Програма за мускулна маса през лятото

28.06.09
17:14

Здравейте, тренирах от септември до януари, но след това спрях силата ми значително спадна, както и мускулната ми маса, но лятото ще ходя на фитнес с цел покачване на мускулна, сила, издръжливост (с цел постигане на по-добро тяло като цяло :) ) Смятам да ходя 4 пъти седмично и да взимам креатин монохидрат (досега не съм взимал никакви добавки, тази е доста евтина и доколкото съм чувал има ефект, ако се приема правилно) Моля някой да каже как да приемам креатина започвам фитнес някъде от 10 юли дотогава кръгови в нас :)
Добър ли е този седмичен сплит:

Понеделник: Бицепс, Трицепс, Предмишница (По тази програма от сайта, като спазвам препоръките за средно напреднали)
Вторник: Почивка
Сряда: Рамене (предно, средно, странично), Гърди
Четвъртък: Почивка
Петък: Гръб, Задно рамо
Събота: Почивка
Неделя: Крака, Прасци, Корем

На 16 години съм 181см, 70 килограма
Моля помагайте
:)

28.06.09
18:26

Средното рамо и страничното са едно и също нещо,освен това мисля че е ти е малк остажа за гърди и рамене  в един ден.И още един съвет по добре започвай с по-голямята муск група.

28.06.09
19:52

Започвам с ръце, защото искам да наблегна на тях, може да са едно и също, но правя раменна преса и повдигане встрани :)

28.06.09
20:25

прави големите мускули преди малките... трицепса преди бицепса , гъррите преди рамото и т.н.

28.06.09
20:26

Не мислиш ли, че ще ти дойде малко в повечко?

28.06.09
20:30

Ми не съм сигурен, но мисля, че ще се оправя пък и не вярвам да е по-добре да тренирам по тридневен сплит

28.06.09
20:41

по добре ще е ... според мен .. ама ти си знаеш..

28.06.09
20:53

Трицепса си е преди бицепса в тази програма ;) Ок мерси ще правя гърдите преди раменете :)

29.06.09
10:03

Ауе аз са справих с 5 дневна . Споко ще се справиш с 4 дневна просто промени програмата . Големите мускулни групи ги слагай на първо място ,но разбирасе не и заедно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1