Личният дневник на mbarton

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.07.09
21:19

казано от mbarton на 14.07.09, 20:24:

казано от diva 97 на 14.07.09, 19:58:

Миши, ще ми е интересно да споделиш за плодовете. С каква цел се добавят?  Мен никой не ми е казал и се спуквам да ги ям. Сигурно е инстинкт. Нали уж пречели за сваляне, което ти е целта. Разкажи малко повече, ако не е тайна...

Ами Дивичка, мисля че за раздвижване на перисталтиката най-вече - аз още на класическото НВД ядях по грейфрут за закуска с тая цел :) Но никой не е казал да прекалявам де - 200-300г са колкото да се залъжа с малко плод, но като се видим с тренера ще попитам пак за всеки случай (че не ми се обясняваше с емейли) ;) Иначе и аз много обичам - от май до кажи речи октомври ми бяха основната храна предните години - но сега съм решила твърдо на ВМ да изкарам докато не махна последните мазнинки дето не ми харесват, пък и честно казано не се и сещам особено често :) И което е по-важно - чуствам се много добре :) Единственото гадно нещо е, че като си позволя да хапна малко въглехидрат дето обичам - варени картофи, макарони, ориз - на следващата сутрин се събуждам супер подпухнала :(

Да ти кажа и аз от комплекните се подувам. Мина ли 80 гр.въглехидрати и честито на сутринта. Но от плодовете даже се отводнявам, разбира се когато са в разумни количества до 400 гр. Всъщност какво ли се чудя. като гледам овеса например колко вода поема при обработка ... ужас . Това става и с тъканите сигурно. Днес правих попара на детето с препечени филийки грахам. Еми 2-3 малки препечени филийки поеха 300 мл чай и питаха за още. Пусти въглехидрати.

16.07.09
18:38

15.07 /сряда/ - нетренировъчен ден
9.30 - 1 нектарина
12.30 - 160г вратна пържола, 1 домат
21.00 - (“a night at the movies”) - 2 пилешки бонфилета с панировка, салата Цезар с млечен сос (това в KFC, мисля че си пролича, че за първи път стъпвам там, продавачката беше толкова шашардисана колкото и аз)
23.30 - 3 бири (след филма)

16.07 /четвъртък/
9.30 - 1 нектарина
12.30 - пилешко бутче с кожата (~300g), 2 домата, 150г сирене, 1 с.л  зехтин
19.00 - тренировка
23.00 - 200г вратна пържола, 2 домата, чушка с 1 с.л. зехтин

Тренировка -
загряване - стандартното (”Еле - аз още на загряването ще се изморя” - както каза един приятел, горната част на гърба и плешките най-вече наистина ми се уморяват още при загряването)
за техника - 3х5-6 от -
пуш преси с дъмбел с една ръка
тяга
странични напади
пуш-пул (двама младежа нападнаха тренера да обяснява какво аджеба е това и има ли то почва у нас :) )
вертикален скрипец подхват
извиване с Т-лост (с една идея по-лесно разбрах приумицата на Симона Халеп)
клек с Т-лост (много яко, и да искаш няма как да не клякаш правилно, много удачно за начинаещи според мен)
Общо: около час

П.П. Дивичка, на мойто ВМ по 200-300г плодове на ден са за да попълват гликогена в черния дроб - обяснението на тренера

16.07.09
19:47

Как издържаш по 7-8 часа между обедното и вечерното хранене,че имаш сили и да тренираш вечерта.И това ядене 3 пъти на ден не е ли в разрез с всички правила да се яде по 6-7 пъти на ден през 2 часа докато се сваля за да не се забавя метаболизма.

16.07.09
20:00

http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance/mythbusters_vol_7

BU

16.07.09
20:06

Петко,четох го това,общо взето човека казва,че с хората ,които е работил не е видял осезаема разлика спрямо броя на яденетата.Макар броя на храненията да нямат пряко отношение към силовия или бодибилдинг прогреса,ако се бухаш само 2 пъти на ден като невидял ще ти се разшири стомаха и ще ти е тежко.

16.07.09
20:19

казано от biker_boy на 16.07.09, 19:47:

Как издържаш по 7-8 часа между обедното и вечерното хранене,че имаш сили и да тренираш вечерта.И това ядене 3 пъти на ден не е ли в разрез с всички правила да се яде по 6-7 пъти на ден през 2 часа докато се сваля за да не се забавя метаболизма.

Еми, то обедното хранене май докъм 800-900кал дойде - и следобяда не бях гладна просто - иначе към 4-5 гледам да хапна - яйце и малко мазно сиренце примерно - а и то стига да е стабилно храненето няма нужда от межднинни похапвания май :)) Така де - пак ще се окажем на два поне лагера - за мен 3-4 макс хранения на ден са най-удобни щото не трябва да мисля на всеки 2 часа какво ще ям :) А и така не играе инсулина :) Пък и съм жена и грам не ми пука как да не изгоря и 100г мускул покрай останалото ;) Въобще аз лично не се кефя на общоприетите норми - вечерям късно защото така заспивам по-лесно на пълен стомах и не се събуждам през нощта озверяла от глад, не закусвам почти нищо щото ставам към 7 но до 10 поне тялото ми още спи и така...Само гледам да съм на ОКБ и да не пропускам тренировка (3 тежки седмично + поне 1 бягане навън) - но самите дни пак са променлива величина според зависи какви ангажименти ще изскочат :)

16.07.09
20:31

Харесва ми как мислиш ;)

16.07.09
20:41

казано от mbarton на 16.07.09, 20:19:

казано от biker_boy на 16.07.09, 19:47:

Еми, то обедното хранене май докъм 800-900кал дойде - и следобяда не бях гладна просто - иначе към 4-5 гледам да хапна - яйце и малко мазно сиренце примерно - а и то стига да е стабилно храненето няма нужда от межднинни похапвания май :)) Така де - пак ще се окажем на два поне лагера - за мен 3-4 макс хранения на ден са най-удобни щото не трябва да мисля на всеки 2 часа какво ще ям :) А и така не играе инсулина :) Пък и съм жена и грам не ми пука как да не изгоря и 100г мускул покрай останалото ;) Въобще аз лично не се кефя на общоприетите норми - вечерям късно защото така заспивам по-лесно на пълен стомах и не се събуждам през нощта озверяла от глад, не закусвам почти нищо щото ставам към 7 но до 10 поне тялото ми още спи и така...Само гледам да съм на ОКБ и да не пропускам тренировка (3 тежки седмично + поне 1 бягане навън) - но самите дни пак са променлива величина според зависи какви ангажименти ще изскочат :)

Значи напълно споделям мнението ти за 3-4 хранения понеже иначе цял ден мислиш за храна само,и не знам как се издържа това от работещ човек.Въпроса е че нали уж с повече яденета е по бърз метаболизма.Иначе и аз ям по 3-4 пъти на ден и се чудя дали това не спира изчистването ми.

BU

16.07.09
21:01

Е никой не е перфектен. :) Тренировките същи ускоряват метаболизма.

16.07.09
21:03

казано от biker_boy на 16.07.09, 20:41:

Значи напълно споделям мнението ти за 3-4 хранения понеже иначе цял ден мислиш за храна само,и не знам как се издържа това от работещ човек.Въпроса е че нали уж с повече яденета е по бърз метаболизма.Иначе и аз ям по 3-4 пъти на ден и се чудя дали това не спира изчистването ми.

Ала-бала е това... Митът май идва от билдърите дето са се тъпкали яко с въглехидрати да качват. И ги е хващал въглехидратния глад 2-3 часа след ядене... и пак са хапвали...
И аз откакто спрях да се храня по милион пъти на ден се чувствам 100 пъти по-добре. Хем мога да си хапна като бял човек на едно ядене ( а не само да ‘клъвна’, за да имам калории за следващото), хем не мисля постоянно за храна, кутии и т.н.

16.07.09
21:37

казано от Limka на 16.07.09, 21:03:

Ала-бала е това... Митът май идва от билдърите дето са се тъпкали яко с въглехидрати да качват. И ги е хващал въглехидратния глад 2-3 часа след ядене... и пак са хапвали...
И аз откакто спрях да се храня по милион пъти на ден се чувствам 100 пъти по-добре. Хем мога да си хапна като бял човек на едно ядене ( а не само да ‘клъвна’, за да имам калории за следващото), хем не мисля постоянно за храна, кутии и т.н.

Така е Лимче. Човек трябва да яде когато е гладен, а не по час.Тук не говорим за билдъри и състезатели.

17.07.09
05:01

Много странно ,аз ако ям когато съм гладен трябва да ям по 2 пъти на ден ,най много 3 и то без закуска.Ще взема да пробвам пък да видим какво ще стане.

хендс ъп :) Мани това по 17 хранения на ден не си е работа - и си все по-гладен и по-гладен

17.07.09
05:48

казано от diva 97 на 16.07.09, 21:37:

Така е Лимче. Човек трябва да яде когато е гладен, а не по час.Тук не говорим за билдъри и състезатели.

x2
Когато не гониш времето всичко е толкова спокойнооооооооо :)

17.07.09
10:59

казано от biker_boy на 17.07.09, 05:01:

Много странно ,аз ако ям когато съм гладен трябва да ям по 2 пъти на ден ,най много 3 и то без закуска.Ще взема да пробвам пък да видим какво ще стане.

Еми, biker_boy, в началото на пролетта бях на класическото НВД и се опитвах да правя по 5-6 хранения на ден :) Честно казано, между тогава и сега не правя разлика - не съм се мерила скоро за да кажа със сигурност, но продължавам да чистя добре :)

П.П. Първи бойни “рани” - бях чела, че хората си късат анцузите от тяга, но пък аз успях и да си насиня краката - и двата днес са ми в синини по дължината на пищялите - май съм прекалила с “техниката” вчера :)

казано от mbarton на 17.07.09, 10:59:

казано от biker_boy на 17.07.09, 05:01:

Еми, biker_boy, в началото на пролетта бях на класическото НВД и се опитвах да правя по 5-6 хранения на ден :) Честно казано, между тогава и сега не правя разлика - не съм се мерила скоро за да кажа със сигурност, но продължавам да чистя добре :)

П.П. Първи бойни “рани” - бях чела, че хората си късат анцузите от тяга, но пък аз успях и да си насиня краката - и двата днес са ми в синини по дължината на пищялите - май съм прекалила с “техниката” вчера :)

o добре дошла, при мен е редовно това

18.07.09
16:54

Храната за последните два дни няма да я пиша, защото е много зле :( Вчера - нетренировъчен ден - много -  4 хранения, над 2000кал, бяло вино. Днес - тренировъчен - 3 хранения - малко - 1500кал може би...

Програмата за следващия месец е ясна вече и днес ми беше първата тренировка -
загряване - (всеки път е едно и също, пиша сега пак и оттук нататък спирам) -
ротация на стави
х10 от
частични лицеви опори
частични кофички
частични вертикални набирания
обратни коремни преси
глутеус мост
хоризонтални набирания

Суперсерии с по 1 мин почивка след всяка от -
А1 Клек с Т-лост - 3х8 с 35кг (вкл. и лоста)
А2 Лежанка - 3х10 с 25кг (почти стигнах до отказ в на последните 2 повторения)
В1 Напади с дъмбел - 3х6 с 16кг на страна
В2 Извиване с Т-лост - 3х6 на страна с 25кг (вкл. и лоста)
С1 Пуш преса с дъмбел - 3х8 с 9кг нс страна
С2 Ренегадско - 3х5 на страна с 9кг

Обръщане с дъмбел (за техника) - 3х6 на страна с 7кг

Общо: 45-50 мин

Ключовият момент в схемата май е 1-та минута почивка след всяка суперсерия - за 50 мин ми се стопиха лагерите...

Мнението беше редактирано от mbarton на 18.07.09 17:09.

20.07.09
06:20

казано от mbarton на 18.07.09, 16:54:

Ключовият момент в схемата май е 1-та минута почивка след всяка суперсерия - за 50 мин ми се стопиха лагерите...

Хаха, добре дошла в клуба :))
Почивките не ти ли се намаляват в следващите седмици? Щото тогава да видиш кво значи топене на лагери ;)

20.07.09
08:40

казано от Limka на 20.07.09, 06:20:

казано от mbarton на 18.07.09, 16:54:

Хаха, добре дошла в клуба :))
Почивките не ти ли се намаляват в следващите седмици? Щото тогава да видиш кво значи топене на лагери ;)

Ами всъщност не, ама броя серии и повторения играят - сега съм на 3х6-8-10, следващата седмица на 4х6 и така :)) Еле - а днес ще трябва да правя тяга в суперсерии пак с по 1 мин почивка - нещо много много не мога да си го представя как ще стане :) Хехе, иначе сигурно може и още де - ама на мен 1 мин почивка ми се струва абсолютния минимум - то даже не го и усещам като почивка - тъмън успявам да си взема въздух и ...аре пак :)

20.07.09
10:49

казано от mbarton на 20.07.09, 08:40:

Ами всъщност не, ама броя серии и повторения играят - сега съм на 3х6-8-10, следващата седмица на 4х6 и така :)) Еле - а днес ще трябва да правя тяга в суперсерии пак с по 1 мин почивка - нещо много много не мога да си го представя как ще стане :) Хехе, иначе сигурно може и още де - ама на мен 1 мин почивка ми се струва абсолютния минимум - то даже не го и усещам като почивка - тъмън успявам да си взема въздух и ...аре пак :)

Мдам, на мен освен броя на сериите и повторенията, ми варира и почивката... м-у 15’ и 1 мин :) представяш ли си суперсерия ренегадско 8бр + суинг 2 мин и почивка 15 сек Хахаха. Като направех 3 (ТРИ) суперсерии и лягах по средата на залата и чаках линейка... :)

20.07.09
13:19

казано от Limka на 20.07.09, 10:49:

Мдам, на мен освен броя на сериите и повторенията, ми варира и почивката... м-у 15’ и 1 мин :) представяш ли си суперсерия ренегадско 8бр + суинг 2 мин и почивка 15 сек Хахаха. Като направех 3 (ТРИ) суперсерии и лягах по средата на залата и чаках линейка... :)

15 секунди “почивка”?!? (тук щях да сложа опулено смайли, но нещо не можах да се ориентирам да намеря списък с емотиконите поддържани от сайта :)) То това си е направо кросфит :) А иначе това за линейката мога да си го представя :)) А между другото - колко почиваш между различните суперсерии - аз това май забравих да го уточня с тренера :) Е беше около 2 мин май на последната тренировка - колкото да мога да си наглася лоста/тежести/кабели за следващото упр.

20.07.09
19:14

казано от mbarton на 20.07.09, 13:19:

15 секунди “почивка”?!? (тук щях да сложа опулено смайли, но нещо не можах да се ориентирам да намеря списък с емотиконите поддържани от сайта :)) То това си е направо кросфит :) А иначе това за линейката мога да си го представя :)) А между другото - колко почиваш между различните суперсерии - аз това май забравих да го уточня с тренера :) Е беше около 2 мин май на последната тренировка - колкото да мога да си наглася лоста/тежести/кабели за следващото упр.

Ми...аз не почивам много...само дококлкото да се преместя и наглася на новата ‘станция’ :)

21.07.09
10:58

19.07 /неделя/ - нетренировъчен ден - храната подобаващо зле, няма да я пиша

20.07 /понеделник/
9.00 - 1 нектарина
12.30 - 1 пилешко бутче с кожата (~300г), салата краставици с малко царевица, 1 с.л. зехтин
16.30 - 150г салата катък
19.00 - тренировка
22.30 - салата домати с 200г сирене, 1 1/2 с.л.зехтин

Тренировка -
Загряване - като обикновено, само че този път вертикалните набирания бяха асистирани с ластик и до горе - 3х3 с триста зора
вертикален скрипец - х5 с 40кг, х5 с 45кг (и следващия път мисля да се пробвам с 50кг)
тяга - 2х5 с 50кг - показвахме си техника, х4 на 70кг, х5 на 60кг - още не са ми минали синините от миналия път - и освен че трябваше да мисля за правилно изпълнение, стисках зъби и на болката от търкалянето на лоста по краката; това + слабия хват = пълна излагация :(
дървар с 15кг/бг клек без тежест - 3х6
лицеви опори - 8/6/5 /румънска тяга с 40кг - 2 х12 (правилно изпълнени лицеви опори едвам ги докарвам до 7-8, ужасТ)
сначове с дъмбел - 2х6 с 8кг

21.07 /вторник/ - нетренировъчен ден - храната както е планувана
9.00 - 300г кайсии
12.30 - 1 пилешко бутче с кожата (~300г), 300г салата домати и краставици с малко кашкавал, 1/2 с.л. зехтин
16.30 - 150г домат пълнен със сирене, чйце, кавкавал
22.30 - 200г вратна пържола, домати с малко зехтин (без сирене този път по изключение)

казано от mbarton на 21.07.09, 10:58:

[color=blue]лицеви опори - 8/6/5 /румънска тяга с 40кг - 2 х12 (правилно изпълнени лицеви опори едвам ги докарвам до 7-8, ужасТ)

7-8? Аз едва 5 правя, ти ми говориш за 7-8. :) Добре си. А кофи можеш ли?

21.07.09
11:23

казано от Венцеслава Атилова на 21.07.09, 11:09:

казано от mbarton на 21.07.09, 10:58:

лицеви опори - 8/6/5 /румънска тяга с 40кг - 2 х12 (правилно изпълнени лицеви опори едвам ги докарвам до 7-8, ужасТ)

7-8? Аз едва 5 правя, ти ми говориш за 7-8. :) Добре си. А кофи можеш ли?

по една-две с триста зора :) Бе доскоро си мислех, че съм екстра и мога и повече, но като ме хвана тренера да ми оправи техниката общо взето навсякъде постиженията отидоха надолу :)

Мнението беше редактирано от mbarton на 21.07.09 11:24.

22.07.09
18:46

22.07 /сряда/

9.30 - 150г кайсии
12.30 - 200г вратна пържола
16.30 - 150г кайсии
19.00 - тренировка
23.00 - омлет от 3 яйца, домати с 150г сирене, 1 с.л. зехтин

Тренировка -
загряване - стандартното - почти успях на първото набиране да се вдигна до горе
А2 клек с Т-лост - 3х8 с 35кг (вкл. лоста)
А1 лежанка - 3х10 с 25кг
В1 напади - 3х6 с 14кг дъмбел
В2 ФКТ - 3х6 с 25кг (вкл. лоста)
С1 пуш преса с дъмбел - 3х8 с 9кг (лявата ми ръка яко издиша)
С2 ренегадко гребане - 3х5 с 9кг
Общо: 50мин

22.07.09
19:08

Какво точно е “клек с Т-лост”?

22.07.09
19:26

казано от С7АЛК3Р на 22.07.09, 19:08:

Ами началната позиция е като при извиването с Т-лост, само че клякаш надолу :)
Като натоварване на МГ е абсолютно същото като Гоблет клека, само че тук понеже лостът е пред гърдите - съм принудена да държа тялото изправено без да се накланям напред, самото упражнение ме принуждава да клякам правилно :) Ами по-добре май не мога да го обясня - ще пробвам да се снимам следващия път, ако е интересно :)

22.07.09
19:41

казано от mbarton на 22.07.09, 19:26:

казано от С7АЛК3Р на 22.07.09, 19:08:

Ами началната позиция е като при извиването с Т-лост, само че клякаш надолу :)
Като натоварване на МГ е абсолютно същото като Гоблет клека, само че тук понеже лостът е пред гърдите - съм принудена да държа тялото изправено без да се накланям напред, самото упражнение ме принуждава да клякам правилно :) Ами по-добре май не мога да го обясня - ще пробвам да се снимам следващия път, ако е интересно :)

Мисля, че по-точно няма как да се обясни :)

Понеже лостът някак те избутва надолу, клекът е много правилен - започва от таза (а не от кръста или коленете, както се оказа, че клякам аз, а и доста хора, които наблюдавам напоследък ), включва много активно глутеусите и кръстът е в S, за да придържа лоста...

Има вариант и за клек + преса - клякаш, придържайки лоста пред тяло, а при изправянето избутваш нагоре... нещо като трастър се получава.

23.07.09
18:37

23.07 /четвъртък/
За днес по програма трябваше да има само леко кардио :) Но утре ще пътувам и евентуално преди понеделник няма да имам възможност да вляза в зала, пък и след вчера се чуствах много добре и ми се тренираше - затова айде и днес пак :) Храната -

12.30 - 200г пилешко бутче с кожата, салата краставици с 1/2 с.л зехтин, 1 нектарина
17.00 - 1 чушка пълнена с 80г сирене, 1 нектарина
19.30 - тренировка
23.00 - омлет от 3 яйца, 100г сирене, сомат и чушка с 1 с.л зехтин, чаша бяло вино може би

Тренировка
загряване
пуш-пул - х6 с 15кг, 3х6 с 20кг
А1 вертикален скрипец - пропуснах - скъсало се беше въжето на макарата - егати неприятната изненада
А2 тяга - 2х5 с 50кг (за техника, иначе това ми е леко), 2х5 с 70кг
В1 дървар - х6 с 15кг, 2х6 с 20кг
В2 български клек - 3х6 с 10кг
С1 лицеви опори - 3х8 (задобрявам)
С2 румънска тяга - х12 с 40кг, х11 с 45кг - изтървах - хватът ми беше тотално изморен - явно отстрани съм изглеждала много нещастно щото двама младежа се втурнаха да ми предлагат фитили (моите ги бях оставила вкъщи)
Общо: 50 мин

23.07.09
18:49

Е, Миши, след 4 серии тяга, от които 2 на 70 кг., си е съвсем нормално да ти се умори хватът. Голямо форсиране :)

23.07.09
19:36

казано от inis9 на 23.07.09, 18:49:

Е, Миши, след 4 серии тяга, от които 2 на 70 кг., си е съвсем нормално да ти се умори хватът. Голямо форсиране :)

Ами да - пък и имам 15ина частични набирания + още 10 хоризонтални в загряването, което още повече влошава нещата :) На последните повторения чак не можех да си стисна юмрука като хората - лостът се държеше на нокти едва ли не :(  Но пък х11 на 45кг румънска тяга не ми натежа на краката толкова - тъмън почнах да я усещам в дупето :) Въобще следващите тренировки нямам никакво намерение да се “правя на мъж” и ще си слагам фитили, че както се очертава поне още 2-3 седмици ще я правя х12 :)

27.07.09
12:33

24.07 /петък/ - нетренировъчен ден
07.00 - 200г вратна пържола
12.30 - 200г пилешко роле пълнено със зеленчуци
21.30 - 2 варени яйца, домати, сирене, зехтин, грах
23.00 - 1 джин с тоник

25.07 /събота/ - нетренировъчен ден
(тука стана страшно)
14.00 - пържени домати и чушки, 200г сирене, 2 пълнени чушки с ориз
17.30 - пиле с картофи, сирене
22.00 -  (рожден ден) сирене по шопски, свински дроб, бяло вино

26.07 /неделя/
6.00 - пиле с картофи, сирене, сладолед с домашно сладко от ягоди
14.00 - сладолед с домашно сладко от ягоди
19.00 - тренировка

Тренировка -
загряване
А2 Лежанка - 4х8 с 25кг
А1 Клек с Т-лост - 4х6 с 35кг (вкл. лоста)
В1 Напади - 4х6 с 14кг дъмбел
В2 ФКТ - 3х6 с 25кг (вкл. лоста)
С2 Ренегадско гребане - 4х5 с 9кг
С1 Пуш преси с дъмбел - 3х8 (тази суперсерия е брутална просто)
Общо: 45 мин

Храната последните два дни доста зле, но на 600км минати, уикенд при мама, рожден ден и други такива толкова ;) Радвам се поне, че за тренировка успях да намеря време :)

27.07 /понеделник/ - нетренировъчен ден
07.00 - омлет от 3 яйца, 1 чушка, домат
12.30 - омлет от 3 яйца, 1 чушка, 2 домата
19.00 (най-вероятно) - (пак на рожден ден) шопска салата, свинско шишче, вино

29.07.09
07:16

Към понеделника имам да дописвам и парче торта :) Много вкусна при това ;)

28.07 /вторник/

12.30 - 2 чушки пълнени с 200г сирене
16.30 - 2 нектарини
19.30 - тренировка
21.30 - 120г свинско шишче
24.00 - 200г вратна пържола, домати и чушка със зехтин

Тренировка
загряване
А2 тяга - 2х5 с 50кг (за техника), 3х5 с 70кг (с фитили)
А1 вертикален скрипец - 5х5 с 45кг, 45кг, 40кг, 40кг, 40кг
В1 дървар - 3х8 с 15кг,  20кг,  20кг
В2 български клек - 3х6 с 14кг
С1 лицеви опори - 12, 8, 8, 8
С2 румънска тяга - 3х12 с 40кг,  45кг, 45кг
Общо: 55 мин

29.07.09
08:07

И една снимка от веднага след тренировката - да ме видите, че съм като Попай в ръцете ;)

П.П. Развали ми се фотоапарата, тъй че скоро шанс за качествени снимки няма :( С телефона толкоз :(

Мнението беше редактирано от mbarton на 21.08.09 09:13.

29.07.09
08:21

Aбе гледах, взирах се, ама Попай не видях...:P

29.07.09
09:22

И аз не успявам да видя някакъв проблем с ръцете...  :roll:

29.07.09
09:29

казано от mbarton на 29.07.09, 08:07:

И една снимка от веднага след тренировката - да ме видите, че съм като Попай в ръцете ;)

И аз не виждам Попай :) Ти ако видиш моят бицепс и ще получиш инфаркт:) Никога няма да си помислиш че си като Попай :) Супер си си :)

30.07.09
18:48

казано от Ines на 29.07.09, 09:29:

казано от mbarton на 29.07.09, 08:07:

И аз не виждам Попай :) Ти ако видиш моят бицепс и ще получиш инфаркт:) Никога няма да си помислиш че си като Попай :) Супер си си :)

Хехе, Ина - много красиви ръце имаш ти всъщност :) А мойте наистина ми се струват големи - особено за мойта височина, но пък - формата на мускулите в крайна сметка наистина е заложена генетична и аз дълго рамо няма как да имам (както казва тренера) - така че не ми пука особено :)

29.07 /сряда/
Така вчера ядох 2 нектарини, 2 пъти по омлет от 3 яйца с 50г кашкавал, 2 пулнени чушки с 200г сирене...И не тренирах...А сън ми се събра има няма  2 часа

29.07 /сряда/
Днес храната е зле отвсякъде, но пък съм много доволна от тренировката, въпреки че бях яко недоспала

9.00 - някъв сандвич с черен хляб и малко сирене, 50г черен шоколад, Данон Данет Ванилия (знам, ама лакомо к’во да праиш)
12.30 - 2 чушки пълнени с 150г сирене
17.00 - 40г черен шоколад (доядох си го)
19.00 - тренировка
23.00 - омлет от 3 яйца, 50г кашкавал, домати с зехтин

Тренировката
загряване
А1 клек с Т-лост (пак да кажа колко е яко това) - 4х6 с 35кг, 40кг, 40кг, 40кг вкл.лоста
А2 лежанка - 4х8 с 25кг, 30кг, 30кг, 25кг (25 взеха да ми стават леки за 8ца)
В1 Напади с дъмбел - 4х6 с 2х14кг
В2 ФКТ - 3х6 на страна с 25кг вкл. лоста
С1 пуш-преси с дъмбел - 3х8 на страна с 9кг (и това ми се видя доста по-леко от обикновено, особено на дясната ръка, на лявата също)
С2 ренегадко гребане - 4х5 на страна с 9кг (ползвам си дъмбелите от пуш-пресите, дали ще са 9кг или 12кг е горе-долу все тая - по един и същи начин го усещам ;) )

Еми това е от мен, лека вечер :)

31.07.09
10:12

Хм, към вчерашната тренировка съм забравила да напиша 3х6 серии пуш-пул с 15кг, 20кг, 20кг и 2х10 сначове с 8кг дъмбел в началото на тренировката :)

П.П. Честит празник на администраторита на форума и всички техни колеги :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1