Що бе Ванка, и аз съм от срамежливите, ама ако трябва и по бански ще мятам щангите :) ехаааааа, яйде, нямам търпение :)
казано от Иван Шишманов на 05.06.09, 04:19:
Аз пък точно заради мацките няма да дойда, от срам :smirk:
Абе, Ванка, и мен ме е срам да се съблека по бански....ама...ай ся...нали трябва да борим страховете/срамовете си??
казано от Vessi на 05.06.09, 06:32:
Що бе Ванка, и аз съм от срамежливите, ама ако трябва и по бански ще мятам щангите :) ехаааааа, яйде, нямам търпение :)
Аааа, аз спортния сутиен не си го давам за нищо ;) Банските за после ;)
05.06.09
08:07
Много снимки да направите и да пуснете една тема в която да разкажете как е минало. Много хубава инициатива :)
казано от PullTheTrigger на 05.06.09, 08:07:
Много снимки да направите и да пуснете една тема в която да разкажете как е минало. Много хубава инициатива :)
Задълже :)
Аз от сряда съм на работа, така че идеята ми да дойда за няколко дена отпада.
В петък ще реша дали ще идвам, и ако да, ще се наложи да пътувам събота сутринта (през нощта по-скоро) с автобус.
казано от Петко К на 05.06.09, 14:40:
Аз от сряда съм на работа, така че идеята ми да дойда за няколко дена отпада.
В петък ще реша дали ще идвам, и ако да, ще се наложи да пътувам събота сутринта (през нощта по-скоро) с автобус.
Супер! Честито, Петко!
Ндявам се везната да се наклони благоприятно към Варна в петък ;)
05.06.09
18:19
Limka ако аз някак си се престраша, считай всяка везна за строшена :lol:
казано от Иван Шишманов на 05.06.09, 18:19:
Limka ако аз някак си се престраша, считай всяка везна за строшена :lol:
Много се съмнявам ;) Тълмо ще има кой да помага на Вик да балансира везната :lol:
Мнението беше редактирано от Limka на 05.06.09 18:55.
Ехо банда, как сте ? Аз имам да ви кажа нещичко.....
:red: май няма да мога да дойда тоя път съжелявам, но имам да сменям радиатор на колата и ще е най добре да стане в събота, че е наложително :roll:
Какво ще кажете да го направим на 20 - 21.06. тогава и Петко може да дойде, да се организираме голяма агитка ??? И яко Кросфит :)
Просто предлагам, а вие ако искате този уикенд пак направете тиим :)
Хм, Веси, дай да видим дали някой не си е направил организация за този уикенд. Аз съм тук; за мен няма проблем...
Сигурна ли си, че радиаторът не може да почака? Мисля, че ще успеем да се съберем в моята кола + на Вик...и евентуално на Уини :)
Миши? Петко? Славко? Други ‘мераклии’?
казано от Limka на 10.06.09, 11:39:
Хм, Веси, дай да видим дали някой не си е направил организация за този уикенд. Аз съм тук; за мен няма проблем...
Сигурна ли си, че радиаторът не може да почака? Мисля, че ще успеем да се съберем в моята кола + на Вик...и евентуално на Уини :)Миши? Петко? Славко? Други ‘мераклии’?
Ами аз съм в готовност, спането ми е уредено, мислех днес да си взема автобусния билет...Иначе ако не е този уикенд - другия ще си имам гости в София, и след това няма мърдане оттук до средата/края на юли, че май трябва да ходя на някакъв държавен изпит :)
Мдам, ами, Миши, както ти решиш...засега сме само Вик и аз в такъв случай. Щом Веси и Уини бият отбой.
Плажният кросфит явно няма да е много...групов...
Не забравяйте добър снимков материал, особено на хората по бански :) - в най-добрият случай очаквам жестока фотосесия на Питона :)
поздрави и до скоро виждане на моренцето
Аз съм във Варна в момента.С повечето от форума не се познавам както и с автроите на темата,но ако ме поканите бих се запознал с вас на живо.На 19 год съм и сте малко по-големички от мен ама караи ;).Ако има щелаеещи да ме поканят 0889774763 Георги се казвам.Нямам пс и няма да следя много много сайта.
значи...Веси последно какво правим 20-21 или 13-14….варненците са ясни...Петко нищо не казва...
казано от slavko на 10.06.09, 17:26:
значи...Веси последно какво правим 20-21 или 13-14….варненците са ясни...Петко нищо не казва...
Ами аз предлагам да остане за 27-28 (аз вече казах че няма да мога за 20-21) - ама тоя път да сме по-сериозни всичките и да не бием отбой в посления момент :) Иначе ще ми е много приятно да тренирам с вас и в камерен състав на 13-14, но май е по-добре да пътувам в друга посока този уикенд :)
Мнението беше редактирано от mbarton на 10.06.09 18:21.
екстра...ама трябва организаторите от Варна освен кросфита да ни направят и програма за вечерта...някой кросфит с плажна дискотека...:)))))
Ами 27-28.06 ... и на мене ми се идва!! Само ще видя как ще съм с малкият, но ще направя всичко възможно да дойда!!
казано от slavko на 10.06.09, 17:26:
Ами какво да кажа? :) Всъщност, утре и други ден няма да съм на работа. Но щом повечето няма да могат, не знам, освен да се отложи за 28-ми? То варненци са лесни общо взето, за нас е по-трудно ;)
Но за тогава не мога да кажа от сега.
Мнението беше редактирано от Петко К на 10.06.09 19:57.
Май май към 27-28 накланят везните.
Ние наистина сме лесни :)
Казвайте вие. И...дайте този път по-сериозно да направим яка бб-тийм плажна фиеста...било то с щанги или без ;)
За сега желание за 27-28 имат:
1. Мишито Бартън
2. Мария
3. Славко
4. Петко (с ?)
5. Моя милост
6. Веси
7. Вик (с ?)
8. Уини
Това звучи по-добре като дружинка :)
Мнението беше редактирано от Limka на 11.06.09 13:50.
казано от slavko на 10.06.09, 18:16:
екстра...ама трябва организаторите от Варна освен кросфита да ни направят и програма за вечерта...някой кросфит с плажна дискотека...:)))))
Eх, Славко!
Имаше програма, ама като сте несериозни... Сега ще трябва да отказвам организацията и голите фитнес мацки в картонената торта (първоначалната идея беше да изскочат от кутия от протеин, ама не намерихме достатъчно голяма ;-P)
27-28.06.? На мен ми е малко рано да потвърдя на 100%, но ще направя възможното да съм на линия. Ще поддържаме връзка.
Мисля, че и аз ще се прибера за края на месеца :)
Може и да спретнем някой плажен волейбол, слънце, къпане... после цаца. Не е задължително да влачим тежестите в тези жеги :) На мен поне не ми се тренира в горещината.
аз също потвърждавам за 27..!!!....Викииии, няма да ми се измъкваш, след като те поомачкам на кросфита, вечерта ще ме водиш на диско в морската градина...:))))
11.06.09
19:25
Жалко че от Бургас няма толкова много потребители...
А м/у другото (с риск за запля искра в отношенията м/у варненци и бургазлии :) ) в новото Мускули и Фитнес™ имаше статия относно новия магазин на Станкето (един бургаски екземпляр, доста известен в средите) и общо взето статийката беше суперлатив към Станкето, че разбира от добавки и беше посочен адреса на неговия нов магазин за супелементи...
Адресът беше ” ул. ... №: .. в Българската Калифорния- столицата на южното черноморие - Бургас ” :lol: :) :P :P
Нямам коментар, д-р Хубенов прави яко четки :Р
казано от Мария Никифорова на 10.06.09, 18:21:
Ами 27-28.06 ... и на мене ми се идва!! Само ще видя как ще съм с малкият, но ще направя всичко възможно да дойда!!
Ако ще изтърпи пътуването (което малко ме съмнява...) ела с него. Ще играят с моите. Ще се радвам да сте ми гости :)
Мнението беше редактирано от Winnie на 12.06.09 05:03.
12.06.09
05:08
introducer то в Бургас има достатъчно потребителите ама са несериозни, аз определено бих се радвал да се запозная с теб интересна личност си. Уини надявам се не греша но за 27-ми Мисля че Мимето ще и се наложи да пътува от Бургас до Варна което е по лесно. Миме поправи ме ако греша :). Така като гледам за 27-ми може да се заформи по голяма група, е имам две седмици за събиране на смелост :lol:
с introducer и аз искам да се запозная...харесва ми аватара му..:))))...а и коментарите му са доста компетентни
Хей, банда!
27-ми наближава! Казвайте кой е на линия и кой ще се покрие пак ;-P!
Еми аз отпадамм.. :red: Мъжът ми изчезна за цяло лято (по работа) и останах сама в София...с детето... и трябва да си го гледкамммм!!
Мнението беше редактирано от maria на 22.06.09 16:36.
Аз съм на линия - спането ми е уредено - ще пътувам петък през нощта - към 5-6 сутринта в събота трябва да съм във Варна, има кой да ме посрещне :) И все пак не разбрах - само съботата ли ще се тренира?
Аз също съм на линия, но само за събота, за 27.06.2009, после имам ангажимент за неделя :) това е,
Вик, вземи малкия лост с дискове, for me :) ако може разбира се :)
Амиии.... според мен събота яко тренировка + плаж + пикник 3 в 1 .
В неделя релакс, почивка и възстановяване :)
Миши, на теб каква ти е идеята?
Охоо каква я заформяте... :) много добре!
Би ми се искало да дойда но точно на 27ми надвечер си летя за Варна... Дано добрата традиция продължи и за в бъдеще... Както и дано “фейс контрола” да не е много затегнат - през изминалата година може да се каже че почти не съм тренирал силово :P Но нищо аз ще ви мачкам на плуване :P :)
Много добра идея за “лека тренировка” много по-добре от обикновено ходене на заведение примерно. :)
Приятно прекарване!
Мнението беше редактирано от tpd на 23.06.09 09:40.
казано от Limka на 23.06.09, 07:00:
Амиии.... според мен събота яко тренировка + плаж + пикник 3 в 1 .
В неделя релакс, почивка и възстановяване :)
Миши, на теб каква ти е идеята?
Ами май никаква - просто да питам :) Значи кросфит в събота, а в неделята може да си спретна едно кросче на плажа на своя глава :)
Пак същия въпрос - кой идва?
Засега потвърдено от: mbarton, Limka, Vessi, Vic
Очаквам включване от: Петко, Slavko, QcK, Winnie, Иван Шишманов. Някой друг? Никола, стига си чел, ела да поразпуснеш малко!
24.06.09
19:46
Здравейте! :)
Eдно предложение от мен - можете да измислете някакъв алтернативен вариант на плажа, нещо по-закритичко. Не че искам да ви урочасвам, ама гледам прогнозите за времето и тук (за Варна) предвиждат сериозни превалявания :shut: