22.07.09
11:37
тоя тулбар дето сте го лепнали дано поне ви носи добри кинти, защото иначе е изключително дразнещ.
22.07.09
12:23
Аз не съм забелязал/видял да ми се появява някакъв тулбар, ОБАЧЕ има един адски дразнещ поне за мене звук като мачкане на хартия или нещо подобно, и най-интересното е че ту го чувам, ту не :lol:
казано от ffuujjiittssuu на 22.07.09, 12:23:
Аз не съм забелязал/видял да ми се появява някакъв тулбар, ОБАЧЕ има един адски дразнещ поне за мене звук като мачкане на хартия или нещо подобно, и най-интересното е че ту го чувам, ту не :lol:
Хахахахаха, чул си рекламата на плажното масло на Нивеа спрей, т.е. мачкането на хартия е пръскането на спрея и, ако скролнеш надолу ще видиш и банера :lol:
Туулбарчето е много фешън :) Първия ден ме дразнеше, но вече не му обръщам внимание.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.07.09 12:31.
22.07.09
13:45
казано от Стоянчо на 22.07.09, 12:30:
Хахахахаха, чул си рекламата на плажното масло на Нивеа спрей, т.е. мачкането на хартия е пръскането на спрея и, ако скролнеш надолу ще видиш и банера :lol:
Туулбарчето е много фешън :) Първия ден ме дразнеше, но вече не му обръщам внимание.
Ей тая реклама на Нивея ме дразни много повече от тулбара. Седя си в тишината ичета нещо и изведнъж от тонколоните се раздава тоя звук и все ме стряска.
22.07.09
13:54
казано от glav4o на 22.07.09, 13:45:
казано от Стоянчо на 22.07.09, 12:30:
Туулбарчето е много фешън :) Първия ден ме дразнеше, но вече не му обръщам внимание.Ей тая реклама на Нивея ме дразни много повече от тулбара. Седя си в тишината ичета нещо и изведнъж от тонколоните се раздава тоя звук и все ме стряска.
Явно не съм само аз :lol: .
Скоро не съм го чувал този звук, явно вече я няма рекламата.
П.П. Сега видях тулбара ... щом до сега не съм го видял явно не ми пречи :)
Мен също много ме дразни - и всъщност имам молба към администраторите - ако има възможност да позволите на потребителите чрез акаунтите си да настройват дали да им се показва въобще въпросният туулбар
С този туубар страницата ми зарежда доооооста бавно. А за рекламата , на която пръска онзи спрей няма да говорим .. оная вечер бях забравил системата усилена и без да искам събдух всички в нас с дразнещото : “Псссссссст пстттттт” :-P
22.07.09
17:09
казано от Гошко на 22.07.09, 16:23:
С този туубар страницата ми зарежда доооооста бавно. А за рекламата , на която пръска онзи спрей няма да говорим .. оная вечер бях забравил системата усилена и без да искам събдух всички в нас с дразнещото : “Псссссссст пстттттт” :-P
Mного го мразя пръскащото нещо!!!Иначе туулбара не ми пречи,особено след като има стрелка за скриване :)
Много е дразнещ тулбара, но много лесно се фиксва проблема, като ползвам Adblock Plus (Firefox addon) и забранявам целият адрес от където се дърпа гадинката :)
казано от emzo на 22.07.09, 16:42:
1. нямам никакви adds.
2. видях му сметака на toolbaraFirefox rullz :D
Хехе, бравос :) Ама нещо на мен не ми се занимава това упражнение да го повтарям на всяка машина на която сядам....Затова и молбата да се маха от настройките на акаунта :)
Какви реклами? От години не гледам такива неща по сайтовете и и нямам и представа за какви пръскащи неща говорите :lol:
А барът го скрих, не ми пречи.
казано от Петко К на 22.07.09, 19:04:
Какви реклами? От години не гледам такива неща по сайтовете и и нямам и представа за какви пръскащи неща говорите :lol:
А барът го скрих, не ми пречи.
Има има Nivea Sun :)
22.07.09
20:13
казано от Петко К на 22.07.09, 19:25:
Сигурно, но аз не я виждам :)
И по-добре, че не го виждаш :lol:
23.07.09
10:59
лелеееееееееееее тея нивейци верно са ненормални!! Цял живот съм се мазал с нивеа сън, но тва лято доволно набивам каротен, шнур за тях и малоумната им спрей рекламна кампания, баси.. тея от маркетинг отдела ако не са на опашката за социални помощи не знам направо
Ехооо, аз съм пряко свързана с НИВЕА, но не ползвам продуктите. Иначе и мене не веднъж ме е стряскал звукът от рекламата в сайта вечер като си седна на компа да си напиша отчета. :lol:
23.07.09
14:07
За протокола, кампанията мисля, че е приключила. :)
Аз преди да загрея от къде идва дразнещото скрибуцане си мислех че колонките са на изживяване :)
23.07.09
19:05
казано от Мария Никифорова на 23.07.09, 12:08:
Ехооо, аз съм пряко свързана с НИВЕА
хахахахах това обяснява всичко :lol:
24.07.09
16:59
Тулбара като се свие след 1-2 дни не се забелязва.