на 30.07.09, 05:40:

Ивчо, абе и мен много не ме кефи тоя фейсбук, ама чопля и там :) Иве аз си хапвам месце, от време на време, пиленце и риба задължително :)

Аз отказах и пилето вече. Само риба и домашни яйца ям.Организма ми не ще хормони от химизирани бройлери.  Правя реакция. Всъщност съм на доста странен режим в момента., но ми е супер готино и леко. Обединила съм без да искам кръвната група, уориър диет, НВД, РБР и ротация. Всъщност ям каквото и колкото ми се яде, а то се оказа че е простичко и малко

30.07.09
19:00

Каква е тази “уориър диет”? Звучи тревожно:)

Ива в общи линии поредната глупава диета.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/26995/

30.07.09
19:35

казано от Иван Шишманов на 30.07.09, 19:07:

Ива в общи линии поредната глупава диета.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/26995/

Да доста е тъпа, аз случайно прочетох за нея. Не ми е било фикс идея да преживям зарзават по цял ден. обаче като изям 2-3 плода или зеленчука и  малко ядки, + 2-3 белтъка и се наяждам и то става вечер и ето ти подобие на този режим

На всеки може да се случи да кръшне от диетата, все пак сме хора не сме малки зелени извънземни човечета. Важно е основното хранене през годината какво е.

31.07.09
14:09

казано от diva 97 на 30.07.09, 18:13:

Всъщност ям каквото и колкото ми се яде, а то се оказа че е простичко и малко

Всъщност, точно това е правилното нещо за всеки човек! Дано всеки го прочете и разбере ;-)

03.08.09
11:18

Ехо хора, в момента и аз съм на нещо такова като Дива, ям колкото и каквото ми се хапва, а то е толкова простичко, просто идеята че не съм на режим или диета, както искате го наричайте, е много по приятно, същевременно свалям, сита съм, спортувам, това е :) страхотно, нали :)

03.08.09
11:20

Разбира се, Веси. Точно така трябва да е  :)

03.08.09
19:51

казано от Vessi на 03.08.09, 11:18:

Ехо хора, в момента и аз съм на нещо такова като Дива, ям колкото и каквото ми се хапва, а то е толкова простичко, просто идеята че не съм на режим или диета, както искате го наричайте, е много по приятно, същевременно свалям, сита съм, спортувам, това е :) страхотно, нали :)

Усешането да не си на режим е настина чудесно. От време на време изтрещявам и почва да ме гризе съвестта за някоя уж нережимна храна, но бързо се вкарвам в пътя.  А моите нережимни храни са плодове, пълнозърнест хляб и евентуално черен шоколад. КъФ ми е проблема???  Даже в момента бягам от белтъка повече от колкото от плодовете. Смятай как съм се била задръстила. Сега се чувствам супер...
Веси , трябва да се видим на кафе някой път. С другите също

04.08.09
06:02

Абе Дива, и аз съм така, избягвам белтъка и се чувствам страхотно, плодове, зеленчуци, и такива неща :)

04.08.09
06:56

казано от Vessi на 04.08.09, 06:02:

Абе Дива, и аз съм така, избягвам белтъка и се чувствам страхотно, плодове, зеленчуци, и такива неща :)

Ние с тебе сме от една порода определено. Кардио - плодово-зеленчукови дами.  :-P Голям майтап. Преди се опитавах насила да не минавам 90-100 гр белтък, пък сега ям мах.70-80 гр.  Най-често се събира  60 гр и то предимно от рибата на вечерята и евентуално яйца и малко сирене лайт/извара/. Всъщност и изварата ми е противна вече, но за запеканки е чудна.  Абе то тялото си знае работата.

04.08.09
06:58

Именно, в момента се храня с каквото ми е вкусно, освободила съм съзнанието си от идеята че съм на режим, и определено свалям, стомаха ми работи по добре, леко ми е, спортувам с още по голямо удоволствие :)

18.12.09
10:56

Здравейте драги ми съфорумци :) реших отново да си подновя дневника :)

Цели няма да си поставям, защото са същите : здрав дух в здраво тяло :)

Няма да гоня мерки, стандарти и т.н. ще спортувам и храня здравословно и в норми, без претрениране и надявам се без преяждания :)

Да започнем от днес, какво ще кажете :)

18.12.2009 петък, тренировъчен ден :)

7,07 - ставане, кафе със суха сметана
  8,30 - купичка овесени ядки с прясно мляко + 1 с.л. медец
12,30 - шопска салата + пилешко филе
19,00 - ТАЕ БО, мисля да се поразскърша в залата днес
лека редакция тук :
Тае Бото не се състоя, затова пък отидох във фитнеса и потичах на воля 30 мин.
21,00 - вечерях със : шопска салата, огромна, печено пиле на грил

Хайде, хубав и усмихнат снежен ден от мен.....

Мнението беше редактирано от Vess на 19.12.09 06:50.

Добре дошла :)

18.12.09
12:17

Аууууууу, каква поледица настана тук.......хе хе, ще оставам колата тук на топличко в гаража на работа май......

22.12.09
09:21

Веси, много се радвам че пак ще пишеш.Липсваше ни...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1