toolbar

SP

22.07.09
11:37

тоя тулбар дето сте го лепнали дано поне ви носи добри кинти, защото иначе е изключително дразнещ.

22.07.09
11:56

Свих го ама и мен ме нерви.

22.07.09
12:13

Мен не.

22.07.09
12:15

И мен ме дразни ;)

22.07.09
12:23

Аз не съм забелязал/видял да ми се появява някакъв тулбар, ОБАЧЕ има един адски дразнещ поне за мене звук като мачкане на хартия или нещо подобно, и най-интересното е че ту го чувам, ту не :lol:

22.07.09
12:30

казано от ffuujjiittssuu на 22.07.09, 12:23:

Аз не съм забелязал/видял да ми се появява някакъв тулбар, ОБАЧЕ има един адски дразнещ поне за мене звук като мачкане на хартия или нещо подобно, и най-интересното е че ту го чувам, ту не :lol:

Хахахахаха, чул си рекламата на плажното масло на Нивеа спрей, т.е. мачкането на хартия е пръскането на спрея и, ако скролнеш надолу ще видиш и банера  :lol:
Туулбарчето е много фешън :) Първия ден ме дразнеше, но вече не му обръщам внимание.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.07.09 12:31.

GL

22.07.09
13:45

казано от Стоянчо на 22.07.09, 12:30:

Хахахахаха, чул си рекламата на плажното масло на Нивеа спрей, т.е. мачкането на хартия е пръскането на спрея и, ако скролнеш надолу ще видиш и банера  :lol:
Туулбарчето е много фешън :) Първия ден ме дразнеше, но вече не му обръщам внимание.

Ей тая реклама на Нивея ме дразни много повече от тулбара. Седя си в тишината ичета нещо и изведнъж от тонколоните се раздава тоя звук и все ме стряска.

22.07.09
13:54

казано от glav4o на 22.07.09, 13:45:

казано от Стоянчо на 22.07.09, 12:30:

Ей тая реклама на Нивея ме дразни много повече от тулбара. Седя си в тишината ичета нещо и изведнъж от тонколоните се раздава тоя звук и все ме стряска.

Явно не съм само аз :lol: .
Скоро не съм го чувал този звук, явно вече я няма рекламата.

П.П. Сега видях тулбара ... щом до сега не съм го видял явно не ми пречи :)

22.07.09
14:57

Мен също много ме дразни - и всъщност имам молба към администраторите - ако има възможност да позволите на потребителите чрез акаунтите си да настройват дали да им се показва въобще въпросният туулбар

22.07.09
16:23

С този туубар страницата ми зарежда доооооста бавно. А за рекламата , на която пръска онзи спрей няма да говорим .. оная вечер бях забравил системата усилена и без да искам събдух всички в нас с дразнещото : “Псссссссст пстттттт” :-P

22.07.09
16:42

1. нямам никакви adds.
2. видях му сметака на toolbara

Firefox rullz :D

казано от Гошко на 22.07.09, 16:23:

С този туубар страницата ми зарежда доооооста бавно. А за рекламата , на която пръска онзи спрей няма да говорим .. оная вечер бях забравил системата усилена и без да искам събдух всички в нас с дразнещото : “Псссссссст пстттттт” :-P

Mного го мразя пръскащото нещо!!!Иначе туулбара не ми пречи,особено след като има стрелка за скриване :)

22.07.09
17:32

Много е дразнещ тулбара, но много лесно се фиксва проблема, като ползвам Adblock Plus (Firefox addon) и забранявам целият адрес от където се дърпа гадинката :)

22.07.09
17:52

казано от emzo на 22.07.09, 16:42:

1. нямам никакви adds.
2. видях му сметака на toolbara

Firefox rullz :D

Хехе, бравос :) Ама нещо на мен не ми се занимава това упражнение да го повтарям на всяка машина на която сядам....Затова и молбата да се маха от настройките на акаунта :)

22.07.09
19:04

Какви реклами? От години не гледам такива неща по сайтовете и и нямам и представа за какви пръскащи неща говорите :lol:
А барът го скрих, не ми пречи.

22.07.09
19:12

казано от Петко К на 22.07.09, 19:04:

Какви реклами? От години не гледам такива неща по сайтовете и и нямам и представа за какви пръскащи неща говорите :lol:
А барът го скрих, не ми пречи.

Има има Nivea Sun :)

22.07.09
19:25

Сигурно, но аз не я виждам :)

22.07.09
20:13

казано от Петко К на 22.07.09, 19:25:

Сигурно, но аз не я виждам :)

И по-добре, че не го виждаш :lol:

SP

23.07.09
10:59

лелеееееееееееее тея нивейци верно са ненормални!! Цял живот съм се мазал с нивеа сън, но тва лято доволно набивам каротен, шнур за тях и малоумната им спрей рекламна кампания, баси.. тея от маркетинг отдела ако не са на опашката за социални помощи не знам направо

23.07.09
12:08

Ехооо, аз съм пряко свързана с НИВЕА, но не ползвам продуктите. Иначе и мене не веднъж ме е стряскал звукът от рекламата в сайта вечер като си седна на компа да си напиша отчета.  :lol:

За протокола, кампанията мисля, че е приключила. :)

23.07.09
19:00

Аз преди да загрея от къде идва дразнещото скрибуцане си мислех че колонките са на изживяване :)

SP

23.07.09
19:05

казано от Мария Никифорова на 23.07.09, 12:08:

Ехооо, аз съм пряко свързана с НИВЕА

хахахахах това обяснява всичко  :lol:

Тулбара като се свие след 1-2 дни не се забелязва.

25.07.09
13:50

На мен ми допада Toolbar-a, полезен е за блогъри и споделяне. Пък и shoutbox-a ако стане малко по-известен можем да си спамим там колкото ни сърце иска. : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1